kardeşim kelimesi üslup bakımından seni rahatsız ediyorsa , o zaman önce sen kendi üslubuna ve ondan çok daha önemlisi yazdıklarının içeriğine dikkat et. Ahmet çakar gibi şimdi darılmaca gücenmece yok diye başlayıp kibar kibar sonra bir kamyon laf edeceksin sonra kardeşim falan ne oluyor. Ben gergin falan değilim , aksine çok mutluyum. Söylediğin herşeye cevabım var biliçti falandı filandı onlara girmeyeceğim tekrar tekrar çünkü sen tartışma fikir telakkisi denilen şeyden bir habersin görünen o ki. Yoksa ben saatlerce Beşiktaş konuşup tartışabilirim aynı fikirde olduklarımla olmadıklarımla , yapmışlığımda vardır eşimle dostumla , maç zamanından da bahsetmiyorum. Beşiktaş benim hayatımda çok önemli bir yer teşkil eder.
Hocanın derdi paraymış fikri benden çıkmadı , pek çok insan yazdı ve paranın da önemli bir faktör olduğu yazıldı çizildi burası dahil pek çok yerde, benden önce de benden sonra da, ben de o da olabilir dedim. Şimdi burdan ne kanaati oluştu sende onu da açıkça söyle de bilelim ? Bunu soruyorum da sende oluşan kanaatin benim için bir anlamı olduğu için sanma yani , şurda insanlar görsün bilsin nasıl bir kafa yapın olduğunu diye soruyorum. Yoksa değil senin hiç kimsenin haddi değil benim Beşiktaşlılığımı ve de Beşiktaş ile ilgili hassasiyetimi sorgulamak. Şahsen tanısan da özür dilerdin bu imaların için eğer o olgunluk sende var ise. Daha fazla sertleştirmeyeceğim üslubumu , diğer insanları yormayalım burda.
Bir araba laf ettiğim falan yoktu, "algı mı yaratıyorsun, anlamadım" cümlesinin üzerine o tarz bir mesajı atman seviyesizlikti. Son mesajın daha usturuplu, bu şekilde devam edersen kimse sinirlenmez.
Beşiktaş senin için ne kadar önemliyse, buradaki pek çok insan için de o kadar önemli. Ben ilk kez 31 sene önce 6 yaşında gittim stada, ama burada bir kere Beşiktaş'ın benim için ne kadar önemli olduğunu anlatmaya çalışmadım. Çünkü yazdıklarımdan anlaşılıyor bu.
Hocanın derdi paraymış lafını kimler söyledi ve yazdı, önce onu belirtir misin? 4-5 tane medya maymunu dışında kimse bunu dile getirmedi.
3-4 hafta önce Lyon'a penaltılarla elenip saçma bir golle Fenerbahçe'ye puan kaybedince, "Şenol Güneş büyük maçları oynayamıyor, finalleri beceremiyor" diyen adamlar şimdi çıkıp "Şenol Güneş olmasa Beşiktaş 6. olurdu" diyor.
Bunlar gündeme ve skora göre konuşan polemik uzmanı adamlar. Para mevzusunu açanlar bunlar işte.
Sen bu adamların saçmalamalatını buraya taşıyıp mutlak doğru gibi yansıtır, üstüne 10 paragraf karakter analizi yaparsan tepki görürsün. Sonra da Beşiktaş'ın senin için ne kadar önemli olduğunu anlatmaya çalışırken bulursun kendini.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi