Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5780187 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Berat

Cenk ve Caner bana göre form düşüklüğü dönemine adım attılar, Cenk hiçbir şey yapmadı 45 dakika boyunca.

Totem yine işe yaradı Cenk yazdı :D

Çevrimdışı Egos

iyide bu para sadece bize verilmedi aynı şey ts yede yapıldı fenerede yapıldı gs ye direk stad
isim hakkı olarak verdiler.
Bu zaten yasal destek tesis yapanlara bir nevi yardım bunu tek hakkıyla alan fenerle biziz diğerlerine
peşkeş çekildi. stadları yapıp birde üstüne teşvik verdiler. Bunun yanında bazı kıyaklarda oldu bedava döküm izni verdiler.
bazı şeylere kdv ödemedik. vs işte en önemlisi tarihi sit alanına inşaat ruhsatı verdiler.
Bu başlı başına kıyaktı Kabul edelim bazı şeyleri destek olmak sadece para vermek değildir.
daha değerli olan desteklerde vardır. isteseler vermezlerdi ruhsatı anıtlar kurulu duvarını aşamazdık
nerdeyse hepsi gs liymiş. Bu gün stad bitmiş bu işin kaymağını yiyorsak ne yaptıki demememiz lazım.
Birde unutmayalım o izinler gezi olayları sırasında alındı. Dikkatinizi çekerim gezide halkın karşısında olan insanların tamamı
şu anda fetöden ceza evinde. pardon BB değil onunda yakındır. emniyet müdürü valisi İBB si fetönün
Beşiktaşa nefes aldırmamaya yemin etmiş itleriyle doluyken dolmabahçenin göbeğine sit alanı içine
stad yaptık. Kendi gücümüzlemi yaptık.

ağabey hepimiz gerçekleri biliyoruz. beşiktaş'a, fikret orman'a ne küfürler edildi buradaki herkes duymuştur malum konuşmalarda, tehditler de cabası. sanki biri ak diğeri kara gibi bahsetmenin anlamı yok; beşiktaş'ı asmak isteyenlerle, kazıklamak isteyenler arasında tercih yapmamız, bazısını öbürkünün önüne koymamız gerekmiyor. sit alanlarına yapılan talanı konuşmaya başlarsak bizim stada sıra gelene kadar otuzuncu yıldızımızı kutlamış oluruz.

stadı kendi gücümüzle yaptık, türkiye'de hiçbir güç dolmabahçe'ye beşiktaş stadından başka şey dikemezdi. olabildiğine direndiler, sonunda razı olmak zorunda kaldılar.

Çevrimdışı mellfred

Çevrimiçi Necmi

Şu spor toto nun 50 milyonluk sponsorluk ücretini taraftardan para toplayıp iade etssek güzel olmaz mı? Oraya unicef yazdırırız..
güzel olurda nerde o taraftar :D
unutuluyor bazı şeyler stadı bitirene kadar 12 bin kombine satabildik
kombine bile almadılar. Olimpiyatta oynadığımız maçlara gelseler hadi
gelmeyi geçtim bilet alsalar bizim kimseye ihtiyacımız olmazdı bütün maçları
olimpiyatta oynar stadın parasının büyük bölümünü çıkartırdık.
stadın biteceğine güvenmedikleri için kombine almayan olimpiyata gitmemek
için passoligi bahane eden bahane diyorum çünkü stadın açıldığı gün boykotu kaldırıyorsan
demekki öncesi gitmemek için bahaneymiş. Bu taraftarmı toplayacak 50 M yi.
dün kombine almayanlar stad açılınca kapalı kombineleri bittiği için kapalıya çökmeye uğraştı.
halada ambiansı desteğin kötü olduğunu sürekli tekrarlayıp kapalıyı almaya uğraşıyorlar.
lay lay lom yapmak için kapalıyı istiyorlar. Kapalı göbek stadın temelinde satılan kombineler.
sportoto sponsorluğunu hiç istememişdim bu nedenle ama deli gibi paraya ihtiyaç vardı
o sponsorluk denizbank sponsorluğu ve aktif bank sponsorluğu finalde stadı bitirdi.
çatısı çimi hep nakit alışlar jenarötörler alt yapı o paralar olmasa olmazdı. Rakam açıklamıyorlar
ama en tatlı para aslında adı bile geçmeyen aktifbank sponsorluğundan gelmiş deniyor.
Aktifden bir kıyak geçildi. Sanırım passoyu ilk destekleyen ve imza atan kulüp olduğumuz için
sportoto da deniz bankın 3 katı falan verdi. Bu arada Denizbank sponsorluğu büyük kıyaktı.
Başkan mecbur tuttu. Denizbank ekonomik sıkıntıdaymış ve bütün sponsorluk fonunu durdurmuşlar sanırım
o dönemde başkan mecbur tutmuş o dönem bu konuda bilgi aldığım önemli biri söylüyordu
Denizbank üst seviye görevlileri bile şaşırmış sponsorluğa. boşa değil dışarda şube açmaları.

Çevrimdışı sozkul

Cenk'in attığı gol aklıma Rıza hocayı getirdi, finli olsa üç gün ağlardı golden önce faulle topu aldılar diye.

Çevrimdışı tangaz

ağabey hepimiz gerçekleri biliyoruz. beşiktaş'a, fikret orman'a ne küfürler edildi buradaki herkes duymuştur malum konuşmalarda, tehditler de cabası. sanki biri ak diğeri kara gibi bahsetmenin anlamı yok; beşiktaş'ı asmak isteyenlerle, kazıklamak isteyenler arasında tercih yapmamız, bazısını öbürkünün önüne koymamız gerekmiyor. sit alanlarına yapılan talanı konuşmaya başlarsak bizim stada sıra gelene kadar otuzuncu yıldızımızı kutlamış oluruz.

stadı kendi gücümüzle yaptık, türkiye'de hiçbir güç dolmabahçe'ye beşiktaş stadından başka şey dikemezdi. olabildiğine direndiler, sonunda razı olmak zorunda kaldılar.

:claps: :claps: :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı El Nino

Bu stat konusunda en azından bizim tepki göstermemiz lazım. O stat yüzünden çektiğimiz çileler böyle ayaklar altına alınmamalı. Maddi manevi bir sürü çileden bahsediyorum. Böyle iki cümle arkasından gelen yersiz gülüşmeler çok canımı sıktı. Hala o stadın borçlarını ödeyememişken binbir güçlükle kulübü bu seviyeye çıkartanların içi kan ağlıyordur. :akuma:

Hadi buyur göster tepkini. Bu ülkede tepki gösterenler terörist damgası yiyor yalnız bunu söylemiş olayım.

Çevrimdışı mellfred

Hadi buyur göster tepkini. Bu ülkede tepki gösterenler terörist damgası yiyor yalnız bunu söylemiş olayım.
Söylenecek çok şey var da yutuyoruz. Yalnız şu var ki pespayelik aldı yürüdü nezakat tevazü tengri getire

Çevrimdışı Egos

Totem yine işe yaradı Cenk yazdı :D

şaka maka ben böyle totem görmedim. her maçın skoruna etki ediyorsun.

Çevrimdışı atalay

Cenk'in sıklıkla öne çıkardığım ters ayağını kullanma becerisini bu kez vuruş için değil, vuruş öncesi destek ayağını yere basarken kullanışında görüyoruz. 

Çevrimdışı El Nino

Söylenecek çok şey var da yutuyoruz. Yalnız şu var ki pespayelik aldı yürüdü nezakat tevazü tengri getire

Adamlar öyle bir mantığa bürünmüş ki ülkede olan her iyi şeye bir anda biz yaptık biz ettik mantığı ile yapışıyorlar. Kötü olanlar içinde 'Onlar yaptı' 'Tü, Kaka' diyerek algı yaratıyorlar.

Başkan bu sözün üzerine laf söylemezse ''Devlet her yere muhteşem statlar yaptı. Biz kendi stadımızı kendimiz yaptık.'' söylemi çürüyecek. Yani kendi kendine yalancı durumuna düşecek ve medyada bunu kullanacak. Tabi Başkan kelime etmezse bizden kimse bir şey diyemez. Diyenlerin hali ortada. Bu ülkeye yazık yemin ederim. Resmen sömürülüyoruz.
[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2017, 23:13:48 El Nino ]

Çevrimdışı Berat

şaka maka ben böyle totem görmedim. her maçın skoruna etki ediyorsun.

ŞL maçları öncesi q7 ve Cenk'e laf atıp kaçıyordum bugünden sonra totemin büyüsü kalmadı :D

Çevrimdışı mellfred

Mitrovic Ukrayna karşısında 11. Vida bekte

Çevrimiçi Necmi

elbette nihayetinde öyle oldu biz yaptık ve staddan başka bir şey yapılmazdı.
denemeye kalksalar kan gövdeyi götürürdü. bir kaç ağaç nedeniyle yaşanan tecrübeden sonra
Beşiktaşın stadına dokunmak yürek isterdi. Anlatmak istediğim bu değil bunları konuşmuyoruz
iktidar seven biride değilim sadece Beşiktaşlı duruşunu gösterip haklıya hakkını verelim stadı elbet biz
yaptık ama destek almadık vurduk kırdık yaptıkta demeyelim. Her şey siyah beyaz olmuyor arada grilerde var.
sorun dolmabahçeye başka bir şey yapılamaması değil bizimde yapamamamız.
stadı yapamasaydık başka birşey yapamazlardı belki ama stadıda mühürlerlerdi. unuttunuz değilmi numaralı
çatıya dokunur dokunmaz çatının aşağıya indiğini allahdan taraftarın üstüne inmemiş stad mühürlenecekti
büyük ihtimal kullanım izni verilmeyecekti. yapamayacaktık ve stadsız kalacaktık.
o stadı yapmak belkide yaşananlar arasında en kolay olanıydı. Başkanın iki senede saçları beyazladı.
ya yönetimde ne işleri var denen bazı insanlar sayesinde o izinler alındı.
neyse stadımızı yaptık yüzümüzün akıyla hızlı bir şekilde bitirdik kim ne derse desin o stadın nasıl yapıldığına
yakınen tanıklık ettik.
Birileri birşeyler söyler ama eninde sonunda tarih gerçekleri söyler. Dünya ölümlü kimse direk dikmeyecek kişiler uçacak bilgiler kalacak.
bugün yaşananları bir gün tarihçiler program yapıp konuşacak. Belki o kadar bile sürmez.

Çevrimdışı Berat

Çevrimiçi Necmi

Adamlar öyle bir mantığa bürünmüş ki ülkede olan her iyi şeye bir anda biz yaptık biz ettik mantığı ile yapışıyorlar. Kötü olanlar içinde 'Onlar yaptı' 'Tü, Kaka' diyerek algı yaratıyorlar.

Başkan bu sözün üzerine laf söylemezse ''Devlet her yere muhteşem statlar yaptı. Biz kendi stadımızı kendimiz yaptık.'' söylemi çürüyecek. Yani kendi kendine yalancı durumuna düşecek ve medyada bunu kullanacak. Tabi Başkan kelime etmezse bizden kimse bir şey diyemez. Diyenlerin hali ortada. Bu ülkeye yazık yemin ederim. Resmen sömürülüyoruz.
başkan çıkacak CB yi yalanlayacak öylemi :D
hangi ülkede yaşıyorsun :bandit:
merak etme o stadı kimin yaptığını herkes çok iyi biliyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

nerede demiş bunu?
dünyanın en önemli lokasyonlarının birinde sportotonun reklamını yapıyoruz. devlet teşekkülü oldugu için de iskonto yaptık yoksa o paraya mümkün deel olmazdı.
kural kitap hak hukuk bilmeden konuşmanın tipik bir örneği segilenmiş yine yeni yeniden maksat her zamanki gibi algı oluşturmak. yedik mi? tabiki hayır.
şimdi bu yazımı okur sonra bir hukukçuya sorar "efenim stadların üst kullanım hakkı klüplere ait kira ödüyolar bize" yanıtını alır sonra da "kandırıldım" volüm 5486751289 vizyona girer ...
Adamı öyle bir hale getirdiler ki, artık ülkeyi komple kendisine ait sanıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Cenk, yine uzak direğin dibine doğru güçlü kas hafızası gerektirecek birinci sınıf gol vuruşu yaptı.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Tosun Paşa kutuya girmeden yazmaya devam ediyor  :evillol:

Çevrimdışı Berat

Ozzy ve Cenk yorgunluktan bitap düşmeseler bari.

Çevrimiçi Necmi

Cenk'in attığı gol aklıma Rıza hocayı getirdi, finli olsa üç gün ağlardı golden önce faulle topu aldılar diye.
finli olmasına gerek yokki gene ağlar.
ağlayacak bir bağlantı kurar illaki :D

Çevrimdışı tangaz

gol makinesi maşallah :bandit:

A class 2 gol :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

2-2 oldu

finlandiyalar bizden kime ırkçılık yaptı maymun sesi çıkartttılar.

Çevrimdışı mellfred

Yazık şu yeşimimiz goller şaka gibi. Bizimkiler sağ Salim dönse bari

Etiketler: