Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5779627 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Bir stoper ceza saha içerisinde ne yapmamalı? Golle sonuçlanmadığı için devam.
https://media.giphy.com/media/3ohhwGIhTVBB8XH5As/giphy.gif

Çevrimdışı benyv-

sacmalamissin  :akuma:

ŞL başarısı ile 2. olmak bu sene başarıdır. Gerisi saçma doğru. :claps:

Çevrimdışı atalay

Tosic, aksiyonu başlatıp-pozisyonu bitirerek değerli bir iş yapıyor. Fakat 25 saniye sonra dili dışarıda-başı aşağıda 1v1 eşleştiği Augustin'e ceza sahası içerisinde rahat bir vuruş fırsatı tanıyor. Bunu yapacaksan oraya gitmeyeceksin.

Skor 2-0 Dk.87'de yaptığı hücum çıkışına güzelleme yapalım. Peki, bu ne? Görece en iyi oynadığı ve hakkını da teslim ettiğim maçta maç içi alabildiği karar bu. Bir de genişlik veren Kampl ile mesafeyi korumaya çalışan Caner'e kızıyor. Golle sonuçlanmadığı için bir kez daha devam ediyoruz.
https://media.giphy.com/media/3ov9k0Emn020T5H3k4/giphy.gif
[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2017, 18:49:26 atalay ]

Çevrimdışı jerry

Skor 2-0 Dk.87'de yaptığı hücum çıkışına güzelleme yapalım. Peki, bu ne? Görece en iyi oynadığı ve hakkını da teslim ettiğim maçta maç içi alabildiği karar bu. Bir de genişlik veren Kampl ile mesafeyi korumaya çalışan Caner'e kızıyor. Golle sonuçlanmadığı bir kez daha devam ediyoruz.
https://media.giphy.com/media/3ov9k0Emn020T5H3k4/giphy.gif

Zaten bu yüzden Tosiç Beşiktaş için yetersiz bir futbolcu ve yine bu yüzden Vida transfer edildi. Ocak ayından sonra umarım Pepe ve Vida ikilisi ile çok daha zor gol yiyen bir takım olacağız  :ok:

Çevrimdışı atalay

Olcay'ın golündeki kademe hatası, Rodallega'nın golünde orta öncesi aldığı pozisyon. Öyle ki o top sırtından sekerek değil direkt isabetli gelse rakip daha net bir vuruş yapabilir. Gerçi geçen sezonki TS maçında da yine 1v1 eşleştiği Rodallega'ya duran toptan iki vuruş fırsatı vermişti. Biri gol oldu, diğerini Fabri kurtarmıştı.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Olcay'ın golündeki kademe hatası, Rodallega'nın golünde orta öncesi aldığı pozisyon. Öyle ki o top sırtından sekerek değil direkt isabetli gelse rakip daha net bir vuruş yapabilir. Gerçi geçen sezonki TS maçında da yine 1v1 eşleştiği Rodallega'ya duran toptan iki vuruş fırsatı vermişti. Biri gol oldu, diğerini Fabri kurtarmıştı.

Tosic ile ilgili yazdığın seriyi okudum.  :claps: Çok iyi anlatmışsın  :ok:
Sürekli vurguladığın birşeyi ben de vurgulamak istiyorum. Gol yemediğimiz zaman pozisyonları unutup geçiyoruz. Gol olmadıkça hatırlamıyoruz hataları. Bir de üstüne ekstra 1-2 hareket yaptı mı kahraman ilan ediyoruz.

Çevrimdışı Librarius

Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı atalay

Onun ve takımdaki birkaç ismin daha özverisinden şüphem yok. Oynama sebeplerini tarif edip, bir takım becerilerini de öne çıkarıyorum. Fakat yetmiyor. @Osvaldonun Saçı

Çevrimdışı Librarius

Dün ki maç öyle bir maçtı ki teknik adam cezalı, 3 as oyuncu kırmızı cezalısı, Gökhan yedek ve Adriano sakat etti mi 5 as oyuncu, bir biri ile oynanma alışkanlığı olmayan ikili orta saha, devşirme sağ bek ilk defa 11 yazılan Lens ve Negredo bu halde bile 2 defa öne geçtik kötü de oynadık ama beklediğim sonuç çıktı. Trabzon'u varlık yokluk savaşı vereceği bir maçtı ki bu kadar olumsuğa rağmen iyi skor elde ettik. Fabri'ye ayrı not düşmek gerek şahane iş çıkardı. Olur böyle şeyler önümüze bakalım yeter.

SM-G950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Butun bu sartalara ragmen maci 3-1'e bile getirebilirdik. Demem o ki bu Besiktas ligin agasidir. Tavsan atlet GS biraz oyalasin rakipleri, gazlarini alsin. 

Bu ligde Besiktas'i macta eksik kalmasa yenebilecek takim yok. .

GS macina lider cikip, puan farkini daha da acacagiz. GS'nin nefesi ve gucu bizimle yarismaya yetmez. Milli aradan sonra GS icin denizin bittigini musahade edecegiz.

Çevrimdışı atalay

Caner özelinde ise; Porto ve Leipzig maçlarındaki savunma konsantrasyonu iyiydi. Fakat aynı maçlarda bile temel pozisyon alışlarında basit hataları var. Olcay'ın golünde jog atarak geri dönmesi olacak iş değil. Fakat savunma kurgusu gelişmeyecek. Arkasında oynayan stoperin sürekli dublajına girmesi sürpriz değil. Artılarından yaralanmak için tercih ediyorsanız zaaflarını tolere edeceksiniz. Ya da tercih etmeyeceksiniz.

Çevrimiçi murat

gelen gideni aratir, derler
bende bundan korkuyorum.umarım yanılırım.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Onur Küçük

• Ziyaretçi

bende bundan korkuyorum.umarım yanılırım.
Korkuyorsak bu takım olarak bizim halen neyi aradığımızı doğru bilmediğimiz, açıklamasını yapamadığımız anlamına geliyor. Hepimiz doğruluğundan emin olmadığımız şeylerden korkarız.
Savunmanın bireysel ve de takım ayağı var. Takım ayağında kötü olduğumuzda Tosic'in defoları da çok net ortaya çıkıyor. Özellikle orta saha ve Caner'in performansı Trabzon maçında Tosic'in defolarının daha fazla ortaya çıkmasına neden oldu. Tosic ilk 11 için yeterli bir oyuncu değil ama tüm ihaleyi de onun üzerine atıp diğer noktaları es geçmek doğru olmaz.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Tosic'in verdigi emege ve terine herkesin saygisi var ama gercekten bomba gibi bir adam. Ben sezon basi Tosic ligi goturur Vida'ya gerek yok demistim ama fikrim degisti.

Tosic'in nerde ne zaman yanlis yapacagini kestirmek zor. Dun de son adama geri pas yapacam diye topu kisa dustu. Galiba Pepe son anda hamle yapti rakip forvet kapip bos kaleye gitmeden.

Çevrimiçi murat

ŞL başarısı ile 2. olmak bu sene başarıdır. Gerisi saçma doğru. :claps:
türkiye liginde 2. olmak bursa antalya ibb ve daha alt klasta takım için başarıdır.diğer 3 büyükleri bilememde tek büyük için başarısızlıktır.

Çevrimiçi murat

Korkuyorsak bu takım olarak bizim halen neyi aradığımızı doğru bilmediğimiz, açıklamasını yapamadığımız anlamına geliyor. Hepimiz doğruluğundan emin olmadığımız şeylerden korkarız.
Savunmanın bireysel ve de takım ayağı var. Takım ayağında kötü olduğumuzda Tosic'in defoları da çok net ortaya çıkıyor. Özellikle orta saha ve Caner'in performansı Trabzon maçında Tosic'in defolarının daha fazla ortaya çıkmasına neden oldu. Tosic ilk 11 için yeterli bir oyuncu değil ama tüm ihaleyi de onun üzerine atıp diğer noktaları es geçmek doğru olmaz.

ben tosiçten değil yerine gelecek vidadan korkuyorum.aradığımız oyuncu tarifine belki uyuyor da kalitesi yeterlimi?

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ekim 2017, 19:46:30
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
ben tosiçten değil yerine gelecek vidadan korkuyorum.aradığımız oyuncu tarifine belki uyuyor da kalitesi yeterlimi?
Defanstan topla çıkamıyoruz uzun atıyor pepe.
Tosiç te pepe gibi uzun oynamaya başladı.
Geriden oyunu kuramayınca rakibi yormak yerine top kapacaz diye biz yoruluyoruz.
Belki vida ile bu sorun biraz çözülür...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı onder23

Marcelo Pepe efsane defans olurmuş valla. Bu arada marcelo nun bu hafta gördüğü kırmızı kart akıllara zarar. Football funny e konu olacak cinsten

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bize stoper mevkisinde lazım olan çabuk ve hamleli olmasından önce sezgileri yüksek, futbol aklı ve zekası üst düzey olan bir stoper. Önünde Necip,Tolgay yanında Caner gibi oyuncular oynarken çabuk ve hamleli olmasından çok böyle özelliklere ihtiyacın olacak.  Bunların yanında çabuk ve hamleli olursa elbette daha fazla avantaj sunar. Vida mı Tosic mi derken bence biz halen tarifi düzgün yapamıyoruz.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ekim 2017, 20:26:51
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Öldürmeyen Allah öldürmüyor boğalar birbirine çarpıyor ama çocuğa çarpmıyor :)
https://twitter.com/SarikliFred/status/914851130760482816
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı atalay

TS maçında topu olumlu ve efektif kullanmanın dışında sadece topa sahip olmanın ve topun kıymetini bilerek oynamanın, doğal olarak da bunları yapabilen oyuncuların kıymetini gördük. O sebeple oyun başlangıçları ve çıkış paslarındaki metot kadar oyuncu yapabilirliği oyunun seviyesini yukarı çekebilmeniz için önemli. Gelişigüzel plansız uzun vurarak oynamak bize bir şey kazandırmıyor.

Çevrimdışı LuceGel

Angutların forumda cinconlu olup sürekli milleti bize karşı fişekleyen bir eleman vardı çok net belli oluyordu ama angutlar anlamıyordu.Bugün son iletisinde 6 kez kullandığı Gs nin büyük harfle başlayıp 1 kez kullandığı fb nin küçük harfle başlamasından dolayı yakayı ele vermiş. :kop:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Librarius

Angutların forumda cinconlu olup sürekli milleti bize karşı fişekleyen bir eleman vardı çok net belli oluyordu ama angutlar anlamıyordu.Bugün son iletisinde 6 kez kullandığı Gs nin büyük harfle başlayıp 1 kez kullandığı fb nin küçük harfle başlamasından dolayı yakayı ele vermiş. :kop:

Yozgat rumuzlu herif mi? Orda suan FB'liden cok GS'li var. Suan orda at izi it izine karismis vaziyette. Sonra hep birlikte usaga modunda yuruyor orasi.  :D

Çevrimdışı LuceGel

Yozgat rumuzlu herif mi? Orda suan FB'liden cok GS'li var. Suan orda at izi it izine karismis vaziyette. Sonra hep birlikte usaga modunda yuruyor orasi.  :D
Yok bu keremergir rumuzlu bu adam çok daha barizdi ,ama at izi it izine acaip karışmış haklısın :lol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı arda

türkiye liginde 2. olmak bursa antalya ibb ve daha alt klasta takım için başarıdır.diğer 3 büyükleri bilememde tek büyük için başarısızlıktır.

:claps: :claps: :claps:

Bana ne CL'den afedersin 3. torbadan girmişiz, piyasa değeri olarak 4. yüz grubumuzda! Ne kadar puan toplayabilirsek kar olarak bakıyorum prestij ve planlı yapılanmanın selameti açısından. Lig'de bir değerli rakibimizle kapıştık, Cem Papila vakası yaşamadan gittik aldık. Sıra Arif Erdem'in penaltısının rövanşında! Bu sene hepsinden daha zevkli olacak. Ligi koyalım ligi!! Ligi koyalım da algılarda bam başka çakralar açalım 2018/19 da.. 
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Etiketler: