Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9115296 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Damdoy o takımda oynamadı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kopenhag'da Atiba ile beraber izlemiş Damdoy'u Hoca . İkisini de beğenmiş ve istemiş . Atiba bedava PSV'ye giderken Damdoy'a 4.5 milyon avro istemişler, pahalı gelmiş.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Antrenmanlarda, maçlarda izlemek için bol bol vakti var Hoca'nın. Mitrovic o şu bu transfer hamlelerinden önce Hoca kendi ezberlerini , takıntılarını bunların takım savunma ve hücumunda yarattığı sorunları sorgulayacak . Bunları sorguladıktan gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra bir de bakmış ki o Mitrovic aslında fena bir oyuncu değil.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Anıl1903

Büyük taraftarımıza 3. yıldız baskısı Kartal Yuvası’ndan! 2016 - 2017 sezon formalarını 3. yıldızımızla süslemek için büyük taraftarımızı Kartal Yuvası mağazalarına bekliyoruz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Büyük taraftarımıza 3. yıldız baskısı Kartal Yuvası’ndan! 2016 - 2017 sezon formalarını 3. yıldızımızla süslemek için büyük taraftarımızı Kartal Yuvası mağazalarına bekliyoruz.
Bu yönetimde kartal yuvasını işletenler cidden acayip kurnaz adamlar.

Eski formaları elden çıkarabilmek için çok akıllı bir taktik, bravo cidden.

Çevrimdışı mylife1903

E taliscayı da tanımıyordum dedi.videolarını izleyip okey vermiş ona da.Bu konuyu da söyledi
Birde mitroviç için yarış devam ederken geldi canlı izlemem imkansızdı keşke izleyebilsem dedi.
hatta ayakları iyi teknik falan dedi.O da bi kamp yesin görürüz durumunu gibi şeyler söyledi
Yani elimizi yıkayabiliriz herhalde mitroviç için başkandan sonra hoca da kamp yesin dedi
Birde @Yunus Emre Dökmeci kamp yesin derse buyrun cenaze namazına :bandit:
Taliska bilinmedik bir oyuncu degilki benfikanin oyuncusu ustelik kulubun takibinde olan hatta ve hatta berazilyadan almaya calisip alamadigi bir oyuncu, damdon kopenhak efsanesidir ama polonyada oynamadi.
Hocanin dili surtmis herbalde yada zanka ile karistirdi

Çevrimdışı sametbagan

Damdoy o takımda oynamadı.

Bilmiyorum ama o meyanda bişeyler söyledi hoca yanlız buna eminim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bilmiyorum ama o meyanda bişeyler söyledi hoca yanlız buna eminim.
Anladım, Atiba ile aynı takımda oynadı, onu kastetmiştir.

Öteki takım Wisla Krakow.

Çevrimdışı Mahmut

Kardeşim takım içi dengeler niye bozulsun abouya 3.3 verdik dengelermi bozoldu abounun bonservisini alabilirsek maaşı 2.5 falan olur zaten ondan kıstığınıda lense vereceksin lens Türkiyeye fenere hiç gelmemiş olsa iki milyonada oynatırsın ama fenerde aldığı para belli genç oyuncu falanda değilki bizi seçsin gelişmek istesin sen almazsan fener bir sene daha kiralar oynatır bizde seneye töre oynarmı oynamazmı ayağına bakarız.
Abicim verelim bakalim 3.3 u yeni bir 5 sozlesmede, maas dengesi nasil bozuluyor. Yarin obur gun diger oyuncularin sozlesmesine direkt yansir.
Ya lens q7den babelden fazla ne yapmis da q7 ve babelden fazla alacak. Bu 2 oyuncu kendini sampiyon olarak kanitladi.
Gelmesin arkadas bonservissiz de degil ki yasli olmasina ragmen eger 2.5 civari alacaksa. 2.2 benim maximumdur bir kurus uzerine cikilmamali. Sanki baska kanat yok dunya uzerinde. Fener bitmis zaten biz hala niye onlari psikolojik bitirmeye calisiyoruz anlamiyorum. Insallah bu lensi fenere saglam bir fiyatla gecirme operasyonudur baskan tarafindan da Fener 6m euro bonservis 4 m euro maasla bize calim atar ve buyuklugunu(!) gosterir. O yastaki adam da o maasi aldiktan sonra bir dahaki kontratini dusunur mu, ne kadar kendini zorlar sizlerin takdirine birakiyorum. Bkz. Van persie, diego, van der wiel.

Çevrimdışı mylife1903

Sabah attigim fotoya bak @tuncaboylu tam bir blackmail yani. Mertenze jantaj yapmislar, bileklemisler cocugu. Atibadan marseloya hatta yeni duyum zankaya kadar hepsi orda.

Psv 2012 yapiyoz kadroyu almisken mertenzi bi daha mi bilekmeyllesek diyorum

Çevrimdışı sametbagan

Taliska bilinmedik bir oyuncu degilki benfikanin oyuncusu ustelik kulubun takibinde olan hatta ve hatta berazilyadan almaya calisip alamadigi bir oyuncu, damdon kopenhak efsanesidir ama polonyada oynamadi.
Hocanin dili surtmis herbalde yada zanka ile karistirdi
Valla tanımadığını kendisi söyledi üstüne bişey söylemek olmaz.Damdoy içinse demin arkadaşın biri de düzeltti atibayla birlikte istemişler atiba gelmemiş psvye gitmiş
damdoyda pahalı gelmiş ondan alamamışlar.yani hoca trabzondan beri takip ettiği oyuncularla oynuyor burda.
Şöyle bir liste var oğuzhan marcelo atiba damdoy.sanki hoca da çok anlamıyor değil .baktığın zaman istediği oyuncular şu anda takımın temel taşları.
Damdoy da gelseydi belki gomez kadar değil ama aboubacar kadar katkı verirdi diye düşünüyorum.Hocayı çok mu gömüyoruz nedir bu transfer meselelerinde.

Çevrimdışı sametbagan

evet  :ok: ben takımları karıştırdım biraz

Çevrimdışı Anıl1903

Bu sezonun formalarını alamayanlar için güzel fırsat.Stokta kalan formaları böylelikle eritirler.

Çevrimdışı Mahmut

Guzel dusunce ama. Ben mesela bu sezon formasini almamis olsam sirf bunun icin almam zaten yeni sezon formasinda 3 yildiz olmayacak mi. Biraz bekler yenisini alirim.

Çevrimdışı celiker1

Oğuzhan, Cenk ve Necip şu an NTVspor da Güntekin Onay'ın konuğu
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu sezonun formalarını alamayanlar için güzel fırsat.Stokta kalan formaları böylelikle eritirler.
Bu yeni forma alanlara özel bir uygulama mı, yoksa ben mevcut formamı alıp taktırabilir miyim?

Çevrimdışı tuncaboylu

Guzel dusunce ama. Ben mesela bu sezon formasini almamis olsam sirf bunun icin almam zaten yeni sezon formasinda 3 yildiz olmayacak mi. Biraz bekler yenisini alirim.
Eski formalar şu anda 116 lira , yeni formalar en az 170 olur.

Çevrimdışı Anıl1903

Bu yeni forma alanlara özel bir uygulama mı, yoksa ben mevcut formamı alıp taktırabilir miyim?

Internette sene içinde forma alıp elinde faturası olanlara da 3 yıldız ekleme işlemi yapıldığı söyleniyor ama doğruluğunu bilmiyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

E taliscayı da tanımıyordum dedi.videolarını izleyip okey vermiş ona da.Bu konuyu da söyledi
Birde mitroviç için yarış devam ederken geldi canlı izlemem imkansızdı keşke izleyebilsem dedi.
hatta ayakları iyi teknik falan dedi.O da bi kamp yesin görürüz durumunu gibi şeyler söyledi
Yani elimizi yıkayabiliriz herhalde mitroviç için başkandan sonra hoca da kamp yesin dedi
Birde @Yunus Emre Dökmeci kamp yesin derse buyrun cenaze namazına :bandit:
Kamp önemli :evillol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Sabah attigim fotoya bak @tuncaboylu tam bir blackmail yani. Mertenze jantaj yapmislar, bileklemisler cocugu. Atibadan marseloya hatta yeni duyum zankaya kadar hepsi orda.

Psv 2012 yapiyoz kadroyu almisken mertenzi bi daha mi bilekmeyllesek diyorum
Çok komik bir foto abi, adam bu kadar ünlü olacağını bilse o kadar zenci arkadaşla aynı havuza girmezdi sanırım.

Çevrimdışı murat baltacı

Abicim verelim bakalim 3.3 u yeni bir 5 sozlesmede, maas dengesi nasil bozuluyor. Yarin obur gun diger oyuncularin sozlesmesine direkt yansir.
Ya lens q7den babelden fazla ne yapmis da q7 ve babelden fazla alacak. Bu 2 oyuncu kendini sampiyon olarak kanitladi.
Gelmesin arkadas bonservissiz de degil ki yasli olmasina ragmen eger 2.5 civari alacaksa. 2.2 benim maximumdur bir kurus uzerine cikilmamali. Sanki baska kanat yok dunya uzerinde. Fener bitmis zaten biz hala niye onlari psikolojik bitirmeye calisiyoruz anlamiyorum. Insallah bu lensi fenere saglam bir fiyatla gecirme operasyonudur baskan tarafindan da Fener 6m euro bonservis 4 m euro maasla bize calim atar ve buyuklugunu(!) gosterir. O yastaki adam da o maasi aldiktan sonra bir dahaki kontratini dusunur mu, ne kadar kendini zorlar sizlerin takdirine birakiyorum. Bkz. Van persie, diego, van der wiel.
İyide lensle uzun süreli sözleşme yapmayacaksınki 2+1 yaparsın aldığı ücrette zamanla azalır lens iki sene daha iyi performans verir elbette başka kanat oyuncuları var ama onlarında bir maliyeti olacak 2.7 maaş lens için ideal oyunuyla maaşını çıkarır bide karakterli oyuncu maaşı alır yatarım düşüncesi yok ölü fenerde bile sezonu tamamladı başka oyuncu olsa nasılsa kiralığım der yatardı lens her maçta takımın en iyisi oldu babel ve q7 fenerde olsa lens performansının fazlası olmazdı ama lens bizde seneye fenerde yaptığından daha fazla iş yapacak buda bizi tatmin edecek bi katkı olur emin ol.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tuncaboylu

Euroleague yönetimi başkana cevap vermiş, özetle hiç bir şeyi açıklamayan yuvarlak tırı vırı cümleler kurmuş.
Şaka maka iyice gündem oluşturan pozisyona geldik arkadaşlar. Bu pilav daha su kaldırır.

Çevrimiçi Necmi

Abi Demba ba yı oynatmayıp Çin kulubune mi unutturdular acaba  :D
valla bir rivayete göre Ba ve canerin oynatılmasını başkan istememiş
hocaya mecbur kalmazsan oynatma demiş diye bir söylenti var.
Bence başkan çinlilerin ve italyanların kader ağlarını ördü

Çevrimdışı tuncaboylu

Internette sene içinde forma alıp elinde faturası olanlara da 3 yıldız ekleme işlemi yapıldığı söyleniyor ama doğruluğunu bilmiyorum.
Şimdi gittim yuvaya, yapıyorlarmış.

Ama siyah forma dışındakilerde çirkin duruyor, haberiniz olsun.

Çevrimiçi Necmi

yeni sezon formasını başka bir sene alma imkanı varmıda fatura istiyorlar :alala:

Etiketler: