Besiktasli eski futbolcudan sok aciklamalarBesiktas takiminin eski futbolcusu marcus munch almanyada yerel bir tv kanali icin yorumladigi besiktas-basaksehirspor macinda sok aciklamalarda bulundu.

Hakeme “tam bir hayat kadini” dedi
Macin basinda macin hakemi mete kalkavanin cenk tosun gole giderken maci durdurup bir onceki pozisyon icin faul uydurmasina sinirlenen Munch hakemin annesi hakkinda aciklamalarda bulundu daha sonra taliskaya faul olmayan bir pozisyonda sari kart verilince cileden cikan Munch hakeme tam bir hayat kadini bu hakem anlamina gelen almanca kelimeleri sarf edince macin spikeri achim schweinz tarafindan sakinlestirilmeye calisildi.
Turkiyede besiktasa karsi oyunlar bitmemis
Oynadigim yillarda da hakemler ve federasyon hep besiktasa karsiydi, gol atardik ofsayt verirlerdi 4.5 metre ofsaytten gol yerdik gecerli sayarlardi aciklamalarinda bulundugu belirtildi.
Gelisen bir turkiyede bir dunya lideri tarafindan yonetilen yeni turkiyede boyle hakem hatalarinin yapilmasi cok dusundurucu ve zamanlamasi manidar diyerek aciklamalarina devam eden Munch, basaksehirin golunden sonra onundeki monitoru tekmeleyerek kirdi. Saga sola dalasan bagiran Marcus munsch guclukle sakinlestirildi. Tosicin attigi golden sonra ise sokaga kosan saga sola turkce bagirip “nasil koydu ama doksanda besiktas” tezahurati yapip mesale yakan markus munch zor sakinlestirildi.
Mac sonu sakin kafa ile
Mac sonu sakinlesen munch aciklamalarina devam etti. Besiktasin genc baskani fikret ormani hakemler, federasyon ve galatasaray hakkinda uyardi ve onlem almaya davet etti. Galatasaray maclarinda baslarina hep ilginc seyler geldigini soyleyen munch 15 temmuz kalkismasindan sonra baslarina gelenlere bir anlam vermeye basladigini soyledi
Markus munch kendisi ile temasa gecen muhabirimjz cevat kelleye aciklamalarda bulundu
Turk gibi yasiyorum
Turkiyeyi asla unutmadim, hala turk mahallesinde yasiyorum imam nikahli olan ikinci esim zaten turktur sabah kahvaltilarinda beyaz peynir ve turk cayi ile simit vazgecilmezimdir diyen markus munch butun turkiyeye selam ve sevgilerini iletti ve en kisa zamanda turkiyeye ziyarete gelip yeni stadta incelemelerde bulunacagini soyledi.
Merkelin de politikalarini begenmedigini de ozellikle belirtmemizi istedi.
Kaynak: gotum
Besiktas arena ozelhaber