Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5780718 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Birkaç pozisyonda sıkıntısı olsa da Tosic'in ilk müdahaleleri yerli yerindeydi. Vertical oyunlar ile öne çıkan bir takım için bu ilk topa baskılardaki hamleler önemli. Bu maç ona artı yazar.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Allahım sana şükürler olsun

İns bu grubu 18 Puanla Lider ve rekor şekilde bitircez :)

Çevrimdışı goktasoktay

Birkaç pozisyonda sıkıntısı olsa da Tosic'in ilk müdahaleleri yerli yerindeydi. Vertical oyunlar ile öne çıkan bir takım için bu ilk topa baskılardaki hamleler önemli. Bu maç ona artı yazar.
Yanlış hatırlıyorsam düzelt, tosic bugün sıfır hata oynadı. Hele o gol aksiyonu müthişti, bir de o dakikada..
Senin de dediğin gibi, bugün forma için ben de varım, kolay vermem dedi.

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı tangaz

enfesti bence o golü de hak etmişti :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Eylül 2017, 23:58:35
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
totem devam ediyor

19 şut çektiler şişmanoğlu dedemiz görevini yapmış :)
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

grupta ilk 3 sıralama nasıl olur bilemem ama 4. monaco olur. bu da burada dursun  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atalay

Derin savunma yaparken pozisyon almada bir-iki sıkıntısı oldu. @goktasoktay | Aksiyonu başlatıp, hücumu bitirmesi bile değerli. @tangaz
[ Son Düzenleme: 27 Eylül 2017, 04:06:33 atalay ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kampl: "Birçok stadyumda maç oynadım, bugüne kadar ben böyle bir atmosfer görmedim. Gerçekten muhteşem. Beşiktaş'ın çok iyi taraftarı var."

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Eylül 2017, 00:01:41
grupta ilk 3 sıralama nasıl olur bilemem ama 4. monaco olur. bu da burada dursun  :icool:
Bi dur iki maç üst üste onlarla iki beraberlik yeter bize.
Orda yenilmeyelim potaya sokarız yoksa...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı atalay

Cenk ve Oğuzhan'ı bugün izleyen önemli scoutlar varsa yanına bir ✔ koymuşlardır.

Çevrimdışı tangaz

monaco ile dışarda içerde sıralaması ile arka arkaya oynayacağız ben 4-6 arası puan bekliyorum en kötü 3 puanı cebe koyarız.

Çevrimdışı Alper1903

Demek ki neymiş? Beşiktaş artık üst klasman bir takımmış, ligde bazı orman çocukları tarafından önü kesilmeye çalışılıyormuş. Tüm ülke bunu gördü bugün.

Çevrimdışı levitate

Adamlarda bitiricilik 0 galiba 19 şutta 3 isabet
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Leipzig'in tüm savunması toplam 9 kez top keserken, Tosic tek başına 10 kez top kesti!

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı goktasoktay

Yalnız leipzig ikinci devrede neden bundesligayı orada bitirdiğini gösterdi. Son vuruşlarda biraz daha becerikli olsalar, işler farklı olabilirdi. Pepe bizim için koskocaman bir artı. İkinci devre orta sahamız birazcık sınıfta kaldı sanki. Kontra fırsatlarını değerlendiremedik. Fakat netice olarak, beşiktaşım artık şampiyonlar ligi takımı oldu. Bugün bunu gösterdik. Özellikle ilk 20 dakika abandone oldu herifler.

Çevrimdışı tangaz

Bi dur iki maç üst üste onlarla iki beraberlik yeter bize.
Orda yenilmeyelim potaya sokarız yoksa...

bu 2 maç berabere biterse monaconun 4.lüğü perçinlenir ve 4. takımdan sadece 2puan çıkarırsak bu bizi ilk 2 dışında bırakabilir kötü olur.

Çevrimdışı atalay

İkinci yarıda skor odaklı bir oyun seçiminin de getirisi ile belli sıkıntılar var.

Kazanmak yanıltmasın, ikinci yarıyı gözden geçirmek lazım. Skor odaklı oyun seçimi anlaşılır. Geniş oynatmak da bir seçim fakat oyun geçişlerindeki düzen ve özellikle çıkış paslarını yaparken alanları kullanma konusunda iyi olduğumuzu söyleyemeyiz. Bir-iki fırsat var. Lakin onlarda da final paslarında sıkıntı yaşadık.

Çevrimiçi Mehmet57

Renkliler simdi de Leipzig’e sallamaya basladi. Bizim lig de en fazla 3. veya 4. olabilirlermis😭😭😭😭

Çevrimdışı tangaz

Leipzig'in tüm savunması toplam 9 kez top keserken, Tosic tek başına 10 kez top kesti!

paslarda 391e 260 la ezildik ve bu paslar öle yana falan değildi hep dikineydi bu  da bu verdiğin rakamları doğurdu.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Eylül 2017, 00:13:40
Renkliler simdi de Leipzig’e sallamaya basladi. Bizim lig de en fazla 3. veya 4. olabilirlermis😭😭😭😭
Porto zayıf diyorlardı üçledi.
Abu coşmuş buradaki maçtan önce acılıları yedirip motorunu bozmak lazım :)
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

günün tipitipi de timo wernerdi  :D

herif önce kulaklık istemiş ellerinde uygun tapa yokmuş sonra da oyundan çıkmış  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı MUSTAFA_

UCL:Maçın adamı kimdi?

RB Leipzig: Işıkları tamir eden kişi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Babel ve Pepe mest etti bu gece... Cenk de hayretimize hayret katmaya devam ediyor...

Çevrimdışı canergiray77

UCL:Maçın adamı kimdi?

RB Leipzig: Işıkları tamir eden kişi.

kedi ciğer misali bunlarınki ehueheueheu  :halay:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı goktasoktay

Bu arada, merak ediliyordu, bu liste ile ilgili ceza belli olmuş. 200 bin tl ceza vermişler. Hani küme falan düşüyorduk ya

Etiketler: