Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5790328 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

dayanamadın gene değilmi Başkana laf çakacak bir şey çıktı  koşa koşa gel.
Bari şu durumda birlik olmayı öğrenin Başkana sallamak için fırsat kollamayın.
Ben başkanın arkasındayım her zaman yeter ki çıksın bizim haklarımızı savunsun. 2 ayda fikrin değişmiş ayrıca lobide bizde diyordun biz tam tersini derken ama gerçekler er geç gün yüzüne çıkıyor. Ne basın ne hakemler ne federasyonda zerre etkimiz yok maalesef, bizim tek etkinliğimiz taraftarımız görece sosyal medya ve oyun gücümüz bu sene oyun gücü olmayınca durum bu noktaya geldi, başkanı hocası futbolcusu bi araya gelecek sahada gereken gücü gösterecek biz geri kalan yerlerde gerekeni yaparız.. Bu oyunla sabaha kadar takımın arkasında dursan ne olur?
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2017, 20:21:34 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Operasyonun içinde takım da varsa peki.
8 puan fark nasıl oldu hiç top oynamadık adeta golü düşünmeden oynadığımız maçlar var.
Takım oynasa çatır çatır,  ne cezalar ne operasyonlar vız gelir.
Allah aşkına Adriano son maçta kendini parçaladı iki defa felan şut şansı yarattı kendine.
Hem gol için çıktı durdu hem arkaya atılan çok kritik bir kaç topu kesti.
Adelesini çekiyor kendini zorlamadan.
Onun hırsının %60 ı diğer 10 kişide olsa idi puanlar eşit olurdu.
Bazı oyuncularımız beni kıllandırmaya başladı.
Taraftarda farkında bazılarının ne yapmadığının yuhalanacaklar yakında.  taraftar biliyor kimlerin oynamadığınıda...
bu dediğinin adına şike deniyor farkındamısın. Beşiktaşa yakıştırdığın şeye bak.

Çevrimiçi tolga1903

Caner'in aldığı ceza değil benim taktığım. Hakem denen haysiyetsiz kafasının yarıldığı maçta maçı tatil edemiyo, bunun üzerine disiplin kurulu passolig blokesi cezası veriyo, halbuki daha 2 ay önce süper kupa macinda yendik diye sahaya giren davarlarla beraber siz benim sahamı kapattınız be namussuzlar be ahlaksızlar küfür yabancı madde hakemin kafasına atılan şişelerin cezası passolig blokesiyse benim tarafsız sahada oynadığım maç yüzünden sahamı nasıl 1 maç kaparsınız ulan vicdansızlar.  Penaltı atılırken ceza sahası çizgisine bastı diye gs maçından önce en kritik oyuncumu atıp, bu uyguladığı kuralı bir daha asla uygulamayan satılmış köpek 10 haftada 4 kez gs'nin maçına veriliyor. Gs'yle maçı olan takımın tek forveti corumspor maçında kafasını öne eğdi diye atılıyor. Sizin de himmetçi₁ gsnizn de canı cehenneme allah bin belanızı versin. İçine tüküreyim böyle ligin bu takım şl'de gidebileceği yere kadar gitsin.

Çevrimiçi Necmi

Ben başkanın arkasındayım her zaman yeter ki çıksın bizim haklarımızı savunsun. 2 ayda fikrin değişmiş ayrıca lobide bizde diyordun biz tam tersini derken ama gerçekler er geç gün yüzüne çıkıyor. Ne basın ne hakemler ne federasyonda zerre etkimiz yok maalesef.
yoo o lobi sayesinde iki yıldır şampiyon oluyorsun bu tff ile ilgili değil
daha yeni yd nin federasyon içinden fetöyü temizleyemedik laflarını unutuyorsun.
ben geçen sene siz operasyon diye ağlarken söyledim operasyon falan yok diye
o zaman ne dedim hatırlıyorsan tam hatırla gs ile şampiyonluk yarışına bir girinde görün dedim operasyon nasıl olur.
bir şeylerin durulması için önce karışması gerekir. esas sorun karıştığında senin ne yaptığın
nasıl durduğun.
Birde böyle başkanın arkasında duracaksan çekil arkadan senin destek anlayışın kafa göz dağıtmakmı oluyor.
başkana gömme fırsatını kaçırmadığın gibi birde insanların zekasıyla dalga geçiyorsun.
iki ay dedin iki aylık gelişmelerede bak bakalım bu haraketin arkasında kimi göreceksin ta konya kupa maçından itibaren gel
bunlar olur olacakta şansımız darbe girişimi gibi her şeyi erken yapıp yüzlerine gözlerine bulaştırmaları
şu yaşadıklarımızı ikinci yarı yaşasaydık daha ne olduğunu anlamadan şampiyonluk giderdi şimdi en azından
mücadele etme zamanın var.
taraftarın yanlışı olaya lokal bakması himmetle şampiyon olanlara yeni bir himmet yapılıyor federasyondaki
fetöcülermi çalışıyor gs nin şampiyonluğu için bunun üzerinde durulmalı. hiç bir şey için erken konuşmayacaksın
sular bulanıkken konuşulan şeylerde çok büyük hatalar yapılır.
y6anlış hedef alırsan yenilirsin. Aklınızın ucundan geçiyormu bu operasyonun bize YD tarafından yapıldığı
yönetim kurulunun çoğu Beşiktaşlı olan bir federasyondan bahsediyoruz.
bunu yapmak yerine geçmişe himmetle verilen şampiyonluklarda başrol oyuncularına bakmak lazım geri planda sessizce çalışanlar
hedefin onlar olur oyunu bozmak için mücadele edersin. Yoksa senin yaptığın gibi hemen başkana sallamayı hedef olarak
almazsın. Ancak korkaklar mücadele için öne birini sürmeye çabalar birilerini suçlar. Cesur olanlar kollarını sıvar.
sen hangisi olmayı tercih ediyorsun. Zaten bekledikleri bu değilmi başkan çıksın yardırsın sonra ne olacak onada ceza verilsin
zaten istedikleri bu gerilimi senin üzerinden harlarlar. en kolayda senin kafandaki insanlar üzerinden pişirirler.
sakin kalmak olayları soğukkanlı karşılamak sana sadece kazanç olarak geri döner.

Çevrimdışı Dr.Zeck

dostum neyin kafasını yaşıyorsun iyimserlik denen bir şeymi var dön geriye bak teslimiyetçi mesajlara
bu sözüm onlara tepki koyanlara değil teslim olanlara konuşuyorum. millet şampiyonluğun gittiğini kabul etmiş en iyi yerde kalalım bari ligde diyor
sen ne diyorsun  ya okuduğunu anlamıyorsun yada okumadan konuşuyorsun.

önce bi yasının verdiği olgunlukla konus abi karsında cocuk yok senin! insan yanlıs anlayabilir insan gibi soylersin evet yanlıs anlamısım kusura bakma der gecerim.

Çevrimdışı mellfred

Şu verilen cezalar rakiplere verilemeyen cezalar falan bunlar bariz şekilde yapılıyor mesaj gönderiyorlar hem bizim hem yönetimin sinirlerini germek maksat
Maksat bizi taşkınlığa sürüklemek
Ulan Gs taraftarı hakemi recm etti şişelerle 1 maç men yediler Caner 6 yedi küfürden
Gs stadına dokunmamışlar bile
Yine de sakin kalmalı derim

Çevrimdışı 'TaNeR'

Beşiktaş'a yapılanlar:

5   kırmızı kart
25 sarı kart
1   saha kapatma
Hoca 1 maç
2   penaltısı yendi
2   golü iptal edildi
Caner'e 6 maç ceza geldi

şimdilik aklıma gelenler bunlar...

Her şeye rağmen önümüzdeki maçlara tam odaklanıp galibiyet serisi yapmalıyız.

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2017, 20:52:24
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
bu dediğinin adına şike deniyor farkındamısın. Beşiktaşa yakıştırdığın şeye bak.
Şike felan demedim saptırma.
Avrupa maçında görevini yapan adamlar üç gün sonra sahada hiçbir şey yapmıyor.
Sonra yine avrupa da iyi oynuyorlar dönüyoruz yine rezil oyun.
Bu bilerek kasmamaktır.
Adrianoyu örnek verdim o niye yırtıyor kendini maç seçmeden adelesini çekene kadar mücadele ediyor.
Ya diğerleri onun yaptığını neden yapmıyor.
Bilerek oynamamaktan kastım bu.
Sen töreye sattı derken bir şey yok biz Oynamayanlar var diyince olayı şikeye çekiyorsun.
Aklımın ucundan bile şike geçmedi...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı mellfred

Gs ve mhk içerisindeki fetö vurgusu ön plana çıkarılmalı
Bu adamların sırtları hala çok güçlü bunlarla rekabet zorlu geçecek
Yeni  cezalara mahal verilmemeli  takım olarak dik durmalı

Çevrimdışı tuncaboylu

dostum neyin kafasını yaşıyorsun iyimserlik denen bir şeymi var dön geriye bak teslimiyetçi mesajlara
bu sözüm onlara tepki koyanlara değil teslim olanlara konuşuyorum. millet şampiyonluğun gittiğini kabul etmiş en iyi yerde kalalım bari ligde diyor
sen ne diyorsun  ya okuduğunu anlamıyorsun yada okumadan konuşuyorsun.
Sen de biliyorsun, eğer ortada organize bir operasyon varsa, sahada şampiyon olamazsın. Barcelona olsan da olamazsın. Bu bir maç değil, tam bir sezon.

Şimdi soru şu: Operasyon var mı?

Sene başında teknik direktörüne salça oluyorlar.

Lobisi olmayan (!) Galatasaray'ın her 2 maçından birini aynı hakem yönetiyor.

Senin zor deplasmanlarına aynı tetikçi atanıyor, 2 maçta 4 kırmızı gösterip en son tetiği çekiyor.

Kendi sahanda bile hakemin sana karşı tutumu düşmanca oluyor.

Tarihte görülmemiş şekilde videodan oyuncuna 6 maç ceza veriliyor ve ne hikmetse Galatasaray maçına denk geliyor.

Oyuncuların kaçaklarmış gibi zorla mahkemeye götürülüyor, saha takip kaleciye parmak göstermekten ve akredite kartıyla maç izlemekten yargılanıyor.

Tarafsız sahada olanlardan ötürü senin sahan kapanırken, lobisi olmayan(!) Galatasaray kendi sahasında hakemin kafasını yaralayıp ertesi maça yine tüm tribünler dolu çıkıyor.

Soruyu tekrar soralım, operasyon var mı? Varsa, bu oyunu bozamazsın bence. Bu halde takım sampiyonluktan kopsa bile destek olmak lazım bence.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2017, 21:29:30 tuncaboylu ]

Çevrimiçi murat

Sen de biliyorsun, eğer ortada organize bir operasyon varsa, sahada şampiyon olamazsın. Barcelona olsan da olamazsın. Bu bir maç değil, tam bir sezon.

Aynı hakem lobisi olmayan (!) Galatasaray'ın her 2 maçından birini yönetiyor.

Senin zor deplasmanlarına aynı tetikçi atanıp en son tetiği çekiyor.

Tarihte görülmemiş şekilde videodan oyuncuna 6 maç ceza veriliyor ve ne hikmetse Galatasaray maçına denk geliyor.

Tarafsız sahada olanlardan ötürü senin sahan kapanırken, lobisi olmayan(!) Galatasaray kendi sahasında hakemin kafasını yaralayıp ertesi maça yine tüm tribünler dolu çıkıyor.

Soruyu tekrar soralım, operasyon var mı? Varsa, bu oyunu bozamazsın bence. Bu halde takım sampiyonluktan kopsa bile destek olmak lazım bence.

operasyon var ama önce kazanacak oyunu oynamayız.katılıyorum oynatılmıyoruz ama oynamıyoruz da.oynayamayınca da kimsenin gözüne sokamıyoruz yapılanları çünkü işlerine geliyor.görmeleri gerekeni değilde görmek istediklerini görüp gösteriyorlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

yoo o lobi sayesinde iki yıldır şampiyon oluyorsun bu tff ile ilgili değil
daha yeni yd nin federasyon içinden fetöyü temizleyemedik laflarını unutuyorsun.
ben geçen sene siz operasyon diye ağlarken söyledim operasyon falan yok diye
o zaman ne dedim hatırlıyorsan tam hatırla gs ile şampiyonluk yarışına bir girinde görün dedim operasyon nasıl olur.
bir şeylerin durulması için önce karışması gerekir. esas sorun karıştığında senin ne yaptığın
nasıl durduğun.
Birde böyle başkanın arkasında duracaksan çekil arkadan senin destek anlayışın kafa göz dağıtmakmı oluyor.
başkana gömme fırsatını kaçırmadığın gibi birde insanların zekasıyla dalga geçiyorsun.
iki ay dedin iki aylık gelişmelerede bak bakalım bu haraketin arkasında kimi göreceksin ta konya kupa maçından itibaren gel
bunlar olur olacakta şansımız darbe girişimi gibi her şeyi erken yapıp yüzlerine gözlerine bulaştırmaları
şu yaşadıklarımızı ikinci yarı yaşasaydık daha ne olduğunu anlamadan şampiyonluk giderdi şimdi en azından
mücadele etme zamanın var.
taraftarın yanlışı olaya lokal bakması himmetle şampiyon olanlara yeni bir himmet yapılıyor federasyondaki
fetöcülermi çalışıyor gs nin şampiyonluğu için bunun üzerinde durulmalı. hiç bir şey için erken konuşmayacaksın
sular bulanıkken konuşulan şeylerde çok büyük hatalar yapılır.
y6anlış hedef alırsan yenilirsin. Aklınızın ucundan geçiyormu bu operasyonun bize YD tarafından yapıldığı
yönetim kurulunun çoğu Beşiktaşlı olan bir federasyondan bahsediyoruz.
bunu yapmak yerine geçmişe himmetle verilen şampiyonluklarda başrol oyuncularına bakmak lazım geri planda sessizce çalışanlar
hedefin onlar olur oyunu bozmak için mücadele edersin. Yoksa senin yaptığın gibi hemen başkana sallamayı hedef olarak
almazsın. Ancak korkaklar mücadele için öne birini sürmeye çabalar birilerini suçlar. Cesur olanlar kollarını sıvar.
sen hangisi olmayı tercih ediyorsun. Zaten bekledikleri bu değilmi başkan çıksın yardırsın sonra ne olacak onada ceza verilsin
zaten istedikleri bu gerilimi senin üzerinden harlarlar. en kolayda senin kafandaki insanlar üzerinden pişirirler.
sakin kalmak olayları soğukkanlı karşılamak sana sadece kazanç olarak geri döner.
Olayın FETÖ ile alakası yok, FETÖ can derdinde Galatasaray'ı mı düşünüp ayağa kaldıracak. Toplumsal bir hareket için halkı futboldan soğutmak daha çok işlerine gelir.

Olayları yanlış okuyorsun bence. Galatasaray devlete 2 milyarlık arsayı 3'te bir parasına sattı, hükümetin kanalı ASpor'da her gün Galatasaray övülüyor. FETÖ bunu o kanalda yapabilir mi sanıyorsun gerçekten?

Ortada FETÖ falan değil, hükümet ayaklı bir operasyon var bence.

Çevrimdışı tuncaboylu

operasyon var ama önce kazanacak oyunu oynamayız.katılıyorum oynatılmıyoruz ama oynamıyoruz da.oynayamayınca da kimsenin gözüne sokamıyoruz yapılanları çünkü işlerine geliyor.görmeleri gerekeni değilde görmek istediklerini görüp gösteriyorlar.
Aleyhine 2 penaltı verilen, 1 penaltı ve 1 golünün verilmediği Fenerbahçe maçında bile algıyla üste çıktı herifler, tek konuşulan senin teknik direktörünün ettiği küfür ve aldığı cezanın azlığıydı.

CL'de herkesin gözüne sokuyoruz sokmasına, ama onu bile değersizleştirme derdindeler. Yendiğimiz takımlar liglerinde ya lider, ya ikinci; ama ona bile kulp buluyorlar.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

caner' e verilen ceza belki de avantajımıza olur. adriano tekrar 11' e monte olur. artık 17. haftaya kadar 1 beraberlik hakkımız var. 7 galibiyet 1 beaberlik 37 puan yapar ki liderden en fazla 5 puan geriye düşmek olur bu.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Senin zor deplasmanlarına aynı tetikçi atanıyor, 2 maçta 4 kırmızı gösterip en son tetiği çekiyor.

Oyuncuların kaçaklarmış gibi zorla mahkemeye götürülüyor, saha takip kaleciye parmak göstermekten ve akredite kartıyla maç izlemekten yargılanıyor.

:claps: :claps: :claps: :claps:

işte bu sebeple Beşiktaş karşıtı herkesten ölümüne nefret ediyorum.

bu takım kanırta kanırta ağlata ağlata bağırta bağırta şampiyon olacak diyorum.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Ortada bi operasyon varsa ve bunu bozamıyorsak ne diye oynuyoruz ki, çekilelim ligten gidelim yunan liginde oynayalım. Burdakinden daha fazla vurmazlar bize en azından.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

hücum olarak çok kısır durumdayız.göztepe ,akhisar,bursa,alanya,malatya,trabzon,fener bizden çok gol atmış. sonuncu osmanlıdan 1 gol fazla atmışız.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Ortada bi operasyon varsa ve bunu bozamıyorsak ne diye oynuyoruz ki, çekilelim ligten gidelim yunan liginde oynayalım. Burdakinden daha fazla vurmazlar bize en azından.

sadece bir yerden değil ki her yerden saldırıyorlar. hangi birini bozacaksın. spor yorumcuları ayrı federasyon ayrı mhk ayrı.

Çevrimdışı Berat

Ligde oyun oynamıyoruz, futbol ekibinde hocasından futbolcusuna istek yok hırs yok. Kendi evinde oynarken bir reaksiyon yok. Bize operasyon ve cezaları konuşturuyorlar çok yazık. Saha içine bir odaklanamadık.

Çevrimdışı EMİR EMRE

hücum olarak çok kısır durumdayız.göztepe ,akhisar,bursa,alanya,malatya,trabzon,fener bizden çok gol atmış. sonuncu osmanlıdan 1 gol fazla atmışız.

bu kadar kötü gitmez elbet bundan sonra açılacaktır takım.

bana kalırsa ligdeki gol sayımız aşağı yukarı böyle olacak;

cenk+negredo 25

talisca +babel +lens 25

oğuzhan+atiba+tolgay 10

marcelo gibi golcü bir stoperimiz yok (belki pepe ileride bu rolü alabilir)

gerisi benim için ekstradır. (quaresma, tosic, pepe vs.)

geçen sene 73 gol atmışız, kabul etmek gerekir ki güzel rakam. maç maçında 2,15 gol yapıyor.

şu ana kadarki ortalamamız 1,5. geçen senenin yanından geçsek şimdi 20 gol atmamız gerekiyordu. sonsuza kadar böyle gidemez elbet toparlanacak skorumuz.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Ligde oyun oynamıyoruz, futbol ekibinde hocasından futbolcusuna istek yok hırs yok. Kendi evinde oynarken bir reaksiyon yok. Bize operasyon ve cezaları konuşturuyorlar çok yazık. Saha içine bir odaklanamadık.

Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum

Bence mahkemeyle PFDK'yla kafa yormak yerine sahaya takıma odaklanalım. Gomez'li sezonumuzda da son maç öncesi doping testi için Nevzat Demir'e baskın yapmışlardı. O dönemki konsantrasyonda bizi kimse yıkamadı şimdi de o seviyede olmalıyız. Tamam hakemlerden federasyndan şikayetçiyiz eyvallah da takım da iyi oynamıyor ki.. Bu sezon ligte oynadığımız izlerken keyif aldığım bi maç bile yok. Ne pozisyona girebiliyoruz ne maçı koparabiliyoruz. Son 4 haftada 2 puan aldık yahu. 0 çekseydik bari iyi oynadık 10 tane karşı karşıya kaçırdık deseydik hiç değilse geleceğe umudumuz olurdu. Ben hiçbişeye sesimizi çıkarmayalım demiyorum ama takım da biraz oynasa keşke..

Çevrimdışı kyiv

Takımımızın ortaya karakter koyma zamanıdır. Şu ortamdan daha fazla motive edecek hırslandıracak bir durum var mıdır? Galatasaray'ın sahasının kapanmaması bile herşeyin özetidir. Allah rızası için Şenol Hoca şu olan biteni takımı hırslandıracak şekilde futbolcularına anlatsın bizim takım tek tek karakterli futbolculara sahip bu adamları motive edersek ne Galatasaray ne Yusuf Namoğlu ne Ali Palabıyık delik deşik eder geçeriz. Toparla şu takımı Hoca...Toparla...

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

bu kadar kötü gitmez elbet bundan sonra açılacaktır takım.

bana kalırsa ligdeki gol sayımız aşağı yukarı böyle olacak;

cenk+negredo 25

talisca +babel +lens 25

oğuzhan+atiba+tolgay 10

marcelo gibi golcü bir stoperimiz yok (belki pepe ileride bu rolü alabilir)

gerisi benim için ekstradır. (quaresma, tosic, pepe vs.)

geçen sene 73 gol atmışız, kabul etmek gerekir ki güzel rakam. maç maçında 2,15 gol yapıyor.

şu ana kadarki ortalamamız 1,5. geçen senenin yanından geçsek şimdi 20 gol atmamız gerekiyordu. sonsuza kadar böyle gidemez elbet toparlanacak skorumuz.
tolgay bizdeki en son golünü liverpool' u elediğimiz maçta attı. yani ben o zaman lise son sınıftaydım. şimdi üniversite 3.sınıfım :D :D :D yani tolgaydan gol beklemek pek mantıklı değil. :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Negredo ile Cenk çift forvete dönmeliyiz.
TR'de geçerli formül bu

Çevrimdışı EMİR EMRE

tolgay bizdeki en son golünü liverpool' u elediğimiz maçta attı. yani ben o zaman lise son sınıftaydım. şimdi üniversite 3.sınıfım :D :D :D yani tolgaydan gol beklemek pek mantıklı değil. :evillol: :evillol:

yaşını düşünürsek çok da uzak değilmiş  :icool:

o zaman paşa paşa atiba-oğuzhan 5 er tane atacak başka yolu yok.

Etiketler: