Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5779618 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı El Nino

nereye açıyorlar fark yemesinlerde devre arasına az falan kalmadı 10 maç var daha yarıya gelmedik
ve gs kendisini zorlayacak rakiple oynamadı şimdi şeytan üçgenine giriyorlar göreceğiz ne yapacaklar.
ısıran takımla oynamadılar daha. biraz sert olan takımlarlada hep içerde oynadılar tek ciddi deplasmanı antalyaya
yaptılar ondada puan kaybı yaşadılar.
hiçde rakibi ezdikleri falan yok bu kolay fikstüre ramen maçları ucu ucuna kazanmaya başladılar. nasıl ezmek
son anda atmasalar karabüke sahalarında kaybedeceklerdi. son maçlarına bakın gs nin benim beklediğim sinyaller
gelmeye başladı söylemişdim 8 hafta giderler sonra düşüş başlar ve düşüş başladığındada karşılarına taş gibi takımlar çıkacak
şimdiye kadar çilek yedilerki bunu kendileride kabul ediyor. bizden iki ay önce açtılar sezonu en diri dönemlerinde en kolay rakiplerle
oynadılar bundan sonrayı göreceğiz. önümüzdeki hafta konya deplasmanıyla başlıyorlar. önümüzdeki oynayacakları 5-6 maç içinde
3 puan alma ihtimalleri en yüksek olan maçta bu.
gelecek ilk dört deplasmanları konya ts başak Beşiktaş. ilk yarı sonuna kadar tek kolay denebilecek deplasmanı malatya
içerdede fener gençler alanya akhisar göztepe maçları var. nisbeten deplasmana göre kolay ama hepside kolay denemeyecek rakipler
ilk yarı kolay olan fikstür başlangıçları ikinci yarı tam tersi olacak
rahat olun bizim deplasman zorluğunu düşünmüyorum biz içerde dışarda bam bam bam oynuyoruz. bizim için deplasman diye bir olgu yok.
Bundan sonraki maçları ligde ilk 9 sırayı paylaşan takımlarla olacak.

Yalnız Konya deplasmanı seyircisiz değil mi abi ?

Çevrimiçi Necmi

en son ne zaman bjk maçı izledin die bi soru gelmişti sana yakın zamanlarda  :bandit:
laf ebeliği yapma atalayın yaptığı terbiyesizlikten kendine pay çıkartma derim
orda yazdıklarımdan yanlış olanı koy ortaya kanıtla sonra konuş boş konuşarak algı yapılmaz.
atalay kendi gibi düşünmeyeni futbol cahili ilan ediyor. ama bazen tv de seyrederek yorum yapılmıyor sahanın bütününü görmek
gerekiyor tv de sadece aksiyon bölgesini görüyorsun oraya odaklanıyorsun.
siz tv başında pozisyonu defalarca seyrdderken biz aksiyon esnasında bir kere görüp değerlendirme yapıyoruz.
siz kamera açısından yukardan bakarken biz tam kalenin arkasından bakıyoruz. tam kalenin arkasındayız
top atılırken kalede biz varmışız gibi oluyor. kalecinin tutukluğunu yada refleksini anında hissediyorsun.
kalenin arkasından baktığında orta sahanın bütün hatalarını görüyorsun şut atılırken nasıl oyuncunun önünün açıldığını
görüyorsun soldan şut çekilecek mesafeye girdiklerinde tosiçin nasıl hamle yaptığını şutu atacak pozisyon vermediğini
sağda şut çekilirken nasıl oyuncunun önünün boşaltıldığınıda görüyoruz. pepede yapıyor atibada yapıyor bunu bir GG
hamle yapar şut çekilmesin engellemek için. maçta izliyoruz tosiç iyi oyun çıkardı diyoruz
buraya geliyorum herkes tosiçe sövüyor. hiç kimse bu güne kadar kendi tarafından kaleye şut attırmadığını görmüyor
her iki kaleyede tam karşıdan bakıyoruz. mesela önünde bomboş koridor varken ozinin topla driplink yapmayıp
sağa sola pas verdiğinide görüyoruz.direk kaleye yönelip rakibi rahatsız etmek yerine yan paslarla oyun kurunca
atalay methiyeler düzüyor ama aslında 10 saniyede kalenin önünde biteceği pozisyonu 3-4 dakika sürecek pas aksiyonuna döndürüyor
ne güzel pas yapan takım oluyoruz maestro oyunu yönetiyor orta sahadaki pas trafiğini saat gibi tıkıt tıkır yönlendiriyor
güzel ama 90 dakika bitiyor maçta 3 pozisyonumuz var. Tolgay neden beğeniliyor. adam koridoru görünce driplinkle
yardırıyor hemen bazen koridor açılmadanda yardırmaya çalışıyor o zaman sıçıyor işte. dengeli yapsa çok etkin olacak
böyle çok top kaybı yaşıyor.

Çevrimiçi Necmi

Yalnız Konya deplasmanı seyircisiz değil mi abi ?
dedim ya 3 puan alma ihtimalleri en yüksek maç konya maçı önümüzdeki haftalarda
bakalım göreceğiz performanslarını. seyircisiz maç ev sahibini olduğu kadar misafir takımıda bozuyor.
tatsız tutsuz bir maç oluyor.

Çevrimdışı tangaz

laf ebeliği yapma atalayın yaptığı terbiyesizlikten kendine pay çıkartma derim
orda yazdıklarımdan yanlış olanı koy ortaya kanıtla sonra konuş boş konuşarak algı yapılmaz.
atalay kendi gibi düşünmeyeni futbol cahili ilan ediyor. ama bazen tv de seyrederek yorum yapılmıyor sahanın bütününü görmek
gerekiyor tv de sadece aksiyon bölgesini görüyorsun oraya odaklanıyorsun.
siz tv başında pozisyonu defalarca seyrdderken biz aksiyon esnasında bir kere görüp değerlendirme yapıyoruz.
siz kamera açısından yukardan bakarken biz tam kalenin arkasından bakıyoruz. tam kalenin arkasındayız
top atılırken kalede biz varmışız gibi oluyor. kalecinin tutukluğunu yada refleksini anında hissediyorsun.
kalenin arkasından baktığında orta sahanın bütün hatalarını görüyorsun şut atılırken nasıl oyuncunun önünün açıldığını
görüyorsun soldan şut çekilecek mesafeye girdiklerinde tosiçin nasıl hamle yaptığını şutu atacak pozisyon vermediğini
sağda şut çekilirken nasıl oyuncunun önünün boşaltıldığınıda görüyoruz. pepede yapıyor atibada yapıyor bunu bir GG
hamle yapar şut çekilmesin engellemek için. maçta izliyoruz tosiç iyi oyun çıkardı diyoruz
buraya geliyorum herkes tosiçe sövüyor. hiç kimse bu güne kadar kendi tarafından kaleye şut attırmadığını görmüyor
her iki kaleyede tam karşıdan bakıyoruz. mesela önünde bomboş koridor varken ozinin topla driplink yapmayıp
sağa sola pas verdiğinide görüyoruz.direk kaleye yönelip rakibi rahatsız etmek yerine yan paslarla oyun kurunca
atalay methiyeler düzüyor ama aslında 10 saniyede kalenin önünde biteceği pozisyonu 3-4 dakika sürecek pas aksiyonuna döndürüyor
ne güzel pas yapan takım oluyoruz maestro oyunu yönetiyor orta sahadaki pas trafiğini saat gibi tıkıt tıkır yönlendiriyor
güzel ama 90 dakika bitiyor maçta 3 pozisyonumuz var. Tolgay neden beğeniliyor. adam koridoru görünce driplinkle
yardırıyor hemen bazen koridor açılmadanda yardırmaya çalışıyor o zaman sıçıyor işte. dengeli yapsa çok etkin olacak
böyle çok top kaybı yaşıyor.

kaleci gibi izliyoruz demişsin neyse ki kaleci sizin gibi izlemiyor yoksa vay halimize.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Fikstür konusunda surada biri genis bir analiz yapmis: https://eksisozluk.com/entry/71131416
harika bir analiz olmuş okumak lazım.

Çevrimiçi Necmi

kaleci gibi izliyoruz demişsin neyse ki kaleci sizin gibi izlemiyor yoksa vay halimize.
akşam iki tane mucize kurtarış yaptı bizim tarafta biz anca off diyebildik
fabri çok iyi bir kaleci geçen seneki hatalarıda yapmıyor artık daha garantici oynuyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

dedim ya 3 puan alma ihtimalleri en yüksek maç konya maçı önümüzdeki haftalarda
bakalım göreceğiz performanslarını. seyircisiz maç ev sahibini olduğu kadar misafir takımıda bozuyor.
tatsız tutsuz bir maç oluyor.
Hep rakibe göre konuşuyoruz GS düşecek vs filan bu çok doğru bi yaklaşım değil aksine biz daha güçleneceğiz diye konuşmamız lazım ama ligde gösterilen performans doğrultusunda kaçımız bunu söyleyebilir? Hocanın en büyük eksisi TSL maçlarına ŞL maçlarına kadar ciddi hazırlanmadığı yönünde. Umarım bunu aşar zamanla. Biz 2 kulvarda çok zorlu bi fikstür verirken adamlar haftada 7-8 günde bir maç yapıypor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

akşam iki tane mucize kurtarış yaptı bizim tarafta biz anca off diyebildik
fabri çok iyi bir kaleci geçen seneki hatalarıda yapmıyor artık daha garantici oynuyor.

fabrinin sıkıntısı geriden uzun oynamak zorunda kalması bu da kendine değil hocaya yazar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Hep rakibe göre konuşuyoruz GS düşecek vs filan bu çok doğru bi yaklaşım değil aksine biz daha güçleneceğiz diye konuşmamız lazım ama ligde gösterilen performans doğrultusunda kaçımız bunu söyleyebilir? Hocanın en büyük eksisi TSL maçlarına ŞL maçlarına kadar ciddi hazırlanmadığı yönünde. Umarım bunu aşar zamanla. Biz 2 kulvarda çok zorlu bi fikstür verirken adamlar haftada 7-8 günde bir maç yapıypor..

ilk devre 38-40 ikinci devre 45 puan toplarız

Çevrimdışı kyiv

Valla adamlar ceza alanı içinde oynuyorlar 50 kez giriyorlar içeri.
Arkada pozisyon veriyorlar ama çok pozisyona girdikleri için fazlasını atıyorlar.
Eğer bir şeyleri değiştirmezsek gs de bozulmazsa puan farkını açarlar.
Güçlüyüz kadromuz geniş nasılsa yeneriz derken kötü oynuyoruz pozisyona giremiyoruz şişirip duruyoruz.
Gs kadrosu yedekleri yok ama devre arasına az kaldı üç tane daha iyi Adam bulurlarsa kadroları da genişleyecek.
Valla bizim ilk seneki tiki taka futbolunu oynuyorlar yalan yok.
Biz nasılsa geçeriz gs dağılır diye bekleyip bir şey yapmazsak bu sene kaçacak...

Galatasaray bu sene farklı. Herşeyden önemlisi iştahlılar. Topu eveleyip gevelemeden sürekli dikine oynuyorlar. Rakip sahaya yerleştiklerinde de bir şekilde rakip hatasından, bireysel beceriden gol buluyorlar.Bir kere kabul edelim Gomis Cenkten de Negredodan çok daha golcü bir adam kafasında sürekli gol var. Ayrıca kolay takımlarla oynadılar kısmına da pek katılmıyorum. Hani doğru benzetme mi olur bilmiyorum ama seçimleri düşünün seçimlerde sandıklarda ilk oylar açıldığında yok bu oylar köylerden geliyor, uzaktan geliyor vs. deniyor şehir merkezlerinden oylar gelince tablo değişir deniyor ama saatler geçiyor değişen bir şey yok başlangıçta nasıl başlarsa öyle gidiyor. 7 hafta azımsanacak bir zaman değil. Tamam biz de iyi takımız hatta kesinlikle Galatasaraydan iyiyiz ama en iyi zamanımızda bile seri yapmayı beceremedik. Var mı 7 maçlık serimiz mesela? Dolayısıyla şampiyonlar ligi galibiyeti falan derken gruptan çıkıp liderden 7,8 puan geride kalırsak hiç de hayrımıza olmayacak. Bana sorsanız gruptan çıkmak mı şampiyonluk mu deseniz şampiyonluk derim. Bütün bunların haricinde Galatasarayın zor maçları varken bizimkiler çok mu kolay?Başakşehir maçı sahamızda sizce kesin yener miyiz? Galatasaray ile sahamızda oynayacağız kesin yener miyiz? Karamsar olmak istemiyorum ama bu sene 75 puan şampiyon olmaya yetmeyecek gibi.Deplasmanlarda sürpriz puan kaybı yaşamamalıyız. Öne geçtiğimiz maçları koruyabilmeyiz. Kasımpaşa kimdir ki öne geçtiğimiz maçta puan bırakıyoruz keza Trabzonspor maçı. Artık bazı şeyleri aştıysak elimize aldığımız maçı vermemesini de ezberimize almamız lazım.

Çevrimdışı tangaz

Galatasaray bu sene farklı. Herşeyden önemlisi iştahlılar. Topu eveleyip gevelemeden sürekli dikine oynuyorlar. Rakip sahaya yerleştiklerinde de bir şekilde rakip hatasından, bireysel beceriden gol buluyorlar.Bir kere kabul edelim Gomis Cenkten de Negredodan çok daha golcü bir adam kafasında sürekli gol var. Ayrıca kolay takımlarla oynadılar kısmına da pek katılmıyorum. Hani doğru benzetme mi olur bilmiyorum ama seçimleri düşünün seçimlerde sandıklarda ilk oylar açıldığında yok bu oylar köylerden geliyor, uzaktan geliyor vs. deniyor şehir merkezlerinden oylar gelince tablo değişir deniyor ama saatler geçiyor değişen bir şey yok başlangıçta nasıl başlarsa öyle gidiyor. 7 hafta azımsanacak bir zaman değil. Tamam biz de iyi takımız hatta kesinlikle Galatasaraydan iyiyiz ama en iyi zamanımızda bile seri yapmayı beceremedik. Var mı 7 maçlık serimiz mesela? Dolayısıyla şampiyonlar ligi galibiyeti falan derken gruptan çıkıp liderden 7,8 puan geride kalırsak hiç de hayrımıza olmayacak. Bana sorsanız gruptan çıkmak mı şampiyonluk mu deseniz şampiyonluk derim. Bütün bunların haricinde Galatasarayın zor maçları varken bizimkiler çok mu kolay?Başakşehir maçı sahamızda sizce kesin yener miyiz? Galatasaray ile sahamızda oynayacağız kesin yener miyiz? Karamsar olmak istemiyorum ama bu sene 75 puan şampiyon olmaya yetmeyecek gibi.Deplasmanlarda sürpriz puan kaybı yaşamamalıyız. Öne geçtiğimiz maçları koruyabilmeyiz. Kasımpaşa kimdir ki öne geçtiğimiz maçta puan bırakıyoruz keza Trabzonspor maçı. Artık bazı şeyleri aştıysak elimize aldığımız maçı vermemesini de ezberimize almamız lazım.

yapma dostum gese çok ballı ve kolay rakiplerle ve doğru zamanda oynadı. şimdi kayserinin puanı çok die yanıltıcı olabilir ama ligin açılış maçında rumen hoca bildiğin 50 bin kişi önünde 3-5-2 fantazisi yaptı bir daha da denemedi o geseye yaradı ikinci hafta şikeci bülonun takımı osmanlı rakipti onlar bile 3-1ken o golü atsa terse dönecekti sonra iç sahada ikinci ligden gelen sivasla iç saha maçı. ilk 3 hafta yeni kurulan bir takıma rakipleri kendin seç dense bunları seçerdi. sonra zor denebilecek bursa antalya kasımpaşa maçlarını gördük antalyada debelendiler bursa saçma sapan kaçırmasa ve tudor beyin ruleti tutmasa herşey farklıydı kasımpaşayı zaten saymam onlar fetö uzantılı birşeyler kankiler.

Çevrimdışı Berat

" Bu sezonun sonunda da motorlarımızı maviliklere süreceğiz. "

Fikret Orman

Çevrimiçi Necmi

biz güçleneceğiz zaten bunu belirtmeye bile gerek görmedim renklilerle konuşmuyorum
takımın form durumunu eksiklerini iyi bilen insanlara takım güçlenecek demek komik olur
GG döndü biz sağ beksiz oynadık ligin başından beri adriano uzun zamandır sakat takım şl düşünülerek bilinçli
şekilde geç form tutması istendi bunuda başında söyledi kondisyonerimiz. bundan sonra yükselen bir grafik
çizeceğimizi söylemenin manası yok. görünen köy kılavuz istemez. birde takım en zayıf olduğu anda en güçlü
rakiplerle oynadı.2 kere 2 dört eder.

Çevrimiçi Necmi

yapma dostum gese çok ballı ve kolay rakiplerle ve doğru zamanda oynadı. şimdi kayserinin puanı çok die yanıltıcı olabilir ama ligin açılış maçında rumen hoca bildiğin 50 bin kişi önünde 3-5-2 fantazisi yaptı bir daha da denemedi o geseye yaradı ikinci hafta şikeci bülonun takımı osmanlı rakipti onlar bile 3-1ken o golü atsa terse dönecekti sonra iç sahada ikinci ligden gelen sivasla iç saha maçı. ilk 3 hafta yeni kurulan bir takıma rakipleri kendin seç dense bunları seçerdi. sonra zor denebilecek bursa antalya kasımpaşa maçlarını gördük antalyada debelendiler bursa saçma sapan kaçırmasa ve tudor beyin ruleti tutmasa herşey farklıydı kasımpaşayı zaten saymam onlar fetö uzantılı birşeyler kankiler.
kasımpaşa ile içerde oynadılar. normaldi kazanmaları.
gs iyimi kötümü bundan sonraki performanslarına göre konuşulacak
stoperleri iki gol atıyor maç kazanıyorlar işte rakiplerinin durumunu görün
stoper rakip kutuda kamp kuruyor. Hadi bakalım şimdiki süreçte yapsında görelim.
defansları çok kötü deli gibi koşarak rakip kutuyu hedefleyerek zaten saldırmayan vasat takımlara karşı
üstünlük kurabildiler şimdi kutuyu iyi kapatan onlara böyle saldırma izni vermeyecek ama
arkada yapılacak her hatayı değerlendirebilecek rakiplerle oynama faslı başladı bakalım birlikte göreceğiz ne kadar iyilermiş.
kolay rakiple öz güven kazandılar oyuncular bütün rakipler böyle sanıyor. iki defa arka arkaya puan kaybetsinlerde
görelim o özgüven nereye gidecek.

Çevrimdışı tangaz

kasımpaşa ile içerde oynadılar. normaldi kazanmaları.
gs iyimi kötümü bundan sonraki performanslarına göre konuşulacak
stoperleri iki gol atıyor maç kazanıyorlar işte rakiplerinin durumunu görün
stoper rakip kutuda kamp kuruyor. Hadi bakalım şimdiki süreçte yapsında görelim.
defansları çok kötü deli gibi koşarak rakip kutuyu hedefleyerek zaten saldırmayan vasat takımlara karşı
üstünlük kurabildiler şimdi kutuyu iyi kapatan onlara böyle saldırma izni vermeyecek ama
arkada yapılacak her hatayı değerlendirebilecek rakiplerle oynama faslı başladı bakalım birlikte göreceğiz ne kadar iyilermiş.
kolay rakiple öz güven kazandılar oyuncular bütün rakipler böyle sanıyor. iki defa arka arkaya puan kaybetsinlerde
görelim o özgüven nereye gidecek.

bir de ballılar rakip td.ler kasımpaşa hariç çöptü ama opaşada malum kardeşlikleri var işte misal bu maç td bile yoktu yetersiz₁ rıza hala bizim maçtaydı şikeci bülo hoca deel zaten samudica fantazi futbol oynatıyordu kıçında patlayınca kırbacı kelepçeyi bıraktı. her zaman derim gese çirkin camia die allahda bunlara çirkin şansı veriyor.

Çevrimdışı Berat

Bu hafta içerisinde 5bine yakın forma satılmış. via yasaklı

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

gsnin fikstür avantajı ile bu kadar puan topladığına sonra ki haftalar böyle olmayacağına bende katılıyorum ama bizde daha iyi olmak zorundayız. Daha çok gol atmalıyız daha çok pozisyona girmeliyiz maçı kopartan golü  artık atıp keyfimize bakmalıyız...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

gsnin fikstür avantajı ile bu kadar puan topladığına sonra ki haftalar böyle olmayacağına bende katılıyorum ama bizde daha iyi olmak zorundayız. Daha çok gol atmalıyız daha çok pozisyona girmeliyiz maçı kopartan golü  artık atıp keyfimize bakmalıyız...

:ok: Kesinlikle öyle olmalı. Şampiyonlar Ligi için birşey demiyorum. Orası bambaşka bir seviye. Ama ligimizde rahat izleyeceğimiz fark atacağımız gol sıkıntısı çekmeyeceğimiz bir döneme girmemiz şart. Böylece rotasyon da yapıp oyuncu dinlendirebiliriz. Milli maç arası bu yüzden önemli. Her milli arada Şenol Hoca bi seviye yukarı çıkmasını biliyor.

GS'yi ben Biliç'li dönemimize benzetiyorum. Bi yere kadar gelip bitecekler. Karamsar olmaya gerek yok. Takmayın GS'yi biz iyi olalım yeter  :ok:

Çevrimdışı benyv-

Fb'ye kaybeden, Ts'ye karşı mağlubiyeti şans ile kurtaran takım var ortada. Geçen seneden daha tecrübeli ve olgunuz fakat oyun olarak gerideyiz. Gs'nin oyunu bireysel kalite ve fizik gücüne prese dayalı. Bu bizim ligde her türlü söker, içerde dışarda yenerler. Tek kulvarda oynuyorlar zaten. Bizim daha iyi olmamız bu sene ligde şampiyon olmamıza yetmeyebilir. Ama 2. olmak da ŞL başarısı ile birlikte başarıdır.

Çevrimdışı LuceGel

Fikstür konusunda surada biri genis bir analiz yapmis: https://eksisozluk.com/entry/71131416
Bunun benzeri zorluk dereceli fikstürü bende her yıl yapıyorum ,Avrupa maçları olduğunda ve rakipteki sakat cezalılar etkiler elbette ama bu arkadaşın analizide fena değil  :tabe:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2017, 16:48:46 atalay ]

Çevrimdışı Berat

@atalay gif konusunda daha kaç kere uyarmam gerekiyor ?

Çevrimiçi Rasim

Fb'ye kaybeden, Ts'ye karşı mağlubiyeti şans ile kurtaran takım var ortada. Geçen seneden daha tecrübeli ve olgunuz fakat oyun olarak gerideyiz. Gs'nin oyunu bireysel kalite ve fizik gücüne prese dayalı. Bu bizim ligde her türlü söker, içerde dışarda yenerler. Tek kulvarda oynuyorlar zaten. Bizim daha iyi olmamız bu sene ligde şampiyon olmamıza yetmeyebilir. Ama 2. olmak da ŞL başarısı ile birlikte başarıdır.
sacmalamissin  :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimdışı atalay

Dışarıdaki Benfica maçı ilk gol; içerideki Dynamo maçı gol öncesi absürt faul; içerideki Benfica maçının birinci ve ikinci gollerindeki majör hataları; deplasmandaki Dynamo maçının birinci ve üçüncü gollerindeki majör hataları. Bunlar sadece dört maçın golle sonuçlanan aksiyonları.

Çevrimdışı atalay

Porto maçında; savunma çizgisinden habersiz top rakibin ayağından çıktıktan sonra öne hamle yaparak 1v1 oynadığı oyuncuyu takip etmeyip net şans yarattığı iki pozisyon var. Aynısını TS maçında Yusuf'un pozisyonunda yapabilecekken yapmadı. O da Fabri ile karşı karşıya pozisyon ile sonlandı. Bunlar gol ile sonuçlanmadığı için akılda kalmamıştır.

Etiketler: