Kardeşim takım içi dengeler niye bozulsun abouya 3.3 verdik dengelermi bozoldu abounun bonservisini alabilirsek maaşı 2.5 falan olur zaten ondan kıstığınıda lense vereceksin lens Türkiyeye fenere hiç gelmemiş olsa iki milyonada oynatırsın ama fenerde aldığı para belli genç oyuncu falanda değilki bizi seçsin gelişmek istesin sen almazsan fener bir sene daha kiralar oynatır bizde seneye töre oynarmı oynamazmı ayağına bakarız.
Abicim verelim bakalim 3.3 u yeni bir 5 sozlesmede, maas dengesi nasil bozuluyor. Yarin obur gun diger oyuncularin sozlesmesine direkt yansir.
Ya lens q7den babelden fazla ne yapmis da q7 ve babelden fazla alacak. Bu 2 oyuncu kendini sampiyon olarak kanitladi.
Gelmesin arkadas bonservissiz de degil ki yasli olmasina ragmen eger 2.5 civari alacaksa. 2.2 benim maximumdur bir kurus uzerine cikilmamali. Sanki baska kanat yok dunya uzerinde. Fener bitmis zaten biz hala niye onlari psikolojik bitirmeye calisiyoruz anlamiyorum. Insallah bu lensi fenere saglam bir fiyatla gecirme operasyonudur baskan tarafindan da Fener 6m euro bonservis 4 m euro maasla bize calim atar ve buyuklugunu(!) gosterir. O yastaki adam da o maasi aldiktan sonra bir dahaki kontratini dusunur mu, ne kadar kendini zorlar sizlerin takdirine birakiyorum. Bkz. Van persie, diego, van der wiel.