Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5789298 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

gizli kahraman maşallah çok kritik toplar kurtarıyor
burda muslera daha iyi diyen var. bu haftada altı pasa havadan gelen topu çıkmadığı için yedi gene
altı pasa gelen hiç bir topa çıkmıyor bir iki pozisyon daha oldu tsliler vuramadı.
yan top diye bir şey yok havadan gelen hiç bir topa çıkamıyor karşı karşıya
çizgide iyi ama önleyici hiç bir haraket yapmıyor fabri bir çok topu pozisyon olmadan bitiriyor.
kesinlikle ligin en iyi kalecisi mükemmel değil elbet ama eksiği yok her yönü çalışıyor yedikleri
genelde kurtarılması mümkün olmayan toplar oluyor neden bize hep jenerik goller atıyorlar.

Çevrimdışı atakan eraslan

bizim çocukların hepsi o şekilde giriyor sıkıntı yok. çalışıyor.
tek geçişlik neden veriyorsun kartını göndermedilermi.

kart bozuk abi okumuyor , yenisini de bir türlü istemedik işten güçten sıra gelmedi ona.

Çevrimdışı tangaz

bu denyoere de iyi ki geçen maç kırmızı vermemişler kendisini her maç 11 de izlemekden büyük keyif alıyorum. bizim çağrı bu denyoeri bize istiyormuş zamanında allah korumuş bizi  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

iphone 5le çok güzel çalışıyor, kuyrukta beklerken önümdekileri izledim sanki plus telefonlar daha zorlanıyor gibiydi.
Sen kartını yanında taşımıyor musun?

7/24 yanımdadır da bozuk abi :) telefon uygulamasından yeni haberdar oldum, son 1,5 aydır maça gidemedim , Monaco maçına inşallah gidicem ondan şettim.

Çevrimdışı tuncaboylu

burda muslera daha iyi diyen var. bu haftada altı pasa havadan gelen topu çıkmadığı için yedi gene
altı pasa gelen hiç bir topa çıkmıyor bir iki pozisyon daha oldu tsliler vuramadı.
çizgide iyi ama önleyici hiç bir haraket yapmıyor fabri bir çok topu pozisyon olmadan bitiriyor.
kesinlikle ligin en iyi kalecisi mükemmel değil elbet ama eksiği yok her yönü çalışıyor yedikleri
genelde kurtarılması mümkün olmayan toplar oluyor neden bize hep jenerik goller atıyorlar.
İyi ki bu haftaki golü sağından yemedi, ine başlayacaklardı.

Hakikaten şansımıza kalede 2 kaleci olsa çıkmayacak toplar geliyor kaleye, Kasımpaşa maçı da böyleydi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

bu denyoere de iyi ki geçen maç kırmızı vermemişler kendisini her maç 11 de izlemekden büyük keyif alıyorum. bizim çağrı bu denyoeri bize istiyormuş zamanında allah korumuş bizi  :D
Bu kadar çok hata yapan bir stoper nasıl bu kadar overrated oldu, anlamadım. Zıplama amanlaması yanlış, markajı hatalı, saçma sapan bir adam. Vakti zamanında City'e kapak attı diye hala övülüyor adam.

Çevrimiçi Necmi

Aynen abi , eğer bizim kadro geniş olmasa palabıyık doğramasından kolay çıkamazdık hele de şl varken.
aşırı yükleme yorgunluk sinirli ruh halini doğurur buda kartları beraberinde
getirir. Bundan sonra takımlar hep dirençli olacak bunlar sinirlerine hakim olamayacak
düştüklerini gördükçe sertliğe baş vuracaklar bir kaç haftadır böyleydi zaten düşüş başlamışdı
ama hakemler kart çıkartmıyordu. Gençler maçıda kolay geçmeyecek sonra başak sonrası alanya
peşinden biz dayak yiyecekler hep. bizden sonra enkaza dönüp ilk yarının son 3 maçınıda sağlam bitiremezler
fena düşecekler gibi görünüyor.
içdede sorun yaşıyorlar sanırım bu tavırlar onu gösteriyor. Biz kendi işimize bakalım gereksiz puan kaybına
tahammülümüz yok artık.

Çevrimdışı kibarkartal

Hatta Alanya maçında çok kritik Emre nin şutunu çok güzel çeldi.O gol olaydı attıkları gol gibi sezonun güzel gollerinden olacaktı.Beşiktaş ben bildim bileli kendine özel sadece Beşiktaş ın yiyebileceği golleri yer zaten

Çevrimdışı tuncaboylu

korktular demeyelimde gerçekleri gördüler diyelim.
size demişdim 8. haftadan sonra görün gs yi diye. lig sonunda ilk 3 bile uzak ihtimal onlar için
diye düşünüyorum. sezonu erken açan takımlar 8. haftaya kadar dayanabiliyor. sonra düşüş başlıyor
adamlar akşam diyor ne olduda iki haftada çöktü gs diye. Ne olacak insan fizyolojisi heleki birde kadron
darsa kolay toparlayamazsında geniş kadrolar bu nedenle gerekli.
2009-10 sezonunda da aynı olmuş, bunlar sezonu erken açıp lige fırtına gibi girmişler. Sonra 64 puanla bitirmişler.

Çevrimiçi Necmi

İyi ki bu haftaki golü sağından yemedi, ine başlayacaklardı.

Hakikaten şansımıza kalede 2 kaleci olsa çıkmayacak toplar geliyor kaleye, Kasımpaşa maçı da böyleydi.

öyle pis yerlere geliyorki top biz bela auvvv diyoruz. Yoksa fabri kesinlikle üst seviye
iş çıkartıyor. o aradan vurulan topu son anda gördü yerden kolay kolay yemiyor karşı karşıyada kaleyi iyi
kapatıyor yan toplardada ben genelde iyi buluyorum her şeyden önemlisi kedi gibi refleksleri var.
yattığı topa kornere giderken nasıl birden kalkıp koşmaya başladı. az dahada yakalıyordu
birde yakalayamadı diye kendine kızıyor :D mucize kurtarış yapmış top kornere gitti diye tepki koyuyor.
geçen seneki sıkıntılarda yok bu sene daha kontrollü oynuyor. Risk almıyor. Birde tabi
ön hattınada güveniyor. Pepe pek öyle boşta adam bırakmıyor kesinlikle rakibini takip ediyor
fabrinin çıkmasına çokda gerek kalmıyor. pepe sürekli rakiple kale arasına giriyor rakibi kaçırsa bile
mutlaka rakiple kale arasında mevki alıyor.

Çevrimiçi Necmi

Hatta Alanya maçında çok kritik Emre nin şutunu çok güzel çeldi.O gol olaydı attıkları gol gibi sezonun güzel gollerinden olacaktı.Beşiktaş ben bildim bileli kendine özel sadece Beşiktaş ın yiyebileceği golleri yer zaten
boşuna değil avrupa maçları sonunda rakip hocalar her seferinde fabrinin hakkını veriyorlar.
dikkat edin her hoca fabriye değinmeden konuşmasını bitirmiyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Halen daha kendini polis gibi gösterip dolandırmaya çalışan insanlar var ya :D

Aradı demin biri küfürü yedi kapattı :D

Çevrimiçi Necmi

2009-10 sezonunda da aynı olmuş, bunlar sezonu erken açıp lige fırtına gibi girmişler. Sonra 64 puanla bitirmişler.

bu senede farklı bir şey beklemiyorum sezon başından beri söylüyorum
bizim bu seneki esas rakibimiz fener olacak başakda bu sene geçen seneki performansı gösteremez
ama oda sonuna kadar sıkıntı verir. Fener bizim gibi zor maçlardan geçti ve bunları bitirdi
bundan sonra silme bile götürebilir. ilk yarı bittiğinde biz fenerle zirveyi paylaşırsak kimse şaşırmasın
ikinci yarı ilk yarıdaki bonkörlüğü yapamayız. Fener bir iki kritik maçı kayıpsız geçerse sonra
engellemesi çok zor olur. gs kolay rakiplerle hemde daha rakipler hazır değilken kendi formunun zirvesindeyken oynadı
kayseriyi hiç olmadığı gibi yakaladılar ikinci yarı kayseride puan kaybı yazın mesela şimdi rakipleri form tuttu
onlarda düşüşe geçti. fenerinde formu düşecek bir iki hafta sonra ama rakipleri kolaylaştı dengeleyebilirler
biz artık form olarak yükselen bir grafik izleriz. başak önemli değil onlarda rakip seçmeye başladı küçük
maçlarda çok zorlanıyorlar zirveye çıkıp havaya girmezlerse düşerler.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

GS'lilerin suçu Olcay'da ve hakemlerde görmeleri bizim açımızdan çok iyi. Takımlarının hala süper olduğunu, hakemlerin kendilerini engellediğini düşündükçe daha kolay yıkılacaklar  :ok:

Çevrimiçi Necmi

GS'lilerin suçu Olcay'da ve hakemlerde görmeleri bizim açımızdan çok iyi. Takımlarının hala süper olduğunu, hakemlerin kendilerini engellediğini düşündükçe daha kolay yıkılacaklar  :ok:
komikti ya olcay tahrik etmiş attırmış he olcay gel bana yumruk at dedi
alışdılar yatan zayıf rakiplere. onlarda bile hakemler tarafından kollanınca büyük
maçlardada böyle olacak sandılar.

Çevrimiçi Necmi

7/24 yanımdadır da bozuk abi :) telefon uygulamasından yeni haberdar oldum, son 1,5 aydır maça gidemedim , Monaco maçına inşallah gidicem ondan şettim.
benimde bozulmuşdu para vermedim bir kaç kez aldım pas
istediler tabide nah dedim bozuk kart verip birde üstüne paramı istiyorsunuz dedim
benim kombinem var beni stada sokacaksınız. valla pis olay çıkartırım beş kuruşda kart parası vermem
dedim. hani kartımı unutsam eyvallah hata benim der çıkartır veririm parayıda senin kartın
bozuluyorsa banane adam gibi kart yap bozulmasın banka kredi kartları neden bu kadar kolay bozulmuyor.

Çevrimdışı atalay

Haftalardır benzer noktalardan gelen aynı şutları çıkarıyor. Oyuncu için iyi, takım için kötü. @tuncaboylu @Necmi

Alıntı yapılan: atalay
Sezon başından bu yana rakiplere tanınan rahat şut fırsatı ise bir parça planın sonucu. Zira big chance dedikleri net pozisyonları vermemek adına rakip oyuncuların şutlarını riske edebiliyorlar. Buradaki asıl mesele oyuncular arasındaki mesafe ve bazı oyuncuların alan oyunundaki yetersizliği.

Çevrimiçi Necmi

bunlar geçen senede böyle girmemişmiydi lige :D

Çevrimdışı atalay

Anlattığım şeye rakamsal destek. 36 diye saydım, ama önemli değil.
https://twitter.com/MatchStudyTR/status/924911214857261058

Çevrimiçi Necmi

Haftalardır benzer noktalardan gelen aynı şutları çıkarıyor. Oyuncu için iyi, takım için kötü. @tuncaboylu @Necmi

ya o konuya bende baktım neden attırıyoruz bu şutları diye ama
defans dizilimininde bir suçu yok valla çyle ani gelişen vuruşlarki adamlar resmen
zımbalıyor. Kusur bulamadım ben.

komikti ya olcay tahrik etmiş attırmış he olcay gel bana yumruk at dedi
alışdılar yatan zayıf rakiplere. onlarda bile hakemler tarafından kollanınca büyük
maçlardada böyle olacak sandılar.

Benim fikrim Olcay candan ciğerden kartal olduğu için ekstra hırslı oluyor renklilere karşı ,fb maçında da fena hırslıydı golü çakınca kendinden geçmişti, bize karşı hayatta bu kadar sinirlenmez ne olursa olsun. İnsanın aklından geçmiyor değil bir iki tane daha kartal ajan salmak lazım anadoluya diye , candan ciğerden dalsın bunlara verdirsin kırmızıyı takımını sahiplensin de bize de dolaylı faydası olsun falan filan , madem lobimiz az insan ister istemez böyle oportünist makyevelist bi ruh haline bürünüyor bu ortamda :D

Çevrimdışı tangaz

Bu kadar çok hata yapan bir stoper nasıl bu kadar overrated oldu, anlamadım. Zıplama amanlaması yanlış, markajı hatalı, saçma sapan bir adam. Vakti zamanında City'e kapak attı diye hala övülüyor adam.

kariyerimde gördüğüm en kötü stoper
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

bunlar geçen senede böyle girmemişmiydi lige :D

evet , ve geçen sene de trabzon almıştı havalarını tokide , önce başakşehir ardından trabzon çakınca afallamışlardı yanlış hatırlamıyorsam, şimdi sıralama değişti önce Trabzon oldu :D biz yine başakşehirle baş başa kalırız bence 25 inci hafta civarı

Çevrimdışı atalay

Savunma hattı geride. Savunmacılar yay üzerinde. Zaten bu sezon ligde pek saha boşaltarak oynamıyoruz. Kenarlardan merkeze gelen toplarda ve kenar ortaları sonrası içeri çok gömülüyoruz. @Necmi

benimde bozulmuşdu para vermedim bir kaç kez aldım pas
istediler tabide nah dedim bozuk kart verip birde üstüne paramı istiyorsunuz dedim
benim kombinem var beni stada sokacaksınız. valla pis olay çıkartırım beş kuruşda kart parası vermem
dedim. hani kartımı unutsam eyvallah hata benim der çıkartır veririm parayıda senin kartın
bozuluyorsa banane adam gibi kart yap bozulmasın banka kredi kartları neden bu kadar kolay bozulmuyor.

ben de baya bi çirkefleşmiştim de yemedi abi , maça giremicez diye aldık el mahkum her seferinde , 3 defa para verdim namussuzlara

Etiketler: