Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5783678 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Sinan66

Son olarak: Quaresma son 1,5 senelik oyundan aldığı keyfi kariyerinin hiçbir bölümünde almamıştır. O kadar istediği oyun oynanıyor ki şu anda oynadığı oyunun her saniyesinden inanılmaz mutludur.

Ayni seyi dusunuyordum. diger oyuncularin isteksiziligi de isine geliyor soparin  :D

Çevrimiçi murat

Bu hafta lig çok garip :)

Kasımpaşa 3-1 Göztepe
Gençlerbirliği 0-1  Y.Malatyaspor
Başakşehir 2-1 Akhisar
Alanya 1-2 Beşiktaş
Konya 1-0 Osmanlıspor
Karabükspor 0-1 Sivasspor
Bursaspor 2-0 Antalyaspor (Maç devam ediyor antalya 10 kişi)

Sırayla bir ev sahibi bir deplasman takımı kazanıyor.Bu durumda.

Ts-Gs maçını gs.
Fb-Kayseri maçını fb kazanıcak :D
Sis çöksede maç ileri bir tarihe ertelense çok iyi olur bu tabloya göre.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Erman Toroğlu :

Bizim ülkede şöyle birşey vardır . Maçı kazandıran golü kim attıysa hafta boyu o konuşulur . Çünkü gol attı derler . Gol atanı seven ülkeyiz . Ama düşünmezlerki 3 puanı kim kurtardı . Bugün Beşiktaş 3 puan aldıysa yaptığı 2 net kurtarışı ile Fabri sayesindedir .

Daha sezon baslamadan GS'yi yalamaya baslayan Erman'dan bunu iyi niyetle soylemesini beklemiyorsun umarim. Dertleri Negredo konusulmasin ki unutulsun, gene yedek kalsin haftaya. It gibi korkuyorlar olayin ozeti o. Hocanin da artik ekmeklerine yag surmeyi birakip inadindan vazgecmesi lazim. Bu Erman'in soyledikleri iste Cenk'e surekli 20-25 milyon euroluk teklif geldi haberleriyle ayni hesap. Negredo'nun ve diger transferlerimizin kalitesi ortada. Sadece bizim taraftarin bir kismiyla maalesef Senol hoca farkinda degil gibi davraniyor. Adamlar it gibi korkuyor ya Lens FB'deki gibi oynarsa ya Negredo form tutarsa diye. Surekli gommeleri, gol attiklarinda bile konusmamalari ovmemeleri hep bundan.

Fabri iyi oynadi eyvallah da zaten isi o. Cok iyi degil, iyi seviyede bir kalecinin cikarmasi gereken toplari cikardi. Karsi karsiya pozisyonlari, penaltilari cikarmis degil. Maci kurtaranin Fabri oldugunu dusunsek onu da cok konusurduk, doberman dert etmesin kendi isine baksin GS'yi yalamaya devam. BJK taraftarinin bunlara karni tok olmali.

Çevrimiçi sozkul

Negredo 1 gol attı diye abartmayalım. Az zamanda çok işler yapması lazım bundan sonra da. Bu kötü başlangıca göre sezonun tamamında 35 e gerek yok 20 gol atsın başarılı sayılır.

10-12 gol atsın hepsi 1-0 ya da 2-1 kazandığımız maçlarda olsun şampiyon oluruz.

Negredo 1 gol attı diye abartmayalım. Az zamanda çok işler yapması lazım bundan sonra da. Bu kötü başlangıca göre sezonun tamamında 35 e gerek yok 20 gol atsın başarılı sayılır.

Abi valla hayret ediyorum. Neyin kotu baslangici ya. Hoca inat ediyor oynatmiyor adami, iki doksan dakikayi tamamlamis degil sene  basindan beri 288 dakika oynamis 1 gol 1 asisti var. Gecen Basak macinda da bu macta da son on on bes dakika girmesine ragmen takim mac boyu bulamadigi pozisyonlari bulmus kalkmis kotu baslangic yapti diyorsunuz. Ustelik bu 288 dakikanin cogu abuk sabuk alakasiz zamanlarda ya da alakasiz kadro sahadayken sokmak. Oynar oynamaz tutar tutmaz orasi ayri ama adami oynatmadan kotu oynadi demek de nasil bir mantik? Medya hafiften altini isitmaya baslamisti yok gidecek devre arasi bilmem ne golu atinca kestiler it gibi, haftaya hoca gene sacmalayip son 10-12 dakika oynatir Negredo da gol atamazsa gene baslayacaklar Negredo devre arasi gidecek diye. Bu laflarinizla resmen bu medyaya koz veriyorsunuz. Su ana dek izledigim hic bir macta Negredo'nun kotu oynadigini gormedim, adam mevkisi neyi gerektiriyorsa onu yapti ya da yapmaya calisti. Nasil bu kadar elestiri aliyor hayret ediyorum.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Aspor, Beyaz Futbol, Türkiye'nin Reverans Programı'ndan.. şaka abi şaka :D

Isı haritası için whoscored.com var bildiğim

https://tr.whoscored.com/Matches/1213502/Live/T%C3%BCrkiye-Super-Lig-2017-2018-Alanyaspor-Besiktas

Birde Opta'dan alıyorlar senin dediğin verileri sanırım.

...

http://www.mackolik.com/Haber/182864/Mackolikcomdan-Turkiyede-bir-ilk-MacPlus

Şöyle birşey buldum. Prensip olarak Maçkolik'e karşıyım gerçi, al da at pası verse topunu tutar kalecime geri dönerim..

teşekkür ederim.

Çevrimdışı Librarius

Hakem factor devreye girmezse GS bu futbolla bir arpa boyu yol alamaz. Ne yaptiklari belli degil. N'diaye patladi zaten. Hakemler hakem gibi olsa bu N'diaye hicbir maci 90 dakika tamamlayamaz.  Neden Besiktas'in uzerine oynadiklari belli oldu. GS'nin les oldugu belli. Sampiyonlugun en buyuk adayi yine Besiktas. Ama iste Senol hocanin formsuzlugu takimi frenliyor.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi sozkul

35 atsin 36yi bana atsin. Kalmis 24 mac 3er 3er mi atacah

30 atsın 31ciyi bana atsın, senden önce sırada ben varım.

Çevrimdışı cursedofdragon

Hakem factor devreye girmezse GS bu futbolla bir arpa boyu yol alamaz. Ne yaptiklari belli degil. N'diaye patladi zaten. Hakemler hakem gibi olsa bu N'diaye hicbir maci 90 dakika tamamlayamaz.  Neden Besiktas'in uzerine oynadiklari belli oldu. GS'nin les oldugu belli. Sampiyonlugun en buyuk adayi yine Besiktas. Ama iste Senol hocanin formsuzlugu takimi frenliyor.

Şu kısım çok güzel :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Serdar Ali Çelikler: ''Pepe'ye çok bayıldım. Şunu fark ettik, Real Madrid'de nasıl 10 sene oynadığını çok net gösterdi.''
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Rıdvan Dilmen:''Lens geçen sene Fenerin en iyisiydi diye Beşiktaşta her maç oynarım sandı. Ama bilmiyor ki karşısında Quaresma var.''
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Abi belli oldusu mu var? Sezon baslamadan soyledik bu senenin boyle olacagini. Ayrica evet hoca formsuz ve inat ediyor bazi konularda ama ne hocanin ne 1-2 oyuncunun formsuzlugu bu kadar geride kalmamiza sebep olacak seyler degil. Sebep bize yapilan operasyon, FB maci 3 degil 8 puanimiza mal oldu. Iddia ediyorum, FB macinda normal bir hakem olsaydi o maci rahat kazanir ve bugun lider olurduk. O mactan sonra hem futbolcularin hem hocanin psikolojisi etkilendi ve TS, GB maclarinda puan kayiplari yasadik. Bazen bir mac bir mactan ibaret olmuyor.

Rıdvan Dilmen:''Lens geçen sene Fenerin en iyisiydi diye Beşiktaşta her maç oynarım sandı. Ama bilmiyor ki karşısında Quaresma var.''

Fenerliler'in hem Caner hem Lens'e bu kadar bok atma sebebi sirf Besiktas'ta olmalarindan. Feci kuyruk acisi verdik bunlara. Sembol isim saydiklari GG bizde, takimlarinin en iyi sol beki Caner bizde, gecen sene takimlarini sirtlayan adam bizde. Dertleri o. Ha, Quaresma'yi kesebilir mi Lens? Kesemez, Quaresma'yi kesecek bir kanat ligde yok, belki Babel.  :evillol: Fakat Lens'in sene boyunca faydali olmayacagi anlamina gelmez bu. Gerci Gokhan Tore donunce onunla da rekabete girecek ya, hic bir sey olmasa rotasyonda fayda saglar, kupada kanatlar Gokhan, Lens olur.

Serdar Ali Çelikler: ''Pepe'ye çok bayıldım. Şunu fark ettik, Real Madrid'de nasıl 10 sene oynadığını çok net gösterdi.''

Adami tanimiyorum ama bu olaganustu tespite "h..ktir ciddi misin?" dememek elde degil.  :lol:

Çevrimdışı kartal190321

bu sezonda rakibimiz başakşehir olacak, bunlardan bir cacık olmaz  şişirilmiş balondu havası çabuk söndü :halay:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimiçi Mehmet57

Okay’i kesinlikle almaliyiz. Yusuf buyuk liglere gider, ama Okay orta saha cuk oturur.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Okay+Abdülkadir+Yusuf kaç para acaba  :super:

Okay’i kesinlikle almaliyiz. Yusuf buyuk liglere gider, ama Okay orta saha cuk oturur.

Oguzhan satilirsa ikisi de alinabilir. Atiba iki senedir beni got etse de sonucta her sene got edebilecek degil.  :lol: Yerine oynayabilecek defansif orta saha lazim, kaliteli yabanci olmazsa Okay olabilir bu isim. Yazici da Oguzhan'in yerine alinir. Gene de ikisi de olmazsa olmaz degil, daha kaliteli yabancilar da getirilebilir Trabzon'un bize gelince bu oyunculara bicecegi bonservisi hesaba katarsak.

Çevrimiçi Mehmet57

Oguzhan satilirsa ikisi de alinabilir. Atiba iki senedir beni got etse de sonucta her sene got edebilecek degil.  :lol: Yerine oynayabilecek defansif orta saha lazim, kaliteli yabanci olmazsa Okay olabilir bu isim. Yazici da Oguzhan'in yerine alinir. Gene de ikisi de olmazsa olmaz degil, daha kaliteli yabancilar da getirilebilir Trabzon'un bize gelince bu oyunculara bicecegi bonservisi hesaba katarsak.

Okay’da bizde eksik olan ozellikler var, Atiba’da eksik olan. Fizik gucu, patlayici olmasi gibi. Eskiden ofansif orta saha olmasindan dolayi topu kullanmayi da biliyor. Bence Senol hoca’nin elinde kendini cok gelistirebilir. Ki, Okay olmazsa Fransa pazarindan benzer fizik, benzer ozellikleri olan bir oyuncuya yonelmemizi isterim.

Yusuf ise Oguzhan satilsa da bence imkansiz. Milan, Atleti gibi takimlar isterken cok zor.

Okay+Abdülkadir+Yusuf kaç para acaba  :super:

Normal sartlarda tas catlasin 15-16, fakat Oguzhan 20'yse bunlar 120 seklinde sacma mantik yuruteceklerinden (Oguzhan zorlarsa 15-20 eder cunku sampiyon takimin 11 oyuncusu, yillardir Avrupa'da belli bir performansi var) toplam 40-50 milyon euro fiyat bicerler biz sorusturursak. O yuzden takas olursa olur.

Bosa dememisler atalarimiz "ac hamsi kendini balik ciftliginde sanarmis" diye.  :lol:

Çevrimdışı ozankarakoc

İlk yarıda kalan maçlar:

Beşiktaş (18)

5. Göztepe (D)
6. Akhisar
10. Yeni Malatya (D)
1. Galatasaray
4. Kayseri (D)
18. Osmanlı
8. Sivas (D)

Galatasaray (23)

17. Gençlerbirliği
2. Başakşehir (D)
12. Alanyaspor
3. Beşiktaş (D)
6. Akhisarspor
10. Yeni Malatya (D)
5. Göztepe

7 maçın 3'ünü aynı rakiplerle, 1'ini birbirimizle oynayacağız.
Kalan 3 maç arasında bizim zor maçımız Kayseri deplasmanı, onlarınki Başakşehir deplasmanı.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Alper1903

Negredo gol atmaya başladı, gs yenildi... Hava ne gadar güzel yaa  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Gs şampiyon oldu beyler bakmayın boşuna :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Puan farkı 5.

Galatasaray'ın 2 haftada kaybettiği puan da 5.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Etiketler: