Ben başkanın arkasındayım her zaman yeter ki çıksın bizim haklarımızı savunsun. 2 ayda fikrin değişmiş ayrıca lobide bizde diyordun biz tam tersini derken ama gerçekler er geç gün yüzüne çıkıyor. Ne basın ne hakemler ne federasyonda zerre etkimiz yok maalesef.
yoo o lobi sayesinde iki yıldır şampiyon oluyorsun bu tff ile ilgili değil
daha yeni yd nin federasyon içinden fetöyü temizleyemedik laflarını unutuyorsun.
ben geçen sene siz operasyon diye ağlarken söyledim operasyon falan yok diye
o zaman ne dedim hatırlıyorsan tam hatırla gs ile şampiyonluk yarışına bir girinde görün dedim operasyon nasıl olur.
bir şeylerin durulması için önce karışması gerekir. esas sorun karıştığında senin ne yaptığın
nasıl durduğun.
Birde böyle başkanın arkasında duracaksan çekil arkadan senin destek anlayışın kafa göz dağıtmakmı oluyor.
başkana gömme fırsatını kaçırmadığın gibi birde insanların zekasıyla dalga geçiyorsun.
iki ay dedin iki aylık gelişmelerede bak bakalım bu haraketin arkasında kimi göreceksin ta konya kupa maçından itibaren gel
bunlar olur olacakta şansımız darbe girişimi gibi her şeyi erken yapıp yüzlerine gözlerine bulaştırmaları
şu yaşadıklarımızı ikinci yarı yaşasaydık daha ne olduğunu anlamadan şampiyonluk giderdi şimdi en azından
mücadele etme zamanın var.
taraftarın yanlışı olaya lokal bakması himmetle şampiyon olanlara yeni bir himmet yapılıyor federasyondaki
fetöcülermi çalışıyor gs nin şampiyonluğu için bunun üzerinde durulmalı. hiç bir şey için erken konuşmayacaksın
sular bulanıkken konuşulan şeylerde çok büyük hatalar yapılır.
y6anlış hedef alırsan yenilirsin. Aklınızın ucundan geçiyormu bu operasyonun bize YD tarafından yapıldığı
yönetim kurulunun çoğu Beşiktaşlı olan bir federasyondan bahsediyoruz.
bunu yapmak yerine geçmişe himmetle verilen şampiyonluklarda başrol oyuncularına bakmak lazım geri planda sessizce çalışanlar
hedefin onlar olur oyunu bozmak için mücadele edersin. Yoksa senin yaptığın gibi hemen başkana sallamayı hedef olarak
almazsın. Ancak korkaklar mücadele için öne birini sürmeye çabalar birilerini suçlar. Cesur olanlar kollarını sıvar.
sen hangisi olmayı tercih ediyorsun. Zaten bekledikleri bu değilmi başkan çıksın yardırsın sonra ne olacak onada ceza verilsin
zaten istedikleri bu gerilimi senin üzerinden harlarlar. en kolayda senin kafandaki insanlar üzerinden pişirirler.
sakin kalmak olayları soğukkanlı karşılamak sana sadece kazanç olarak geri döner.