Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5795637 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

alpay, şenol güneş, gökhan töre, terim, engin, bangura, hamza, deivid, caner başlıca isimler...

bu saydığım isimlerin çoğu futbolcu/td  bizde oynarken/çalıştırırken sonradan fahiş sayıda almış olduğu cezalardır.

mesut bizde olsaydı o da yukarda saydığım isimlerin yanında yer alacaktı.
Kufur edip kirmizi gorduysen eylemin karsiligi olan cezayi alirsin. Gokhan tore fakfukfon dedi kimse duymadi bulent kirkmaz ispiyonladi hakem inandi bulente ne salakmis bulente kim inanir neyse kirmiziyiverdi tore ceza aldi.

Caner kirmizi gormedi ama goruntulerden sevk yapildi eee goruntusu olmayan maclarda kufur serbest mi hakem atsaydi baska itiraz etmezdik hakem belki duydu ama cocuga hak verdi onu nerden bileceZ

Çevrimdışı mylife1903

Besiktasli eski futbolcudan sok aciklamalar

Besiktas takiminin eski futbolcusu marcus munch almanyada yerel bir tv kanali icin yorumladigi besiktas-basaksehirspor macinda sok aciklamalarda bulundu.

Hakeme “tam bir hayat kadini” dedi

Macin basinda macin hakemi mete kalkavanin cenk tosun gole giderken maci durdurup bir onceki pozisyon icin faul uydurmasina sinirlenen Munch hakemin annesi hakkinda aciklamalarda bulundu daha sonra taliskaya faul olmayan bir pozisyonda sari kart verilince cileden cikan Munch hakeme tam bir hayat kadini bu hakem anlamina gelen almanca kelimeleri sarf edince macin spikeri achim schweinz tarafindan sakinlestirilmeye calisildi.

Turkiyede besiktasa karsi oyunlar bitmemis

Oynadigim yillarda da hakemler ve federasyon hep besiktasa karsiydi, gol atardik ofsayt verirlerdi 4.5 metre ofsaytten gol yerdik gecerli sayarlardi aciklamalarinda bulundugu belirtildi.
Gelisen bir turkiyede bir dunya lideri tarafindan yonetilen yeni turkiyede boyle hakem hatalarinin yapilmasi cok dusundurucu ve zamanlamasi manidar diyerek aciklamalarina devam eden Munch, basaksehirin golunden sonra onundeki monitoru tekmeleyerek kirdi. Saga sola dalasan bagiran Marcus munsch guclukle sakinlestirildi. Tosicin attigi golden sonra ise sokaga kosan saga sola turkce bagirip “nasil koydu ama doksanda besiktas” tezahurati yapip mesale yakan markus munch zor sakinlestirildi.

Mac sonu sakin kafa ile

Mac sonu sakinlesen munch aciklamalarina devam etti. Besiktasin genc baskani fikret ormani hakemler, federasyon ve galatasaray hakkinda uyardi ve onlem almaya davet etti. Galatasaray maclarinda baslarina hep ilginc seyler geldigini soyleyen munch 15 temmuz kalkismasindan sonra baslarina gelenlere bir anlam vermeye basladigini soyledi

Markus munch kendisi ile temasa gecen muhabirimjz cevat kelleye aciklamalarda bulundu

Turk gibi yasiyorum

Turkiyeyi asla unutmadim, hala turk mahallesinde yasiyorum imam nikahli olan ikinci esim zaten turktur sabah kahvaltilarinda beyaz peynir ve turk cayi ile simit vazgecilmezimdir diyen markus munch butun turkiyeye selam ve sevgilerini iletti ve en kisa zamanda turkiyeye ziyarete gelip yeni stadta incelemelerde bulunacagini soyledi.

Merkelin de politikalarini begenmedigini de ozellikle belirtmemizi istedi.

Kaynak: gotum

Besiktas arena ozelhaber

Çevrimdışı Egos

Cocuk tunele giren tireni gorup uyariyor siz hala ileride umut isigi yandi diyonuz

beşiktaş söz konusuysa her zaman umut ışığını açık bırakıyorum ağabey. faturası neyse öderiz.

modaya uyup cenk'e saydırmaması bile benim için yeterli, ama katil mi? katil!

Çevrimdışı İhsan

Günaydin

kupa 5. tur maclari ne zaman?
Biz de katilacak miyiz ?
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı yoruk

Başkan Caner'in yaptığını beğenmedim demek ile kalmamıştır umarım.Sadece basına bu kadarını söylüyordur.Umarım geçmişte Talisca'ya ceza vermiştir ve umarım bugün de Caner'e.Ama verseydi sanırım duyulurdu.

Ahh başkan ya.Olmuyor böyle..Tek sevmediğim yanın bu işte. :iblush:

Çevrimdışı Egos

Günaydin

kupa 5. tur maclari ne zaman?
Biz de katilacak miyiz ?

ilk maçlar: 28-30 kasım
ikinci maçlar: 12-14 aralık

evet, biz de 5. turdan itibaren katılıyoruz.

Çevrimdışı Erdemm

Cenk çok gol atsın ve satılsın, sevemiyorum kendisini. Negredo'nun çok iyi bir oyuncu ve karakter olduğunu düşünüyorum. Şenol Güneş büyük hoca ama misyonu bitti. Sene sonu gider. Galatasaray şampiyon olamaz. 1 mağlubiyet 1 beraberlik sarsılırlar. Negredo goller atsın, seneye çok iş düşecek.

@Barış Hoca

« : 28 Temmuz 2017, 17:02:21 »
Ben Şenol Güneş'in "taraftarından malzemecisine" argümanındaki bütün unsurları optimum düzeye getiren-getirebilen, oyuncunun veya diğer unsurların en üst düzey performans göstermesini sağlayan bir insan olduğunu düşünüyorum. Çok net bir sevgi insanı. Aile ortamına uyan olduğu kadar, bu ortamı yükselten değerli bir insan. Bize de çok yakışıyor. Gomez geçen yılın devre arasında "çalıştığım teknik direktörlere ders verebilecek bir insan" demişti kendisiyle ilgili. Kendisinin F. Terim gibi bir egosu yok, "ben şampiyon yaptım" gibi ne söylemi var ne tavrı. Aynı olgunluğu-tevazuyu Euroleague kupa töreninde Obradovic'de görmüştüm. Büyük karakterler bu insanlar, yanındakileri en büyük başarılara inandıran insanlar. Taktik maktik yok bam bam bam, diyen kişi bize gelse aile ortamı da olmazdı, başarı da. İyi ki hocamız Şenol Güneş.

Çevrimdışı terapati

Ligdeki manzaranın büyük ölçüde Şenol Hoca'dan kaynaklandığını düşünüyorum. Oynanan oyun; ligde rakibe karşı ya da rakibin kendisine alacağı önlemlere karşı plan yapmadığı ve buna uygun şekilde takımı çalıştırmadığı izlenimi veriyor bana. Sanki hep kendi bildiğini oynatıyor gibi. Rakibi küçük görmesinden kaynaklı mıdır artık orasını bilemem. Ayrıca kadro seçiminde aşırı muhafazakar. Sanki kafa başka yerde hocanın, umarım bir an evvel kendini lige de verir. Zira takımın şampiyonlar ligi maçlarında rakibe göre plan yaparak oynadığı belli. Futbolcular da bu işe ortak olunca garip bir manzara çıkıyor ortaya ki bundan sonra "futbolcular maç seçiyor!" yorumları gayet anlaşılır oluyor.

Talisca'nın yerinde bu plan içinde Cenk'in oynaması konusunda ben de daha faydalı olabileceğini düşünüyorum. Negredo konusunda; "iyi" ya da "kötü" futbolcu, bize "yarar" ya da "yaramaz" diye yorum yapmak çok anlamsız şu an için. Bayılıyoruz adamları doğru düzgün izlemeden gömmeye ya da sevmeye. Yahu izleyemedik ki adamı düzgün şekilde. Bir kaç hafta ideal kadro ile oynamayı hak etmiyor mu bu adam şimdi o kadar mı kötü yani? Benim şimdiye kadar görebildiğim; hırslı, yatacak futbolcuya benzemiyor. Gücü yerinde, kolay yıkılmıyor. Vizyonu yerinde, nereye pas vereceğini biliyor ve takım oynuna yatkın. Ancak inanılmaz ağır (sanıyorum son zamanlarda gördüğüm en ağır forvet). Bu noktada Cenk mi Negredo mu yerine esas Talisca'nın verimi tartışılmalı. Daha önce de söylemiştim; şapkadan tavşan çıkaracak diye beklediğimiz futbolcu tipini sevemedim hiç bir zaman. Çünkü bu tip futbolcular işler iyi giderken kral olurken, kötü gitmeye başladı mı direk hedef haline gelir. Bu yüzden Şenol Hoca'nın da bu genç yeteneği yedirmemesi lazım bence. Adam her an o tavşanı çıkaracak diye, hoca oyundan da almıyor kendisini. Yok kanada atıyor, bir 10 dk daha kazanıyor. Baktı olmuyor ondan sonra gelsin değişiklik. Olmaması gereken işler oluyor teknik olarak, bir tek bana mı öyle geliyor bilemiyorum.

Çevrimiçi Necmi

Ben geçen senede özellikle sen Ozi kötü oynuyor dedikçe ben iyi oynuyor demiştim. Genelde iyi oynadı dedim, hangi 3 maç? Niye kısıtlıyorsun ki 3 maçla. Ben daha fazlasını yaptığını söylüyorum. Eleştirilecek yönleri de var ama henüz oralara gelemiyoruz biz. Bursa maçından, Fener maçına, Galatasay maçından ligin son periyoduna hep iyi oynadı. Fark yarattı tabiri heralde senin için asist ve gol denklemi içinde kalıyor. Benim için Oğuzhan ne bir Sergen ne bir Alex. Bambaşka bir oyuncu.

Son olarak oyuncu performansını oyun probleminden ayrı ele alıyorsun sürekli. Bu şekilde doğru bir sonuç elde edemezsin. Takımın sistemi çarpık, hem defansif hem ofansif hem orta saha birbirinden kopuk. Bu düzensizliğin-saçmalığın içinde oyun problemini orta saha oyuncularının performansına bağlarsan Şenol Güneş'i onaylamış olursun. Sistem çarpık diyorum ben sana, sen hala kendi yeteneğine ihanet, demagoji, maçı nerenle izliyorsun, iyi oynadığı 3 maç say tadında argüman bile olmayan şeylerle yaklaşıyorsun. 2 mesajdır kendi yaptığını bana yapıyormuşum gibi yazıyorsun. Asıl demagoji bu.
doğru söylüyorsun çok mükemmel oynadı geçen sene o nedenle orta sahadan hiç top çıkmadığı için maçları iki üç atakla bitirdik sen 90 dakika boyunca sürekli yan top yaparak oynayan bir oziyi mükemmel diye tanımlıyorsan söylenecek laf yok bu sene artık iyice aştık sıfır atakla bitiriyoruz nerdeyse maçları iyi seyret derim ozi orta sahada hiç ileri oynuyormu. Geçen sene az Tolgay girsin oyuna topu ileri götüremiyoruz diye yırtınmamışdık.
mylife ın sözü vardı bu takımın kaptanı ilk çıkan oyuncu olmaz diye meyse konuşulacak bir şeyde yok mal ortada zaten geçen seneki performans aynen devam ediyor.

Çevrimdışı mylife1903

doğru söylüyorsun çok mükemmel oynadı geçen sene o nedenle orta sahadan hiç top çıkmadığı için maçları iki üç atakla bitirdik sen 90 dakika boyunca sürekli yan top yaparak oynayan bir oziyi mükemmel diye tanımlıyorsan söylenecek laf yok bu sene artık iyice aştık sıfır atakla bitiriyoruz nerdeyse maçları iyi seyret derim ozi orta sahada hiç ileri oynuyormu. Geçen sene az Tolgay girsin oyuna topu ileri götüremiyoruz diye yırtınmamışdık.
mylife ın sözü vardı bu takımın kaptanı ilk çıkan oyuncu olmaz diye meyse konuşulacak bir şeyde yok mal ortada zaten geçen seneki performans aynen devam ediyor.
@Necmi abi cocuk tusubasa degil sonucta napacak topu alip kaleye mi girecek?

Gucsuz ve hantal olmasi buyuk problem o konularda sikintisi var hele gucsuz olmasi butun taraftari irite ediyor lakin bu guc mevzusu oguzhanin kendisinde bitiyor elin gavuru spor salonundan cikmiyor daha gecen gun babel vidyo paylasti adam donkla beraber spor salonunda. Oguzhan da hollandali sayilir takildin bu cocuklarla.

Beklentiyi dogru saptamak lazim. Oguzhanin hizlisi guclusu gol atani bizim milli takima dusmez yolu da turkiyeye dusmezdi.

Besiktasin kaptani ilk cikip ilk giren olmayi birak ilk omuzda sumuk gibi yere yapismamalidir

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

ekşisözlük'ten whatdreamsnevercome nickli yazarın yorumu :

Alıntı
beşiktaş'ın 4 haftadır galibiyet alamamasının en önemli 2 sorumlusundan biri. (aslında cümleyi böyle kurunca, asıl sorumlunun şenol güneş olduğunu anlıyoruz)

1. caner erkin: ayağına gelen her topu ortasahadan ceza alanına şişiriyor. hücum için yerleşmekte olan takımımız aniden rakibin kontrasını savuşturmak için geri koşmaya başlıyor. başı kesik tavuk gibi bi ileri, 2 geri koşuyoruz.

2. talisca: topu ayağında tutamıyor, tuttuğu topu basit asla oynayamıyor. haliyle birinci durumla aynı şekilde; ortasahadan taşıdığımız toplar talisca ile buluştuktan sonra rakibe geçiyor ve yine rakip yarıalana yerleşmekte olan takımımız hurra geri koşmaya başlıyor.

talisca'nın ortasahada yaptığı top kaybdını bu takımda sadece cenk ve negredo yapabilir. çünkü onlar forvet. topa 2-3 kez dokunurlar. her yaptıkları hareket gol olmayacağı için de, ya kaptırırlar ya da pozisyon üretirler. talisca ortasahada, daha olgunlaşmamış atakları öldürüyor.

ve şenol güneş bunu inatla görmek istemiyor.
şenol güneş de çünkü "kolay puan" peşinde. tutuyor talisca'yı. bir frikik olur. bir şekilde önünü boş bulur, atar biz de fazla uğraşmadan galibiyetimizi kutlarız kafasında. ama o işler öyle olmuyor.

defans hattımız ve kalecimiz bu sezon 4 4'lük. eğer ortasahamızda talisca sol bekimizde caner olmasa bu maça kadar 2 gol yiyerek gelebilirdik. bu işin içinde de hiçbir abartı yok. bu iki adam takımın hazırlıksız yakalnmasına neden oluyor yalnızca.

Çevrimiçi Necmi

sosa alınmayacaksa lavezzi devre arası boşa çıkıyor. çin liginde 25 maçta 16 gol 13 asisti var. forvet arkası-10 numara oynuyor orda. ricardo goulart'dan sonra en skorer yabancı (hulk'un, oscar'ın, tevez'in vs önünde). sosa-bryan ruiz ile yaşıt, valbuena ve sneijder'den 1 yaş küçük.

evet yaş problem ama risk almak gerekebilir devre arası.
Transfer sezonundamıyız burası transfer başlığımı @Neo Nesil III

Çevrimdışı tangaz

ozzi geçen senenin de gerisinde. ben bu maçta o topa koşmamasına yalandan koşar gibi yapıp geriden gelen defans topa tam taç çizgisi yakınında ayağını uzatınca ozinin ayağını geri çekmesine ayar olmuş durumdayım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi cocuk tusubasa degil sonucta napacak topu alip kaleye mi girecek?

Gucsuz ve hantal olmasi buyuk problem o konularda sikintisi var hele gucsuz olmasi butun taraftari irite ediyor lakin bu guc mevzusu oguzhanin kendisinde bitiyor elin gavuru spor salonundan cikmiyor daha gecen gun babel vidyo paylasti adam donkla beraber spor salonunda. Oguzhan da hollandali sayilir takildin bu cocuklarla.

Beklentiyi dogru saptamak lazim. Oguzhanin hizlisi guclusu gol atani bizim milli takima dusmez yolu da turkiyeye dusmezdi.

Besiktasin kaptani ilk cikip ilk giren olmayi birak ilk omuzda sumuk gibi yere yapismamalidir
sorun yeteneğinde değilki güçsüzlüğünde zaten orta sahadada al gülüp ver gülüm paslarıyla oynaması
top gelince en yakınına vermesi hep güçsüzlükden kaynaklı ne yapacak adam geçemiyor geçtim onu topla iki adım atamıyor topa vuramıyor ya ötesi varmı senin kızın bile daha kuvvetli vurur topa
Beşiktaş kaptanı iki maç üst üste yedek soyunurmu hiç bir maçı 90 dakika tamamlayamazmı topu orta sahadan ileri çıkartmak için güç lazım sen o güce sahip olamadığın için sürekli kısa pasla ver kurtul modundasın ama attığı toplarda sürekli rakibe gidiyor.

Çevrimdışı tangaz

sorun yeteneğinde değilki güçsüzlüğünde zaten orta sahadada al gülüp ver gülüm paslarıyla oynaması
top gelince en yakınına vermesi hep güçsüzlükden kaynaklı ne yapacak adam geçemiyor geçtim onu topla iki adım atamıyor topa vuramıyor ya ötesi varmı senin kızın bile daha kuvvetli vurur topa
Beşiktaş kaptanı iki maç üst üste yedek soyunurmu hiç bir maçı 90 dakika tamamlayamazmı topu orta sahadan ileri çıkartmak için güç lazım sen o güce sahip olamadığın için sürekli kısa pasla ver kurtul modundasın ama attığı toplarda sürekli rakibe gidiyor.

bu konuda artık yönetim mi gereğini yapar hoca mı bilemem ama ekstra çalışma yapmaları sağlanmalı ozzigillerin aksi halde devre arası 3e5e bakmadan satmak gerekir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

ozzi geçen senenin de gerisinde. ben bu maçta o topa koşmamasına yalandan koşar gibi yapıp geriden gelen defans topa tam taç çizgisi yakınında ayağını uzatınca ozinin ayağını geri çekmesine ayar olmuş durumdayım.
emin ol bütün tribün ayar oldu o harakete sadece o değilki kaç top var bu sene
alabileceği topa yetişemediği en kızdığım maça yeni girmişsin ama sahadaki en güçsüz oyuncusun

Çevrimdışı tangaz

emin ol bütün tribün ayar oldu o harakete sadece o değilki kaç top var bu sene
alabileceği topa yetişemediği en kızdığım maça yeni girmişsin ama sahadaki en güçsüz oyuncusun

devre arası satmalıyız bence

Çevrimiçi Necmi

bu konuda artık yönetim mi gereğini yapar hoca mı bilemem ama ekstra çalışma yapmaları sağlanmalı ozzigillerin aksi halde devre arası 3e5e bakmadan satmak gerekir...
ya geçtim ekstra antrenmanı bunlar her gün zaten antrenman yapmıyormu
ben onlar kadar antrenman yapsam bu yaşata oziden iyi koşarım yok orda maça girsem
daha ilk toplar herhalde o topa şu halimle oziden iyi koşardım.
gerçi ozide değil tek bu takımın gücü yok eski ısıran takım yok ortada herkes mecburen çıkmış
gibi oynuyor. mesela ilk devre cenk aklınca pres yapacağım diye deli danalar gibi bir sağa bir sola
koştu durdu ama o koşuları baskıyı hücuma çıktığımızda stoperlere yapmıyor hemen kanada kaçıyor
maçın çoğunu canerle yan yana sol kanatta geçirdi. golde bile mesela bütün oyuncular ortaya kümelenmiş cenk dışarda
duruyor. Valla diyorum inanmıyor kimse bizim stoperler cenkden daha fazla rakip kutuya giriyor.
zaten başka girende yok kim gol atacak işimiz duran toplara kalıyor. hiç kimse farkında değilmi bizim goller hep
duran top ve kafayla geliyor. Rakip ceza sahasında ve çevresinde rakibi rahatsız edemiyoruz

Çevrimiçi Necmi

devre arası satmalıyız bence
ya ne satması kimse almaz onu anca yok pahasına elden çıkartırsan olur bizim gördüğümüzü
scoutlar görmüyormu sanıyorsun.

Çevrimdışı tangaz

ya ne satması kimse almaz onu anca yok pahasına elden çıkartırsan olur bizim gördüğümüzü
scoutlar görmüyormu sanıyorsun.

zaten öle uçuk rakam beklentim yok ki
ne verseler satalım noktasındayım ben mevkisinde atiba medel tolgay idare ederler.
takım böle giderse (ki düzelme ışığı göremiyorum) şampiyonluk zor görünüyor oyuncular değer kaybetmeden elden çıkarıp yenilenmek daha doğru aksi halde kaybeden biz oluruz.

Çevrimiçi Necmi

zaten öle uçuk rakam beklentim yok ki
ne verseler satalım noktasındayım ben mevkisinde atiba medel tolgay idare ederler.
takım böle giderse (ki düzelme ışığı göremiyorum) şampiyonluk zor görünüyor oyuncular değer kaybetmeden elden çıkarıp yenilenmek daha doğru aksi halde kaybeden biz oluruz.
biz Tolgayı 10 numara mevkisinde pişirmemekle hata ediyoruz aslında
bu adam zamanında forvet bile oynamış. hücum alışkanlığını tekrar kazanırsa
gayet iyi olur

Çevrimdışı İhsan

gayet iyi olur

Tolgay'a cok kiziyorum. Imkanlarinin cok altinda kaliyor. Sorumluluk almiyor.
Basak macinda ilk devre Atibadan bile cok daha defans yapti. Talisca da cok fazla ofansta kaldigi icin merkez cok bos kaldi !
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

gayet iyi olur

aynen öyle, bu satırlarını okurken gözümün önüne sakatlık öncesi deplasman tese maçı gözümde belirdi ne hücum oynamıştı ağzımızın suyu akmıştı resmen var olan potansiyelini asla ortaya çıkaramıyor.

Çevrimiçi Necmi

Tolgay'a cok kiziyorum. Imkanlarinin cok altinda kaliyor. Sorumluluk almiyor.
Basak macinda ilk devre Atibadan bile cok daha defans yapti. Talisca da cok fazla ofansta kaldigi icin merkez cok bos kaldi !
aslında topla dripling yapmayı seven ve takımda en iyi dikine oynayabilen bir oyuncu
sanırım bu özelliklerine hoca pranga vuruyor. Yoksa bu sene şl dede çok iyi maçlar çıkardı.
ben beğeniyorum Tolgayı bir kerede hoca atiba medel tolga üçlüsüyle çıkmalı porto maçı yada leipzig maçı oynanır bu şekilde
iki maçtada orta saha direnci önemli o maçları kazanmaktan çok kaybetmemek için oynamak gerekiyor
aslında her oyunu oynayacak en efektif ve kaliteli orta saha bizde sadece ligde değil avrupa seviyesindede
bu böyle ama hocanın dar anlayışına mahkum oluyoruz hiç yenilikçi bir oyun yok bu sene rakipler iyice
çözdü oyunu orta sahaya baskı yap topun quaresmaya gitmesini engelle bırak soldan oynasınlar
Beşiktaşın hücum gücünü bitiriyorsun ondan sonrası şapkadan tavşan çıkartmaya kalıyor.
başak maçında adobayar bitirdi bizim takımı tek başına stopere nasıl baskı yapılır nasıl merkezi rahatsız edersin
dersi verdi cenk otursun izlesin bir şeyler öğrenir belki
millet taliscaya sövüyorda o kadar yanlız bırakılıyorki adam tek başına kalıyor maç boyu hele babelde olmayınca felaket oldu

Çevrimiçi Necmi

aynen öyle, bu satırlarını okurken gözümün önüne sakatlık öncesi deplasman tese maçı gözümde belirdi ne hücum oynamıştı ağzımızın suyu akmıştı resmen var olan potansiyelini asla ortaya çıkaramıyor.
hoca oynatmıyorki çıkartsın öyle bir maçla olmaz bu sürekli oynayıp alışkanlıklar
kazanması ileri ucun onun oyununa adapte olması lazım ben çok iyi götüreceğini düşünüyorum

Etiketler: