iz inşaatta bizimle muatap olan kişi yönetim kurulu başkanı Selçuk iz
bu vatandaşın bizimle bir bağı yok. İz inşaatın alacağını isteyecek kişi şirketin yönetim kurulu başkanıdır.
bu büyük ihtimal kendi şirket iç sorunlarından dolayı saldırıya geçmişdir.
çatıda iz inşaat bitirme sözünü yerine getiremedi demir üretiminde sorun yaşadılar ve
demir aksamın bir kısmını biz yaptırdık birde onların sorumlu olduğu kaza sonucu iş 3 ay gecikti bu
gecikme bize pahalıya mal oldu. devre arası açılacak olan stad son üç maça yetişti.
14 maç kaybettik düşünün 14 maçın hasılatını.
Borcumuz varmış ama ödemiyormuşuz. Büyük ihtimal yasal haklarımızı kullanıyoruz. bunlarda tabi bu nedenle
mahkemeye gidemiyorlar. Çatıda bir sürü sorun var gecikme bir yana şu anda çatı delik deşik oldu.
bir sene dolmadan çatı mafoldu. her yerinden su akıyor. Biz burda haklıyız büyük ihtimal zaten
mahkemeye gidemediklerine göre ellerinde tutar birşey yok. bu iş iz inşaatın başının altından çıktıysa
Yönetim gerekli açıklamayı yapar. Yok vatandaş bireysel takıldıysa bu sefer iz inşaat gerekli açıklamayı yapar.
olmadı stadın parasını devlet vermiş ya bu borçda demekki devletin borcu ödesin firmaları mağdur bırakmasın.
öyle telefonda staatın parasını biz verdik demekle olmuyor bu işler. demekki vermemiş

CB nin o lafından sonra neden bizden para istiyorlar gidip devletten istesinler.