''Saha Beşiktaş'ın mı ya? Ulan bizim verdiğimiz paralarla yaptılar!''
Bu nasıl bir kibir yahu??? Belkide burdakı arkadaşların hoşuna gitmiycek bu yazdıklarım amma bu üslup hiç de hoş olmadı(( TC-nin lideri böyle bir üslupta konuşmaz((( Videoyu izlediyimde sanki Muhteşem Yüzyıldakı sultan Süleyman konuşuyor sandım.
Baskan ben ben eben ben eeeben dediginde de tepki vermistim boyle soylemleri sevmiyorum
Sanki gemicik satti stad yaptirdi, yahu zaten halkin vergilerini harciyorsun. Gavur basbakanina zirhli araba aldirmiyor asfalt bozulacak diye sokaga dokuluyor bizim duzen aga duzeni resmen.
Karsilikli bir alisveristi. Simdi bakkala gidip iki ekmek alip lan artizlik yapma benim paramla burda oturuyorsun desen, agzini yuzunu dagitir bakkal. Sanki hibe ettiler parayi ulan reklam reklam.
Beles reklama alisinca boyle oluyor tabi.
Bi kanali ariyorsun bak sana reklam verecem 100bin dolarlik ama 200bin dolar bana odeyeceksin diyorsun kanal sahibi de eyvallah diyor ohh mis sonra aliskanlik yapiyor bu, bakkala gidip posta koyuyorsun dayak yiyorsun.
Vodafone genel muduru dese hadi neyse emekleri cok stadin parasini neredeyse garanti ettiler ama karsiligini kat be kat aldilar. O sozlesme de gozden gecirilmeli bence. Vodafone tarafina dogru kirilma oldu oturup bi istisare mi ne patlicansa ondan etmek lazim