adamlar biz giderken bilmem kaçıncıya dönüyorlardı
farketmez Tangaz hayatta en kolay bana bir şey olmaz ben bu işi iyi biliyorum
diyenleri devirirsin. Dikkatini çekeyim bir kaç defa dönen onlar değil mendez peki mendez
bir oyuncu için önüne yeni sunulmuş bir pastadan vaz geçermi sence. Unutuyorsun
biz ahmet bulutla çalışıyoruz oda mendezin ortağı. Beşiktaş olarak demiyorum pasta diye burda pasta
Türkiye futbolu büyük ihtimal bu benim tahminim Beşiktaş üzerinden Türkiye kulüplerine
yapılan bir mendez operasyonu bu. Beşiktaş bu işde karlı ve başarılı görünürse hepsi kapısında
biterler. geçen sene bu iki oyuncunun bize kiralanması gibi yada gomez transferinde bazı şeylere bakmak
lazım fiorentina menejeri mesela mendez ortağı olduğu söyleniyor. mendez ingiltere ispanya portekiz
de at oynatıyor. italyanın en büyük menejerlerinden biri ortağı Türkiyedede Ahmet Bulutla ortaklık yapıyor.
Biz hangi oyuncuyla görüşsek Ahmet Bulut kulüp menejeri olarak gidiyor pazarlık yapıyor. Biz Ahmet
Buluta hem pazar açıyoruz hemde onun aracılığıyla mendez pazarına ulaşıyoruz. Şimdilik alıcı konumundayız
daha sonra bu satıcı konumundada yüreyecek belli. Aziz buna uyandı Ahmet Bulut Beşiktaş ilişkisine duyduğu
tepki yüzünden onunla papaz oldu.
Beşiktaş yönetimi sadece ülkede değil uluslar arası ilişkilerdede öne geçip liderlik yapmaya başladı. Başkanın
dünya kulübü söylemi laf olsun söyleyeyim söylemi değil bir proje bu.
Renkliler bunu görüyor ve çaresizler Beşiktaş bu atılımı onların en güçsüz olduğu anda yaptı. İki neden ortada
fener bu güne kadar tek gücü paraydı. Para kaybolunca balon patladı gs Fetö lobisiyle götürdü 20 yıldır şimdi
en azından ülkede bu patladı. Devlet fetöye savaş açmış durumda şimdi gsyle uğraşacak zamanları yok kendi
paçalarını kurtarmaya uğraşıyorlar o nedenle gsde kedi gibi sindi. Geçen sene yöneticilerinin federasyonda bizim
hiç bir gücümüz yok itirafı zaten her şeyi açıklıyor. iki renkli kardeş ikiside yerin dibini gördüğü anda Beşiktaş
güçlenmeye ve doğru yönetilmeye başladı. eskiden olsa biri düşse diğeri yüklenirdi dengelerlerdi. şimdi bu seçenekde yok.
ikiside ayrı ayrı var olma savaşı veriyorlar. Biz camia ve yönetim olarak fenere fazla döndük biraz gs yede bakmak lazım artık.
ilk fenere yüklenmek doğruydu esas tehlikeli rakip o güçlü olanda onlardı ama dağıldılar artık. şimdi diğer kardeşe dönmek lazım
elde odunu tutalım fener kafasını kaldırdıkça odunu vururuz.
Fikret ormanı biraz tanıdıysam gs yi buzdolabına kaldırdı iyice soğutuyor soğuk soğuk götürecek onu. Beşiktaş camiasının
gs ye duyduğu nefret çok daha büyük. ama uğraşmakta fenere göre daha kolay. fenerin sürekli kulübü besleyen bir
camiası var kolay toparlanıyorlar gs öyle değil onların kulüpten beslenen camiası var besin zinciri kırılırsa ortada kimse kalmaz.