Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5780661 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı Hasan Tahsin

bu şam şeytanı cenkin penaltı için 3 defa izleyince süzülebilen bir pozisyon hakem öle görmüş demiyormuydu alper potukunkide o hesap işte ne die ağlıyorkiii  :evillol:
Şimdi hatırlamıyorum burada da paylaşılmış olabilir. Cenk in pozisyonunda hakem pozisyona 3 metre uzakta yani direk önünde oluyor. Pozisyon sonrası Cenk in tepkisi ise gerçeği tüm açıklığı ile ortaya koyuyor.
Bir de Akhisar ın golü öncesi faul var diyorlar. ozan dahil bir fb li bile itiraz etmedi. Sanki febe 2 - 0 öndeydi de kırmızı kartları görünce mağlup oldular.
Ben hala karabük maçında tosic in atılmasına anlam veremiyorum bunlar diyor ki skertel yüzünü korumuş. Bunu diyenler her frikik öncesi hakemlerin uyarısına baksınlar bakalım acaba hakemler yüzünüzü koruyun mu diyorlar
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Oyun içindeki her iki futbolcunun hareketine bakmak lazım. Akhisarlı futbolcu ayağını geri çekerken alper ayağını bildiğin rakibin ayağına yöneltti. Akan oyunda kırmızı doğru. 50 kere seyredersen yok efendim ayağına değmemiş falan. Tam olarak basma olmasa bile alperin ayağı akhisarlının ayağına sıyırma da desek basıyor. Dediğim gibi başka ülkede tartışılmaz bile bu.
Sonuç birbirine kontrolsüz giren her iki oyuncunun ayağına ve niyetine bakmak lazım. Bence kırmızı doğru karar
Gelisine cakacaksin kirmiziyi zaten

Çevrimdışı Sercan62

Fenerbahçe camiasının sorunu 15 yıldır suni bir şekilde oluşturulan iki büyük takımlı lig düzeninin bozulması. Onun için son 2 yılda bize düşman oldular. Dilim döndüğünde anlatayım:

Bizim başımızda öyle iş bilmez, öyle beceriksiz bir yönetim vardı ki bir zamanlar,  bu adamlar Beşiktaş büyüklüğünden bihaberdi. Saha içinde saha dışında gerektiği gibi Beşiktaş'ı koruyamadılar. Her yaptıkları işi ellerine yüzlerine bulaştırdılar ve iki büyük takımlı lig yaratma çabasının bir parçası oldular.

Sözde büyük iki takım için bundan sonrası güllük gülistanlıktı. Bir yıl diğeri diğer yıl diğeri şampiyon olsa onlara yeterdi. Ki son 15-20 yıl içinde zaten bir ara iş buna döndü. Beceriksiz yönetim sayesinde Beşiktaş büyüklüğü diğer takımlar tarafından da unutulmaya başlanmıştı. Ta ki Fikret Orman yönetimi gelene kadar.

Bu yönetim Beşiktaş'ın haklarını savunmaya başladı. Yönettikleri camianın büyüklüğünün farkında oldukları için ona göre hareket ettiler e 4,5 yıl içinde kulübü düzlüğe çıkardılar.

Kurulu düzen demiştim oradan devam edeyim: "Bir yıl ben diğer yıl öbür rakibim şampiyon olsun " düşüncesi bu iki takıma o kadar hoş geliyordu ki bir anda olanca heybetiyle içine atıldığı çukurdan çıkan Beşiktaş karşılarına dikilince neye uğradıklarını şaşırdılar. (15-20 yaşlarında fb ve gs taraftalanın Beşiktaş'ı sonradan görme diye nitelemesi ya da iki kez şampiyon olunca büyük takım oldu demesinin altında da bu yatıyor) Bunun sonucunda ise son 2,3 yılda ortaya çıkan Beşiktaş düşmanlığı payda oldu. Bu sözde iki büyük kulüp olanca gücüyle Beşiktaş'a saldırmaya başladı. Peki birbirine böylesine düşman olan bu iki takım ne oldu da bir anda neredeyse kardeş olup Beşiktaş karşısında bir ittifak oluşturdular? Cevabını yukarıda verdim ama yine vereyim: düzenleri bozuldu.

Şampiyonluk için sadece bir büyük takım ile yarışmak varken şimdi iki büyük takımla yarışmak zorunda kaldılar. Hele hele arkasına rüzgarı almış, doğru bir şekilde yönetilen bir Beşiktaş da olunca şirazeleri kaydı. Şimdi Aziz Yıldırım'a "Üst üste üç kez Beşiktaş mı yoksa gs şampiyonluğu mu görmek istersiniz?" diye sorsalar hepimizin de bildiği gibi galatasarayı seçecektir. Çünkü karşısında böylesine büyük bir rakip daha istemiyor. Aynı şey gs camiası içinde geçerli. İşte bu yüzden yönetiminden taraftarına kadar bu iki camia Beşiktaş'a karşı ortak bir düşmanlık yapıyor. Hatta fb camiası işi azıtıp, gs'nin önü açılsın diye uğraşıyor.

Bizim taraftar olarak yapmamız gereken takımımıza sonuna kadar destek olmak. Fikret Orman bazılarına belki itici gelir ancak yönetici olarak harika bir insan ve sonuna kadar desteği hak ediyor. Karşılarında eski Beşiktaş yok. Bugün bir çok şey yönetime bile kalmadan taraftar tarafından hallediliyor. Sosyal medyada öyle bir güç varki plansız bir şekilde ama fazlasıyla organize hareket ediyor.

Arkasında böyle bir rüzgar ve taraftar gücü olan takıma hiçbir şey olmaz. Biz desteğimize devam edeceğiz. Sonrasında geriye yaslanıp bir sigara yakıp izlemek yeterli. Desteğe devam. Yeni şampiyonluklar bizleri bekler!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adriano : "Son bir yılda gerek hayat gerekse futbol anlamında birçok şey öğrendim. Şenol Güneş’in bu noktada çok katkısı var. Özellikle sorumluluk almayı öğrenme kısmında. Şenol Hoca, mükemmel bir antrenör"

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Hepimiz öyle sanıyoruzda transfermarkt pek hata yapmaz bu konularda
hata yapmamışki 30.06.2018 de sözleşmesi bitiyor. Yani 01.01.2018 de istediği takımla
sözleşme yapabilir. Bu sene portoda son senesi Abou imzalamazsa porto ile portonun elinde patladı.
Bir dahada portekiz takımları bize kiralık oyuncu vermez :D aynı şey taliscadada başlarına gelecek.
iyi bir imza parası ve iyi bir maaş önerip Benfica nın kucağına bırakacaklar bombayı. Taliscanın durumu
abou gibide değil Benfica ile bağları tamamen kopardı. ispanyadan sıra üstü bir takım yada eplnin
kalburüstü takımı çıkmadığı sürece talisca kimseye imza atmaz. Portonun düştüğü durumdan
sonra Benfica ne kopartsam kardır diye bakabilir.

Çevrimdışı tangaz

hata yapmamışki 30.06.2018 de sözleşmesi bitiyor. Yani 01.01.2018 de istediği takımla
sözleşme yapabilir. Bu sene portoda son senesi Abou imzalamazsa porto ile portonun elinde patladı.
Bir dahada portekiz takımları bize kiralık oyuncu vermez :D aynı şey taliscadada başlarına gelecek.
iyi bir imza parası ve iyi bir maaş önerip Benfica nın kucağına bırakacaklar bombayı. Taliscanın durumu
abou gibide değil Benfica ile bağları tamamen kopardı. ispanyadan sıra üstü bir takım yada eplnin
kalburüstü takımı çıkmadığı sürece talisca kimseye imza atmaz. Portonun düştüğü durumdan
sonra Benfica ne kopartsam kardır diye bakabilir.

adamlar biz giderken bilmem kaçıncıya dönüyorlardı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Şimdi hatırlamıyorum burada da paylaşılmış olabilir. Cenk in pozisyonunda hakem pozisyona 3 metre uzakta yani direk önünde oluyor. Pozisyon sonrası Cenk in tepkisi ise gerçeği tüm açıklığı ile ortaya koyuyor.
Bir de Akhisar ın golü öncesi faul var diyorlar. ozan dahil bir fb li bile itiraz etmedi. Sanki febe 2 - 0 öndeydi de kırmızı kartları görünce mağlup oldular.
Ben hala karabük maçında tosic in atılmasına anlam veremiyorum bunlar diyor ki skertel yüzünü korumuş. Bunu diyenler her frikik öncesi hakemlerin uyarısına baksınlar bakalım acaba hakemler yüzünüzü koruyun mu diyorlar

orda zaten mevzu adamın yüzü kıçı değil elle nasıl bir topu kestiği. olgunlaşmakta olan ümit vaadeden atak parametresi işliyor burada o topu şikörtıl kesmese adamlar gole gidiyordu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ekrembaser

orda zaten mevzu adamın yüzü kıçı değil elle nasıl bir topu kestiği. olgunlaşmakta olan ümit vaadeden atak parametresi işliyor burada o topu şikörtıl kesmese adamlar gole gidiyordu.

Karabük’te tosiçin ilk sarısından hiç bir farkı yok basketbol aşığı oldukları için normal geliyor bunlara

Çevrimdışı abdusta

Trabzonspor maçında
Quaresma dışında cezalı olanlar Beşiktaş için kayıp olmayacaktır,
zira Q7 nin yerini dolduracak oyuncu henüz dünya futbolunda yetiştirilemedi.

Saygılar

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Hepimiz öyle sanıyoruzda transfermarkt pek hata yapmaz bu konularda

Abi Transfermark'da 30.06.2018'e kadar diyor işte kontratı? Bu durumda Ocak'ta resmi görüşmelere başlayabilir yasal olarak.

Çevrimiçi Necmi

adamlar biz giderken bilmem kaçıncıya dönüyorlardı
farketmez Tangaz hayatta en kolay bana bir şey olmaz ben bu işi iyi biliyorum
diyenleri devirirsin. Dikkatini çekeyim bir kaç defa dönen onlar değil mendez peki mendez
bir oyuncu için önüne yeni sunulmuş bir pastadan vaz geçermi sence. Unutuyorsun
biz ahmet bulutla çalışıyoruz oda mendezin ortağı. Beşiktaş olarak demiyorum pasta diye burda pasta
Türkiye futbolu büyük ihtimal bu benim tahminim Beşiktaş üzerinden Türkiye kulüplerine
yapılan bir mendez operasyonu bu. Beşiktaş bu işde karlı ve başarılı görünürse hepsi kapısında
biterler. geçen sene bu iki oyuncunun bize kiralanması gibi yada gomez transferinde bazı şeylere bakmak
lazım fiorentina menejeri mesela mendez ortağı olduğu söyleniyor. mendez ingiltere ispanya portekiz
de at oynatıyor. italyanın en büyük menejerlerinden biri ortağı Türkiyedede Ahmet Bulutla ortaklık yapıyor.
Biz hangi oyuncuyla görüşsek Ahmet Bulut kulüp menejeri olarak gidiyor pazarlık yapıyor. Biz Ahmet
Buluta hem pazar açıyoruz hemde onun aracılığıyla mendez pazarına ulaşıyoruz. Şimdilik alıcı konumundayız
daha sonra bu satıcı konumundada yüreyecek belli. Aziz buna uyandı Ahmet Bulut Beşiktaş ilişkisine duyduğu
tepki yüzünden onunla papaz oldu.
Beşiktaş yönetimi sadece ülkede değil uluslar arası ilişkilerdede öne geçip liderlik yapmaya başladı. Başkanın
dünya kulübü söylemi laf olsun söyleyeyim söylemi değil bir proje bu.
Renkliler bunu görüyor ve çaresizler Beşiktaş bu atılımı onların en güçsüz olduğu anda yaptı. İki neden ortada
fener bu güne kadar tek gücü paraydı. Para kaybolunca balon patladı gs Fetö lobisiyle götürdü 20 yıldır şimdi
en azından ülkede bu patladı. Devlet fetöye savaş açmış durumda şimdi gsyle uğraşacak zamanları yok kendi
paçalarını kurtarmaya uğraşıyorlar o nedenle gsde kedi gibi sindi. Geçen sene yöneticilerinin federasyonda bizim
hiç bir gücümüz yok itirafı zaten her şeyi açıklıyor. iki renkli kardeş ikiside yerin dibini gördüğü anda Beşiktaş
güçlenmeye ve doğru yönetilmeye başladı. eskiden olsa biri düşse diğeri yüklenirdi dengelerlerdi. şimdi bu seçenekde yok.
ikiside ayrı ayrı var olma savaşı veriyorlar. Biz camia ve yönetim olarak fenere fazla döndük biraz gs yede bakmak lazım artık.
ilk fenere yüklenmek doğruydu esas tehlikeli rakip o güçlü olanda onlardı ama dağıldılar artık. şimdi diğer kardeşe dönmek lazım
elde odunu tutalım fener kafasını kaldırdıkça odunu vururuz.
Fikret ormanı biraz tanıdıysam gs yi buzdolabına kaldırdı iyice soğutuyor soğuk soğuk götürecek onu. Beşiktaş camiasının
gs ye duyduğu nefret çok daha büyük. ama uğraşmakta fenere göre daha kolay. fenerin sürekli kulübü besleyen bir
camiası var kolay toparlanıyorlar gs öyle değil onların kulüpten beslenen camiası var besin zinciri kırılırsa ortada kimse kalmaz.

Çevrimiçi Necmi

Trabzonspor maçında
Quaresma dışında cezalı olanlar Beşiktaş için kayıp olmayacaktır,
zira Q7 nin yerini dolduracak oyuncu henüz dünya futbolunda yetiştirilemedi.

Saygılar
:kop: :kop: :kop:
dünya futbolunu bilemem :D ama bizde bir tane var. Demek dünya futbolunun önündeyiz.
cl maçı olsa dediğine hak verir biraz çekinirdim. Ama içerde quaresma yok sadece gölgesi dolaşıyor.

Çevrimdışı Berat

Şimdi Lens'in vasat performans göstermesi ihtimalinde Negredo gibi gömülecek, bırakın bir üst üste oynama şansı bulsunlar. Abou'yu gömdünüz burda gördük sonucu.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Lensin oynayacağından fazla emin olmayın bence. Kanata Cenki forvete Negredoyuda çekebilir Şenol hoca hiç belli olmaz :)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Librarius

Lan lan ahaha o mallari okuyacagina bu foruma ileti gir gardasim ne isin var heriflerin forumunu okuyan beyin tramponlarttirmasi tiravmasi gecirirsin, aykun duser

Oyle deme reis.Gunluk 1 doz Yasaklı Link mutluluga iyi geliyor. Tavsiye ederim.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi murat

ilk 11 aşağı yukarı belli acaba yedek kulübesinde kimler olacak.aras veya orkandan biri kesin olurda ikisi de olurmu göreceğiz.

Çevrimiçi sozkul

Abi Transfermark'da 30.06.2018'e kadar diyor işte kontratı? Bu durumda Ocak'ta resmi görüşmelere başlayabilir yasal olarak.

Doğru senin ifadeni yanlış algılamışım, bu sene son senesi işte.

Çevrimdışı Egos

ilk 11 aşağı yukarı belli acaba yedek kulübesinde kimler olacak.aras veya orkandan biri kesin olurda ikisi de olurmu göreceğiz.

olmaz, aras'ın lisansı yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oğuzhan Özyakup, Socrates Dergisi'ne konuştu: "Beşiktaş ile bir kere konuştuk ve 'tamam' dedim. Kulübün zorda olduğunu bilerek gelmiştim. Aerobik testlerinde genelde en iyi çıkıyorum ancak geçmişte 90 dakikayı çıkaramıyor algısı oluşmuştu. Algıyı yıkmak inanılmaz zor. Şenol Hoca bana güven verdi. Herkesle bire bir ilgileniyordu. Yerlisiyle, yabancısıyla hepimiz birbirimizi sahiplenmiştik. Biz yine şampiyon olmak istiyoruz.  Avrupa'da da başarı istiyoruz. Avrupa'da bazı hatalar yapıyorduk, aynı yanlışlara düşmedik. Yabancı sınırı hassas bir konu, ne desem bir yerlere çekilebilir. Olsa da olmasa da, yerliler olarak çok çalışmamız lazım. Sosyal medyanın gücü gerçekten inanılmaz. En son Cenk'in fiyatı da 150 milyon euro'ya çıktı. İkimiz 300 milyon euro ediyoruz."

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı atalay

Aerobik testlerinde genelde en iyi çıkıyorum ancak geçmişte 90 dakikayı çıkaramıyor algısı oluşmuştu. Algıyı yıkmak inanılmaz zor.

O kadar anlattık; cevabı kendisi vermiş.

Çevrimdışı Berat

Şenol Hoca'nın olmadığı Karabük maçını geçen sene kötü bir performans ile kaybetmiştik.

Çevrimdışı LuceGel

Ts maçından önce Vodafone Parkta Çin milli günü kutlanacak,Çinin Ankara büyükelçisi davetliymiş.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Eylül ayı fikstrü bir hakem katliamı haricinde harika geçti. Darısı diğer aylara.

Karabükspor 0 - 1 Beşiktaş
Porto 1 - 3 Beşiktaş
Beşiktaş 2 - 0 Konyaspor
ali palabıyık 2 - 1 Beşiktaş
Beşiktaş 2 - 0 RB Leipzig     

5 karşılaşmada 9 gol atıp  3 gol yemişiz.   Yediğimiz 3 golün 2si penaltı.

[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2017, 19:22:37 Rebel_Eagle1903 ]
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Etiketler: