Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5779138 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı El Nino

Sölemicem sölemicem diyorumda. Arda'ya o kadar laf ederek kendini adam sanıyorya. 2 çift lafta onu tekrardan geri milli takıma çağırmasını sağlayan tepedeki adama etse de erkek mi değil mi görsek.

Çevrimdışı Berat

daha gelmeden gömmeyemi başladınız

1 senedir beğenmediğim bir topçu olduğunu söylüyorum, pozisyona indirgemem zaten. Tosic yerine daha pahalı şekilde bombalayan bir stoperimiz olacak o kadar :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

1 senedir beğenmediğim bir topçu olduğunu söylüyorum, pozisyona indirgemem zaten. Tosic yerine daha pahalı şekilde bombalayan bir stoperimiz olacak o kadar :D
Her takıma lazım bir bombacı. Eleştirecek adam arıyor herkes yoksa

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Berat

Yıldırım Demirören'in istifaya hazırlandığı ve bu konuda kararlı olduğu öğrenildi. (DHA)

Bakalım biz nasıl etkileneceğiz.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2017, 00:58:56
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Yıldırım Demirören'in istifaya hazırlandığı ve bu konuda kararlı olduğu öğrenildi. (DHA)

Net tarafsız biri gelsin yeter baska bişey istemiyorum. Gören-çalan biri gelsin yeter.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

tekrar bize musallat olmaz umarım.  :alala:

Çevrimiçi Necmi

Erman danası milli maçı yine Beşiktaş'a bağladı ya. Zamanında ne koymuşuz
ne dediki
Neymiş Beşiktaş Başkanı Fikret Orman nerdeymiş. Brezilya'ya oyuncu bakmaya gideceğine alt yapıya genç oyuncu kazandırsaymış. Leipzig maçında rakip takımda kaç tane genç oyuncu varmışta Beşiktaş'ta yokmuş.
Boş ver ne kafana takıyorsunki. Bırakın hep bizden bahsetsinler reklamın kötüsü olmaz.

Çevrimiçi Necmi

Net tarafsız biri gelsin yeter baska bişey istemiyorum. Gören-çalan biri gelsin yeter.
tarafsız biri gelirmi sence renkliler çökmüş akbaba gibi bekliyor.
YD nin istifasının bize bir hayrı olmaz.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu Şeytan ve türevleri algı çalışmasına başlayacaktır tekrar. Demirören'e bir süre daha başkanlık koltuğunda kal denecekse, başkanlık koltuğundan hızlı inmeyecekse bu iyi haber bence. Nitekim oraya Başakşehir'in şu anki başkanı gibi kararlaştırılmış birisini atayacaklar demek. Daha düşük ihtimal olmakla birlikte oldu bittiye getirilip yeni başkan hızlı seçilirse renklilerin adamı getirilecektir muhtemelen.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tangaz

tarafsız biri gelirmi sence renkliler çökmüş akbaba gibi bekliyor.
YD nin istifasının bize bir hayrı olmaz.

yd dursun orada
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 'TaNeR'

Günaydın hayatı Siyah-Beyaz görenler  :photo:

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Herkese günaydın! Bu akşam Beşiktaşımızın boksörü Avni Yıldırım'ın maçı var. 23:55 Tivibuspor'da.

Çevrimdışı tangaz

Herkese günaydın! Bu akşam Beşiktaşımızın boksörü Avni Yıldırım'ın maçı var. 23:55 Tivibuspor'da.

Allah kimseyi futbol dışı sporlara mahkum etmesin  :evillol:

yurolig is loading... ... ...  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Allah kimseyi futbol dışı sporlara mahkum etmesin  :evillol:

yurolig is loading... ... ...  :evillol:
Napalım futbol maçımız yok bu haftasonu :)

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Bizim takım takip show yapmış
:D

Çevrimdışı kartal74

askeri nakli dedin anılarım depreşti tüylerim tiken tiken oldu. sene 99 ısparta eğirdir dağ komando okulundayım ordan tuzla piyade okuluna gitcez. bizi bando mızıka eşliğinde trene doldurdular 2 torba da kişi başı yiyecek verdiler konserve falan, noluyo lan bu kadar yiycek ne ayak die yola çıktık. ısparta istanbul arasını 65 saatte aldık ve trenden inmek yasaktı... saatbaşı biyerde durup karşıdan gelen treni bekliyorduk hemde 2-3 er saat her seferinde. ne komik bi transferdi :)
bende 2000 senesinde 273.dönem yedek subay olarak senin geçtiğin yollardan geçtim.ama eksik anlatmışsın.eğirdir dağ komando okuluna  900 kişi gelmiştik.yarımızı refüze edeceklerdi.tıbbi heyet buna karar verecekti.daha doğrusu dönmek isteyen dönecek,komando gazını yiyen kalacaktı.açıkcası tuzla piyade okulunun evime banliyö trenle 20 dakkada olması,o dönem 3,5 yaşında oğlum olması nedeniyle bu refüze olayına balıklama atlamıştım.yalnız hemen adamı refüze etmiyorlardı.3-5 doktor branş masası dolaştıktan sonra "komando olamaz" raporunu kapmştık. :icool:hiç unutmuyorum daha ilk günden hemeroid kremiyle gelen bir mimar arkadaş makatına parmak yemesine rağmen tıbbi heyeti geçememişti,ona çok gülmüştüm :evillol:.neyse,dediğin gibi biz trene bindirdiler.hiç bilmediğim istasyonlardan geçerek 36 saat sonra gece yarısı biz bir arsaya oturttular.hepimizi çökertip kışlaya alacaklardı.ıspartadaki "aslanlar koçlar" temalı  yaklaşımlar yerini fırça atan komutanlara bıraktı.artık tırsmaya başladık.bir arkadaş "ulan nazi kampınamı geldik"diye tırstığını ortaya koymuştu.sonunda yatakhaneler alınmıştık.güçbela yatağa attık tam uykuya daldım derken birleir bağırıp biz kaldırdı.sabah kalk çtimasıymış ozman asker olduğumuzu o an anlamıştık  :tabe:

Çevrimdışı tangaz

Napalım futbol maçımız yok bu haftasonu :)

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

lafım bize değil futboldan soğuyanlara  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

bende 2000 senesinde 273.dönem yedek subay olarak senin geçtiğin yollardan geçtim.ama eksik anlatmışsın.eğirdir dağ komando okuluna  900 kişi gelmiştik.yarımızı refüze edeceklerdi.tıbbi heyet buna karar verecekti.daha doğrusu dönmek isteyen dönecek,komando gazını yiyen kalacaktı.açıkcası tuzla piyade okulunun evime banliyö trenle 20 dakkada olması,o dönem 3,5 yaşında oğlum olması nedeniyle bu refüze olayına balıklama atlamıştım.yalnız hemen adamı refüze etmiyorlardı.3-5 doktor branş masası dolaştıktan sonra "komando olamaz" raporunu kapmştık. :icool:hiç unutmuyorum daha ilk günden hemeroid kremiyle gelen bir mimar arkadaş makatına parmak yemesine rağmen tıbbi heyeti geçememişti,ona çok gülmüştüm :evillol:.neyse,dediğin gibi biz trene bindirdiler.hiç bilmediğim istasyonlardan geçerek 36 saat sonra gece yarısı biz bir arsaya oturttular.hepimizi çökertip kışlaya alacaklardı.ıspartadaki "aslanlar koçlar" temalı  yaklaşımlar yerini fırça atan komutanlara bıraktı.artık tırsmaya başladık.bir arkadaş "ulan nazi kampınamı geldik"diye tırstığını ortaya koymuştu.sonunda yatakhaneler alınmıştık.güçbela yatağa attık tam uykuya daldım derken birleir bağırıp biz kaldırdı.sabah kalk çtimasıymış ozman asker olduğumuzu o an anlamıştık  :tabe:

ben 269.dönemdim 975 kişi kadardık eğirdir de. bende 30dk.da izmitten gidiyordum tuzlaya :) watan millet sakarya gazına gelmeyip eğirdirden kaçanlardandım. eğirdirden refüze olmak bilene kolaymış gidince gördük gitmeden 0,50 numara bi gözlük yaptır tak git ilk muayenede refüze oluyorsun. ben şans eseri refüze olmuştum. hiç hastalığım yoktu sadece kronik faranjit vardı bende kbb doktoru sinüzit faranjitten kimse bu masada beklemesin die direkt şutlamıştı ilk muayenede sonra o hemoroidden dolayı yırtmak için memlekete karşı eğilmek sırasına girenlere ne çok gülmüştük belki 100 kişi beni de parmakla hocam die sıraya girmişti  :evillol: ben ilk muayenede yırtamadım sonra ikinci muayenede gideceğim tek dr kbb idi faranjit çok fena öhö öhö demeyi olmadı kulağına eğilip rüşvet teklif etmeyi planlamıştım :) sonra şans yüzüme güldü adam eğitimde başına güneş geçip burnu kanayan oldu mu dedi benimde çocukken öle bi sıkıntım wardı tedavi olmamıştım. atladım hemen benim kanadı burnum die adam burnuma baktı şu büyüteçlerle tamam refüzesin dedi nasıl şaşırdım anlatamam. resmen sürpriz olmuştu bana :) sonra tuzlaya vardık hergün tavşan tepeden dönüşte sürünerek arka kapının tozlarını aldırdılar bize. neyseki ardından kurada kıbrıs çektim ve muhteşem 1 yıl geçirdim kıbrısta  :evillol:

Çevrimdışı İhsan

Tosic'e laf yok.
Bütün oyuncular Tosic gibi gelişme kaydetse CL kazanırız
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Bence Türk futbolunda çözüm:

Yabancı Milli TD,
Yabancı Başkan
Yabancı Hakemler
Yabancı MHK
YAbancı PFDK

Kendimize karşı önyargılı olduğumuz için çözüm yabancılarda
Come to Beşiktaş

Bence Türk futbolunda çözüm:

Yabancı Milli TD,
Yabancı Başkan
Yabancı Hakemler
Yabancı MHK
YAbancı PFDK

Kendimize karşı önyargılı olduğumuz için çözüm yabancılarda

katılıyorum alamanya ne kadar başarılı fakat takımın yarısı yabancı  :tabe:

Çevrimdışı İhsan

katılıyorum alamanya ne kadar başarılı fakat takımın yarısı yabancı  :tabe:

Oyuncu yetiştirmek için atılım lazım.
Alman milli takımın yarısı Yabancı ama hepsi Almanya'da yetişti.

Türk milli takım hepsi türk ama yarısı Almanya'da yetişti. Alman millit takımı seçmemiş Türkler olmasıyıd, şu anda milli takımın tamamı Almanya'da yetişmiş olurdu.
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi murat

Oyuncu yetiştirmek için atılım lazım.
Alman milli takımın yarısı Yabancı ama hepsi Almanya'da yetişti.

Türk milli takım hepsi türk ama yarısı Almanya'da yetişti. Alman millit takımı seçmemiş Türkler olmasıyıd, şu anda milli takımın tamamı Almanya'da yetişmiş olurdu.
ama onları bırak alman futbolcularda bizim milli takımı seçseydi bu kafayla bundan iyisi olmazdı.

Çevrimdışı İhsan

ama onları bırak alman futbolcularda bizim milli takımı seçseydi bu kafayla bundan iyisi olmazdı.

Haklısın
En zayıf bölgemizde Ömer Toprak oynamıyor  :alala:
Alman Milli takımını seçmiş olsaydı daha çok maça çıkmış olurdu.

Bu yüzden yabancı TD
yabancı Başkan diyorum  :)
Come to Beşiktaş

Etiketler: