Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5780783 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Daha 25 yaşında Oğuzhan futboldan bıkmış gibi her geçen gün üstüne koyacağı yerde geri geri gidiyor bu futbolla avrupa hayali suya düşer biliyosun haftaya ts maçı var ne diye fb maçında bukadar hakemle muhatap oluyorsun sen kaptansın kolundaki pazubandın hakkını veremiyor malesef
Quaresma yı hiç saymıyorum devre arası satılır umarım.
Atibayi atlamisin

Çevrimdışı Egos

Çevrimiçi Kartal Ç

Aboubakar portoda daha şimdiden 8 maçta 8 gol atmış. Sezon başı olmasına rağmen sanki bu sene geçen seneye göre daha etkili gibi.
Portodaki oynatılış şekli belli ki bizim geçen senekiden daha uygun onun profiline.
Aboubakarı sahada kullanış olarak porto ve bizim aramızda teknik anlamda nasıl farklar var? mesela bu sene bizde devam etse bu performansı gösterir miydi?

Çevrimdışı LuceGel

Necmi abinin "rahat olun, 'bize operasyon yapiliyor' dusuncesinden kurtulun" tavsiyelerini onemsiyorum ve degerli buluyorum. Ozguven zedeleyen ve yikici psikolojik bir atmosferin insasina yol acabilir bu dusunce eger siklikla dillendirilirse. Fakat, bu dusunceden uzak duralim derken hepten boslama olarak tanimlayabilecegimiz baskaca bir hataya dusmemek lazim. Ne demek istedigimi biraz acayim.

Fenerbahce derbisinde tahakkuk eden hakem katliami son iki yildir ince ince islenen "Besiktas hakemler tarafindan korunuyor" algisini paramparca etti. Mezkur algi bu algiyi piyasaya suren ve mutemadiyen isleyen FB lobisinin uzerine coktu. Hani Aykut Kocaman'in "Besiktas'i yendigimize pisman ettiler" soylemi var ya tamda bu gercegin disavurumu. Ridvan Dilmen, Serdar Ali Celikler, Gurcan Bilgic, Ilker Yagcioglu, FB'nin kucukbas muhabirleri ve yoneticileri buna benzer ifadeler kullandilar. Onlar Besiktas'in lobisi galibiyetimizi golgeledi derken aslinda sozkonusu alginin cokmesinin ruh dunyalarinda meydana getirdigi huzursuzlugu ifade ediyorlar. Yoksa Besiktas yonetimi Ali Palabiyik meselesini hic sicak tutmadi, hatta Besiktas taraftari tarafindan tonu cok yumusak  bulunan bir iki demecle gecistirdiler. Peki FB'lileri Akhisar macindan sonra boylesine sirazeden cikaran, ofkeden kudurtan sey neydi?

Birincisi, bahsettigim gibi hakemler Besiktas'i koruyor iddiasinin cokmesi. Besiktas'in magdur oldugu gerceginin toplumsal bir karsilik bulmasi. Hakemler tarafindan derbide alenen dogranan bir takimin hakemler tarafindan korundugunu iddia etmek artik oyle kolay degil. Sirf bu yuzden sezonun ortasina yaklastigimiz su gunlerde bir imza toreni musameresi uydurup Besiktas'i hedef aldilar. "Catir catir yendik, Pepe atilsa o tartisilan pozisyonlar olmazdi, Cenk'in pozisyonunu ancak 3. tekrarda anlayabildik, hakem ne yapsin, hakeme gereksiz yukleniliyor" minvalinde zirvalar urettiler. Yani Besiktas'in hakem tarafindan katledildigi gercegini ortmek icin o kadar caba sarfettiler ki bu cabalarin Akhisar'da duvara toslayip dagilmasi onlari cildirtti. Derbiyi catir catir kazandigi iddia edilen takimin Akhisar kalesine sut dahi atamamis olmasi aslinda derbinin hakemle kazanilmis bir mac oldugunu gozler onune serdi.  Ridvan'in ofkeden sesi titriyor, gozleri seyiriyor, rengi mora ve zaman zaman kirmiziya donuyordu. Hemen ondan sonra konusan Serdar Ali Celikler ofkeden kudurmus bir sekilde Fikret Orman TFF'yi yonetiyor  zirvasini one suruyordu.

Ikincisi, FB'lilerin galibiyete tam anlamiyla sevinememelerinin diger bir nedeni, belkide en onemlisi, gercegi en az Besiktaslilar kadar gormeleriydi: yani derbiyi hakederek kazanmadiklarini hepsi "catir catir" biliyordu. Besiktas'i yenmeleri icin 2 kirmizi kart ve 2 penaltinin yetmemesiydi onlari cildirtan. Ayrica bir penaltisinin ve nizami bir golunun de iptal edilmesi gerekti galibiyet icin. Buna ragmen Besiktas FB cezahasina 210 kez girmisken, FB Besiktas cezahasina sadece 70 kez girebildi. Penaltilar disinda kaleyi bulan sutu yok Fenerbahce'nin. Iste haksiz galibiyet onlarin zaten az olan vicdanlarina bile agir geldi. Aykut'u ve diger FB'lileri galibiyete pisman eden sey Besiktas lobisi degildi, iste bu yalin gercekti.

Evet boslama tehlikesinden bahsediyordum. FB'yi takmayalim, bize operasyon cekiliyor dusuncesinin esiri olmayalim ama son 2 gundur medyada gozle gorulur bir sekilde bize karsi sergilenen dusmanliklari da boslamayalim. Ozellikle Ridvan Dilmen'in basini cektigi, Hurriyet gazetesinin koordinasyon merkezi olarak rol oynadigi bazi algilardan bahsedeyim.

Hurriyet gazetesi 2 gundur iyice azitmis vaziyette. Dun internet sitesinin mansetine Bulent Yildirim resmini koyup "iste tuttugu takim" diye bir baslik atmislar. Neyse habere tiklayinca, hakemlerin tuttugu takimlari gosteren sirali bir galeriye yonlediriliyorsunuz. Listenin ilk 7 veya 8 hakeminin hepsine Besiktas yazmislar. Listede suan gorev alan hakemlerin cogu yok ama tarihte ne kadar gorev yapmis Besiktas'li hakem varsa koymuslar. Listeye bakan birisi "ulan bu hakemlerin hepsi Besiktasliymis" der. Fakat dedigim gibi 10 yil once hakemligi birakanlar bile var. Ali Palabiyik'i da Galatasarayli yapmislar. 17 kisilik listenin 8'i Besiktasli, 5'i GS'li, 3'u Fb'li ve biriside TS'li. Algiya bakar misiniz?

Hurriyet internet sitesi bugun Ahmet Ercanlar imzali, FB'nin cezali yoneticisiyle yapilmis ismarlama bir roportaji yayinlamis. Roportajin icerigini okuyunca ne amacla oraya konuldugunu hemen anliyorsunuz. Yonetici diyor ki "bakalim hakemler analarina kufur eden Senol Gunes'in maclarini nasil idare edecekler. Bundan boyle TFF'nin ve hakemlerin ensesindeyiz." Evet, roportaj adi altinda hakemlere mesaj veriliyor. Ve bu roportaj yine mansetten veriliyor. Yine GS macinin hakemi icin mansetten "hakem skandali" basligini atmislar. Bunlar sadece 2 kez goz gezdirmeyle farkedilen haberler. Yoksa ornekler cogaltilabilir.

Son olarak Bulent Yildirim'a 7.4 puan verilmis. Niye? Alper'e yanlis kirmizi vermis. FB'nin les gibi oynadigi bir macta, ustelik Palabiyik'in skandallari kadar kotu olmayan bir karar verdi diye 7.4 veriliyor. Fakat derbiyi katleden Ali Palabiyik'a 7.9.  Dun Serdal Ali Celikler (ki tam cakaldir, sistemi cok iyi bilir) diyor ki "dun gazetede Ali palabiyik 3 hafta dinlendirilecek haberini okuyunca dedim ki tamam Fenerbahce bu sene sampiyon olamaz. Cunku 3 hafta ceza vererek diger hakemlere bakin FB lehine hata yapani yakarim denmek istendi." Bu herifler Aziz'in hakem operasyonlarini, bugune kadar carkin nasil isledigini cok iyi biliyor. Evet Bulent Yildirim'a 7.4 verilmesi 6 hafta veya daha fazla dinlendirilmesi demek. Yani Celikler'in iddiasiyla Bulent Yildirim'a verilen ceza "Besiktas'i dogramakta sorun yok ama FB'ye hakli da olsa kirmizi verirseniz sizi yakariz" demekle esdeger degil mi? Kesinlikle oyle.

Hakemler bize operasyon cekiyor demeyelim ama bu gercekleri de goz ardi etmeyelim. Sosyal medyadan bu tur algilara karsi guclu ve etkili tepkiler vermeye devam etmeli Besiktaslilar.
Ntvspor bir yana Hurriyet spor servisi şirazeden çıkmış vaziyette hergün aleyhimize algı çalışmasındalar açıkçası ben artık bu gazeteyi almayacağım ama bu durumu sosyal medyadan veya maille kendilerine hissettirmemiz lazım. :money:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Berat

Geçen sene deplasmandaki Ts maçını izleyememiştim, bu sene de yakın arkadaşımın düğünü sebebiyle kaçıracağım. Tribünlere bol enerji yolluyorum!

Çevrimdışı LuceGel

Beyaz forma siyah şort beyaz konçla çıkıyoruz kalecimiz yeşil forma giyecek en sevdiğim oraya 3 puan yazmanızı rica edicem :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ayberk

Tolgay ve Medel ortasahası normal şartlarda kağıt üzerinde çok iyi görünse de beraber oynama alışkanlıkları yok,
umarım büyük bir dezavantaj oluşturmaz.
Hoca forvette muhtemelen Cenkle, sağda Lens ile başlar
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Kombine sahipleri biletini kulübe devrettiğinde geri dönüşü nasıl oluyor puan filan duymuştum ama tam olarak bilen yaza bilir mi ?
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı hakank

Kombine sahipleri biletini kulübe devrettiğinde geri dönüşü nasıl oluyor puan filan duymuştum ama tam olarak bilen yaza bilir mi ?
r) Kombine transferlerinde kısıtlama olacak mı?

- Evet... Kombine sahibi taraftarlarımızın sezon içinde 6 maç ile sınırlı transfer hakkı bulunmaktadır.

s) Maçlık transfer hakkım doldu, bir sonraki maça gidemiyorum, kombinem ne olacak?

-Transfer hakkı dolan, bir sonraki maça gidemeyecek olan taraftarlarımız, koltukları maçlık kulübe devredebilir, biletlerinin kulüp tarafindan satılmasının ardından passolig hesaplarına bilet ücretinin (masrafların düşülmesinin ardından) %60'ı para puan olarak yansıtılır. Biriken puanlar kombine yenilemelerinde indirim sağlamaktadır.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/69540/

neler olacak neler neler olacak

Çevrimiçi Kartal Ç

Sen biletini kulübe devrettiğinde eğer koltuğun satılırsa gişe ücretinin bir kısmı senin passo kartına yükleniyor.
mesela bir sonraki sene kombine alırken o iade edilmişleri de kullanabiliyorsun.
Devrettiğin koltuğun satışa çıkması için öncelikle kombinesiz koltukların tükenmiş olması gerekiyor.
Zaten fazla sayıda kombinesiz koltuk olmadığı için onlar hemen tükeniyor.

Kulübün resmi sitede sezon başı yaptığı açıklamadan:

s) Maçlık transfer hakkım doldu, bir sonraki maça gidemiyorum, kombinem ne olacak?

-Transfer hakkı dolan, bir sonraki maça gidemeyecek olan taraftarlarımız, koltukları maçlık kulübe devredebilir, biletlerinin kulüp tarafindan satılmasının ardından passolig hesaplarına bilet ücretinin (masrafların düşülmesinin ardından) %60'ı para puan olarak yansıtılır. Biriken puanlar kombine yenilemelerinde indirim sağlamaktadır.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

r) Kombine transferlerinde kısıtlama olacak mı?

- Evet... Kombine sahibi taraftarlarımızın sezon içinde 6 maç ile sınırlı transfer hakkı bulunmaktadır.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/69540/

Sen biletini kulübe devrettiğinde eğer koltuğun satılırsa gişe ücretinin bir kısmı senin passo kartına yükleniyor.
mesela bir sonraki sene kombine alırken o iade edilmişleri de kullanabiliyorsun.
Devrettiğin koltuğun satışa çıkması için öncelikle kombinesiz koltukların tükenmiş olması gerekiyor.
Zaten fazla sayıda kombinesiz koltuk olmadığı için onlar hemen tükeniyor.

Kulübün resmi sitede sezon başı yaptığı açıklamadan:

Teşekkür ederim cevaplar için. Bu kısıtlama işi çok iyi oldu adam sırf derbi ve şampiyonlar ligi için kombine alıyor sonra normal maçlarda gişe fiyatından veriyorum diye satıyor. Bizim 8. kategori gişe fiyatları  80-150 arası değişiyor ona bir maçın gelişi 60 tl. Her türlü kara geçiyordu bu uyanıklar.
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2017, 15:27:00 Rebel_Eagle1903 ]
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Erdem Ayaz

ezberinde bu kadarını tutabilmiş.
Atiba Quaresma kadar kart mı görüyor ?  Bu sabah ben Ben atibadan mı bahsediyorum ? Boş konuşmalara cevap vermem normalde ama ben Atiba dan bahsetmiyorum ilk önce hangi oyuncuya değiniyorum onu bi tespit et bunun içinde yazdıklarımı iyi okuman lazım ki anlayasın ona göre yorum yapasın böyle ezbere yorum yapmayasın.
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2017, 15:42:07 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Çevrimdışı caner.eryigit

Hafif hafif çiseleyen yağmur ve güzel bir İstanbul havası Mabede doğru yolculuk başladı.Bu akşam da yüzümüzü güldür Beşiktaş’ım.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Kesinlikle kolay maç olmayacak, ama yeneceğiz.Lens negredo bi gol atın şu maç  :lol:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ekim 2017, 17:38:20
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Tekirdağ pankartı yerine Kırkağaç gelmiş.
Kavun dağıtsalar bari :)
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Ayberk

Çevrimdışı Berat

Maça 1 saat kalmış az sakin konsantre ve hoşgörülü olun lütfen.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bugün Beşiktaş Iğdır Çin televizyonlarının Beşiktaşla ilgili görüntülerini paylaşmış

yeni mi abi yoksa eski olan mı ?

Çevrimdışı Ayberk

yeni mi abi yoksa eski olan mı ?

yeni, leipzig maçının özet görüntülerini yayınlamış çin televizyonu

https://twitter.com/igdirBJK/status/914168864761630720

trollenmiyoruzdur umarım  :D
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2017, 18:43:18 Ayberk ]

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ekim 2017, 18:41:22
İlk üç sıra yağmur alıyor...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Haydi bırakın tartışmayı maç başlıyor :)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ekim 2017, 19:05:22
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Etiketler: