Şu spor toto nun 50 milyonluk sponsorluk ücretini taraftardan para toplayıp iade etssek güzel olmaz mı? Oraya unicef yazdırırız..
güzel olurda nerde o taraftar

unutuluyor bazı şeyler stadı bitirene kadar 12 bin kombine satabildik
kombine bile almadılar. Olimpiyatta oynadığımız maçlara gelseler hadi
gelmeyi geçtim bilet alsalar bizim kimseye ihtiyacımız olmazdı bütün maçları
olimpiyatta oynar stadın parasının büyük bölümünü çıkartırdık.
stadın biteceğine güvenmedikleri için kombine almayan olimpiyata gitmemek
için passoligi bahane eden bahane diyorum çünkü stadın açıldığı gün boykotu kaldırıyorsan
demekki öncesi gitmemek için bahaneymiş. Bu taraftarmı toplayacak 50 M yi.
dün kombine almayanlar stad açılınca kapalı kombineleri bittiği için kapalıya çökmeye uğraştı.
halada ambiansı desteğin kötü olduğunu sürekli tekrarlayıp kapalıyı almaya uğraşıyorlar.
lay lay lom yapmak için kapalıyı istiyorlar. Kapalı göbek stadın temelinde satılan kombineler.
sportoto sponsorluğunu hiç istememişdim bu nedenle ama deli gibi paraya ihtiyaç vardı
o sponsorluk denizbank sponsorluğu ve aktif bank sponsorluğu finalde stadı bitirdi.
çatısı çimi hep nakit alışlar jenarötörler alt yapı o paralar olmasa olmazdı. Rakam açıklamıyorlar
ama en tatlı para aslında adı bile geçmeyen aktifbank sponsorluğundan gelmiş deniyor.
Aktifden bir kıyak geçildi. Sanırım passoyu ilk destekleyen ve imza atan kulüp olduğumuz için
sportoto da deniz bankın 3 katı falan verdi. Bu arada Denizbank sponsorluğu büyük kıyaktı.
Başkan mecbur tuttu. Denizbank ekonomik sıkıntıdaymış ve bütün sponsorluk fonunu durdurmuşlar sanırım
o dönemde başkan mecbur tutmuş o dönem bu konuda bilgi aldığım önemli biri söylüyordu
Denizbank üst seviye görevlileri bile şaşırmış sponsorluğa. boşa değil dışarda şube açmaları.