Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5777679 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

:nerd:
Beşiktaşdan bahsediyorum. :bandit:
birebir mukayese et bakalım yanlışmıyım. Ellerinde pepe olsa
mitrovicimi oynatacaklar mesela. pepe dedim çünkü mitrovicin oynaması gereken yerde oynuyor.
pepenin yanına hızlı kesici bir stoper gerekiyor mitrovicmi yoksa tosicmi. Vida geldiğindede
o yer vidanın olacak.
pepenin olduğu kadroda mitrovic neden oynamıyor diyorsa bir teknik direktör söylediği değil kendisi
sorgulanır.

Çevrimdışı Furkan Sarper

fenerin kar açıklamasında geçen günlerde 90m dolara yakın çektiği krediyi bağlıyorum. bir çok gelir kalemlerini bu krediye temlık olarak verdıler ama.oyle bır haber gormustum twıtırda

Çevrimdışı Furkan Sarper

tolga ile sözleşme uzatılması doğru karar dediğimde kıyamet kopmuştu burda
tolganın en büyük zaafı topu oyuna sokamaması bu öyle bir zaafki asist bile yaptığı oluyor.
onun gibi çizgi kalecilerini ben sevmem ama kalecilik performansı bizim ikinci kalecimiz olarak gayet yeterli.
ama asla birinci kaleci olamaz. Tolga gibi bir yedek kaleci bulmak zor. kabul etmek lazım.
biz kendi karakterimize uygun kaleciyi bulduk fabri kontrolsüz çıkışlarıda bitti aslında bunun nedeni önde pepenin
oynaması bırakmıyor artık öyle toplar. ben sezon başından beri bir kez ileri çıktığını gördüm ondada başarılı bir şekilde topu kesti
leipzig maçıydı yanılmıyorsam. bu sene 9 maçmı oldu kalede ve sıfır hatayla oynuyor.

trabzon macında ıkıncı golde bıraz dıkkatlı olsaydı oyle bır gol yemezdı,yememesı lazımdı  :bawling:

Çevrimdışı atalay

Talisca'nın düşük savunma konsantrasyonu. İki pozisyonda da Caner'e
sarı kart aldırıyor. Başta Oğuzhan ve Atiba olmak üzere herkes, onun
arkasını toplamak konusunda fazla mesai harcıyor.
https://www.youtube.com/embed/MffeGL9FsjQ?start=2470&end=2490
https://media.giphy.com/media/l1J9EcGDzHhCtOMFi/giphy.gif
[ Son Düzenleme: 11 Ekim 2017, 20:53:33 atalay ]

Çevrimdışı Necmi

trabzon macında ıkıncı golde bıraz dıkkatlı olsaydı oyle bır gol yemezdı,yememesı lazımdı  :bawling:
gol yemeyen kalecimi var bu onu kötü kaleci yapmaz. şl dede iki galibiyet aldıysak
bu onun sayesinde oldu. karşımıza çıkan her hoca fabri çok iyiydi diyor. Bilmem ferkediyormusun
gol yer hatalıda gol yer neuer almanyayı eletti unutmamak lazım. Fabrinin hatalı yediği golleri
tek elinin parmaklarıyla sayarsın birde yaptığı mucize kurtarışları say bakalım elinin ayağının
parmakları yetecekmi. Elbette gol yiyecek hatalı golde yiyecek ama ben şl maçında bile kalede fabri var diye güvenebiliyorsam
başka bir yorum yapmam. Fabri iyi kaleci ben musleradan iyi kaleci derken asla Beşiktaşın kalesini koruduğu için
demiyorum musleranın şl performanslarına bir bakın derim birde fabrininkilere.
Dünyanın en iyi kalecisi değil elbet ama Türkiyenin en iyi kalecisi.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ekim 2017, 22:01:52
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Arkayı dörtleyelim gönül ve Adriano döndü.
Artık daha çok pas yapıp çok daha fazla pozisyona girebiliriz.
Sağda lens hücumda Negredo olacak...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Berat

Bu iki ismi beraber görmeyiz yakın zamanda. Gençler maçında GG&Caner, Monaco'da ise Adri&Caner çıkacak.

Çevrimiçi levitate

matrix filmini aklıma getirdi.

mitroviç: neo
ukraynalı oyuncular: klonlanmış ajan smith.
o zamaaan :D

bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

atiba haberi çıktı tv'de aklıma düştü. atiba harika bir profesyonel. keşke sonuna kadar takımda tutulsa. hocanın yardımcısı olur antrenör olur sonrası için teknik patron olur. olur oğlu olur

Çevrimdışı tangaz

tolga ile sözleşme uzatılması doğru karar dediğimde kıyamet kopmuştu burda
tolganın en büyük zaafı topu oyuna sokamaması bu öyle bir zaafki asist bile yaptığı oluyor.
onun gibi çizgi kalecilerini ben sevmem ama kalecilik performansı bizim ikinci kalecimiz olarak gayet yeterli.
ama asla birinci kaleci olamaz. Tolga gibi bir yedek kaleci bulmak zor. kabul etmek lazım.
biz kendi karakterimize uygun kaleciyi bulduk fabri kontrolsüz çıkışlarıda bitti aslında bunun nedeni önde pepenin
oynaması bırakmıyor artık öyle toplar. ben sezon başından beri bir kez ileri çıktığını gördüm ondada başarılı bir şekilde topu kesti
leipzig maçıydı yanılmıyorsam. bu sene 9 maçmı oldu kalede ve sıfır hatayla oynuyor.

ts maçında da hatalı çıktı sağ taç çizgisi kenarına doğru topu burak kaptı ama açı dardı sonra telafi etti fabri aynı maç yediği golde hatasını kendi itiraf etti sonra kasımpaşadan yediği ikinci golde hatalı sanırım bursadan da hatalı yemişti.

fabri iyi kaleci ben memnunum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

atiba haberi çıktı tv'de aklıma düştü. atiba harika bir profesyonel. keşke sonuna kadar takımda tutulsa. hocanın yardımcısı olur antrenör olur sonrası için teknik patron olur. olur oğlu olur
Oyuncu olarak son nefesine kadar tutulmali da sonrası Allah kerim...

Çevrimdışı Necmi

ts maçında da hatalı çıktı sağ taç çizgisi kenarına doğru topu burak kaptı ama açı dardı sonra telafi etti fabri aynı maç yediği golde hatasını kendi itiraf etti sonra kasımpaşadan yediği ikinci golde hatalı sanırım bursadan da hatalı yemişti.

fabri iyi kaleci ben memnunum...
ts maçında hatalı diyorsunuzda kimse öyle bir vuruşun geleceğini tahmin edemez
tuttuğu yer doğruydu sadece bir adım geriye gidip topa çıksa pozisyonu çıkarırdı top çok yumuşak geldi
tamam hataydı ama affedilmez bir hata değildi. Kasımpaşadan yediği ikinci gol uzak köşeye vurulmuş
top değilmiydi onda ne hatası vardı o topu kurtarabilecek bir kaleci olduğunu sanmıyorum şimdi terettüt ettim birde rakibe değip yön değiştiren top vardı o maçta sanırım bence iki golde hatalı değildi. birinde uzak köşeye ustaca vuruluyor diğerinde
rakibe çarpıyor ters ayak yakalanıyor. nasıl bir hata oluyor bu. antalya maçındaki golü hatırlayamadım.
ama dediğim gibi kaleci gol yer hatalı golde yer dünyanın en iyi kaleci olsan bile hatalı gol yersin
bu o kaleciyi kötü kaleci yapmaz bir hatalı gol yedi diye asılmasıda sürekli bunların tekrarlanmasıda
yanlış. neden kurtardığı onlarca kritik topu gündeme getirmezde insanlar yediği hatalı golleri getirip
tu kaka yapar anlamıyorum. Ben bu güne kadar tolga'yı hiç bir yedişği hatalı golden dolayı eleştirmedim
eleştirdiğim konu adam futbolcu ve ayaklarını sadece yürümek için kullanabiliyor bir kaleci rakibe göbekten vuruş yapmaz
orta göbeğe doğru atacağın topki zaten rakip sahaya geçemiyorsun top rakibe gittiği anda seninle karşı karşıya kalır.
ve tolga hep bu vuruşları yapıyor sıkışık anda ani vuruşlarıda hep rakibe yapıyor. Böyle bir oyuncu Beşiktaşın birinci kalecisi
olamaz yoksa hatalı gol yemiş yer çok iyi kurtarışlarıda var. ama ayaklarını kullanamadığı için ayaklarıyla kurtarabileceği bir çok pozisyonuda yiyor. ama kulübe içinde ideal bir kaleci. daha iyisini kulübede oturtamazsın. Birde yerli olmak zorunda onu göndersen
yerine babacan yada harunu falan alman lazım alabilirmisin tutki aldın kulübede oturtabilirmisin ikiside fabriyi
kesecek seviyede değil. Şahsen birinci kalecide ikinci kalecide düşünüldüğünde en iyi kaleci tandemi bizde.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2017, 07:55:23
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/firatgunayer/status/918192022133108737
Mylife1903 senin büyücüde iş yok...
Saklaban bu be yaaa tam bir dolandirici
Mesiye buyu yapmis golle tanistirmis

Erkekse gelsin quaresmaya gol attirsin

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Sen dörtlüyorsun da Şenol Hoca dörtleyecek mi? Bana Adriano yerine Caner'i tercih edecek gibi geliyor. Hem ligte hem ŞL'de..

Çevrimdışı cursedofdragon

İz Inşaat'in sahibi Gültekin Öbekli:"Fikret Orman sürekli kameralar önünde yalan söylüyor. Bana 4M olmak üzere stada 50M lira borcu var."

"Basının huzurunda kamuoyuna soruyorum, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın stad için verdiği paraları ne yaptın Orman? Neden borcunu ödemiyorsun?"

Vodafone Park'ın çatısını yapan şirketin sahiplerinden Gültekin Öbekli: “Fikret Orman yüzünden iflas ettik, intihar noktasına geldim.”

Bu arkadaş kim ?

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

İz Inşaat'in sahibi Gültekin Öbekli:"Fikret Orman sürekli kameralar önünde yalan söylüyor. Bana 4M olmak üzere stada 50M lira borcu var."

"Basının huzurunda kamuoyuna soruyorum, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın stad için verdiği paraları ne yaptın Orman? Neden borcunu ödemiyorsun?"

Vodafone Park'ın çatısını yapan şirketin sahiplerinden Gültekin Öbekli: “Fikret Orman yüzünden iflas ettik, intihar noktasına geldim.”

Bu arkadaş kim ?

Bana pek inandırıcı gelmedi.. Yine medyanın Beşiktaş'a sallamak için bulduğu bir şey.. Eğer yıllardır borç varsa ve belgeliyse neden icraya vermiyor ki? İntihar edecek seviyeye gelip icraya vermemek bana tutarsız geldi..

Çevrimdışı Necmi

Bu arkadaş kim ?
iz inşaat 20 M€ lık çatı yaptı 4 M lamı batıyormuş

iz inşaat 20 M€ lık çatı yaptı 4 M lamı batıyormuş

Bana 4 milyon € stada 50 milyon € borcu var demiş.

Bilmiyorum abi bende gördüm merak ettim doğru mu bu haber diye.

Çevrimdışı Necmi

Bana pek inandırıcı gelmedi.. Yine medyanın Beşiktaş'a sallamak için bulduğu bir şey.. Eğer yıllardır borç varsa ve belgeliyse neden icraya vermiyor ki? İntihar edecek seviyeye gelip icraya vermemek bana tutarsız geldi..
aynen öyle neden hacze gitmemiş madem alacağı var

Çevrimdışı Necmi

Bana 4 milyon € stada 50 milyon € borcu var demiş.

Bilmiyorum abi bende gördüm merak ettim doğru mu bu haber diye.

€ değil lira

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2017, 10:50:47
Çatıyı hacz edebilirler mi
Çatısız stat salçasız yemek gibidir...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

Çatıyı hacz edebilirler mi
Çatısız stat salçasız yemek gibidir...

pantolonu gösteren ütüdür stadı gösteren çatıdır
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: