ben diyorum hoca yanlış şeediyor die sen bunu uzunca yazmışsın.
hocamı yanlış şediyor oyuncumu yanlış şediyor bilemem bildiğim şeyi söylüyorum cenk kutuya girmiyor negredo oynayınca sürekli kutuda
bu takım gol atamıyorda demiyorum bak gol pozisyonuna girmiyor şaka değil bu gerçekten girmiyor
bir forvetin maç boyu 4-5 pozisyona girmesi lazım takım olarakta 10 pozisyonun altı bence kısır maçtır
ama biz takım olarak en iyi maçımızda 3-4 pozisyon görüyoruz yada görmüyoruz. son dönemlerde rakip
hocaların maç sonu analizlerini dinlemiyormusun hep ortak kelimeleri özellikle avrupada birincisi girdikleri pozisyonu gol yaptılar
ikincisi fabri çok iyi oynadı. işte aslında sene başından beri oynanan oyunun özeti bu
atılan 12 golün 10 tanesi forvet dışı gelirse bu ciddi sorun demektir. milli takımda güzel goller attı cenk
peki sene başından beri böyle forvet performansı verdimi bizde direk merkezden atılan goller. kaldıki
dikkatli bakarsak maça cenk gene kutudan uzaktı. stoperleri kendine çekmek için sola deplase olması hikayesinede pek inanmıyorum
açıkçası merkezdede aynı işi yapar sola deplase olsa en fazla birini çeker kendine kaldıki buda lig maçlarında olmaz
bu sadece şl de yer. ligde rakip stoperler merkezi boşaltmaz kolay kolay. kaldıki ligde Babeli cenkden daha tehlikeli gördüklerinden
solda babelde kalsa aynı etkiyi yapar. zaten bundan sonra babel için şlde de önlem alacaklar.
bütün dış basını okuyorum şl maç kritiklerinde cenkin adı yok Beşiktaşın etkin gücü olarak babel talisca ve quaresma gösteriliyor.