Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5780910 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Valla ben tarzını cok beğeniyorum abi. Alex'de 28 yasında geldi abi ona bakarsan Parma kariyerisi saymıyorum cünkü hiç oynamadı ama burda neler yaptı sen biliyosun benzer oyuncular. Guilano gibi cakma bi milli takım oyuncusu değil bence. Gerci Ozzi'nin bir iki level üstü diyebiliriz.
18 yaşında Portekiz'e gelmiş Talisca'nın yerine, 27 yaşına kadar Brezilya dışına çıkamamış Lima'yı önermek...

Ne bileyim, bugün kafalar karışık herhalde.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı arda

Şu 'algı' meselesi ne fena değil mi...

2 sene üstüste şampiyon olduk, UEFA'da yarı finalin eşiğinden döndük, 3. senede Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez bir Türk takımı olarak 3'te 3 yaptık, üstelik bütün bunları FFP kıskacında başardık. Hala içinde bulunduğumuz ruh haline bak...

Hepimiz mutsuzuz, sinirliyiz... Birimiz faturayı hocaya kesmiş, öbürü için Negredo futbolcu değil, Talisca hain, futbolcular isteksiz...

10. haftadayız. Fener maçında 1 golümüz 2 penaltımız verilmemiş, Trabzon maçında 3 as oyuncumuzdan yoksun oynamışız, Lens'in pozisyonu akıl alır gibi değil, Gençlerbirliği maçının 50 dakikasını 10 kişi götürmüşüz...

Bütün bunlar olurken, rakiplerimiz arasında Avrupa maçı oynayan tek takımız (Başakşehir'i saymaya gerek yok sanıyorum)... Hem de Şampiyonlar Ligi seviyesinde...

En iddialı rakibimiz, 35 milyon euro bonservis bedeli ödeyip bütün istediği oyuncuları bir seferde alıvermiş, biz en golcü adamımızı elden çıkarmak zorunda kalmışız, Vida'ya iki kuruş fazla vermeyelim diye devre arasını beklemek zorunda kalmışız.

Şu tabloyu bir Avrupalı görse, gösterdiğimiz tepkiye inanamazdı herhalde...

Bu kadar kırılgan olmamayı becerebilsek keşke...

Hiçbir zaman, hiçbir takım, Süper Lig'de 10 sene üstüste şampiyon olmayacak.
Hiçbir zaman, hiçbir takım, 10. haftada lige havlu atmayacak.
Hiçbir zaman, hiçbir takım, 24 maçta 72 puan toplamayacak...

Biraz sakin, biraz itidalli, biraz makul olabilsek keşke... (Ben de dahilim tabii buna...)
:claps: :claps: :claps:
Siyah ULAN!
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı atalay

Parçalı bulutlu olacak bir durum zaten yok fakat böyle bir tabloyu günlük güneşlik bulmak da sıkıntılı. @tuncaboylu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2017, 00:00:51
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
18 yaşında Portekiz'e gelmiş Talisca'nın yerine, 27 yaşına kadar Brezilya dışına çıkamamış Lima'yı önermek...

Ne bileyim, bugün kafalar karışık herhalde.

Portekiz'e nice gelen oyuncular var Tuncay abi böyle bakarsak olaya , portekize gelmek bir kısas mı kabul ediliyo futbol dünyasında. örnek olarak Alexi veriyorum buna göre Lucas bizde basarılı olabilir diyorum ben sadece

Bence siz Talisca'ya cok umut baglamayın yinede, adam niyetini ciddi ciddi belli ediyor . Gec katılmalar, zam , Manchester muhabbeti , CL -Lig ayrımı anlatmaya gerek yok biliyosun. Zaten almıcazda böyle gidersede...

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Sorun 10 numaradan ziyade 10 numaranin sindirilmesi. Ayrica asil sorun o mevki de degil, Cenk oynar, Lens bile oynayabilir orada ama ileri ucta asil sorun. Bu da imkansizliktan degil, hocanin inadindan. Striker oynayacak tek adam Negredo su an. Hoca gezgin forvet/ikinci forvet gibi oynayan Cenk'ten israrla pivot/striker oynamasini bekliyor. Daha once de anlattik. Istedigin kadar orta ac, penalti noktasi civarinda pozisyon alan adam yoksa pozisyona giremezsin bu kadar basit. Gecen mac da bu mac da Negredo girdikten sonra buldugumuz pozisyon sayisi girmeden onceki 80 dakikada buldugumuzdan fazla. Hoca artik inat etmekten vazgecmesi lazim. Kontra oynayacagimiz maclarda yine oynat Cenk'i tek forvet. Fakat TSL'de 11 kisi kapanan rakiplere olmuyor iste. 

Çevrimdışı Ersoy

Negredo'nun açıklamaları gördüm bir kez daha hayran kaldım.Çok büyük karakter.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tuncaboylu

Portekiz'e nice gelen oyuncular var Tuncay abi böyle bakarsak olaya , portekize gelmek bir kısas mı kabul ediliyo futbol dünyasında. örnek olarak Alexi veriyorum buna göre Lucas bizde basarılı olabilir diyorum ben sadece

Bence siz Talisca'ya cok umut baglamayın yinede, adam niyetini ciddi ciddi belli ediyor . Gec katılmalar, zam , Manchester muhabbeti , CL -Lig ayrımı anlatmaya gerek yok biliyosun. Zaten almıcazda böyle gidersede...
Yok Portekiz'e gelmek kısas kabul edilmiyor da, gelememek kısas kabul edilmeli.

Alex diyorsunuz da, Alex zamanın çok büyük parasına (şimdi baktım 8 milyon euro) Parma'ya geldi. Tutmadı ayrı mesele, ama tercih edildi.

Bu adam 27 yaşında, hala tık yok. 2 ay sonra sözleşmesi elinde, hala adı geçen takımlar Fenerbahçe Beşiktaş.

Yani milletin akıllısı biz değiliz, adam bu yaşa kadar Avrupa kulüplerinin gözünden kaçmış olamaz.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Yok Portekiz'e gelmek kısas kabul edilmiyor da, gelememek kısas kabul edilmeli.

Alex diyorsunuz da, Alex zamanın çok büyük parasına (şimdi baktım 8 milyon euro) Parma'ya geldi. Tutmadı ayrı mesele, ama tercih edildi.

Bu adam 27 yaşında, hala tık yok. 2 ay sonra sözleşmesi elinde, hala adı geçen takımlar Fenerbahçe Beşiktaş.

Yani milletin akıllısı biz değiliz, adam bu yaşa kadar Avrupa kulüplerinin gözünden kaçmış olamaz.

Taraftarlarin bir kisminin vizyonuna hayranim yalniz. Arkadaslar artik biraz hedef buyutun, FFP doneminde gelen adamlar Almanya milli takimi forveti, Ispanyol milli forvet, Demba Ba, Aboubakar siz kalkmis FFP bitecekken Demiroren donemi transferlerine donus yapmak istiyorsunuz. Lucas Lima kim ya? Gitsin menajerler Fener'e kaktirsin onu. Bizim artik bu tur adamlari asmamiz lazim Mesut Ozil deyin, Hulk deyin, olmazsa en azindan bir tik alti olsun. Lucas Lima da nedir?

Çevrimdışı sermet00

Hoca mental olarak yorgun bence.Ama kendisi seçti bu yolu yardımcı almadı en büyük hatayı yaptı.Stresli ve gergin olduğu her halinden belli,yöneticilerle de arası açık sanırım ve bu kendisine çok yansıyor.Normalde 2 hafta kötü oynayan adamı kenara çeken Şenol Güneş şimdi dökülen talisca’yı gözümüze sokuyor.Medel’i Negredo’yu Lens’i takımda hiç denemiyor.

İlk ve ikinci seneler arasında oyun ve oyuncu farkı çok fazlaydı.Ama bir şekilde doğru oyunu buldu.Bu sene bunu yapamadı ve görünen şu ki yapamayacak çünkü denemek istemiyor var olan sisteme aynı tarzda farklı oyuncular istiyor ama bunun bu kadar basit olmadığını ya anlamıyor ya da anlamak istemiyor.

Bizim kaderimiz tamamen Şenol Güneş’e bağlı,kendisini toplar devre arasında 2 transferle takımı toparlar ve kadrodan max verim alırsa şampiyon oluruz yoksa büyük hüsranla biter bu sezon

Çevrimiçi annoca

Şu 'algı' meselesi ne fena değil mi...

2 sene üstüste şampiyon olduk, UEFA'da yarı finalin eşiğinden döndük, 3. senede Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez bir Türk takımı olarak 3'te 3 yaptık, üstelik bütün bunları FFP kıskacında başardık. Hala içinde bulunduğumuz ruh haline bak...

Hepimiz mutsuzuz, sinirliyiz... Birimiz faturayı hocaya kesmiş, öbürü için Negredo futbolcu değil, Talisca hain, futbolcular isteksiz...

10. haftadayız. Fener maçında 1 golümüz 2 penaltımız verilmemiş, Trabzon maçında 3 as oyuncumuzdan yoksun oynamışız, Lens'in pozisyonu akıl alır gibi değil, Gençlerbirliği maçının 50 dakikasını 10 kişi götürmüşüz...

Bütün bunlar olurken, rakiplerimiz arasında Avrupa maçı oynayan tek takımız (Başakşehir'i saymaya gerek yok sanıyorum)... Hem de Şampiyonlar Ligi seviyesinde...

En iddialı rakibimiz, 35 milyon euro bonservis bedeli ödeyip bütün istediği oyuncuları bir seferde alıvermiş, biz en golcü adamımızı elden çıkarmak zorunda kalmışız, Vida'ya iki kuruş fazla vermeyelim diye devre arasını beklemek zorunda kalmışız.

Şu tabloyu bir Avrupalı görse, gösterdiğimiz tepkiye inanamazdı herhalde...

Bu kadar kırılgan olmamayı becerebilsek keşke...

Hiçbir zaman, hiçbir takım, Süper Lig'de 10 sene üstüste şampiyon olmayacak.
Hiçbir zaman, hiçbir takım, 10. haftada lige havlu atmayacak.
Hiçbir zaman, hiçbir takım, 24 maçta 72 puan toplamayacak...

Biraz sakin, biraz itidalli, biraz makul olabilsek keşke... (Ben de dahilim tabii buna...)

abi mükemmel bir özet  :ok:

Çevrimiçi Necmi

:ok:

Katılmamak elde değil. Yalnız Talisca'da ben farklı bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Karakterli ve futbolu seven bir adam olduğu belli ama bir şeyler kafasını çok kurcalıyor gibi. Belki de Şenol Hoca'nın verdiği sorumluluk fazla gelmiş olabilir.
yok farketmiyormusunuz gollere uzaktan seviniyor. Büyük ihtimal oyuncular dışladı onu

Çevrimiçi Necmi

Negredo'nun açıklamaları gördüm bir kez daha hayran kaldım.Çok büyük karakter.
burda paylaşabilirmisiniz ben görmedim bulamadımda açıklamaları

Çevrimdışı Ersoy

Buyur abi.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2017, 01:24:31
  • Beylikdüzü-İstanbul
Talisca, mactan sonra instagram'da Premier Lig resimlerini begendi.

Öküz altında buzağı aramıyoruz ama kafası cidden sezon bitsede gitsem modunda sanırım.

İnsallah sasırtır bizi ins

Çevrimiçi Necmi

Buyur abi.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ettim  :ok:

Çevrimdışı Neo Nesil

Öküz altında buzağı aramıyoruz ama kafası cidden sezon bitsede gitsem modunda sanırım.

verilen zamlı maaş ve verilen tavizler kendisine yetmemiş. devre arası bir 10 numara alınsa da kendine gelse.

sezon öncesi belliydi zaten; annesinin hasta olduğuna dair gerekçe göstererek haftalardır kampa gelmemişti.

bir de canı istediğinde ligde oynamayıp avrupada estirmesi de cabası.

sezon sonu bu arkadaşa değil 20 , 1 kuruş bile öderse başkan, Beşiktaş'ımıza büyük ihanet yapmış olur.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2017, 01:30:17
  • Beylikdüzü-İstanbul
verilen 2,5 eu maaş ve verilen tavizler kendisine yetmemiş. devre arası bir 10 numara alınsa da kendine gelse.

sezon öncesi belliydi zaten; annesinin hasta olduğuna dair gerekçe göstererek haftalardır kampa gelmemişti.

bir de canı istediğinde ligde oynamayıp avrupada estirmesi de cabası.

sezon sonu bu arkadaşa değil 20 , 1 kuruş bile öderse başkan, Beşiktaş'ımıza büyük ihanet yapmış olur.

Kardesım Talisca bu boru değil. Dünyanın üst düzey oyuncularından (!) biri.

Mac ayrımı yapsada , takımı yalnız bıraksada , kacak oynasada alınmalı. Yoksa işimi zor . 🤣🤣🤣

Çevrimdışı arda

Bende beğendim bir kaçını az önce :D  Yani şimdi Bundesliga Bundes Liga pehh La Liga! O ne la.. Serie A b c d e asdfk!! Premier vay anam vay dolu dolu :) Premier League.. Şakası bi yana Premier Lig çok farklı biyere doğru gitti artık CL de oynamak nasıl prestijse topçu için PL de o noktaya vardı varacak..
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı bordele

Haftalardır söylüyoruz bu takım benim sistemim 4-4-2 diye bas bas bağırıyor diye

Negredo girdikten sonra ileride Cenk le beraber 2 li hücum Press yaptılar ve rakip afalladi

Cenk-Negredo ikilisi çok iş yapar bu Çok net belli oluyor

Taliscayı kenara alıp 4-4-2 oynamamiz lazım

Cenk'in bu maç dahil herhangi bir maçta hücum pres yaparak rakibi afallattığı tek bir an bile yaşanmadı
Av zamanı

Çevrimdışı Berat

Çevrimiçi murat

Oğuzhan Tolgay ikilisinden ikisi de 10 numara oynayamıyor ve markajda kayboluyor. Geçen sene 50 kere gördük, hala aynı şeyi savunuyorsunuz.

İsteksiz Talisca ilk yarıda şapkadan tavşan çıkarıp golü atıyordu, ikinci yarıda rövaşatası bence penaltı. Bu adam gol lazımken oyunda kalır, sadece çift forvete dönerken çıkar.

İlla 10 numaraya gerek yok çift 8 de olur.

Çevrimdışı Kuntz

Babel ve Quaresma ile Negredo ne alaka?

Umarım Şenol hoca değilsinizdir zira bu mesajı ancak o yazardı  :) Şaka bir yana böyle iki kanatın varken Negredo gibi bir adam kenarda oturuyorsa üzerine düşünmek lazım. Kanat pivot uyumu falan filan.

Çevrimdışı underworld

Lima mi ?
Tü tü tü aman aman
Allah korusun , yazdiysa bozsun

[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2017, 02:17:41 underworld ]

Etiketler: