Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5780433 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı ekrembaser

Keşke spor toto sponsor olmasaydı da şu duyduğumuz lafları duymasaydık yazık gerçekten yazık taraftarımızın kulübümüzün kendi öz kaynaklarıyla, emeğiyle yapılan stadımızı da sahiplendiler. Herkes topuyla tüfeğiyle geliyor bu sene hiç bu kadar ağır saldırı altında olduğumuzu hissetmemiştim.

Çevrimdışı Ayberk

istedikleri kadar saldırsınlar. the truth hurts
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı mylife1903

Cb sacmalamamis, algiya baslamis sebebi belirsiz. Gundemi degistirmek istedi galiba, uyuyakalmis ya ukraynada yoksa cok talihsiz bir aciklama ve zamanlamasi manidar, midem bulandi.

Ulkenin hali komedi dizisi gibi. Rusya ile barisiyon sonra kirim ustunden posta koyuyon, amerika ile atisiyin ustune vize koyuyon falan filan

Kandirilmis olabilir, stadi 15 milyon dolara mal ettiler baskanim onu da spor toto verdi, demislerdir.

Ha agzindan cikacak tek kelime ile o stad yapilmazdi onu da kabul etmek lazim ama ne olursa olsun spora anladigi kadari ile destek vermeye calisan bir cb var onu inkar etmesin kimse

Çevrimiçi tolga1903

1992 yılında kurulan Zonguldak Karaelmas Üniversitesini de kendilerinin kurduğunu iddia etmişti vakti zamanında çok takmamak lazım. Yalnız bu söylem en çok sosyal medyada falan mağaralarından çıkmış (...)₃ yaradı. Her yerde bu söylemi paylaşıyolar günah çıkartıyolarlar akılları sıra ağızlarına laf verildi zira çıkıp hadi ispatla senin paranla yapıldıysa diyebilecek biri yok camiada şuan. Yani 2 sene şampiyon olduk üzerimize gelmeyen bi cb kalmıştı bu nasıl devran anlayamıyorum biri de desinki ulan bizim de bu takımın seviyesine çıkmamız lazım yok illa kendi bulundukları pisliğe çekip öyle alaşağı edecekler.

Çevrimdışı levitate

Mitrovic 2 maçtır 11'de ne güzel :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı ekrembaser

1992 yılında kurulan Zonguldak Karaelmas Üniversitesini de kendilerinin kurduğunu iddia etmişti vakti zamanında çok takmamak lazım. Yalnız bu söylem en çok sosyal medyada falan mağaralarından çıkmış (...)₃ yaradı. Her yerde bu söylemi paylaşıyolar günah çıkartıyolarlar akılları sıra ağızlarına laf verildi zira çıkıp hadi ispatla senin paranla yapıldıysa diyebilecek biri yok camiada şuan. Yani 2 sene şampiyon olduk üzerimize gelmeyen bi cb kalmıştı bu nasıl devran anlayamıyorum biri de desinki ulan bizim de bu takımın seviyesine çıkmamız lazım yok illa kendi bulundukları pisliğe çekip öyle alaşağı edecekler.

Uyumadım doğru düzgün böyle bir haksızlık olabilir mi ya

Çevrimdışı tangaz

Cb sacmalamamis, algiya baslamis sebebi belirsiz. Gundemi degistirmek istedi galiba, uyuyakalmis ya ukraynada yoksa cok talihsiz bir aciklama ve zamanlamasi manidar, midem bulandi.

Ulkenin hali komedi dizisi gibi. Rusya ile barisiyon sonra kirim ustunden posta koyuyon, amerika ile atisiyin ustune vize koyuyon falan filan

Kandirilmis olabilir, stadi 15 milyon dolara mal ettiler baskanim onu da spor toto verdi, demislerdir.

Ha agzindan cikacak tek kelime ile o stad yapilmazdi onu da kabul etmek lazim ama ne olursa olsun spora anladigi kadari ile destek vermeye calisan bir cb var onu inkar etmesin kimse

anladığı kadar işte bunun derecesi o konuşma üslubu ise wah ki wah. kandırılmağa müsait olunca böle mi oluyor acaba :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Adamı öyle bir hale getirdiler ki, artık ülkeyi komple kendisine ait sanıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biri o esnada kulağına aslında sen he-mansin dese telefonda aslında ben hemanmişim gölgelerin gücü adına konuşuyorum diyecek hale geldi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

ben warım karşıma çıktığı ilk yerde söyleyecem

Çevrimdışı mylife1903

Benim de gucume gitti bu soylem. Yahu hibe etmis olsan bile kavgada soylenmez ustelik uslup cok cirkin. Yarin vodafone genel muduru sahanin ortasina kenef kurup parasini ben verdim ulan ister sicarim ister iserim derse ne bok yeriz. Reklam veriyorsun karsiligini aliyorsun kirk yillik tribun spor toto tribunu oluyor.

Sulun osman vakasi gibi sanki stadi kendi cebinden yaptirdi
Neyse agaya beles

Çevrimdışı panic13

Günaydın Arkadaşlar,

Geçmiş olsun, cb'nin yorumu alnımıza yapıştı, artık zinhar çıkmaz. hiç kendinizi yormayın. Stadlarını TOKI'nin değil kendilerinin yaptığına inanan adamlar buna mı inanmayacak?

Ayrıca devlet para verdiysede iyi ki vermiş, herkese stad yaptılar, alemin safı biz miyiz? Siz sonuca bakın.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

sabah radyosporu dinlerken bir fenerli bağlandı ampüte millileri kutladı gülenlere (ardagiller) üzüldük ağlayanlara (ampüte milli takım) sevindik die söze başladı. güzel birkaç şey söyledi beşiktaşın stadını aslında beşiktaşın yapmadığını onların olmadığını öğrendik die ironi yapıp son derece talihsiz bir açıklama oldu neyin ne olduğunu herkes biliyor dedi.

demem o ki ne derse desin dürüstçe konuşan renklilerde neyin ne oldugunun farkında.

Çevrimdışı tangaz

o değil uluslararası ilişkiler de o üslupta yürüyorsa vah ki vah too

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

ekşisözlük'te zamanında stadımızla ilgili yazılmış güzel bi yazıyı paylaşıyorum. mehyanede sabahlayan adam nickli kişi yazmış 2014 yılında..

Alıntı
zamanında galatasaray stadını yenilemek istedi. önce aynı yerde yapmak istediler. sonra hükümet olaya el attı ve size başka bir arazi tahsis edelim dedi. galatasaray taraftarı için tarihi galibiyetlere ev sahipliği yapmış ve konumu itibariyle epey değerli bir arazi hakkında, acilen karar verilmesi gerekiyordu. yakın geleceğe kadar hesap numarası verip taraftarından para isteyen kulüp, düşündü taşındı ve ali sami yen arazisini vermek şartıyla başka bir araziye stadyum yapma talebine onay verdi. stadyumu seyrantepe'ye yapacaklardı. inşaat için ihaleler yapıldı, hasta galatasaraylı eren talu inşaatın yapım hakkına sahip oldu. canlı yayında sevinçten ağlayarak 'bu stadı yapmak benim çocukluk hayalimdi' dedi. stadın inşaatına başlandı, çok geçmeden eren talu iflas bayrağını çekti ve inşaat durdu. devreye hükümet girdi ve 'siz yapamayacaksanız bizim çocuklar halleder' dedi. yakın geleceğe kadar hesap numarası verip taraftarından para isteyen kulüp, düşündü taşındı ve stadın inşaatına toki'nin devam etmesi için mutabakat sağlandı. hükümet tekrar araya girdi ve 'bizim çocuklar sizin stadı yapsınlar yapmasına da, ancak üst kullanım hakkını size verebiliriz. ne bileyim bizim partinin toplantılarıdır, efendime söyleyeyim eğlenceleridir falan, o gibi şeyleri orada şey etsek çok iyi olur' dedi. galatasaray yönetimi her zaman ki gibi düşündü, taşındı ve 'tamam başbakanım' dedi. haliyle başbakan, kendi yaptığı stadın açılışını yaptı. stadın ismi ve hali ortada.

yakın geçmişte beşiktaş stadını yenilemek istedi. önce hükümet yandaşı ve kısmen de olsa renkli medya aracılığıyla 'inönü stadının altında tarihi eser var' dendi. 'yıkılırsa yerin altından sular fışkırır ve eserler harap olur' dendi. hükümet, galatasaray'dan kopardığı araziden kat be kat daha değerli inönü stadı arazisi için ve defalarca 'istediğiniz yere stadyum yapalım' dedi. yakın geçmişe kadar varı yoğu ipotek altına alınmış ve uçan kuşa borcu olan kulüp, düşündü taşındı ve inönü stadı arazisini vermek şartıyla başka bir araziye stadyum yapma talebine 'teşekkür ederiz, biz kendi stadımızı kendimiz yapmak istiyoruz' dedi. hükümet, kültür bakanını devreye soktu. kültür bakanı, 'o stadyum oraya yapılamaz' dedi. 'buna hiçbir vicdan sahibinin izin vereceğini zannetmiyorum, o stadyum ve arazisi tarihi eser statüsünde' dedi. beşiktaş yönetimi, geri adım atmadı ve her fırsatta 'biz olduğumuz sürece, inönü stadyumu olduğu yerde yapılacak' dedi. çıkıp 'bu sezonu feda sezonu ilan ettik, taraftarlarımızın gereğini yapacaklarından hiçbir kuşkumuz yoktur' dedi. taraftarlara hesap numarası verilmedi, para pul istenmedi. bu direnç ve kararlılık, zaman geçtikçe, hükümetin istanbul'un en kıymetli arazilerinden biri olan yere olan iştahını yavaş yavaş azaltmayı başardı. karşısındaki güçlü ve sağlam bir irade ile baş edemeyeceğini anlayan hükümet geri adım atmak zorunda kaldı. önce, yıllarca onay beklenilen anıtlar kurulu kararı çıktı ve yıkım onayı geldi. beşiktaş yönetimi süreci hızlandırmak için sponsor arayışına girdi. önce vodafone ile isim hakkında anlaştı. sonra tribün tribün yıkılacak stadyum için şeffaf ve herkesin gözü önünde ihaleler düzenlendi. stadın yıkım başladı. yıkım ilerlerken, yine hükümet yandaşı ve bir kısım renkli medya çalışanları yeni açık tribününe henüz tek bir balyoz bile vurulmamışken 'işte, dediğimiz gibi oldu. tarihi eserleri göz göre göre yıkıyorlar' dedi. anıtlar kurulu stada geldi, incelemelerde bulundu ve hiçbir tarihi esere rastlanmadığını, stadın yıkımına devam edilebileceğini rapor etti. stadın ortalama üçte biri yıkılmışken, gezi olayları patlak verdi. beşiktaş taraftarını anlatmaya gerek yok, stadyum inşaatındaki iş makinasını çalıştırıp polisin üzerine sürecek kadar kendisini ortaya koydu. olayların buralara geleceğini hesaplayamayan hükümet celallendi ve çarşı'nın önde gelen isimlerinden cem yakışkan'ı göz altına aldı. stadın inşaatı bir süreliğine yavaşladı. günler günleri kovaladı ve günlerden bir gün, inönü stadı tamamen yıkılmış ve yeni stadın temelleri atılmışken 17 aralık süreci patlak verdi. tapeler havalarda uçuştu, ortalık fazlasıyla karıştı. hükümet yalakalarının, yeni stadın inşaatını durdurmak için birbirleriyle yaptıkları telefon görüşmeleri rakı masalarına meze oldu. beşiktaş kulübünün geleceği hakkında, beşiktaş yönetimi arkasından işler çevirmeye meyledenler deşifre oldu. bunca olan bitene, sadece ve sadece duruşu sayesinde çoktan fişlenmiş olan beşiktaş taraftarı şaşırmadı. her şey malumun ilamı gibiydi ve ok yaydan çıkmıştı. stadın inşaatı çoktan başlamıştı. artık hiç kimsenin cesaret edemeyeceği ve geri dönüşü olmayan bir yola girilmişti. bu günlere gelindi ve bu günlere nasıl gelindiğinin, unutulmaması adına ne tür bedeller badireler atlatıldığının iyi analiz etmek gerekiyor. beşiktaş zor olanı seçti ve sonuçta mabedini kimseye kaptırmadı.

sanırım şimdi; biraz da ülke insanının karakteristik özelliğiyle doğru orantılı olarak, interneti açıp canlı yayında stadyum inşaatı izleyen yüzbinlerce beşiktaşlının gözlerindeki mutluluğu ve içlerindeki heyecanı çok daha iyi anlamışsınızdır. başlı başına bir dikta rejimi ve uzantılarının, çok çok değerli olan bir araziyi parselleyebilmek uğruna ne yollar izlediklerini ve emellerine ulaşabilmek için ne tür dolaplar çevirdiklerini, sanırım şimdi daha iyi anlamışsınızdır. bir tarafta kayıtsız şartsız otoriteye boyun eğmek, diğer tarafta her şeyi ile karakterini ortaya koyup mabedine sahip çıkmak. aradaki farkı, bırakalım da eğilenler söylesin.

hiçbir otorite, hiçbir diktatör ve hiçbir faşist şunu asla unutmasın;

kitleleri kendinize muhtaç edebilir ve avucunuza aldığınız kitleleri istediğiniz gibi yönetebilirsiniz. kitlelerin yaşam standartlarını değiştirebilir ve istediğiniz şeyleri tüketmelerini kolaylıkla sağlayabilirsiniz. ama günü gelir de, aynı kitlelerin yerleşik yargılarıyla oynamaya kalkarsanız orada bir değil bin defa düşüneceksiniz. nasıl ki mabedinize ayakkabı ile izinsiz girdiklerinde yaygara kopardıysanız, başka kitlelerin mabetlerine de izinsiz girilemeyeceğini er yada geç öğreneceksiniz. güç bela da olsa öğrenmek istediniz ve öğrendiniz.

sabah radyosporu dinlerken bir fenerli bağlandı ampüte millileri kutladı gülenlere (ardagiller) üzüldük ağlayanlara (ampüte milli takım) sevindik die söze başladı. güzel birkaç şey söyledi beşiktaşın stadını aslında beşiktaşın yapmadığını onların olmadığını öğrendik die ironi yapıp son derece talihsiz bir açıklama oldu neyin ne olduğunu herkes biliyor dedi.

demem o ki ne derse desin dürüstçe konuşan renklilerde neyin ne oldugunun farkında.

örneğin ali koç : https://twitter.com/_yurugunese/status/917483461744775168

Çevrimdışı Liquidator

''Saha Beşiktaş'ın mı ya? Ulan bizim verdiğimiz paralarla yaptılar!''

Bu nasıl bir kibir yahu??? Belkide burdakı arkadaşların hoşuna gitmiycek bu yazdıklarım amma bu üslup hiç de hoş olmadı(( TC-nin lideri böyle bir üslupta konuşmaz((( Videoyu izlediyimde sanki Muhteşem Yüzyıldakı sultan Süleyman konuşuyor sandım.
[ Son Düzenleme: 10 Ekim 2017, 10:04:39 Liquidator ]
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı ekrembaser

Bizim kulübümüz bir adamdan çok daha büyüktür. Umarım kulübümüz polemiğe girmeden uygun bir dille kap açıklamaları ve maliyet raporlarını da ekleyerek kamuoyuna bilgilendirme açıklaması yapar susmamızı ya da çekinmemizi gerektiren hiçbir sebep görmüyorum

Çevrimdışı mylife1903

''Saha Beşiktaş'ın mı ya? Ulan bizim verdiğimiz paralarla yaptılar!''

Bu nasıl bir kibir yahu??? Belkide burdakı arkadaşların hoşuna gitmiycek bu yazdıklarım amma bu üslup hiç de hoş olmadı(( TC-nin lideri böyle bir üslupta konuşmaz((( Videoyu izlediyimde sanki Muhteşem Yüzyıldakı sultan Süleyman konuşuyor sandım.
Baskan ben ben eben ben eeeben dediginde de tepki vermistim boyle soylemleri sevmiyorum

Sanki gemicik satti stad yaptirdi, yahu zaten halkin vergilerini harciyorsun. Gavur basbakanina zirhli araba aldirmiyor asfalt bozulacak diye sokaga dokuluyor bizim duzen aga duzeni resmen.

Karsilikli bir alisveristi. Simdi bakkala gidip iki ekmek alip lan artizlik yapma benim paramla burda oturuyorsun desen, agzini yuzunu dagitir bakkal. Sanki hibe ettiler parayi ulan reklam reklam.

Beles reklama alisinca boyle oluyor tabi.

Bi kanali ariyorsun bak sana reklam verecem 100bin dolarlik ama 200bin dolar bana odeyeceksin diyorsun kanal sahibi de eyvallah diyor ohh mis sonra aliskanlik yapiyor bu, bakkala gidip posta koyuyorsun dayak yiyorsun.

Vodafone genel muduru dese hadi neyse emekleri cok stadin parasini neredeyse garanti ettiler ama karsiligini kat be kat aldilar. O sozlesme de gozden gecirilmeli bence. Vodafone tarafina dogru kirilma oldu oturup bi istisare mi ne patlicansa ondan etmek lazim

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ekim 2017, 11:35:40
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Crystal Palace, Cenk Tosun için Beşiktaş’a teklifini €22.5M’a yükseltti. (The Sun)

Crystal Palace, Cenk Tosun için Beşiktaş’a teklifini €22.5M’a yükseltti. (The Sun)

30 milyon pound işte :D

Taksit sayısını da 60'a yükseltmiş olmasınlar  :evillol:

Taksit sayısını da 60'a yükseltmiş olmasınlar  :evillol:

crystal palace alamaz bu gidişle abi tottenham ve newcastle'de cenk'i istiyormuş :)

Tottenham kane'in yedeği olarak düşünüyor galiba :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Hırvatistan da play-off oynayacak bildiğim kadarıyla hayırlısı :D
Portekiz ve Şili de net değil.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: