herif bi de gitti milletvekili adayı oldu la minör q
fırat aydınus fener maçlarına korku ile çıkıyor, mete kalkavan zaten fenerli oldu, halis fener maçlarına atanmıyor. varsa yoksa cücü, o da zaten belli olmuyor. adam delgadoya 30 metreden arkasını dönüp yüyürken kırmızıyı vermişti.
medya ve kitle gücü budur. biz anca konuşalım.
Fener maçında açıkça fener lige tutunsun diye operasyon çekilmiştir. eskiden bunu gizli saklı yapmaya çalışırlardı, bunu alenen yaptılar. o maçı kazanmamız imkansızdı. adamlar ceza sahasına girmeden 2 penaltı ile maç kazandı. göbeklinin kaçırdığı boş kale dışında pozisyon yok. bizimkiler hala romantiko madrid yok halemi de yenecekmişiz. dünya tarihinde hakemi de yenebilen bi takım varsa bana gösterin, o an forumdan yazarlığımı silerim.
Hakemi yenebilecek takim yoktur cok net. Hakemdeki yetki savas alanindaki baskomutanda yok yahu
Caldim dudugu koydum cocugu bitti gitti istersen sahanin ortasinda ac kendi kendini seet, imha et
Gol atti , duhuut ofsaynk
Yere dustun duhuuunk, aldatma
Elini kaldirdin duduuuut, itiraz hop hop 8 kisisin sahada
Penalti ve kirmizi bahsi oynamis havasi vardi ali palabiyikta, mafya masasi bile olabilir o performans arastirilmalidir.
Turkiyede olmaz ama.
Mesela cem papila bu mapushane gorunce mahalle cadaloZo kari gibi ayilip bayilan sekil mostorun devresi degil miydi? Hic kimse usunmeden cikip bakti mi cem papilanin samsunspor macindan sonra aldigi davalara, ulan ulkede akilli gazeteci yok onu da biz mi yapah
Gavurun gastecisi oglanci papazlari buluyir ustune filmini cekiyor oskar aliyir