Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5777780 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

yanılmamanın adı poliyannalıkmı oluyor.
yanılmıyorsam demekki tesbitleri doğru yapıyorum. bunun adı poliyannalık değil ileri görüşlülük olur. :bandit:
hayatta hiç sevmediğim şey boş konuşmaktır.
sırf bir şeyler diyeyim iddia edeyim diye ortaya mesnetsiz ipe sapa gelmez şeyler sürdüğünde kaos yaratırsın
bunu yapmak Beşiktaşa fayda sağlamak değilki direk kendi egonu tatmin etmek.
bu kulüp ne badireler atlattı son 5 yılda hiç birini bilmiyorsunuz. o badireleri kulübe gram zarar vermeden atlatılmasını
sağlayanlar rıdvanamı pabuç bırakacak. ne olduğu belirsiz çene bazları kalkıp Beşiktaşın üstünde görüpde
operasyon yapabileceğini düşünmek bile çok utanç verici bir şey senin başkanın o senin korktuğun
operasyon yapıyor dediğin rıdvanı tv de 70 M kişinin önünde fırçaladı. Rıdvan kapasitesinde birini
Beşiktaşa operasyon yapabilecek güçte görmek ezikliğin zirvesidir.
Beşiktaşdan bahsediyoruz birde rıdvandan söylemeyeyim diyorum kenardan köşeden anlatmaya çalışıyorum.
anlamamakta ısrar ediyorsun şu savunduğun tezle Beşiktaşı aşağıladığının farkında bile değilsin.
Gram utanmadan iddialarına devam ediyorsun. Birde utanmadan rıdavan kim dediğimde beni poliyannalıkla suçluyorsun.
sırf burda egonu tatmin etmek için Beşiktaşı aşağılıyorsun. söylediğimde kızıyorsun ama senin şu yaptığını renkliler bile yapmaz
rıdvanı getiripte Beşiktaşın üzerine koymaz. Sana günlerdir eziksin diyorum. Rıdvanı bile Beşiktaşdan
güçlü gören biri eziklikte zirve yapmıştır. hala aynı nakarat bana poliyanna deyince haklımı çıkacaksın.
sana milyon tane sebep söyledim böyle olmayacağını anlatan hala aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun.
Ben burda ezik lafının kullanılmasına karşıyım normalde söyleyen birini forumdan atarım ama Beşiktaşı aşağılayacak
seviyede olanada bunu söylemek lazım kendi ezikliğini Beşiktaşı ezik göstererek örtmeye çalışıyorsun.
Tekrar söylüyorum rıdvan kim. Birileri ki bu birileri iktidar oluyor Beşiktaşı durdurmak istiyorsa rıdvanımı
kullanacaklar. Tek bir sözle doğrar geçerler. ne operasyonu direk ellerini sokar dalağını söker alırlar.
aziz yaptırıyormuş operasyonu azizin bu kadar gücü varsa önce kendi takımını kurtarsın.
gs mi yapacak adamları savunacak tv de kimse yok özdanakla hıncala kalmışlar başkaları gs nin adını kullanmaya korkuyor.
bir kaç fenerli yalamaya çalışıyor işte. güzelleme yapıyorlar.
Beşiktaşa bir operasyon olursa bu fetö kanadından olur. konya kupa maçında olduğu gibi. Sonu nasıl bitti
devlet salakmı bunu çözemeyecek anında konya başkanının kellesini aldılar bakın 15 yıldan yargılanıyor.
bu kadar basitte düşünmeyin.
Beşiktaş artık eski Beşiktaş değil efendiliğimiz uslu olmaktan değil erk olmaktan geliyor. Biz ne kongremizde
himmetçi₁ koruduk nede geçmişimizde fetöcülerle sarmaş dolaş resimlerimiz var. himmetçi₁ olarak bilinen tek
kişiyide uzun yıllar önce bu kulüpden dışlayan bizdik.
Bizim renkliler gibi şu anda başımız önümüze eğik değil Dimdik ayaktayız güçlü olarak geçmişimizdede dik durduğumuz için.
geçmişde darbe yediysek dik durduğumuz için yedik aciz olduğumuz için değil.
Elbette Beşiktaşa operasyon denerler ama bunu himmetçiler₁ yapar. konya kupa maçında olduğu gibi bunu görecek gözlerde var.
o kadar kolay değil artık himmetle falan şampiyon olmak.
fenerliler günlerdir ağlıyor federasyonda bir gücümüz yok bütün kurulları Beşiktaşlılarla doldurmuşlar diye daha geçen sene
gs yöneticisi ağlıyordu tff de hiç gücümüz yok duvara çarpıyoruz diye peki bu operasyonu bize kim yapıyor Beşiktaşlılarmı.
eğer öyleyse işimiz zor. ağlamaklada kurtulamayız. içten vuruluyoruz demektir.

Abi sunu farkettim, savunacak fikrin yoksa ya safsataya basvuruyorsun veya karsindakine hakaret ediyorsun. "Ezik, aglak, utanmaz" gibi ifadeleri bol bol zikretmeni safsatalarla dolu fikirlerinin kacinilmaz bir sonucu olarak goruyorum.

O kadar safsata barindiriyor ki goruslerin sadece basit bir soruyla bile yikilip gidecek basit bir mantik orgusune sahip gorusler. Sen gercegi gormeyi eziklik olarak, gerceklikten kupuk abuk subuk bir guc vehmini ise ozguven olarak kodlayarak safsatanin dibine vuruyorsun. Hani sana sen hic tartismalarda kaybetmiyorsun demistim ya iste bu safsatalardan kaynaklaniyor. Isin ilginc tarafi gulunc duruma dustugunu de farkedemiyorsun cogu zaman.

Oyle gucluyuz ki en fazla karti goren takimiz. Cikip birde "yahu onlari 2 macta aldik" deme cesaretini gosteriyorsun.  :D Yahu seni iki macta kart manyagi yapmislar, sen biz cok gucluyuz hikayeleri okuyorsun.

O kadar gucluyuz ki sorumlulugun olmayan mactan sonra sahan kapaniyor.

FB o kadar gucsuz ki rakip kalecinin kafasina su sisesi atiyorlar, 90 dakika ana avrat kufur ediyorlar, yetmiyor yabanci maddelerden dolayi korner kullandirtmiyorlar ama sahalari kapanmiyor.

FB o kadar gucsuz ki 2 senedir istemedigi hakemler maclarina verilmiyor, istedikleri aninda veriliyor. O kadar gucsuz ki daha 5 ay once Besiktas'i dograyan tetikci hakemlerini yine derbiye verdiriyorlar.

FB o kadar gucsuz ki Sekip Mostoroglu denen siradan yoneticilerini kulupler birliginin baskan yardimcisi yaptiriyorlar.

GS o kadar gucsuz ki sezon basindan beri hic hakem katliamina maruz kalmiyorlar, baskanlarini kulupler birliginin basina atiyorlar. Sahi Fetocu deyip durdugun kulubun baskani nasil oluyor da kulupler birligi baskani oluyor? Sadece su soruya cevap ver de ne kadar ongorolu biri oldugun daha da ciksin ortaya.

Sen gerceklikle hayal dunyasini ayiran cizgiyi cogu zaman asip hayalinde kurdugun bir dunyayi tasvir ediyorsun bize. Bunun hayal oldugunu sana hatirlattigimizda ise hakaretlere basliyorsun.

Son iki senedir Besiktas'i sampiyon yapan guc senin hayalinde kurdugun kulubun lobisinin gucunden degil oyuncu grubunun ve hocanin gucunden kaynakli (hemen burda safsataya sarilma lutfen, bu takimi kuran yonetime de pay dusuyor). Gecen sezonlarin kart istatistiklerine bak. Hicbir zaman GS ve FB istatistiklerine yaklasamiyoruz ama sen hayal dunyanda gerceklikle bagi olmayan bir guc vehmine kapilmissin. Bana sadece bir sezon goster GS ve FB'den daha avantajli bir kart istatistigi olsun.

Sana bu gercekligi hatirlatanlari sacma sapan bir suclamaya tabi tutuyorsun, neymis kulubu asagiliyormusuz? Bu ne sacma bir suclamadir Allah askina?  :D

Yahu, tarihimiz (Hakaret Yasak)₅ calinmis sampiyonluklarla dolu. Haksizliga ugradigini soylemeyi aglamak ve eziklik olarak kodlaman zaten basli basina safsata. Eziklik nedir biliyor musun? Eziklik gerceklikten bagimsiz bir guc vehmine kapilmaktir.  FB'lilerin "FB'nin buyuklugu..." diye baslayan Islam Cupi'nin sozunden urettikleri ezikliktir mesela.  Gecen Besiktas az faul yapiyor dedik, hemen atladin oyle degil dedin. Gercek istatistik ortaya cikinca cevir kazi yanmasin modunda seyler yazip cizdin. Dedim ya sen hicbir tartismadan maglup ayrilmazsin, cunku zogu zaman hayal dunyandaki kurgulari dayatiyorsun muhattabina.

Muhattaplarini 'ezik, aglak, utanmaz" diye suclamak yerine vehimden ve safsatadan uzak dur ve daha mantikli argumanlarla gel.
[ Son Düzenleme: 04 Ekim 2017, 23:45:06 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi murat

Eskiden beşiktaş doğranırdı ama hakemler aklanır beşiktaş suçlanır renkliler ise kayrılırdı.şimdi beşiktaş doğruyor renkliler ağlıyor.burada yapılması gereken korunacak olanı korumak ezilmesi gerekeni ezmek.

Çevrimdışı Necmi

Yabancı sınırlamasını ilk olarak 13 yıldan beri Türk futbolunda ne olduğundan fazla haberi olmayan Lucescu'nun ortaya attığına emin misin @Necmi  abi? Ukrayna maçında kurduğu kadroda olduğu gibi birileri tarafından tembihlenmiş olabilir mi acaba? Bütün başkanlar kısıtlama olmasın diyemiyor, haklı olarak bu yapılacaksa zamana yayarak yapılmak zorunda diyor. Mesele yabancı kısıtlamasından çok bu Şeytanın yalan söyleyip insanları kandırma, gündem yaratabilme yetenekleri.
Bir şey daha 13 yıldan ülke futbolu gündeminde olmayan biri hala bu futbolda fener söz sahibi oluyor
sanması doğaldır. Fenerin suyuna gideyim ordan fazla oyuncu alayım sorun kalmaz Beşiktaş nasılsa dayak yiyen
bir takım oziyi almasam kimse bir şey demez itiraz olmaz diye düşünmüştür.
sonra gerçekleri gördü gösterdiler apar topar oziyi çağırmak zorunda kaldı. Birileri istese ozi çağırılmıydı tekrar sence.
o takım lucenin 13 yıl önceki Türkiyeyi düşünerek kurduğu bir takımdı buram buram öyle kokuyordu.
sonra gelen tepkilerden bir şeylerin değiştiğini görünce çark etti hemen. Burdada takımı ozinin üstüne kurdu.
birilerinin ukraynaya yenilecek kadro kurdurmasının ne gibi kazancı olur. yenildik kim kazançlı çıktı bu işden
ne oldu tam politik kadro Beşiktaş fener gs başak ts eşit üçer oyuncu bir konya bir göztepe birde bursa oyuncusu
diğerleri yabancı ülke oyuncuları. yarın töre ve GG iyileşince ne olacak acaba :D

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bir şey daha 13 yıldan ülke futbolu gündeminde olmayan biri hala bu futbolda fener söz sahibi oluyor
sanması doğaldır. Fenerin suyuna gideyim ordan fazla oyuncu alayım sorun kalmaz Beşiktaş nasılsa dayak yiyen
bir takım oziyi almasam kimse bir şey demez itiraz olmaz diye düşünmüştür.
sonra gerçekleri gördü gösterdiler apar topar oziyi çağırmak zorunda kaldı. Birileri istese ozi çağırılmıydı tekrar sence.
o takım lucenin 13 yıl önceki Türkiyeyi düşünerek kurduğu bir takımdı buram buram öyle kokuyordu.
sonra gelen tepkilerden bir şeylerin değiştiğini görünce çark etti hemen. Burdada takımı ozinin üstüne kurdu.
birilerinin ukraynaya yenilecek kadro kurdurmasının ne gibi kazancı olur. yenildik kim kazançlı çıktı bu işden
ne oldu tam politik kadro Beşiktaş fener gs başak ts eşit üçer oyuncu bir konya bir göztepe birde bursa oyuncusu
diğerleri yabancı ülke oyuncuları. yarın töre ve GG iyileşince ne olacak acaba :D
@Necmi abi o Fener'in Vardar'a içeride dışarıda rezil oyunlarla yenildiğini Beşiktaş'ın ise son 2 sezonun şampiyonu olduğunu Lucescu da biliyordur. 13 yıl öncesinin etkisinde olsa da Şener,İsmail,Ozan Tufan ve bir takım G.S.'li oyuncuların rezil performanslarına rağmen Milli maçta oynatılmaları intihar demekti. Bunları oynattığı ve göz göre göre rezil bir performansla takımı mağlup ettiği için Fenerli ve G.S.'li yazarlar Lucescu'yu kutlamayacaktı ki Lucescu bunun farkında olabilecek tecrübeli bir teknik direktör. O kadro Lucescu'ya kurduruldu. Lucescu'nun Aziz ve Şeytanın yabancı kısıtlaması hakkındaki söylemlerinin aynısını söylemesi de yine birileri tarafından tembihlenmesiyle alakalı. Başta etki altında kalan Lucescu büyük hayal kırıklığına uğrattı beni.
[ Son Düzenleme: 05 Ekim 2017, 00:07:55 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Necmi

Abi sunu farkettim, savunacak fikrin yoksa ya safsataya basvuruyorsun veya karsindakine hakaret ediyorsun. "Ezik, aglak, utanmaz" gibi ifadeleri bol bol zikretmeni safsatalarla dolu fikirlerinin kacinilmaz bir sonucu olarak goruyorum.

O kadar safsata barindiriyor ki goruslerin sadece basit bir soruyla bile yikilip gidecek basit bir mantik orgusune sahip gorusler. Sen gercegi gormeyi eziklik olarak, gerceklikten kupuk abuk subuk bir guc vehmini ise ozguven olarak kodlayarak safsatanin dibine vuruyorsun. Hani sana sen hic tartismalarda kaybetmiyorsun demistim ya iste bu safsatalardan kaynaklaniyor. Isin ilginc tarafi gulunc duruma dustugunu de farkedemiyorsun cogu zaman.

Oyle gucluyuz ki en fazla karti goren takimiz. Cikip birde "yahu onlari 2 macta aldik" deme cesaretini gosteriyorsun.  :D Yahu seni iki macta kart manyagi yapmislar, sen biz cok gucluyuz hikayeleri okuyorsun.

O kadar gucluyuz ki sorumlulugun olmayan mactan sonra sahan kapaniyor.

FB o kadar gucsuz ki rakip kalecinin kafasina su sisesi atiyorlar, 90 dakika ana avrat kufur ediyorlar, yetmiyor yabanci maddelerden dolayi korner kullandirtmiyorlar ama sahalari kapanmiyor.

FB o kadar gucsuz ki 2 senedir istemedigi hakemler maclarina verilmiyor, istedikleri aninda veriliyor. O kadar gucsuz ki daha 5 ay once Besiktas'i dograyan tetikci hakemlerini yine derbiye verdiriyorlar.

FB o kadar gucsuz ki Sekip Mostoroglu denen siradan yoneticilerini kulupler birliginin baskan yardimcisi yaptiriyorlar.

GS o kadar gucsuz ki sezon basindan beri hic hakem katliamina maruz kalmiyorlar, baskanlarini kulupler birliginin basina atiyorlar. Sahi Fetocu deyip durdugun kulubun baskani nasil oluyor da kulupler birligi baskani oluyor? Sadece su soruya cevap ver de ne kadar ongorolu biri oldugun daha da ciksin ortaya.

Sen gerceklikle hayal dunyasini ayiran cizgiyi cogu zaman asip hayalinde kurdugun bir dunyayi tasvir ediyorsun bize. Bunun hayal oldugunu sana hatirlattigimizda ise hakaretlere basliyorsun.

Son iki senedir Besiktas'i sampiyon yapan guc senin hayalinde kurdugun kulubun lobisinin gucunden degil oyuncu grubunun ve hocanin gucunden kaynakli (hemen burda safsataya sarilma lutfen, bu takimi kuran yonetime de pay dusuyor). Gecen sezonlarin kart istatistiklerine bak. Hicbir zaman GS ve FB istatistiklerine yaklasamiyoruz ama sen hayal dunyanda gerceklikle bagi olmayan bir guc vehmine kapilmissin. Bana sadece bir sezon goster GS ve FB'den daha avantajli bir kart istatistigi olsun.

Sana bu gercekligi hatirlatanlari sacma sapan bir suclamaya tabi tutuyorsun, neymis kulubu asagiliyormusuz? Bu ne sacma bir suclamadir Allah askina?  :D

Yahu, tarihimiz (Hakaret Yasak)₅ calinmis sampiyonluklarla dolu. Haksizliga ugradigini soylemeyi aglamak ve eziklik olarak kodlaman zaten basli basina safsata. Eziklik nedir biliyor musun? Eziklik gerceklikten bagimsiz bir guc vehmine kapilmaktir.  FB'lilerin "FB'nin buyuklugu..." diye baslayan Islam Cupi'nin sozunden urettikleri ezikliktir mesela.  Gecen Besiktas az faul yapiyor dedik, hemen atladin oyle degil dedin. Gercek istatistik ortaya cikinca cevir kazi yanmasin modunda seyler yazip cizdin. Dedim ya sen hicbir tartismadan maglup ayrilmazsin, cunku zogu zaman hayal dunyandaki kurgulari dayatiyorsun muhattabina.

Muhattaplarini 'ezik, aglak, utanmaz" diye suclamak yerine vehimden ve safsatadan uzak dur ve daha mantikli argumanlarla gel.
Bu kadar uzun yazmana gerek yoktu . Ben özetleyeyim fener çok güçlü gs çok güçlü Beşiktaş ezik bir takım
hem fenerin büyüklüğünden bahsedilen islam çupinin sözünden ürettiklerine eziklik deyip hemde uzun uzun fenerin büyüklüğünü anlatmışsın
şimdi ne dedin  fener güçlü gs güçlü ben bunu söylediğim için bana ezik diyorsun.
ben sana hakaret etmiyorum Beşiktaşın büyüklüğünü anlatan birine safsata yapıyorsun dersen
sen herşeyden önce Beşiktaşlı değilsindir.
birincisi Beşiktaşın büyüklüğünü anlatmak safsata değildir bunu renkliler safsata olarak dillendirir.
ikincisi ben sana geçmişden değil bu günden bahsediyorum bana geçmişde haklarımızın nasıl yendiğini anlatma
bunu senden iyi biliyorum.
bu arada fenerin ne kadar büyük olduğunu anlatan islam çupi değil bizzat sensin
ısrarla defalarca uyardığım halde aslında hiç uyarmadan ilk söylediğin anda forumdan atılman gerekirken
sen ay oldu sürekli Beşiktaşın ne kadar ezik olduğunu anlatmaya çabalıyorsun sürekli her mesajında aşağılıyorsunki
bu mesajın bunun zirvesi oldu iki yıldır şampiyon olan bir takım ilk şampiyonluğu fenerin yüzyılın kadrosu dediği kadronun elinden almış bir takım
kardeş Beşiktaş büyüklüğünü anlatmak burda safsata değildir burda fener yalanmaz
fenerin büyüklüğünü gidip başka yerde anlatacaksın burda değil burdan bakınca fener çok küçük görünüyor.
burdada fener sevicilerinin işi yok. Beşiktaşı aşağıla feneri sev burda böyle bir özgürlük yok
burda egonu tatmin etmek ben doğru söylüyorum demek için Beşiktaşı aşağılamaktan bile çekinmiyorsun
uzun uzun fenerin ne kadar büyük olduğunu anlatan yazı düzmekten çekinmiyorsun.
Sen Beşiktaşlı falan değilsin Beşiktaşlı hiç bir koşulda böyle bir şeyi telafuz etmez.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi o Fener'in Vardar'a içeride dışarıda rezil oyunlarla yenildiğini Beşiktaş'ın ise son 2 sezonun şampiyonu olduğunu Lucescu da biliyordur. 13 yıl öncesinin etkisinde olsa da Şener,İsmail,Ozan Tufan ve bir takım G.S.'li oyuncuların rezil performanslarına rağmen Milli maçta oynatılmaları intihar demekti. Bunları oynattığı ve göz göre göre rezil bir performansla takımı mağlup ettiği için Fenerli ve G.S.'li yazarlar Lucescu'yu kutlamayacaktı ki Lucescu bunun farkında olabilecek tecrübeli bir teknik direktör. O kadro Lucescu'ya kurduruldu. Lucescu'nun Aziz ve Şeytanın yabancı kısıtlaması hakkındaki söylemlerinin aynısını söylemesi de yine birileri tarafından tembihlenmesiyle alakalı. Başta etki altında kalan Lucescu büyük hayal kırıklığına uğrattı beni.
iyide sonra neden devam etmedi ozinin milli takıma çağrılmaması
sadece lucenin kafasının geçmişde olduğunu gösterir. sonrada apar topar çağırmasına ne diyeceksin.
luce buraya milli takımı kurtarmak için falan gelmedi salla başı al maaşı yapacaktı daha ilk seçmede fenere şirin görünmek istemeside
bu nedenle dört maç renklilerin oyuncularını çağırırım sesleri çıkmaz onlar mutlu ben mutlu
yürür gideriz dedi fener vardara elenmiş önemlimi derdi milli takım değilki renkliler mızmızlanmasın
koyayım parayı cebime gideyim mantığıyla kurdu kadroyu. Tüm ülkeden tepkiyi yiyincede dön geri yaptı
herşeyde neden komplo arıyorsunuz anlamıyorum. lucenin bu ülkeyle Beşiktaşla derdi neki komplo kursun
adam alacağı paraya bakar. umrundamı olur milli takım yada aldığı sonuç. Yenilincede gündemi mazeret gösterdi işte
yerli oyuncu yok yabancı sayısı azaltılsın bunuda çok umursamıştır ya 4-5 yıl sonra olacak bir şey çok umrundadır
laf olsun beri gelsin konuşması işte. gündemi kullanma saçma sapan kurduğu kadroyu açıklama telaşı
her şeyde komplo aramayın bazen bireysel olarakta insanlar bir şeyler yapar bir ali palabıyık çıkar seni doğrar bunu
hemen Beşiktaşa komplo kuruluyor diye tanımlamak doğru bir mantık değil. organize işler böyle olmaz.
orda hakem bizi ezer ertesi günde basın ezerdi sonraki günde federasyon ezerdi. Hemen mhk başkanı çıkar
hakem mükemmel maç yönetti derdi. fenerde iki kırmızı yemezdi ali palabıyık ne yaptı önce Beşiktaşı doğradı sonra istatistikler
onu kötü göstermesin diyede fenerli oyunculara kırmızı gözterdi. 3 kırmızı vurgusu ypılıyor ama maçta iki iki kırmızı gösterdi üçüncü kırmızıyı
ozi hakeme maç bittikten sonra laf söyleyerek aldı. gerçekten operasyon olsa ozi o laftan sonra en az 3 maç yerdi.
peki pfdk ya sefkedilen oyuncumuz oldumu. hoca bile küfür ettiği sabitken minimum 3 maç olması gerekirken kehren bir maçla
cezalandı oda mecburiyetten. orda hakemin yanlı bir yönetimi vardı bunu Beşiktaşa operasyon yapılıyor diye tanımlamak çok yanlış
yabancı sınırlamasına gelince bunu Beşiktaşla nasıl ilişkilendiriyorsunuz bilmiyorum bu işden diğer takımlar Beşiktaşdan daha az
zararlı çıkmaz neden Beşiktaşa komplo olsun. şimdi Beşiktaş faydalanıyorda 4 yıl sonra olacak bir olaydan Beşiktaş nasıl zarar görecek.
neden bu Beşiktaşa karşı bir komplo olsun. aslında bir komplo varsa bu türk futboluna yapılmış bir şey bize değil.
neden Beşiktaşlı olarak üstünüze alıyorsunuz.
gs ffp bekliyor 3 yıllık kadro kurduk bizi idare eder bu sürede diyor. fener zaten ffpde 3 yıl kadro kurmak bir kenara nefes alamayacak
peki yabancı kısıtlaması geldiğinde bu renkliler eldeki bitik kadroyla ne yapacaklar bizim en azından ffp kıskacımız bitti en kötü bastırır parayı 3 yılda bütün iyi yerlileri toplarız bunlar yapamayacaklar. Her türlü karar bizim yararımıza olur belki avrupada bir şey yapamayız ama
ligi domine ederiz. tam ffp den çıkacaklar önlerinde yabancı kısıtlaması ve karşılarında zaten süreci iyi değerlendirmiş bir Beşiktaş var.
o nedenle günlük gündemlerini konu çarpıtmalarını facia olarak görmeyin rezil bir fener var ve birileri bunu konuşmasın diye
milletin ağzına emzik atıp gündem yaratma çabasında olan bir fener var. Her zaman yaptıkları bir şey bu.
Bunuda hala yiyenler var ya.

Çevrimdışı Necmi

https://twitter.com/halkintakimi/status/915507141041061889

Bu yazılanlar doğru mudur?
büyük hesaplar yazdığına göre doğrudur. zaten kanıtlarıda var. paylaşımlarını vermişler.
Böyle birinin stadın güvenlik amiri olması vahim bir durum bir avrupa maçında bizi men bile ettirir.
Bir tek saniye bile Beşiktaş çatısı altında tutulmaması lazım. Bu kadar fanatik bir renkliyi gel stadın güvenlik amiri yap.
Gerçi özel güvenlikdir bizimkilerle bir ilgisi yoktur ama bu saatten sonra stada sokulmaz.

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

[ Son Düzenleme: 05 Ekim 2017, 01:13:44 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı Berat

Kırmızı kaleci forması satışa çıktı sanırım siyah olanı satışa çıkarmayacaklar.

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Bu arada  Halkin Takiminin kurucularindan Birkan iyi arkadasim olur kendisi. Stadin guvenlik sorumlusu Serdar Genc  adli sahsin Besiktasla hic  olmayan ilisiginin kesildigini  yazdi ! Adama taseron  firmada  calisiyormsu  zaten  .. 
Yorgo

Çevrimdışı Necmi

Bu arada  Halkin Takiminin kurucularindan Birkan iyi arkadasim olur kendisi. Stadin guvenlik sorumlusu Serdar Genc  adli sahsin Besiktasla hic  olmayan ilisiginin kesildigini  yazdi ! Adama taseron  firmada  calisiyormsu  zaten  .. 
evet özel güvenlik firmasının amiriymiş.
özel güvenlik şirketlere veriliyor. Bu konu zaten sıkıntılı özel güvenlikler boşa para alıyor
her maç merdivende nöbet tutuyorlar ve her maç merdivenler yüzünden ceza alıyoruz
o verdiğimiz cezalarla kendi özel güvenliğimizi kurarız herhalde.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Çarşı enteresan şeyler yapıyor...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Necmi

Çarşı enteresan şeyler yapıyor...
bende anlamaya çalışıyorum. Bir şey anlamadım ama
bir twit silmişlerde nedenini anlayamadım.

Çevrimdışı Necmi

ohaaa sedat pekeri davet edip birde imzalı formamı vermişler.
benmi yanlış anladım yoksa :alala:

Çevrimdışı underworld

Çarşı mi kaldı artık yıl olmuş 2017

Çevrimiçi tolga1903

ohaaa sedat pekeri davet edip birde imzalı formamı vermişler.
benmi yanlış anladım yoksa :alala:

Abi sedat twitter'dan açıklama yapıyor çarşı grubunun davetinden etkilendim falan diye bunun üzerine forzanın twitter adresinden hakaretvari bi yalanlama geliyor sen kimsin seni cagircaz cumhuriyet düşmanlarıyla işimiz olmaz minvalinde. Aradan bir kaç saat geçiyor forza o yazıyı silip https://mobile.twitter.com/forzabesiktas/status/915608725800579074
Bu tweet'i atıyor. Tabi altına neyle tehdit edildiniz ne bu geri vites tarzı yorumlar doluyor. Bu arada artık gerçekten çarşıdan mı yoksa başka bi ayakçı takımı mı bilemiyorum imzalı forma hediye ediyorlar. Çarşının kemik tayfası böyle bi işe girer mi orasını da tribünden olan kişiler daha iyi bilirler.

Çevrimdışı Necmi

Abi sedat twitter'dan açıklama yapıyor çarşı grubunun davetinden etkilendim falan diye bunun üzerine forzanın twitter adresinden hakaretvari bi yalanlama geliyor sen kimsin seni cagircaz cumhuriyet düşmanlarıyla işimiz olmaz minvalinde. Aradan bir kaç saat geçiyor forza o yazıyı silip https://mobile.twitter.com/forzabesiktas/status/915608725800579074
Bu tweet'i atıyor. Tabi altına neyle tehdit edildiniz ne bu geri vites tarzı yorumlar doluyor. Bu arada artık gerçekten çarşıdan mı yoksa başka bi ayakçı takımı mı bilemiyorum imzalı forma hediye ediyorlar. Çarşının kemik tayfası böyle bi işe girer mi orasını da tribünden olan kişiler daha iyi bilirler.
çarşının kemik tayfası girmez böyle bir olaya bence çarşı hiç bir noktada girmez belliki oyuna gelmişler
diyeceğimde videoda kimler var bakmak lazım ben tanıdık bir yüze rastlamadım. Çarşının adıda kullanılmış olabilir.
unutmayalım 1453 cülerde Beşiktaş taraftarı oldu yaptıkları Beşiktaş taraftarına mal edildi.
esas sorun davet edilme değil edilmemiştir. Tweeti silmeleri sıkıntı. bir ihtimal tehdit edildiler.
sileceğin tweeti yazmayacaksın.

Çevrimdışı mylife1903

Sabah sabah turk basini okuyorum ve gune guzel basliyorum
Doping etkisi yapiyor, hayata baglaniyorum
Boyle gazeteciler boyle editorler yaptiklari isten para kazaniyorlar, umut var

İLK OPSİYON

İngiliz basını, sezona çok kötü bir başlangıç yapan ve oynadığı 7 maçı da gol yemeden kaybeden Crystal Palace'ın devre arasında Cenk için yeniden harekete geçeceğini yazdı. Gazeteler, Palace'ın transferde ilk opsiyonunun Türk yıldız olduğunu ve önemli bir bütçe ayrıldığını duyurdu..

7 maci gol yemeden kaybeden bir epl takimi tasviri, takdiri ilahi

Çevrimiçi murat

Gol atamadan yenilendir o ,yoksa gol yemeden yenilselerdi tolgayı transfer ederlerdi.😄

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ekim 2017, 08:30:10
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
[ Son Düzenleme: 05 Ekim 2017, 08:31:50 ahmetemre ]
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı sozkul

https://twitter.com/spor_art/status/915610586460942336
Rıza bizi övdüğüne göre iyi değiliz :)

Yok işsiz kalınca fabrika ayarlarına dönüyor o, takım çalıştırmaya başlasın kurt adam olur yeniden  :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Yok işsiz kalınca fabrika ayarlarına dönüyor o, takım çalıştırmaya başlasın kurt adam olur yeniden  :)

:tabe:

Çevrimdışı tangaz

hayatımda rıza kadar saçmalayan bir eski futbolcu görmedim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: