Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5780009 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Sizce Medel sorunu nasıl çözülür arkadaşlar ? Adam nasıl takıma girer ? Atiba'yı kesemez ,Oğuzhan-Tolgay yerine oynayacak tarz da bir oyuncu da değil.Sanırım tek çözüm sistem.

Zaten 3-4 farklı düzende oynayabilecek kadromuz var.
yanlış bu atibayıda keser ozi tolgay yerinede oynar belki ozi kadar kaliteli
pas veremez ama daha iyisini yapar topu rakip sahaya yıkar. gerisini zaten yetenekli olan ileri uç elemanlarımız
yapar emin ol göbekte medelin ölüsü şu oziden çok daha büyük fark yaratır orta sahada
medel dünya oyun kültürünü bilen dikine oynayan ve maçı kazanmanın hücum etmekten geçtiğini bilen bir oyuncu
pepe mesela oyun aklı çok iyi olan bir oyuncu ve dikkat ederseniz artık oda orta sahayı bypass edip ileri top atıyor
adam biliyor bu orta sahadan birt şey olmaz topu verse iki saniyede o top kendisine pas olarak geri gelecek
yada kaptırınca atak yiyeceğiz. Pepe orta sahaya geldiğinde müsaitken bile quaresmayı pas tercihi olarak kullanmıyor
adam akıllı topu kaybetme riski olan hiç bir oyuncuya merkezde pas vermiyor. rahat bile olsalar.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bizde durum farklı yalnız abi.

Talisca'yı herkes dışlıyor kimse istemiyor gibi bir izlenim var bende.

Caner le kavga etti.

Cenk kızıyor talisca'ya.

Quaresma kızıyor talisca'ya herkes kızıyor.

Oğuzhan'da aynı şekilde.

Herkes kendine oynadığını düşünüyor bence oğuzhan'da dün çıkarken ki tepkisi bu yüzden di hoca'ya talisca dururken neden beni çıkartıyorsun hocam der gibiydi.

Talisca'yı oynatmazsak bence takım daha da güzelleşicek.
Dün 5 şut atmış hiç şut atamayan Talisca. Orta sahaya yardıma gelmeden daha fazla hücum ağırlıklı oynadığında kendine şut imkanı yaratmak için daha fazla istekli ve pozisyonların içine girmeye çalışıyordu Talisca Bey. Oyunun ilerleyen bölümlerinde geriye gömülü Alanya defansına karşı orta sahadan daha fazla top alıp orta saha ile hücum arasında bağlantıları kurması istendiğinde ise o istek ve hareketliliğinden eser kalmadı. Bizim ikinci yarı geç gol bulmamızın temel nedeni hücum aksiyonlarında yeteri kadar hareketli, istekli olmamamızdı . Bu durum hücumdaki tercihlerimize de etki etti , verimliliğimizi düşürdü. Buna neden olanların en başında Talisca geliyordu. Dışlanmış haliyle Talisca 80 dakika şans buldu ve 5 şut atabildi. Bu oyuncunun sorumsuz ruh halinin savunulmaya çalışılmasını komik buluyorum. Oyuncu böyle kazanılmaz.

Çevrimiçi Necmi

Cenk için kötü oynuyor falan yetersiz falan yazın ama çalışmıyor yatıyor kendını vermıyor demek büyük haksızlık ya..
Su adamın hakkını ne zaman verecek millet çok merak edıyorum.
Hak ettiği zaman hakkı verilir çalışıyor dediğin boş boş topun peşinde koşmak yalancı pres yapmaksa
böyle çalışma olmaz. sürekli stoperlerden kaçıp kanatlara gitmekse topu otarafa çekmekse buda çalışma değil
çok iş yapıyormuş gibi görünüp hiç bir şey yapmamaktır. biz güçlü değil demiyoruz sadece kaçak döğüşüyor buda hücum bölgesinde etkisiz kalmamıza neden oluyor diyoruz en basiti forvet ne yaparı negredo oyuna girdikten sonra gördük
rastlantımı o oyuna girdikten sonra rakip sahaya yıkılmamız. stoperleri kendine çekti stoperlerin boşalttığı alanları mecbur
orta sahaları doldurdu böyle oluncada bizim stoperlere kadar herkes alan bulup ileri çıktı alanyaya resmen kabus yaşattık dönen hiç bir topu alamadılar bizim stoperlerimiz böyle çok üst seviyeler ve bu oyunu çok iyi oynayabiliyorlar beklerimizde öyle ve biz bunu kullanamıyoruz bir forvetin ilerde iş yapamaması bütün takım düzenimizi bozuyor merkezden baskı yiyip geri çekilmek zorunda kalıyor çünkü o baskıyı yapması gereken forvetimiz stoperlerden kaçıyor. tek yaptığı geride rakip top çevirirken adamdan adama boş boş koşmak bunun adıda pres oluyor yok kardeşim bu pres değil milleti kandırmak ben koşuyorum çok çalışıyorum demek takıma etkisi bunun sıfır bunu abouda yapıyordu ama o bir farkla çok hızlı olup stoperleri bozuyordu böyle kaç top kapıp gol attığını biliyoruz. işte gerçek presle yalancı pres arasındaki fark onda gizli geçen seneki abouya bakın bu seneki cenke bakın

Çevrimiçi Necmi

Dün pepe'yi tuzağa düşürmeye çalıştılar eski pepe olsa zumzuğu beynine çakmıştı :D

Gayet sakin cool davrandı güldü geçti seviyoruz seni reis :D  :evillol:
adam onu oyuna getirmeye kalkan dünyanın en profesyonel oyuncularına karşı oynamış yıllarca böyle oyuna gelirmi ağırlığı var ve bunu hakemlere karşı bile hissettiriyor.

Çevrimiçi Necmi

Pazar Müjdesi de benden
Falcao sakat Bizim maçta oynayamayacakmış hadi hayırlı olsun.
oynasada sıkıntı olmaz vodafone park gerçekleri var. burda kimlere karşı oynadık
falcoa eski falcoa değil yetenek sonsuz ama hızını çok kaybetmiş durarak oynuyor eskiden tam bir
baş belasıydı. mermi gibi haraket ederdi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Medel konusunda büyük yanlış içindesiniz bu adam dünyanın en iyi liberolarından biri oynamadığında elbet sıkıntı yaratacak ama onun sıkıntısı hocadan kaynaklı bir sıkıntı neden atibaya yükleniyorsun arada bir onada formayı ver sıcak tut orta saha direnci lazımken ozi yerine merkeze onu koy bu adam kimse boşa konuşmasın elimizdeki en iyi orta sahalardan biri ve biz harcıyoruz. Bu adam amerika gibi futbolun hücum yönünün zirve yaptığı platformlarda kendini iyi libero olarak kanıtlamış biri
Devre arası vida gelsede hayal kurmayın bu tosiçi kesemez. Bunun için zaman gerekiyor sadece stoperleri dörtlemiş oluruz. bizim ligin hücum hattı teknik oyuncularla dolu biz vidayı takıma adapte edene kadar şampiyonluğu veririz
vidayıda harcarız gelipde bir kaç maçta oynarsa şanslı saysın kendini herkes sanıyorki gelecek formayı alacak
puan kayıplarına gelince aslında geçen seneden farklı değil farklı olan tek şey geçen sene puan kaybettiğimiz takımlarla arka arkaya oynadık gene kaybettik. arka arkaya olması psikolojik baskı yaptı. takım geçen seneden daha kötü eğri çiziyor ama bu bile bizim ligin üstünde olduğumuz gerçeğini yok etmiyor bu halimizle bile en iyi biziz. bizim kalitemiz
ligin ikinci yarısı daha çok ortaya çıkacak
Dunyani en iyi liberolarından biri, Kadıköy'de o penaltıyı yaptırmamayı öğrensin önce. Bize sittin sene gol atamayacak takıma skor avantajını verdi.

Medel kardeşimiz biraz da kendini sorgulamak zorunda. Şu ana kadar hemen hiç bir maçta rotasyon yapacak lüksü bulamadık, 8 puan gerideyken rotasyon yapamazsın. Oğuzhan yerine Medel'i koyarsan, takıma ve taraftara skora ve beraberliğe razıyım fikrini yerleştirirsin.

Biz Atiba yerine Tolgay mı oynasın derken, Oğuzhan'ın yerine Medel'i koymak zaten az pozisyon üretmekte olan takımı iyice verimsiz hale getirir.

Medel'in keseceği tek adam Atiba ve kesemiyorsa 35 yaşında Kanadalı oyuncunun yedeği olduğu için kendini gözden geçirsin.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sozkul

Bence en güzeli böyle :D

Fabri

Gökhan     Pepe      Tosic     Adriano

Atiba

Oğuzhan    Tolgay

Quaresma                           Babel

Negredo

Gökhan kötüydü son maç.  Böyle yaparsak gol yemeyiz.

Fabri

Atiba    Pepe      Tosic     Adriano

Medel

Oğuzhan    Tolgay

Quaresma                           Babel

Negredo
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2017, 17:05:47 sozkul ]

Çevrimdışı levitate

farkındayım daha öncede dile getirmiştim zaten takımın yabancıları değil ama sıkıntı yerlilerde
yerliler içinde GG dede sorun yok ama ozi tolgay cenk ve caner sıkıntı. Bunu sahada hissediyorsun.
taliscada sorun yok o herkese veriyor pası ama çoğunlukla quaresmayı tercih ediyor. onu oyuna
sokan bir tek quaresma oluyor. Geçen senede ozi pas vermiyordu ona ama merkezde abou mikseri vardı ve onu oyuna abou sokabiliyordu. şimdi cenk yapmıyor. mesela kafa vurduğu pozisyonda ona neden pas vermedi diye cellalleniyor
kardeşim neden versin bu adam kafayı bile zor vurdu ve senden daha iyi kafa vuran bir oyuncu bırak ceza sahası içinde denesin. adamı tam dışlıyorlar. Bunun adı gruplaşmadır bunun başında önlem alınmazsa iş boka sarar
acilen ozinin cenkin ve canerin kulaği çekilmeli gerekiyorsa üçü birden kulübeye çapa atmalı. bunların önüne
geçilmezse şampiyonluk gider ozi daha öncede quaresmaya yapmışdı aynısını ilk şampiyonlukta bakmayın gomez ve sosa etkisi bunun hissedilmesini engelledi ama şimdi baskınlar ve kitledikleri oyuncuda merkez oyuncusu
bütün oyun planını etkiliyor. sürekli toplar kanatlara aktarılıyor talisca by pass ediliyor senin kutuya giren forvetinde olmayınca pozisyon sıfır maç bitiriyoruz. sağa atarsan quaresma boş kutuya orta açacak yada topu ayağında tutup kaybedecek başka seçenek yok sola atarsan babel topla kutuya paralel yürüyüp şut atacak isabet ederse gol oluyor çoğunlukla bunlar hep merkezi kullanmama yüzünden.

Tek yerliler değil abi Quaresma ve Babel Talisca müsait olduğu halde tercih etmediler büyük ihtimalle atarsak kaybeder diye düşünüyorlar

Gruplaşma konusunda haklısın ama o 3'lüde birşeyler var
bipbipbupbup

Çevrimdışı sozkul

Sizce Medel sorunu nasıl çözülür arkadaşlar ? Adam nasıl takıma girer ? Atiba'yı kesemez ,Oğuzhan-Tolgay yerine oynayacak tarz da bir oyuncu da değil.Sanırım tek çözüm sistem.

Zaten 3-4 farklı düzende oynayabilecek kadromuz var.

Atiba sağ beke, Medel Atibanın yerine

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Dün 5 şut atmış hiç şut atamayan Talisca. Orta sahaya yardıma gelmeden daha fazla hücum ağırlıklı oynadığında kendine şut imkanı yaratmak için daha fazla istekli ve pozisyonların içine girmeye çalışıyordu Talisca Bey. Oyunun ilerleyen bölümlerinde geriye gömülü Alanya defansına karşı orta sahadan daha fazla top alıp orta saha ile hücum arasında bağlantıları kurması istendiğinde ise o istek ve hareketliliğinden eser kalmadı. Bizim ikinci yarı geç gol bulmamızın temel nedeni hücum aksiyonlarında yeteri kadar hareketli, istekli olmamamızdı . Bu durum hücumdaki tercihlerimize de etki etti , verimliliğimizi düşürdü. Buna neden olanların en başında Talisca geliyordu. Dışlanmış haliyle Talisca 80 dakika şans buldu ve 5 şut atabildi. Bu oyuncunun sorumsuz ruh halinin savunulmaya çalışılmasını komik buluyorum. Oyuncu böyle kazanılmaz.
aslında onların hiç biri şut değildi çok cılız vuruşlardı. etkili değil
ne diyeyim gittiğinde anlarsınız farkını. alıştım artık kendi oyuncularınızı forma üstündeyken gömmenize
geçen sene bu aynen abouya yapıldı bu sene ne kadar önemli olduğu anlaşıldı. neden hoca oynatıyor ısrar ediyor
bu sene herkes anladı. Taliscada böyle hoca neden ısrarla oynatıyor bunu anca gidince anlarsınız
mesela orta sahadan topu ileri atan tek oyuncumuz o şu anda ama bunuda görmezsiniz orta sahada rakibin çoklu pres
yaptığı tek oyuncu olduğunuda görmezsiniz her topla buluştuğunda bakın kaç kişi basıyor.
ve bu baskıyı alacak ne forvetten nede orta sahadan destek gelmiyor pas atacağı verkaça gireceği oyuncular hep uzak kalıyor
adama ne zaman baskı altında o zaman pas veriyorlar. Açın gözünüzü görün maça bakmakla görmek arasında fark vardır
talisca top kaybediyor baktığınız bu ama bakın 3 kişinin arasındaki taliscaya o pozisyonda kim pas veriyor ve bunu her seferinde yapıyormu yapmıyormu
yada pres altında değilken rahatken o paslar neden verilmiyor bunları görün avrupada neden bunlar yapılmıyor
o zaman neden avrupada olmadık anda tek haraketle golle sonuçlanacak hücumu başlatabiliyor.
oyuncuya gömmek kolaydır geçen sene abouyu savunmak için resmen hepinize karşı çabaladım
çünkü siz sadece bakıyordunuz bir şeyi gördüğünüz yoktu. adam gol atmıyorsa sıfır katkı demektir
ama bütün hücum gücümüz olduğunu farkedemiyordunuz. abou sayesinde cenk pres yemiyordu talisca pres yemiyordu
böyle devam doğru oyuncu böyle kazanılmaz bu kafayla takım kaybedilir. çünkü esas gerçeği göremeyip
tetikçilerin yanında saf tutarsan bir bir bütün oyuncuları yerler quaresmayada yaptılar bunu ama quaresmanın taraftar üzerinde büyük
kredisi olduğu için başaramadılar. hiç gollerde taliscanın dışarda kalıp sevinmesine şaşırmıyormusunuz
yada quaresmaatarsa yada kendi atarsa quaresmaya koşup onunla sevinmesine ve takımın diğer kısımlarının o sevince katılmamasına
dikkat etmiyormusunuz. neden ezilenin değilde ezenin tarafını tutuyorsunuz. takımdaki gruplaşmaya çanak tuttuğunuzun farkında değilmisiniz.
bu gruplaşma kemikleştiğinde talisca önemli değil o gider başkası gelir ama bunlar 11 deki forma için bir bir her geleni yerler
talisca biter bu sefer caner formayı alsın diye adriano yenir. onu dışlarlar kötü göstermeye çalışırlar olur demiyorum ama gruplaşmaya izin
verilirse olacak işlerdir bunlar. Yeni gelen oyuncular harcanır. Forma değerli almak için takımı bile sabote ederler bunları gsde ts de gördük
bizim tek avantajımız takım içindeki birlikti buda bitiyor sadece talisca değil sorun şu anda göze batan o yarın hoca kessin onu yok saysın başka sorunlar çıkacaktır. kaynağına inmediğin sürece takımı bitirir bu sorunlar. Talisca gömülüyorda neden onun yarısı kadar bile katkı vermeyen
oziye bir şey denmiyor hoca oziyi kesiyor ama taliscayı oyunda tutuyor allahdan sizin gibi ön yargılı değil gerçekleri sahada görüyor.

Çevrimdışı ardiles

farkındayım daha öncede dile getirmiştim zaten takımın yabancıları değil ama sıkıntı yerlilerde
yerliler içinde GG dede sorun yok ama ozi tolgay cenk ve caner sıkıntı. Bunu sahada hissediyorsun.
taliscada sorun yok o herkese veriyor pası ama çoğunlukla quaresmayı tercih ediyor.

onu oyuna sokan bir tek quaresma oluyor. Geçen senede ozi pas vermiyordu ona ama merkezde abou mikseri vardı ve onu oyuna abou sokabiliyordu. şimdi cenk yapmıyor. mesela kafa vurduğu pozisyonda ona neden pas vermedi diye cellalleniyor
kardeşim neden versin bu adam kafayı bile zor vurdu ve senden daha iyi kafa vuran bir oyuncu bırak ceza sahası içinde denesin. adamı tam dışlıyorlar. Bunun adı gruplaşmadır bunun başında önlem alınmazsa iş boka sarar
acilen ozinin cenkin ve canerin kulaği çekilmeli gerekiyorsa üçü birden kulübeye çapa atmalı
. bunların önüne
geçilmezse şampiyonluk gider ozi daha öncede quaresmaya yapmışdı aynısını
ilk şampiyonlukta bakmayın gomez ve sosa etkisi bunun hissedilmesini engelledi ama şimdi baskınlar ve kitledikleri oyuncuda merkez oyuncusu
bütün oyun planını etkiliyor. sürekli toplar kanatlara aktarılıyor talisca by pass ediliyor senin kutuya giren forvetinde olmayınca pozisyon sıfır maç bitiriyoruz. sağa atarsan quaresma boş kutuya orta açacak yada topu ayağında tutup kaybedecek başka seçenek yok sola atarsan babel topla kutuya paralel yürüyüp şut atacak isabet ederse gol oluyor çoğunlukla bunlar hep merkezi kullanmama yüzünden.

foruma verdiğin emeklere saygı duyuyorum diğer taraftan her mesajına itiraz etme alışkanlığı kazandığım için de üzülüyorum. talisca yüzünden görüşün bulanıklaşmış. resmen algı yapıyorsun.

Çevrimdışı ardiles

Hak ettiği zaman hakkı verilir çalışıyor dediğin boş boş topun peşinde koşmak yalancı pres yapmaksa
böyle çalışma olmaz. sürekli stoperlerden kaçıp kanatlara gitmekse topu otarafa çekmekse buda çalışma değil
çok iş yapıyormuş gibi görünüp hiç bir şey yapmamaktır. biz güçlü değil demiyoruz sadece kaçak döğüşüyor buda hücum bölgesinde etkisiz kalmamıza neden oluyor diyoruz en basiti forvet ne yaparı negredo oyuna girdikten sonra gördük
rastlantımı o oyuna girdikten sonra rakip sahaya yıkılmamız. stoperleri kendine çekti stoperlerin boşalttığı alanları mecbur
orta sahaları doldurdu böyle oluncada bizim stoperlere kadar herkes alan bulup ileri çıktı alanyaya resmen kabus yaşattık dönen hiç bir topu alamadılar bizim stoperlerimiz böyle çok üst seviyeler ve bu oyunu çok iyi oynayabiliyorlar beklerimizde öyle ve biz bunu kullanamıyoruz bir forvetin ilerde iş yapamaması bütün takım düzenimizi bozuyor merkezden baskı yiyip geri çekilmek zorunda kalıyor çünkü o baskıyı yapması gereken forvetimiz stoperlerden kaçıyor. tek yaptığı geride rakip top çevirirken adamdan adama boş boş koşmak bunun adıda pres oluyor yok kardeşim bu pres değil milleti kandırmak ben koşuyorum çok çalışıyorum demek takıma etkisi bunun sıfır bunu abouda yapıyordu ama o bir farkla çok hızlı olup stoperleri bozuyordu böyle kaç top kapıp gol attığını biliyoruz. işte gerçek presle yalancı pres arasındaki fark onda gizli geçen seneki abouya bakın bu seneki cenke bakın

forvet ne yapar sorusunu tanımladık şimdide forvet arkası ne yapar kısmını açalım mı ne dersin abi? sanki ortada bir sistem varmış gibi kim ne yapar kısmına geldik  :s20: mal meydanda; her oyuncu en iyi olduğu işleri yapma peşinde sirk futbolu oynuyoruz. senin bütün planın taliscayı oynatmak üzerine kurulu peki diğerlerini ne yapacağız? oyunda 10 futbolcu daha var.

Çevrimdışı mylife1903

Oyunumuzun(?)  kısırlığının özeti bu istatistik...

Ricardo Quaresma bu sezon Süper Lig'de en çok top kaybı yaptığı maçı oynadı. (29)
29 kez topla bulusmus mu
Sacma bi istatistik bu bence 29 top taliska bile kaybetmez en kotu oynadigi macta

Çevrimdışı tuncaboylu

29 kez topla bulusmus mu
Sacma bi istatistik bu bence 29 top taliska bile kaybetmez en kotu oynadigi macta
Başarısız ortaları top kaybı sayan salak bir istatistikçi hazırlamıştır.

Çevrimdışı mylife1903

Hocaya sallayanlar olmuş, gidip yüzünüzü yıkayın.

Takım ikinci yarı gayet iyi ve istekliydi. Çok pozisyon var ikinci yarı. Kazanmamız şans değil, kazanamasak şanssızlık olurdu.

Hocadan ne bekliyorsunuz, kendini yerden yere atıp çırpınmasını mı? Hayır onu yapsa, 3 maç cezayı yapıştıracaklar da.

İşler kötü giderken ve galibiyete ihtiyacımız varken, geçen sene şampiyon olan iskelete döndü işte. Bazılarının Talisca takıntısına uyup da gol lazımken Talisca'yı oyundan çıkarması mantıksız olurdu.

Şu anda tek ihtiyacımız galibiyet ve kazanma alışkanlığının geri dönüşüydü. Bugün bunların yanında Negredo'yu da kazandık. Şimdi Galatasaray zor bir döneme girecek, yarın 2 ya da 3 puan kaybederlerse hem takım hem taraftar iyice havaya girecektir. Puan farkına rağmen Galatasaray'ın kırılgan bir lider olduğu ortaya çıkarsa, camia kan kokusunu alır.

Hoca iyidir. Kim oyuna girmek istemiyorsa o gidecek₁.
Bak oyundan cikarken tepki gosteren adama ben kizmam hirstir gozu donmustur ki uysal cikmasini da istemem sahadan. Ama sahaya girmemek nedir ya isterse 2 dakika olsun.

Iste dedik boyle sacma sapan adamlari almayin. Tecrubeli lig topcularini alin dedim. Al adem buyuk aydin karabulut dedik al hurriyeti bunlari hoca cagirdiginda 200km hizla gelirler o formanin degerini bilirler. Ulan senin sahaya girmedigin iki dakikada ya gol yesek

Çevrimdışı underworld

Geçen sene cenk bu takımın as forveti olamaz diyordum ama bu sene bahsettigim o eksikleri kapatmış gözüküyor.

Bahsettigim eksiklerde :
- sırti dönük oynayamama
- vurup gidememe
- sürekli ceza sahasında bekleme,  kanatlara deplase olmamasıydi.

Şimdi hepsini iyi derecede yapıyor.

Çevrimdışı mylife1903

Sana gol lazımken Tolgay girecekse Talisca çıkmaz. Açık değil mi?

Oguzhanla tolgay 45er dakika full gaz oynasinlar. Bu isin orta noktasi bu. Macina gore baslasinlar

Çevrimdışı sozkul

foruma verdiğin emeklere saygı duyuyorum diğer taraftan her mesajına itiraz etme alışkanlığı kazandığım için de üzülüyorum. talisca yüzünden görüşün bulanıklaşmış. resmen algı yapıyorsun.

Algı yapmak ne demek? Gerçekten anlamadığım için soruyorum, o kadar geniş anlamlara gelecek biçimde kullanılıyorki kafam karışıyor, mesela burada neyi kastettiğini hiç anlamadım, kafan bulanıklanmış deyince bir cümle öncesinde bağlantı tamamen koptu, yaptığı algının içerik bilgiside yok,eski yazılarınızı okusam ikinizinde belki anlarım ne demek istediğini, geçmişteki tartışmalarınızın devamı olabilir ama onada vaktim yok.  Kafası bulanık adam hata yapar, yanlış yorum yapar diye düşünüyorum.

Çevrimdışı matias_27

forvet ne yapar sorusunu tanımladık şimdide forvet arkası ne yapar kısmını açalım mı ne dersin abi? sanki ortada bir sistem varmış gibi kim ne yapar kısmına geldik  :s20: mal meydanda; her oyuncu en iyi olduğu işleri yapma peşinde sirk futbolu oynuyoruz. senin bütün planın taliscayı oynatmak üzerine kurulu peki diğerlerini ne yapacağız? oyunda 10 futbolcu daha var.

Şimdi talisca enteresan bi oyuncu öyle kolayca harcanak biri de değil öyle çok abartılacak da bir oyuncu da değil. Değişik meziyetleri var.  Ha taliscaya göre takımı kurgulayabiliyorsan tamam oynasın ama kurgulayamıgorsan o zaman oynatmayacaksın. Necmi abiye eleştirim talisca üzerinden cenk i eleştirmesi.  Taliscanın kötü oynamasının sebebi cenk değil şenol hocadır.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı sozkul

Oguzhanla tolgay 45er dakika full gaz oynasinlar. Bu isin orta noktasi bu. Macina gore baslasinlar

Aynısını düşünüyorum, kaç defa sesli söylemişimdir. Şahitlerimde var.

Çevrimdışı mylife1903

Sezon başında takım yaşının yükselmesi eleştirildi ama en kral topu 30+ olanlar oynuyor.
Hirs kalite istek yasla alakali degil. Oguzhan 17 yasinda da hantaldi hala hantal tosic 2 sene sonra yavas mi olacak, olmayacak.

Oguzhan efendiye iki lafim var sahalarin maystrosu olmak istiyorsan antremanlarin ismail hakkisi olacaksin

Çevrimdışı ardiles

Geçen sene cenk bu takımın as forveti olamaz diyordum ama bu sene bahsettigim o eksikleri kapatmış gözüküyor.

Bahsettigim eksiklerde :
- sırti dönük oynayamama
- vurup gidememe
- sürekli ceza sahasında bekleme,  kanatlara deplase olmamasıydi.

Şimdi hepsini iyi derecede yapıyor.

evet cenk çalışıyor hakkını teslim etmek gerek. saydıklarına ilaveten son birkaç maçtır kaleyi gördüğü yerden sağ sol hangi ayağına gelirse seri şekilde etkili şut çıkarmaya çalışıyor. geçen sezonlarda seri şut çekemezdi cenk topa vurana kadar defans müdahale ederdi

Çevrimdışı mylife1903

ben de katılıyorum söylediklerine en çok da Oğuzhan gibi bir oyuncunun bu kadar oyundan kopuk olmasına kızıyorum. Kendimi Oğuzhan'ın yerine koysam ilk dikine oynadığım ve harika bir asist yaparak takımımı öne geçirdiğim maçta bu kadar pasif ve isteksiz kalır mıydım acaba, her topu ayağıma isterdim herhalde...

Besiktasin kaptani ilk cikan da ilk giren de olmaz. Oguzhan bu kafayla devam ederse sonu olcay gibi olur. Zaten kasinti bi cocuktu iyice kaybolur avmlerde.

Takimin kicindaki killari kadayiflari soor salonundan cikmiyor bunlarda utanma da yok

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu hafta lig çok garip :)

Kasımpaşa 3-1 Göztepe
Gençlerbirliği 0-1  Y.Malatyaspor
Başakşehir 2-1 Akhisar
Alanya 1-2 Beşiktaş
Konya 1-0 Osmanlıspor
Karabükspor 0-1 Sivasspor
Bursaspor 2-0 Antalyaspor (Maç devam ediyor antalya 10 kişi)

Sırayla bir ev sahibi bir deplasman takımı kazanıyor.Bu durumda.

Ts-Gs maçını gs.
Fb-Kayseri maçını fb kazanıcak :D

Etiketler: