ts maçında da hatalı çıktı sağ taç çizgisi kenarına doğru topu burak kaptı ama açı dardı sonra telafi etti fabri aynı maç yediği golde hatasını kendi itiraf etti sonra kasımpaşadan yediği ikinci golde hatalı sanırım bursadan da hatalı yemişti.
fabri iyi kaleci ben memnunum...
ts maçında hatalı diyorsunuzda kimse öyle bir vuruşun geleceğini tahmin edemez
tuttuğu yer doğruydu sadece bir adım geriye gidip topa çıksa pozisyonu çıkarırdı top çok yumuşak geldi
tamam hataydı ama affedilmez bir hata değildi. Kasımpaşadan yediği ikinci gol uzak köşeye vurulmuş
top değilmiydi onda ne hatası vardı o topu kurtarabilecek bir kaleci olduğunu sanmıyorum şimdi terettüt ettim birde rakibe değip yön değiştiren top vardı o maçta sanırım bence iki golde hatalı değildi. birinde uzak köşeye ustaca vuruluyor diğerinde
rakibe çarpıyor ters ayak yakalanıyor. nasıl bir hata oluyor bu. antalya maçındaki golü hatırlayamadım.
ama dediğim gibi kaleci gol yer hatalı golde yer dünyanın en iyi kaleci olsan bile hatalı gol yersin
bu o kaleciyi kötü kaleci yapmaz bir hatalı gol yedi diye asılmasıda sürekli bunların tekrarlanmasıda
yanlış. neden kurtardığı onlarca kritik topu gündeme getirmezde insanlar yediği hatalı golleri getirip
tu kaka yapar anlamıyorum. Ben bu güne kadar tolga'yı hiç bir yedişği hatalı golden dolayı eleştirmedim
eleştirdiğim konu adam futbolcu ve ayaklarını sadece yürümek için kullanabiliyor bir kaleci rakibe göbekten vuruş yapmaz
orta göbeğe doğru atacağın topki zaten rakip sahaya geçemiyorsun top rakibe gittiği anda seninle karşı karşıya kalır.
ve tolga hep bu vuruşları yapıyor sıkışık anda ani vuruşlarıda hep rakibe yapıyor. Böyle bir oyuncu Beşiktaşın birinci kalecisi
olamaz yoksa hatalı gol yemiş yer çok iyi kurtarışlarıda var. ama ayaklarını kullanamadığı için ayaklarıyla kurtarabileceği bir çok pozisyonuda yiyor. ama kulübe içinde ideal bir kaleci. daha iyisini kulübede oturtamazsın. Birde yerli olmak zorunda onu göndersen
yerine babacan yada harunu falan alman lazım alabilirmisin tutki aldın kulübede oturtabilirmisin ikiside fabriyi
kesecek seviyede değil. Şahsen birinci kalecide ikinci kalecide düşünüldüğünde en iyi kaleci tandemi bizde.