Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5777174 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

ligin en fazla gol atan 8. takımıyız işin vahim olan tarafı girdiğimiz pozisyonuda gole
çeviriyoruz yani pozisyon olarak daha kısırız golde sekizinci sırada olursan bu ülkede şampiyon olamazsın
dalga geçeceğinize istatistiklere bakın evet kutuya girmiyor attığı gole değil birde kaçırdıklarına
bak kaç tane kaçırdığı gol var. yok neden girmiyor pozisyona peki neden girmiyor çünkü kutuyada girmiyor
pozisyona girebilmek için pozisyon bölgesinde olman gerekiyor. Diğer taraftan pozisyona giren başka oyuncumuzda yok
girdiklerini atıyorlar böyle bir vahim durum var kısır bir maç oluyor. şl de öyle bakıyorsun 3 gol atmışız
kaç pozisyonumuz var 3 girdiğimizi atmışız ligdede aynı oluyor pozisyonsuz oyun bitiriyoruz giren atıyor
cenk pozisyona girmez sola çekilir quaresma zaten girmez talisca şut için ceza yayı çevresinde kalır
bir kaldık babele o bile fazla girmiyor ozi zaten yeminli girmemekte golü kim atacak inip benmi atayım
atalay diyorda sola çekilip stoperlerin quaresma üzerindeki baskıyı azaltıyor peki azaltsa ne olur
quaresma rahat orta açsında kime açacak o ortayı. sola kaçıp stoperlerin kucağından kurtuluyor olabilir
kime yarıyor bu top sürüyor adam geçiyor eee ligde 8. sıradayız gol atmada forvetin penaltıyı sayma 1 gol atmış
sadece bir o kadar golü pepe de attı. 6 maç bir gol. forvetin 20 gol atmazsa şampiyonluğu unut cenk bu tempoyla
10 golü zor bulur.

ben diyorum hoca yanlış şeediyor die sen bunu uzunca yazmışsın.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

ben diyorum hoca yanlış şeediyor die sen bunu uzunca yazmışsın.
hocamı yanlış şediyor oyuncumu yanlış şediyor bilemem bildiğim şeyi söylüyorum cenk kutuya girmiyor negredo oynayınca sürekli kutuda
bu takım gol atamıyorda demiyorum bak gol pozisyonuna girmiyor şaka değil bu gerçekten girmiyor
bir forvetin maç boyu 4-5 pozisyona girmesi lazım takım olarakta 10 pozisyonun altı bence kısır maçtır
ama biz takım olarak en iyi maçımızda 3-4 pozisyon görüyoruz yada görmüyoruz. son dönemlerde rakip
hocaların maç sonu analizlerini dinlemiyormusun hep ortak kelimeleri özellikle avrupada birincisi girdikleri pozisyonu gol yaptılar
ikincisi fabri çok iyi oynadı. işte aslında sene başından beri oynanan oyunun özeti bu
atılan 12 golün 10 tanesi forvet dışı gelirse bu ciddi sorun demektir. milli takımda güzel goller attı cenk
peki sene başından beri böyle forvet performansı verdimi bizde direk merkezden atılan goller. kaldıki
dikkatli bakarsak maça cenk gene kutudan uzaktı. stoperleri kendine çekmek için sola deplase olması hikayesinede pek inanmıyorum
açıkçası merkezdede aynı işi yapar sola deplase olsa en fazla birini çeker kendine kaldıki buda lig maçlarında olmaz
bu sadece şl de yer. ligde rakip stoperler merkezi boşaltmaz kolay kolay. kaldıki ligde Babeli cenkden daha tehlikeli gördüklerinden
solda babelde kalsa aynı etkiyi yapar. zaten bundan sonra babel için şlde de önlem alacaklar.
bütün dış basını okuyorum şl maç kritiklerinde cenkin adı yok Beşiktaşın etkin gücü olarak babel talisca ve quaresma gösteriliyor.

Çevrimdışı sozkul

onların dediğim gibi bütün kombine satış gelirleri bu karın içinde bundan sonra sürekli gider
olacak stad geliri olmayacak bizim kombine loca gelirlerimiz yok sene sonu girecek hesaba.

üç yıllık loca satışından alınıp inşaata harcanan paralar 3e bölünüp gelirmiş gibi hesaba kullanıldığı yıllarda mı giriyor?
O zaman şu anda o paralar şu anda borç görünüyor, para ya vardır ya yoktur  :icool:
[ Son Düzenleme: 11 Ekim 2017, 14:58:15 sozkul ]

Çevrimdışı Necmi

üç yıllık loca satışından alınıp inşaata harcanan paralar 3e bölünüp gelirmiş gibi hesaba kullanıldığı yıllarda mı giriyor?
O zaman şu anda o paralar şu anda borç görünüyor, para ya vardır ya yoktur  :icool:
tabiki o paralar şimdi borç hanesinde görünüyor sezon bittikçe sezona ait kısmı düşer
geri ödemesi olmayan borç olarak geçiyor şu anda mesela bu sene sattığımız kombinelerde sezon sonu düşecek hesaptan
başkan bunu anlatmıştı daha önce. zaten hep uzun vadeli borçları şişiriyor hemde kısa vadeli gelirleri düşük gösteriyor
ama bilet satışları direk kasaya giriyor.

Çevrimdışı Necmi

bizim muhasebe sisteminde karşılığını göstermediğin her para girişi borç hanesinde
maçlar oynanmadığı için sezon kombineleri borç hanesine geçiyor kulüp bize borçlanmış oluyor.
sezon bitince borcunun karşılığını ödemiş oluyor bu sefer muhasebede kar gösterebiliyor.
muhasabeden anlayanlar daha iyi tanımlayabilir ben Başkanın açıklamasından anladığımı
söylüyorum. sezon bitince ancak kar gösterebiliyoruz dedi.

Çevrimdışı Necmi

Büyük ihtimal kartal yuvası gelirleride kar olmaz bunların hepsi mali yıl bitiminde ortaya çıkar
çünkü ilk planda gider olarak yansır gelir yıl içinde döner. yıl başlarında zararın çok görünmesi doğal bir şey
sipariş veriyorsun çeklerini senetlerini veriyorsun bu kasadan çıkıyor. ama onu kara döndürmek yıl içinde olacak bir şey.
adidas ürünlerindede farklı bir prosedür vardır eksi artı yıl sonu hesaplanır büyük ihtimal.
ürünü sana gönderir faturalandırır sen onu satacaksınki kara döndür. şimdi kartal yuvasında duran her ürün eksi bakiyede

Çevrimdışı Necmi

renklilerin muhasebe sistemini bilmiyorum ama şl on yıllık gelirini gelir olarak gösterebilen bir muhasebe
işte düşünün daha neleri göstermişdir. adamlar kar gösterir kısa dönemleri yıl sonu gerçek hesap döküldüğünde 200 M içerdeler
bizim muhasebe neyse o hatta yıl sonu borçlar düştüğünde hesap daha temiz ortaya çıkıyor kar olarak
alıyorsun borç satıyorsun borç yıl sonu kar dengeleniyor.

Çevrimdışı tangaz

renklilerin muhasebe sistemini bilmiyorum ama şl on yıllık gelirini gelir olarak gösterebilen bir muhasebe
işte düşünün daha neleri göstermişdir. adamlar kar gösterir kısa dönemleri yıl sonu gerçek hesap döküldüğünde 200 M içerdeler
bizim muhasebe neyse o hatta yıl sonu borçlar düştüğünde hesap daha temiz ortaya çıkıyor kar olarak
alıyorsun borç satıyorsun borç yıl sonu kar dengeleniyor.

ben kısaca özetleyim muhasebe sistemlerini

gelirler: 2+2=12
giderler: 5+5=-5
sonuç: 12-(-5)=17
 :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Necmi

ben kısaca özetleyim muhasebe sistemlerini

gelirler: 2+2=12
giderler: 5+5=-5
sonuç: 12-(-5)=17
 :D
=FFP

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Mahmut

Ücret giderlerimiz 33ten 66ye yukselmis tl mi euro mu bilmiyorum. Bu nasil oluyor hic anlamadim, tamam artti da bu kadar da olamaz.
Kaynağım şu: https://twitter.com/kakbas/status/918096577822183424
Tavsiye ederim.

Çevrimiçi murat

15. Dakika yeterli benim için. Çoktan verilmesi gereken izinler ve Büyük Beşiktaş Taraftarı. Nokta......
Yani diyor ki @Necmi ben zaten olması gerekeni yaptım 😀
10.dakika çok acayip genel halimizin ve aslında videonun özeti olmuş.çilekli tesislerini su basmış alet edevat zitan olmuş.kulüp gitmiş sizin kanalınızın da sizin yapacağınız işinde .... demiş
sonra gelip semtin altyapısını düzeltmişler.ve altyapı yapıldığı için el etek öpen bir yalakalık düzeni.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bu nasıl haber ya  :lol: :lol: :lol:

Alıntı
Başkan Fikret Orman el koydu, Caner'le Talisca can ciğer kuzu sarması oldu.
Beşiktaş'ın Trabzonspor ile oynadığı maçtan sonra soyunma odasında birbirlerine giren Caner Erkin ve Anderson Talisca'nın başkan Fikret Orman'ın da araya girmesinden sonra can ciğer kuzu sarması oldukları ortaya çıktı. Milli takımın İzlanda ile oynadığı maçtan sonra takıma dönen Caner'in Talisca ile bir araya gelerek başbaşa konuştuğu, ardından da ikilinin kolkola dışarı çıktığı görüldü.
Talisca "Karamel" Oldu!
Caner-Talisca dostluğu bununla da kalmayarak iyice pekişti. İki futbolcunun antrenman sonrası birlikte yemek yedikleri, Caner'in Talisca'ya "Karamel" diye isim taktığı öğrenildi. Talisca'nın ise Caner'e tesislerde "fişek" diye hitap etmeye başladığı belirtildi.
Haber Kaynağı: DHA

Çevrimdışı Hasan Tahsin

10.dakika çok acayip genel halimizin ve aslında videonun özeti olmuş.çilekli tesislerini su basmış alet edevat zitan olmuş.kulüp gitmiş sizin kanalınızın da sizin yapacağınız işinde .... demiş
sonra gelip semtin altyapısını düzeltmişler.ve altyapı yapıldığı için el etek öpen bir yalakalık düzeni.
:lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Hasan Tahsin

katılsam mı bilemedim şimdi  :naughty:
E ben güldüm ağlanacak halimize. Bu programı tv lerden vs ekmek yiyenlerle, ya da yöneticilerle değil cebinden, emeğinden, zamanından harcayan taraftarlarımızla yapılması lazımdı ki gerçek tüm çıplaklığı ile ortaya çıksın. Taraftar kral çıplak derdi ama bunlar diyemiyor 😀
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Neo Nesil

Çevrimdışı cursedofdragon

Hırvatistan teknik direktörü Zlatko Dalic:Matej Mitrovic genç potansiyelli iyi bir oyuncu kendi takımında niye oynamıyor anlamış değilim.

Çevrimdışı Neo Nesil

bence normal deyip geçiştirilecek birşey değil.
diğerleri mevki makama saygı gösterse kaptan sonuçta dese normal ama herkesin sevmesi ve başları sıkıştığında ilk destek veren kişi olarak tolgeayı görmeleri bence takdire değer

benim bahsettiğim:

son 1,5 yıldır yedek kalmasıyla oyuncuların onu çok sevmesi. yoksa tolga oynadığı her maçta sahada oynayan diğer 10 kişinin emeğine saygısızlık ediyordu ve oyuncular tarafından nefret ediliyordu. son oynadığı şl ilk benfica maçında yediği aptal gol bardağı taşıran son damla olmuştu hem biz hem de oyuncular için.

bu arada birileri gelip; "o maçta son dakikada tolga karşı karşıya topu çıkarmasa sen o alınan 1 puanı zor görürdün benfica gibi bir deplasmanda" diye yazacaktır. onun cevabını vereyim:

o maçta daha erkenden golü yiyerek bizi 3 puandan etmişti tolga. karşı karşıya kurtarsa ne olur, kurtarmasa ne olur? üstelik eksik benficaya karşı alınacak 3 puan bizi şl gruplardan çıkarabilirdi.

yine birileri gelip: "sen geç benfica maçını, ne olduysa oldu. fabrinin lyon deplasmanında yaptığı hata ile avrupa liginden eletmesine ne diyeceksin?" diye yazacaktır.

fabri orada evet turu etkileyecek hatayı yaptı fakat evimizdeki maçında lyona geçit vermedi. bir de o evimizdeki maçta tolga olduğunu düşün. düşünemezsin değil mi?
[ Son Düzenleme: 11 Ekim 2017, 17:34:58 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı tangaz

benim bahsettiğim:

son 1,5 yıldır yedek kalmasıyla oyuncuların onu çok sevmesi. yoksa tolga oynadığı her maçta sahada oynayan diğer 10 kişinin emeğine saygısızlık ediyordu ve oyuncular tarafından nefret ediliyordu. son oynadığı şl ilk benfica maçında yediği aptal gol bardağı taşıran son damla olmuştu hem biz hem de oyuncular için.

şayet bu kısım doğru olsa kimse saygı göstermez halen ona. o maçta yediği golde hata defanstaydı başta tosiç maçın sonlarında q7nin kaptırdığı topla efsane bir kurtarış yapıp puan almamızı sağlamıştı. dolayısı ile oyuncular için bardağı taşıran bir damla oldugunu sanmıyorum ...

Çevrimdışı tangaz

benim bahsettiğim:

bu arada birileri gelip; "o maçta son dakikada tolga karşı karşıya topu çıkarmasa sen o alınan 1 puanı zor görürdün benfica gibi bir deplasmanda" diye yazacaktır. onun cevabını vereyim:

o maçta daha erkenden golü yiyerek bizi 3 puandan etmişti tolga. karşı karşıya kurtarsa ne olur, kurtarmasa ne olur? üstelik eksik benficaya karşı alınacak 3 puan bizi şl gruplardan çıkarabilirdi.

yine birileri gelip: "sen geç benfica maçını, ne olduysa oldu. fabrinin lyon deplasmanında yaptığı hata ile avrupa liginden eletmesine ne diyeceksin?" diye yazacaktır.

fabri orada evet turu etkileyecek hatayı yaptı fakat evimizdeki maçında lyona geçit vermedi. bir de o evimizdeki maçta tolga olduğunu düşün. düşünemezsin değil mi?

konuyu farklı ele alıyorsun konu performans değil ki adam takımda seviliyor yabancı oyuncuların defalarca tolganın hepsine nasıl yardımcı olduğunu adaptasyonunu kolaylaştırdıgını ifade ettiğini gördük. performans olarak ise topu oyuna sokma haricinde kötü bir kaleci oldugunu düşünmüyorum. başta yan top olmak üzere iyi özellikleri war.

Çevrimdışı cagdas44

Dün Ankara'da olduğum için bu kar zarar açıklamalarını kaçırmışım detaylı bilgi linki bilen var mı?

Çevrimdışı Necmi

Hırvatistan teknik direktörü Zlatko Dalic:Matej Mitrovic genç potansiyelli iyi bir oyuncu kendi takımında niye oynamıyor anlamış değilim.
Bizim takım hırvat milli takımından daha iyi olduğu için olabilirmi acaba

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizim takım hırvat milli takımından daha iyi olduğu için olabilirmi acaba

:nerd:

Çevrimdışı Necmi

konuyu farklı ele alıyorsun konu performans değil ki adam takımda seviliyor yabancı oyuncuların defalarca tolganın hepsine nasıl yardımcı olduğunu adaptasyonunu kolaylaştırdıgını ifade ettiğini gördük. performans olarak ise topu oyuna sokma haricinde kötü bir kaleci oldugunu düşünmüyorum. başta yan top olmak üzere iyi özellikleri war.
tolga ile sözleşme uzatılması doğru karar dediğimde kıyamet kopmuştu burda
tolganın en büyük zaafı topu oyuna sokamaması bu öyle bir zaafki asist bile yaptığı oluyor.
onun gibi çizgi kalecilerini ben sevmem ama kalecilik performansı bizim ikinci kalecimiz olarak gayet yeterli.
ama asla birinci kaleci olamaz. Tolga gibi bir yedek kaleci bulmak zor. kabul etmek lazım.
biz kendi karakterimize uygun kaleciyi bulduk fabri kontrolsüz çıkışlarıda bitti aslında bunun nedeni önde pepenin
oynaması bırakmıyor artık öyle toplar. ben sezon başından beri bir kez ileri çıktığını gördüm ondada başarılı bir şekilde topu kesti
leipzig maçıydı yanılmıyorsam. bu sene 9 maçmı oldu kalede ve sıfır hatayla oynuyor.

Etiketler: