Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5785356 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Baskan gider seneye Janssen’i alir Tottenham’den. Buraya yaziyorum, demedi demeyin :lol:

Janssen'in nesini gordunuz Allah askina? Ne bir Mario Gomez ne bir Aboubakar. Sadece fizik gucuyle oynamaya calisan hantal bir adam, boyle forvetlerle dolu kuzey Avrupa. Bize Premier Lig'de 27 macta 2 gol atabilen kazmalar lazim degil, kendisini ispat etmis belli bir kariyeri olan adamlar lazim. Iyi defans yapan, kapali oynayan rakipler de oynatmaz zaten boyle hantal, teknigi zayif tipleri.

Çevrimdışı atalay

Leipzig maçı ile ilgili son olarak: Akan oyunda veya duran toplarda yapılan ortalar sırasındaki yerleşim önemli. Leipzig'in bunun üzerine güçlü geçiş düzenleri var. Yerleşim kadar, ikinci topları kazanmak ve ilk topa doğru baskı yapmak önemli.

Çevrimdışı canergiray77

Değerli abilerim kardeşlerim konu dışı yaptığım için şimdiden özür diliyorum daha önceden necmi abiyle de konuşmuştum haberi var pazar günü trabzon ile oynayacağımız maca  Spor toto  kuzey kale alt bölümünden bilet arıyorum bu maça çok gitmek istiyorum engelli kategorisine kaç kez başvuru yapmama rağmen bilet çıkmıyor passo sitesi kitlendiğinden dolayı alamayabilirim bilet  Spor toto  kuzey kale alt bölümünden kombinesi olup da şehir dışında yada işi olup gelemeyen varsa bana aktarabilir mi Teşekkürler
( eğer mesajım da bir sorun görürseniz silebilirsiniz )
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Berat

Bu q7yi hala savunan yüksek takipçi sayılı bütün sosyal medya hesaplarının da te...

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bu dostumuz Lensi yedek bırakmaya daha nekadar devam edecek ?
Yedek diyemi alındı bu adam ?
Quaresma yı kesmek bukadarmı zor her kritik maçta kırmızı görüyor takımı 10 kişi bırakıyor
Tosic ve Quaresma bu ikisi dışında takımda bukadar sık ve keyfi kırmızı gören oyuncular yok
Bu 2 futbolcuyu devre arası göndermek lazım ikisinede tahammülüm kalmadı bizi her maç yakıyorlar
Takim oyuncusu değil bu Tosic ve Quaresma
Umarim satarız derhal bu arkadaşları bu takımı ve taraftarı en çok yıpratan bu iki futbolcudur
Sonu Hüsranla biten maçlarda puan kaybımızın en büyük nedenleridir.
Tosic ve Quaresma nın Beşiktaşa verdiği zararı kimse vermedi
Böyle yarın öbürgün acaba kart görüp takımı 10 kişi bırakacakmı korkusunu bize yaşatan bu 2 futbolcuyla yollar kesinlikle ayrılmalı.
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2017, 07:30:23 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı mylife1903

Bu dostumuz Lensi yedek bırakmaya daha nekadar devam edecek ?
Yedek diyemi alındı bu adam ?
Quaresma yı kesmek bukadarmı zor her kritik maçta kırmızı görüyor takımı 10 kişi bırakıyor
Tosic ve Quaresma bu ikisi dışında takımda bukadar sık ve keyfi kırmızı gören oyuncular yok
Bu 2 futbolcuyu devre arası göndermek lazım ikisinede tahammülüm kalmadı bizi her maç yakıyorlar
Takim oyuncusu değil bu Tosic ve Quaresma
Umarim satarız derhal bu arkadaşları bu takımı ve taraftarı en çok yıpratan bu iki futbolcudur
Sonu Hüsranla biten maçlarda puan kaybımızın en büyük nedenleridir.
Tosic ve Quaresma nın Beşiktaşa verdiği zararı kimse vermedi
Böyle yarın öbürgün acaba kart görüp takımı 10 kişi bırakacakmı korkusunu bize yaşatan bu 2 futbolcuyla yollar kesinlikle ayrılmalı.
Bugun gonderelim ustune tazminat verelim, gazci yonetimi mi bu

Sen bunlara tahammul edeme
Ben sunlara tahammul edemeyim
Baskasi fabriyi gondersin
Oburu adriyanoyu gondersin
En son da hocayi gonderip, kulubu kapayalim

Ilkokul tiyatrosu mu bu

Çevrimdışı ekrembaser

Pala her gün bir tık daha aklanıyor bugün de sadece maçta bir hata yaptığı yazılıp çizilmeye başlandı

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Günaydın  :super:

Lens dün saçlarını kestirmiş eski imajına yaklaşmış. Performansı da eskisine döner inş  :D

Bence Hoca kesinlikle Negredo'yla başlamalı. Basında çıkan kadro şekillendi haberlerine bakıyorum aynı klasik kadromuz. Medel, Lens, Negredo'nun yedek olduğu.. İleride biz bu Negredo'yu neden ilk 11 başlatmamışız diye dövünüp durucaz.
Lens'in ilk 11 başlaması Quaresma'nın aklını biraz başına getirir. Ama bi yandan da böyle maçları iyi oynuyor Q7.. Adam eksiltme, top tutma özelliklerine ihtiyacımız olacak.

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
Eine große sportliche Veranstaltung, Les meilleurs Équipes, The Champions!

Eine große sportliche Veranstaltung, Les meilleurs Équipes, The Champions!

:claps: :claps: :claps:
Ben ŞL moduna girdim :tabe:

Çevrimiçi sozkul

Beşiktaş'ın stoperi bunu yapamaz. Üçten fazla direkt pas opsiyonu var. Zaten tercihi
de bu değil. Saha boşalttığın bir oyunda atak devamlılığı bir tarafa rakibe yerleşme
fırsatı veriyorsun.

Bu pozisyonda ben çok kızmıştım Tosiç'e, birde hafifçe öbür tarafa bakıyor, görüyor yani ki görmese ne olacak, arkadaşlarının nerede olduğunu önceden biliyor olmalı, yani Tosiç'in kendi düzeyi için bile çok saçma hareket, acaba hakemin koşusunu rakip koşusu mu sandı?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Günaydın BÜYÜK BEŞİKTAŞ Ailesi,

Bugün ki maçı alırsak Lider  olarak bitirme sansımız cok yüksek.

İkincisi, Almanyanın en iyi takımlarından birini yenerken , bu ülkede ancak hakemle bizi yenebileceklerine ikna olacaklar  :biggrinking:

Çevrimiçi sozkul

Dün tivibu da Fikret Orman'ın Ozi ve Tolgay'ın kontratlarının ne zaman uzatılacağı sorusuna cevap verirkenki vücut dili hiç hoşuma gitmedi.
Adamlar 3 ay sonra istediklerine imza atabilecekler.

Çevrimdışı ekrembaser

Dün tivibu da Fikret Orman'ın Ozi ve Tolgay'ın kontratlarının ne zaman uzatılacağı sorusuna cevap verirkenki vücut dili hiç hoşuma gitmedi.
Adamlar 3 ay sonra istediklerine imza atabilecekler.

Ne söyledi ben dinleyemedim abi

Çevrimdışı Ayberk

Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Günaydın  :super:

Lens dün saçlarını kestirmiş eski imajına yaklaşmış. Performansı da eskisine döner inş  :D

Iste gercek Lens bu.  :evillol:

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bugun gonderelim ustune tazminat verelim, gazci yonetimi mi bu

Sen bunlara tahammul edeme
Ben sunlara tahammul edemeyim
Baskasi fabriyi gondersin
Oburu adriyanoyu gondersin
En son da hocayi gonderip, kulubu kapayalim

Ilkokul tiyatrosu mu bu
Beşiktaş kulübü de ali babanın çiftliği mi ? ; bukadar insan efendi gibi sahaya çıkıp kırmızı görmeden efendi gibi oyununu oynuyorsa sende oynayacaksın böyle kritik derbide takımı 10 kişi bırak ondan sonra bide üstüne tebrik mi edelim napalım ? Her sene 3-5 tane kırmızısı var bunların
Burası beşiktaş kimsenin şımarıklığını çekme gibi lüksümüz yok ben olanı söylüyorum
En azından 1 puan alırdık Quaresma kırmızı görmeseydi neyse olan olmuş o ayrı bişey
Ama bu olay böyle sürekli tekrarlanırsa ozaman işin cılkı çıkar bu takım bukadar önemli zorlu.maç trafiğine gidiyorken fb leipzig trabzonspor maçları üst üste gelmişken bu hareketi yapmayacaksın kırmızı görmeyeceksin
Tebrik edecek halimiz yok çok öfkeliyim Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değil türkiyenin en büyük en takdire şayan en muazzam kulübünde oynuyorsun biraz dikkatli olacaksın.

Çevrimiçi sozkul

Ne söyledi ben dinleyemedim abi

Hiçbirşey , sanki saklamaya çalıştığı bir mutsuzluk ifadesiyle zamanı gelince dedi.

Çevrimiçi Kartal Ç

Bence Hoca kesinlikle Negredo'yla başlamalı. Basında çıkan kadro şekillendi haberlerine bakıyorum aynı klasik kadromuz. Medel, Lens, Negredo'nun yedek olduğu.. İleride biz bu Negredo'yu neden ilk 11 başlatmamışız diye dövünüp durucaz.
Lens'in ilk 11 başlaması Quaresma'nın aklını biraz başına getirir. Ama bi yandan da böyle maçları iyi oynuyor Q7.. Adam eksiltme, top tutma özelliklerine ihtiyacımız olacak.

yarın lens oynasa trabzon maçında da oynayacak. o göbek ve kondisyon bir haftada 2 maçı kaldırabilir mi acaba?

Çevrimdışı murat baltacı

Birşey soracağım yarın uçakla geleceğim maça Sabiha gökçenden stada hangi vasıtayla gelsem mantıklı olur saat 5 30 da İstanbul’da olacağım hangi vasıtayla gelmem mantıklı olur konu dışı yaptığım için kusura bakmayın
Hiç uğraşma havaalanındayken yol durumuna bak çok tıkalı değilse E-3 otobüsüne bin 4. levente hızlı bir şekilde geliyor 4.leventten beşiktaş kabataş otobüs minübüs hepsi var istersen metroyla taksime geçersin. Trafik varsa kadıköye geçip vapura binmen mantıklı.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bugün aile babası apaçimizin doğum günüymüş :) Umarım güzel bir maç çıkartır.

Çevrimdışı ekrembaser

Hiç uğraşma havaalanındayken yol durumuna bak çok tıkalı değilse E-3 otobüsüne bin 4. levente hızlı bir şekilde geliyor 4.leventten beşiktaş kabataş otobüs minübüs hepsi var istersen metroyla taksime geçersin. Trafik varsa kadıköye geçip vapura binmen mantıklı.

Teşekkür ederim

Çevrimdışı Egos

Beşiktaş kulübü de ali babanın çiftliği mi ? ; bukadar insan efendi gibi sahaya çıkıp kırmızı görmeden efendi gibi oyununu oynuyorsa sende oynayacaksın böyle kritik derbide takımı 10 kişi bırak ondan sonra bide üstüne tebrik mi edelim napalım ? Her sene 3-5 tane kırmızısı var bunların
Burası beşiktaş kimsenin şımarıklığını çekme gibi lüksümüz yok ben olanı söylüyorum
En azından 1 puan alırdık Quaresma kırmızı görmeseydi neyse olan olmuş o ayrı bişey
Ama bu olay böyle sürekli tekrarlanırsa ozaman işin cılkı çıkar bu takım bukadar önemli zorlu.maç trafiğine gidiyorken fb leipzig trabzonspor maçları üst üste gelmişken bu hareketi yapmayacaksın kırmızı görmeyeceksin
Tebrik edecek halimiz yok çok öfkeliyim Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değil türkiyenin en büyük en takdire şayan en muazzam kulübünde oynuyorsun biraz dikkatli olacaksın.

sen ilk mesajında sadece quaresma ya da tosic'i eleştirmedin ki, şenol güneş ve yönetime laf çarptın. "bu kadar insan efendi gibi sahaya çıkıp kırmızı görmeden efendi gibi oyununu oynuyorsa" dediğin maçta 3 kırmızı kart görmüşüz. işin komiği quaresma'nın kırmızısının neredeyse oğuzhan'ın gördüğü kırmızı kadar tesirsiz olması. tosic'in kariyerinde gördüğü iki kırmızı kart var, biri karabük maçında, diğeri fenerbahçe ile oynadığımız kupa maçında; hiç sözünü edememişsin, fakat bak bakalım atiba'nın kaç tane? "beşiktaş ali babanın çiftliği değil" deyip kendi babanın çiftliğiymiş gibi futbolcu yolluyorsun. tipik yeni transferler geldi, eskileri hemen yollayalım mantığı.

oynamasını istemediğin, gönderelim dediğin quaresma kırmızı görmüş hâlâ "fb leipzig trabzonspor"u sayıklıyorsun. ilk maç geçti, gerektiğinden fazla yorulup sonucu alamadık, ama bunun tek sebebi futbolcular değildi; ikincisinde kırmızı kartın hükmü yok, üçüncüsünde de "yedek otursun diye mi aldık" dediğin lens'in önü açılmış belki istediğin gibi lens forma giyecek. sen yine de hem nalına hem mıhına...

bu kadar kötü değerlendirme yapmak için hakikaten büyük bir sinir krizi geçirmiş olman gerek, geçmiş olsun kardeşim. bir dahaki sefer hakemi de yeneriz, quaresma'ya formanın zannettiği kadar garanti olmadığını da gösteririz; o günleri sağlıklı biçimde görmek istiyorsan stresi biraz azalt, kendini bu kadar harap etme.

tekrar geçmiş olsun.

Etiketler: