Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5784940 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Gokhan'in en kotu yedegi olabilecek seviyede biri olsun yeter. Kaan Ayhan'i cok izlemedim, izledigim milli macta da cok kisi begenmisti ama ben pek tutmadim (defansif yonunu zayif bulmustum). Yine de raziyim ozellikle az bedele gelecekse gelecege yatirim olabilir. Neticede kim olsa Necip'ten iyidir orada. Necip de, yani iyi cocuk falan filan ama hakkaten biktim yuzundeki "ne yaptigimi bilmiyorum ama bir seyler yapmaya calisiyorum" ifadesinden. Hic gelismedi ciktigindan beri.
Nejipe ve tosice biraz fazla yuk binde bu arkadaslarimizin donguleri 3 mac. Tosic bir sonrKi hafta sari gorup dinlenir bomba gibi doner, nejipjan da artik bi caresini bulacak, ayagim agriyir falan desin hir hafta oynamasin

Çevrimdışı mylife1903

Bu arada hocanin duran toplara el atmasi lazim, bu sene frikikten gol attik mi hatirlayamiyorum. Herkes gitmemeli duran toplara frikikciyi artik hoca net belirlemeli.
Caner gidip taliskanin konsantresini bozdu yoksa gol olacakti o

Çevrimiçi Necmi

Lensin kacirdigi pozisyonda taliskanin pasini ikinci ligde bile oyle kotu atmazlar abi. Taliska ve tolgay baya baya kotuydu cok top ezdiler. Tolgayin hep ileri hep araya oynama sevdasi yoruyor takimi, ileride de top tutamadik, kotu oynadik da demek istemiyorum ama oyunumuzu sahaya yansitamadik

Ayrica medel de kotu gunundeydi zaten cok savruk oynuyor.
Ayakta kalan oyuncular pepe tosic babel ve fabri 4 oyuncuylan derbi kazanamazsin.

Taliska boyle sahada yokken bile gol atip asist yapiyor cocuga da fazla kizamiyoruz
talisca çok kötüydü hele ikinci yarı berbat ötesiydi kaçak oynadı toplarıda ezdi
bunların hepsi tamam ama iyi kötü biri golle sonuçlanan iki pas çıkardı lense bunlar maçın tek aksiyonu
verkaç ve aslında çok zor olan ama çok kolay yapılmış gibi görünen mükemmel bir gol
adam kötü oynasada sahada kalır şapkadan sürekli tavşan çıkarıyor. diğerleri kapatacak onun açığını
gol katkısı sunamıyorsalar sunana destek olacaklar. futbol sonuç oyunudur sonuca giden sahada kalır.
Babel çok iyi oynadı.fabride çok iyiydi tosiçe taktımı takıyorlar hatalarını görüyorlarda bunları neden yaptığını kimse irdelemiyor
baksınlar biraz kestiği toplara koskoca alanı kontrol etmeye çalışıyor. ismailin yediği gibi canerde stoper yiyor.
orta saha top tutamıyor sürekli rakip stoperlerimizin dibinde bitiyor. Tosiç ne yapsın.lig başladığından beri iyi olan tosiç neden bu maç hatalar yaptı. sağ bek necip pepe maç boyu onun arkasını kapatmaya uğraştı geri kalan alan tosiçe kaldı
çünkü caner ilerde orta açma derdindeydi. savunmaya hiç bir katkı sunamayan iki bek var sahada
biz stoper eleştiriyoruz orta saha yok ts 5-6 oyuncuyla geliyor karşısında iki stoper. Necipin yaptığından fazla lens beklik yaptı.
takım genel anlamda kötüydü bir kaç oyuncunun iyi olması işte anca beraberliği kurtardı. Tolgay bir tık
yukarı çıkabilse oyunu alırdık. lense kızamıyorum o topa vurmadan önce 75 metre depar attı. ilk onbiri
kendini gösterme derdinde. çok uzun zaman kulübeye hapsoldu sonuçların böyle olması normal.
tosiçe tekrar geleyim adam sağ bekin kademesine bile defalarca girdi. sağdan kaç top kesti.

Çevrimdışı atalay

Tosic, sezon başından beri Caner'in dublajına giriyor. Fakat Tosic özelindeki mesele bu değil. Tosic'in dublaj yapması gereken birçok pozisyona Pepe gidiyor. Çizgi savunmada sürekli rakibi karşılama mesafesini doğru kurgulayamıyor. Basit kademe ve pozisyon hataları yapıyor. İlk müdahale hamlelerinde ön sezisi yüksek gibi dursa da aslında pozisyon ve sezgisel farkındalığının düşük olduğunu gösteren bir dolu aksiyonu var. Öyle ki basit shadowplay yapması gereken bir pozisyonda mesafeyi alıp-karşılaması gerekirken hamle yapıyor. Ya da kademesine giren oyuncu için bir pozisyon öncesi rakibi yönlendirmesi gerekirken pas arası kovalıyor. Pozisyonun ihtiyacına göre oynayamıyor. Zira pozisyon bilgisi düşük. Rakibi çoğunlukla yerde karşılaması da bu sebepten. Geriden oyun kurulumuna ve oyun içinde topu kullanma becerisine vesaire değinmiyorum bile. Oyunun büyük bölümlerinde işi görebilir, hatta iyi bir organizasyonun belli bölümlerinde yüksek verim de verebilir. Başta ilk müdahalelerindeki becerisi veya bazen topla çıkarken sunduğu ekstra işler gibi. Fakat genel hatlarıyla oyunun seviyesini yukarı çekecek bir savunmacı değil. Ve anlarda yaptığı hataların telafisi kolay olmuyor. Özellikle üst seviye maçlarda. Bu yeni bir şey de değil. Bir şeyler kazanınca da bu değişmiyor. Karar mekanizması kazanma odaklı işliyorsa ve diğer kısımları unutuyorsanız; ligde yaptığı bir dolu majör hatayı da boş verin, en azından geçen sezonun CL maçlarının pozisyonlarını yeniden izleyin. Kazanma odaklı olunduğu için çok uzağa gitmek zorunda kalmayacağınız Porto maçını söylemiyorum. 
[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2017, 06:51:17 atalay ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Nejipe ve tosice biraz fazla yuk binde bu arkadaslarimizin donguleri 3 mac. Tosic bir sonrKi hafta sari gorup dinlenir bomba gibi doner, nejipjan da artik bi caresini bulacak, ayagim agriyir falan desin hir hafta oynamasin
Nejipjan'ın futbolunu izlediğimde aklıma ilk bizim altyapılarda çocuklara neyin eğitiminin verildiği sorusu geliyor.Herhalde çocukları koşturup birkaç da kültür fizik hareketi yaptırıp adına altyapı eğitimi diyorlar. Nejipjan misal Bayern Munchen'in altyapısından A takımına çıkan bir oyuncu olsa ve şu futbolunu izleseler bu çocuğa altyapıda hiçbir şey kazandırılmamış diyerek utanır ve ertesi gün altyapıya el atarlardı.

Çevrimdışı mylife1903

Nejipjan'ın futbolunu izlediğimde aklıma ilk bizim altyapılarda çocuklara neyin eğitiminin verildiği sorusu geliyor.Herhalde çocukları koşturup birkaç da kültür fizik hareketi yaptırıp adına altyapı eğitimi diyorlar. Nejipjan misal Bayern Munchen'in altyapısından A takımına çıkan bir oyuncu olsa ve şu futbolunu izleseler bu çocuğa altyapıda hiçbir şey kazandırılmamış diyerek utanır ve ertesi gün altyapıya el atarlardı.
Secmelerde iki calim atip top sektiren ile onun bunun yegenini altyapilara kazandirdikca bu isler duzelmez. Ihtiyaca ve pozisyonun gereklerine gore oyuncu yetistirilmeli.

Mesela 2-3 sene sonra 3-5-2 tekrar moda olacak altyapiyi bu sisteme gecirmek lazim ki oyuncu kazanalim, paramiz cebimizde kalsin.

Gordon zamani da hep elestiri gelirdi

Efenim demode 4lu oynuyor besiktas bilmem ne
Sonra ucluye donduk
Efenim 3lu oynayan kalmadi cok kotu sistem bilmem ne demode

Bizim ligde 3lu oynayan avantajlidir, ortasahayi koyacan ortayi once

Ts macinda da tolgay ve medel ortayi tutamadi
Onlerinde taliska ile yumusak kaldilar

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2017, 07:33:26 atalay ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ocak ayında Tosic'in yerine Vida gelince rahatlarız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Ocak ayında Tosic'in yerine Vida gelince rahatlarız.
gelen gideni aratir, derler

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

ikinci yediğimiz goldede aynı sıkıntı vardı caner olması gereken yerde değildi
kaç tanede orta yaptılar ordan bu kadar kolay orta açtırılmaz ben tosiç neden eleştiriliyor anlamıyorum
hem kendi işini yapıyor hemde canerin arkasını kapatmaya uğraşıyor.

Kesinlikle katılıyorum. Çıplak gözle izleyince çok belli oluyor. Caner'in ortaları, bindirmeleri iyi ama Adriano varken Caner ancak iyi bir yedek olur. Pas oyununda ve defanstan topun ileriye çıkışında Adriano kesinlikle daha iyi. Defansta daha iyi olduğunu belirtmeye gerek bile yok. Caner daha zayıf takımlara karşı veya taktik gereği yada sakatlık problemi yaşanması durumunda oynamalı.

Yanlız GG bu takıma çok lazım girdiği anda gösterdi bunu. madem oynayabiliyordu neden GG ile başlanmadı buda
ayrı soru. Eldeki kadroyu olabilecek en kötü şekilde çıkardık.

Ben de maç öncesi kafamda kadroyu oluştururken Gökhan'ın oynayabilecek durumda olduğunu düşünmemiştim. Onla başlasak çok farklı olurdu gerçekten. Negredo değişikliği çok kötüydü, Talisca'yı çıkartıp Negredo-Cenk birlikte oynatacak diye düşünüyordum görünce inanamadım. O hamle zaten 3. değişiklik hakkını anlamsız hale getirdi. Yapacak hamle kalmadı. Nasıl bi akıl tutulmasıdır anlamıyorum.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Fabri'nin 27 pası var. %63 isabetli oran. Rakip yarı sahaya gönderdiği toplardan sadece ikisi isabetli. Caner yine %63. Necip %68. Lens ise %41. Üstelik Lens 90 dakika oynayan oyuncular arasında topla en az buluşan, en az pas isabeti sağlayan isim. 17 pasında sadece 7 isabeti var. Aynı zamanda Caner ile birlikte en çok orta yapan isim. Maç boyunca attığımız toplam ortalardaki isabet oranı ise sadece %5. Lens, altı denemesinde de isabetli orta kaydedememiş. Caner, Tosic ile birlikte en fazla pas hatası yapan oyuncu. Toplam 31 isabetsiz pas. Tosic'in rakip yarı sahaya gönderdiği 16 topun 14'ü isabetsiz. Ayrıca 58 dakika sahada kalan Negredo sadece 24 kez, 32 dakika sahada kalan Cenk yalnızca 8 kez topla buluşabilmiş. Maç boyunca yalnızca ceza sahası içinden attırdığımız 8 şut var. Bunu tekrar ediyorum: Maç boyunca orta sahadaki beşlinin toplam pas sayısı sadece 173. Medel'i çıkarırsak bu rakam 146'da 110. Topla oynama oranı: %45 ve takım maç boyunca 94 pas hatası yapmış. Bunlar; çıkış, geçiş ve hazırlık pasları. Maçta Tolgay'dan sonra en çok pas yapan Babel'in ağırlıklı pas bağlantıları Caner, Fabri ve Tosic. Tolgay'ın ise Fabri, Caner, Medel ve Pepe. Babel-Lens ikilisinin rakip yarı sahada yalnızca beş tane isabetli vertical pası var. Cenk, Negredo, Talisca üçlüsünün maç boyunca ceza saha içinde topla buluşma sayısı: İki. Bu rakamların, izlediğimiz oyunu yanıltan bir tarafı yok ve korkunç. Böyle bir tablo uzun zamandır olmamıştı bir daha da olmamasını temenni ediyorum.

Maçı mükemmel özetlemişsin. @atalay  :ok:

Maçı kazanmak kaybetmekten çok geleceğe yönelik işaretler önemli. GS son dakikada atmasa, Lens pas verse şu an puan farkı 5 değil 1'di. Ama bunlar anlık olaylar. Dün anlık olayların ötesinde bir savrukluk, dağınıklık vardı. Kaybolan 2 puana değil bu başıboş oyuna üzüldüm. Tüm defolarımız ortaya çıktı. Kadro derinliğimiz arttı diyoruz ancak ilk 11'den 3 oyuncu eksilince bambaşka bir Beşiktaş görmüş olduk. Bunlar bizim için de tecrübe oldu.

Bu arada kimse moral bozmasın hep diyoum GS 1 sıçradı 2 sıçradı 3. de fena toslayacak. Çok ekstra puanlar aldılar. Kendi oyunumuzu oynarsak devre arasına çok rahat lider gireriz. Bu sene lig daha zorlu olacak herkes için. Ama altından rahat kalkarız  :ok:

Çevrimdışı Mavi Tuna

Dün ki maç öyle bir maçtı ki teknik adam cezalı, 3 as oyuncu kırmızı cezalısı, Gökhan yedek ve Adriano sakat etti mi 5 as oyuncu, bir biri ile oynanma alışkanlığı olmayan ikili orta saha, devşirme sağ bek ilk defa 11 yazılan Lens ve Negredo bu halde bile 2 defa öne geçtik kötü de oynadık ama beklediğim sonuç çıktı. Trabzon'u varlık yokluk savaşı vereceği bir maçtı ki bu kadar olumsuğa rağmen iyi skor elde ettik. Fabri'ye ayrı not düşmek gerek şahane iş çıkardı. Olur böyle şeyler önümüze bakalım yeter.

SM-G950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Akil Emre

Devre arasına kadar en az kayıpla atlatıp. Öncelikli olarak Vida alınıp bir maç iyi bir maç kötü Tosici yedeklemek lazım, ikinci olarakta net bir forvet alınması taraftarıyım. Cenk ve Negrodoyla sezon bitmez.
Dünkü maçta Negredo idare eder gözüksede, Cenk girdikten sonra takıma hiç katkı veremedi. Gönlüm Abubakardan yana ama onu alma ihtimalimiz çok zayıfladı. Kaanla anlaştığımız söyleniyo ciddi manada iyi transfer olur sağ bekte Necipi izlemek baya sıkıntılı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı yoruk

Negredo tamam iyi dağıtıyor alan boşaltıyor da gerisini nasıl yapıyor daha fikrimiz bile olmadı ? Adamın ceza alanı içinde gole en net yaklaştığı an Konya maçındaki karambolde kafa vuruşu idi " dünkü maçı da sayarsak 2 oldu " Adam ceza alanı oyuncusu gibi ama sürekli dışarılarda ve ceza alanı çizgisinde de iyi top dağıtıyor.Eski maçlarını izledik dışarıdan vurabiliyor falan.
Ben anlamadım doğrusu bu adamı  :D Dün fikrimiz olur diye bekliyordum ama olmadı bu sefer de oyunumuz forvetler için uygun değil idi.Cenk de etkili olamadı dün.Gerçi Negredo ne zaman oyunda olsa "Fenerbahçe ve dünkü maç hariç" bizim rakip kaleyi bıraktığımız kontra aradığımız anlara denk geldi"

Ama belli olan bir şey var ki bu adamın mutlaka gollerini atması lazım kendisi de moral bulsun.
[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2017, 10:35:29 yoruk ]

Çevrimdışı Caner Çamalan

Necip'i sağ beke koymak yerine 3 lü defans çıkılamazmıydı dün diye düşünüyorum, illa 4 2 3 1 oynamak mı zorundayız yani bu kadar muhafazakar olmak niye anlamıyorum. Hani dersin bu kadro sadece bunu oynar ama bizim kadro öylede değil.

Mitro Pepe Tosiç  çok mu kötü olurdu acaba?
[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2017, 10:40:09 Caner Çamalan ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Negredo tamam iyi dağıtıyor alan boşaltıyor da gerisini nasıl yapıyor daha fikrimiz bile olmadı ? Adamın ceza alanı içinde gole en net yaklaştığı an Konya maçındaki karambolde kafa vuruşu idi " dünkü maçı da sayarsak 2 oldu " Adam ceza alanı oyuncusu gibi ama sürekli dışarılarda ve ceza alanı çizgisinde de iyi top dağıtıyor.Eski maçlarını izledik dışarıdan vurabiliyor falan.
Ben anlamadım doğrusu bu adamı  :D Dün fikrimiz olur diye bekliyordum ama olmadı bu sefer de oyunumuz forvetler için uygun değil idi.Cenk de etkili olamadı dün.Gerçi Negredo ne zaman oyunda olsa "Fenerbahçe ve dünkü maç hariç" bizim rakip kaleyi bıraktığımız kontra aradığımız anlara denk geldi"

Ama belli olan bir şey var ki bu adamın mutlaka gollerini atması lazım kendisi de moral bulsun.
İşte sen saydın toplam kaleyi bulan 2 şutu mu ne var tüm oynadığı süre içerisinde. Golcü diye aldık ama adam kendini servise adamış gibi oynuyor. Kaleyi düşünmüyor genel olarak, bu kafayla giderse de gol bulması çok zor ve en önemli kısmı çok ama çok ağır dün Talisca'nın sol taraftan bi koşusu vardı topla kanattan babel geldi lens geldi pozisyon bitti Negroda yeni geliyordu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Sezon başından beri olan şey bizim pozisyon üretemememiz. 90 dakikayı 3-4 pozisyonla bitiriyoruz
çok ballıyız girdiğimiz pozisyonu atıyoruz. dün gecede olan buydu gene pozisyon üretemedik.
girdiğimiz dört pozisyon iki gol bir direk birde lensin kaçırdığı aslında bunlara pozisyon bile denmez.
Biz hep bu şekilde kazanıyoruz. farkımız defansın kale gibi olması azda bulsak atıp maçı kazanabiliyorduk.
Dün gece değişen orta sahada top tutamamamız ve defans yükünün bu nedenle artması bunuda çözerdik
ama bu sefer beklerdede kötüydük iki stoper her tarafa yetemedi.
oyuncu değişiklikleri çok kötüydü direnç koyan negredo çıkartıldı. ilerde preside kaybettik. sert savunma yapan medel
kötü olsada çıkartılıp oraya necipin kaydırılması iyice helva yaptı orta sahayı ondan sonra ts aldığı topla
kale önünde bitti dönen bütün topları aldı. Bu yağmura şemsiye dayanmaz şimdi bazı arkadaşlar tosiçi suçluyor
tosiç ne yapsın böyle abluka altına alınan kaleyi savunabildiği kadar savundu işte fabri sağ olsun
iyi kalecinin kaymağını yedik dün gece bizi malubiyetten fabri aldı. orta saha o kadar kötüydüki babel bile
hücum aksiyonuna çıkamadı.
bu kadar top kaybeden tolgay ilk yarı birşeyler yapsa bile ikinci yarı hiç bir katkı sunmayan dönen toplara hamle yapamayan
bir talisca ile bu kadar. ne kadar eleştirsekte sahadaki bir çok oyuncuya göre fazlasıyla görevinide yaptı.
bu kadar kötü oyunda bir gol bir asist çıkardı bir asistlik pasıda lens yedi.
Akşam maçı oyuncular ve kenar yönetimi verdi. yol kazası diyelim. sahadaki takım ts ye puan verecek bir takım değildi
birden fazla oyuncu kötü performans gösterince ortaya bu çıktı.
Herhalde bundan sonra Beşiktaşı bundan daha kötü göremeyiz kimsede bu kadar kötü yakalayamaz. bu halimizle bile
deviremediler.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kesinlikle katılıyorum. Çıplak gözle izleyince çok belli oluyor. Caner'in ortaları, bindirmeleri iyi ama Adriano varken Caner ancak iyi bir yedek olur. Pas oyununda ve defanstan topun ileriye çıkışında Adriano kesinlikle daha iyi. Defansta daha iyi olduğunu belirtmeye gerek bile yok. Caner daha zayıf takımlara karşı veya taktik gereği yada sakatlık problemi yaşanması durumunda oynamalı.

Ben de maç öncesi kafamda kadroyu oluştururken Gökhan'ın oynayabilecek durumda olduğunu düşünmemiştim. Onla başlasak çok farklı olurdu gerçekten. Negredo değişikliği çok kötüydü, Talisca'yı çıkartıp Negredo-Cenk birlikte oynatacak diye düşünüyordum görünce inanamadım. O hamle zaten 3. değişiklik hakkını anlamsız hale getirdi. Yapacak hamle kalmadı. Nasıl bi akıl tutulmasıdır anlamıyorum.
Hocanın bu sene bazı hamleleri çok anlamsız. Konya maçındaki Adriano ısrarı bizi belkide olası 4-5 puandan etti. Konya maçını kazanacağım derken Adrianoyu kaybetti ve zincirleme tüm takımı etkiledi bu durum, canerin formsuzluğu Necip'in sağ bek oynaması vs vs derken istediğimiz oyunu tutturamadık.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sezon başından beri olan şey bizim pozisyon üretemememiz. 90 dakikayı 3-4 pozisyonla bitiriyoruz
çok ballıyız girdiğimiz pozisyonu atıyoruz. dün gecede olan buydu gene pozisyon üretemedik.
girdiğimiz dört pozisyon iki gol bir direk birde lensin kaçırdığı aslında bunlara pozisyon bile denmez.
Biz hep bu şekilde kazanıyoruz. farkımız defansın kale gibi olması azda bulsak atıp maçı kazanabiliyorduk.
Dün gece değişen orta sahada top tutamamamız ve defans yükünün bu nedenle artması bunuda çözerdik
ama bu sefer beklerdede kötüydük iki stoper her tarafa yetemedi.
oyuncu değişiklikleri çok kötüydü direnç koyan negredo çıkartıldı. ilerde preside kaybettik. sert savunma yapan medel
kötü olsada çıkartılıp oraya necipin kaydırılması iyice helva yaptı orta sahayı ondan sonra ts aldığı topla
kale önünde bitti dönen bütün topları aldı. Bu yağmura şemsiye dayanmaz şimdi bazı arkadaşlar tosiçi suçluyor
tosiç ne yapsın böyle abluka altına alınan kaleyi savunabildiği kadar savundu işte fabri sağ olsun
iyi kalecinin kaymağını yedik dün gece bizi malubiyetten fabri aldı. orta saha o kadar kötüydüki babel bile
hücum aksiyonuna çıkamadı.
bu kadar top kaybeden tolgay ilk yarı birşeyler yapsa bile ikinci yarı hiç bir katkı sunmayan dönen toplara hamle yapamayan
bir talisca ile bu kadar. ne kadar eleştirsekte sahadaki bir çok oyuncuya göre fazlasıyla görevinide yaptı.
bu kadar kötü oyunda bir gol bir asist çıkardı bir asistlik pasıda lens yedi.
Akşam maçı oyuncular ve kenar yönetimi verdi. yol kazası diyelim. sahadaki takım ts ye puan verecek bir takım değildi
birden fazla oyuncu kötü performans gösterince ortaya bu çıktı.
Herhalde bundan sonra Beşiktaşı bundan daha kötü göremeyiz kimsede bu kadar kötü yakalayamaz. bu halimizle bile
deviremediler.
Yeterince pozisyona giremediğimizi bu sene ben de dile getirmiştim. Oyun anlamında sıkıntılarımız var, oyunun genelini orta sahası çizgisinde paralel paslarlar oynamaya çalışıyoruz ikili üçlü verkaçlar veya araya kaçmalar hiç yok neredeyse oyun çeşitliliğimiz cidden azalmış gibime geliyor. 7 maçta 12 gol atmışız ki bence çok az, bunda Negredo'nun kötü formununda yüksek etkisi var tabi. Biraz yumurta tavuk olayına benziyor durum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

İşte sen saydın toplam kaleyi bulan 2 şutu mu ne var tüm oynadığı süre içerisinde. Golcü diye aldık ama adam kendini servise adamış gibi oynuyor. Kaleyi düşünmüyor genel olarak, bu kafayla giderse de gol bulması çok zor ve en önemli kısmı çok ama çok ağır dün Talisca'nın sol taraftan bi koşusu vardı topla kanattan babel geldi lens geldi pozisyon bitti Negroda yeni geliyordu.
bu sürede takım ne yapmış ona bakmak lazım forvetten bahsediyoruz senin orta sahan topu kutuya talıyamıyorsa
messi olsa ne yazar. top gelmiyor oraya dünkü aksiyon taliscanın ver kaçla gelip hünerli bir vuruşla golü atması
birde gene taliscanın lense çıkardığı iki top bunun dışında topun kutuya girdiği tek aksiyonda oda gene kişisel becerisiyle
negredo soktu top direkte patladı. bu kadar verimsiz oyunda forvet eleştirilmez.
bu senenin modası cenk evrildi diyorlar bunuda orta sahada mücadelesine sırtı dönük top alması top sürmesi vs
bakarak yapıyorlar ama aslında konu evrilmek değil mecburiyet çünkü o top gelmeyince forvetler mecburi
orta sahaya kayıyor. orta saha oyuncusuna evriliyorlar orta sahaların yapması gereken işi yapıyorlar. pası alan değil
dağıtan kişi oluyor bu nedenle zaten babel talisca atıyor golleri
dün talisca forvet oynadı resmen. negredo mücadele ediyordu ama çıkıp cenk girince adını duymadık.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu sürede takım ne yapmış ona bakmak lazım forvetten bahsediyoruz senin orta sahan topu kutuya talıyamıyorsa
messi olsa ne yazar. top gelmiyor oraya dünkü aksiyon taliscanın ver kaçla gelip hünerli bir vuruşla golü atması
birde gene taliscanın lense çıkardığı iki top bunun dışında topun kutuya girdiği tek aksiyonda oda gene kişisel becerisiyle
negredo soktu top direkte patladı. bu kadar verimsiz oyunda forvet eleştirilmez.
bu senenin modası cenk evrildi diyorlar bunuda orta sahada mücadelesine sırtı dönük top alması top sürmesi vs
bakarak yapıyorlar ama aslında konu evrilmek değil mecburiyet çünkü o top gelmeyince forvetler mecburi
orta sahaya kayıyor. orta saha oyuncusuna evriliyorlar orta sahaların yapması gereken işi yapıyorlar. pası alan değil
dağıtan kişi oluyor bu nedenle zaten babel talisca atıyor golleri
dün talisca forvet oynadı resmen. negredo mücadele ediyordu ama çıkıp cenk girince adını duymadık.
Yinede az deniyor abi onu diyorum bir şekilde denersin auta gider bilmem ne olur. cenk deniyor en azından bunda o da yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Necip'i sağ beke koymak yerine 3 lü defans çıkılamazmıydı dün diye düşünüyorum, illa 4 2 3 1 oynamak mı zorundayız yani bu kadar muhafazakar olmak niye anlamıyorum. Hani dersin bu kadro sadece bunu oynar ama bizim kadro öylede değil.

Mitro Pepe Tosiç  çok mu kötü olurdu acaba?
Saglikli bi adriyano olmali uclu icin.

Çevrimdışı Caner Çamalan

Saglikli bi adriyano olmali uclu icin.

GG ve Adriano olmalı evet aynı fikirdeyim ancak onlar olmayınca beke birini koymuşsun koymamışsın farketmiyor gibi gözüküyo :) Caner'in de savunmadaki aksayışı belki kalabalık orta sahayla giderilemez mi, bence denenebilir GG ve Adri yokken.

Çevrimdışı sametbagan

Herkese Günaydın

Topladığımız puan şu 7 maça baktığımızda fener maçını saymazsak(çünkü orada futboldan başka herşey oldu) 2 eksik.

Rakibimiz dediğimiz gs oynadığımız 7 takımın 4'ü ile oynadı ve bizle aynı puanı aldı.Yani 10 puan.Biz kasımpaşa ile berabere kaldık onlar antalya ile.

Milli aradan sonraki 3 haftada gs ile puanları eşitleriz yada 1 eksik 1 fazla oluruz.Onların Konya, fb,ts üçlüsünden alacakları en azami puan 4-5 olur.

Yani enseyi karartan arkadaşlar sıkıntı yapmayın bu sene ve önümüzdeki 4 sene de biz Şampiyon olacağız.

Milli aradan sonra adri ve gg 11'e geldiğinde eski oyun hafızamızı da geri kazanacağız.

Şl maçlarında ki konsantrasyonu lige de yansıtırsak bizi yenebilecek takım yok.

Etiketler: