Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9124475 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Hoca Mangala yı çok istiyor umarım gelir.
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2017, 11:26:50 PrisonBreak ]

Çevrimdışı atakan eraslan

Öncelikle üslubuna dikkat etmeni öneririm, kardeşim falan ne oluyor?

Dünden beri burada şampiyonluk kutlayan insanların arasında senin gergin mesajların geliyor. Neyin hırsını yaşıyorsun?

1996-2015 arası kaç şampiyonluk gördü bu camia? 2. Son 2 sene kaç şampiyonluk gördü? 2.

Beşiktaş'ı şampiyon yapmak o kadar kolay değilmiş demek ki.

Biliç de yaparmış, yapsaydı o zaman. Stadı yokmuş. Geçen sene stadımız mı vardı? 70 milyon harcayan Fenerbahçe'yi Tolga ve İsmail'le, sezona başladığı stoper tandemini sezon ortasında kaybetmesine rağmen geçmeyi başardı.

Biliç 2 senedir deplasmanda en kritik maçlarda yendiğimiz Galatasaray'dan 2 sene puan alamadı; önce ikinciliği sonra şampiyonluğu verdi. Son 4 maçtır 6-8 numaralarda Oğuzhan-Tolgay oynarken, Biliç Balıkesir maçına Veli-Atiba ile başlıyordu. Şimdi 12 milyon olan Cenk'le 20 milyon olan Oğuzhan'ı yedek kulübesinden çıkarmıyordu.

Bir de hocanın derdi paraymış gibi mesajlar atmaya başlamışsın, seninle ilgili bir kanaat oluşmaya başladı bende.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kardeşim kelimesi üslup bakımından seni rahatsız ediyorsa , o zaman önce sen kendi üslubuna ve ondan çok daha önemlisi yazdıklarının içeriğine dikkat et. Ahmet çakar gibi şimdi darılmaca gücenmece yok diye başlayıp kibar kibar sonra bir kamyon laf edeceksin sonra kardeşim falan ne oluyor. Ben gergin falan değilim , aksine çok mutluyum. Söylediğin herşeye cevabım var biliçti falandı filandı onlara girmeyeceğim tekrar tekrar çünkü sen tartışma fikir telakkisi denilen şeyden bir habersin görünen o ki. Yoksa ben saatlerce Beşiktaş konuşup tartışabilirim aynı fikirde olduklarımla olmadıklarımla , yapmışlığımda vardır eşimle dostumla , maç zamanından da bahsetmiyorum. Beşiktaş benim hayatımda çok önemli bir yer teşkil eder.

Hocanın derdi paraymış fikri benden çıkmadı , pek çok insan yazdı ve paranın da önemli bir faktör olduğu yazıldı çizildi burası dahil pek çok yerde, benden önce de benden sonra da, ben de o da olabilir dedim. Şimdi burdan ne kanaati oluştu sende onu da açıkça söyle de bilelim ? Bunu soruyorum da sende oluşan kanaatin benim için bir anlamı olduğu için sanma yani , şurda insanlar görsün bilsin nasıl bir kafa yapın olduğunu diye soruyorum. Yoksa değil senin hiç kimsenin haddi değil benim Beşiktaşlılığımı ve de Beşiktaş ile ilgili hassasiyetimi sorgulamak. Şahsen tanısan da özür dilerdin bu imaların için eğer o olgunluk sende var ise. Daha fazla sertleştirmeyeceğim üslubumu , diğer insanları yormayalım burda.

Çevrimdışı mylife1903

Hoca Mangala yı çok istiyor umarım gelir.
Hoca pirzola seviyor mu, mangala gelsin bize

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bu Sabah ki serdar sarıdağ röportajı

‘Daha yapacağım çok şey var’

Atiba fiziksel açıdan çok iyi durumda olduğunu belirterek, “Kesinlikle emekliliği düşünmüyorum. Kafamda belirlediğim bir zaman var ve bu zamana kadar oynamaya devam edeceğim” diye konuştu.
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2017, 11:37:44 PrisonBreak ]

Çevrimdışı tuncaboylu

kardeşim kelimesi üslup bakımından seni rahatsız ediyorsa , o zaman önce sen kendi üslubuna ve ondan çok daha önemlisi yazdıklarının içeriğine dikkat et. Ahmet çakar gibi şimdi darılmaca gücenmece yok diye başlayıp kibar kibar sonra bir kamyon laf edeceksin sonra kardeşim falan ne oluyor. Ben gergin falan değilim , aksine çok mutluyum. Söylediğin herşeye cevabım var biliçti falandı filandı onlara girmeyeceğim tekrar tekrar çünkü sen tartışma fikir telakkisi denilen şeyden bir habersin görünen o ki. Yoksa ben saatlerce Beşiktaş konuşup tartışabilirim aynı fikirde olduklarımla olmadıklarımla , yapmışlığımda vardır eşimle dostumla , maç zamanından da bahsetmiyorum. Beşiktaş benim hayatımda çok önemli bir yer teşkil eder.

Hocanın derdi paraymış fikri benden çıkmadı , pek çok insan yazdı ve paranın da önemli bir faktör olduğu yazıldı çizildi burası dahil pek çok yerde, benden önce de benden sonra da, ben de o da olabilir dedim. Şimdi burdan ne kanaati oluştu sende onu da açıkça söyle de bilelim ? Bunu soruyorum da sende oluşan kanaatin benim için bir anlamı olduğu için sanma yani , şurda insanlar görsün bilsin nasıl bir kafa yapın olduğunu diye soruyorum. Yoksa değil senin hiç kimsenin haddi değil benim Beşiktaşlılığımı ve de Beşiktaş ile ilgili hassasiyetimi sorgulamak. Şahsen tanısan da özür dilerdin bu imaların için eğer o olgunluk sende var ise. Daha fazla sertleştirmeyeceğim üslubumu , diğer insanları yormayalım burda.
Bir araba laf ettiğim falan yoktu, "algı mı yaratıyorsun, anlamadım" cümlesinin üzerine o tarz bir mesajı atman seviyesizlikti. Son mesajın daha usturuplu, bu şekilde devam edersen kimse sinirlenmez.

Beşiktaş senin için ne kadar önemliyse, buradaki pek çok insan için de o kadar önemli. Ben ilk kez 31 sene önce 6 yaşında gittim stada, ama burada bir kere Beşiktaş'ın benim için ne kadar önemli olduğunu anlatmaya çalışmadım. Çünkü yazdıklarımdan anlaşılıyor bu.

Hocanın derdi paraymış lafını kimler söyledi ve yazdı, önce onu belirtir misin? 4-5 tane medya maymunu dışında kimse bunu dile getirmedi.
3-4 hafta önce Lyon'a penaltılarla elenip saçma bir golle Fenerbahçe'ye puan kaybedince, "Şenol Güneş büyük maçları oynayamıyor, finalleri beceremiyor" diyen adamlar şimdi çıkıp "Şenol Güneş olmasa Beşiktaş 6. olurdu" diyor.

Bunlar gündeme ve skora göre konuşan polemik uzmanı adamlar. Para mevzusunu açanlar bunlar işte.

Sen bu adamların saçmalamalatını buraya taşıyıp mutlak doğru gibi yansıtır, üstüne 10 paragraf karakter analizi yaparsan tepki görürsün. Sonra da Beşiktaş'ın senin için ne kadar önemli olduğunu anlatmaya çalışırken bulursun kendini.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Portekiz basını, Aboubakar'ın satın alma opsiyonu için tanınan sürenin bitimine 72 saatten az bir süre kaldığını iddia etti.

Beşiktaş kulübü ise Kamerunlu oyuncuyu yeniden kiralamak için girişimleri sürdürüyor. Ancak Portekiz ekibi Aboubakar'ı tekrar kiralık vermek istemiyor.

Anlaşmaya göre Beşiktaş'ın Aboubakar'ı transfer etmek için üç gün içerisinde Porto'ya 10 milyon euro ödemesi gerekiyor

Çevrimdışı abdusta

Vida yımı transfer edeceğiz?

Senol hoca Vida yı çok istiyordu

saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Bir araba laf ettiğim falan yoktu, "algı mı yaratıyorsun, anlamadım" cümlesinin üzerine o tarz bir mesajı atman seviyesizlikti. Son mesajın daha usturuplu, bu şekilde devam edersen kimse sinirlenmez.

Beşiktaş senin için ne kadar önemliyse, buradaki pek çok insan için de o kadar önemli. Ben ilk kez 31 sene önce 6 yaşında gittim stada, ama burada bir kere Beşiktaş'ın benim için ne kadar önemli olduğunu anlatmaya çalışmadım. Çünkü yazdıklarımdan anlaşılıyor bu.

Hocanın derdi paraymış lafını kimler söyledi ve yazdı, önce onu belirtir misin? 4-5 tane medya maymunu dışında kimse bunu dile getirmedi.
3-4 hafta önce Lyon'a penaltılarla elenip saçma bir golle Fenerbahçe'ye puan kaybedince, "Şenol Güneş büyük maçları oynayamıyor, finalleri beceremiyor" diyen adamlar şimdi çıkıp "Şenol Güneş olmasa Beşiktaş 6. olurdu" diyor.

Bunlar gündeme ve skora göre konuşan polemik uzmanı adamlar. Para mevzusunu açanlar bunlar işte.

Sen bu adamların saçmalamalatını buraya taşıyıp mutlak doğru gibi yansıtır, üstüne 10 paragraf karakter analizi yaparsan tepki görürsün. Sonra da Beşiktaş'ın senin için ne kadar önemli olduğunu anlatmaya çalışırken bulursun kendini.

6. Olur demedim 7. Olur dedim

Yahu bu @tuncaboylu onlayn oldu forum kasmaya basladi gene @Necmi sen bu @tuncaboylu nun aypisini falan bi seeeet, hekir olmasin bu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yahu bu @tuncaboylu onlayn oldu forum kasmaya basladi gene @Necmi sen bu @tuncaboylu nun aypisini falan bi seeeet, hekir olmasin bu
:kop: :kop:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Portekiz basını, Aboubakar'ın satın alma opsiyonu için tanınan sürenin bitimine 72 saatten az bir süre kaldığını iddia etti.

Beşiktaş kulübü ise Kamerunlu oyuncuyu yeniden kiralamak için girişimleri sürdürüyor. Ancak Portekiz ekibi Aboubakar'ı tekrar kiralık vermek istemiyor.

Anlaşmaya göre Beşiktaş'ın Aboubakar'ı transfer etmek için üç gün içerisinde Porto'ya 10 milyon euro ödemesi gerekiyor
10 milyon vermeye gerek yok, opsiyon süresi bitsin o zaman.

Porto daha pahalıya satamaz kimseye, sözleşmesi seneye bitiyor çünkü. Bekle gör oynayacağız belli ki.

Çevrimdışı mylife1903

Vida yımı transfer edeceğiz?

Senol hoca Vida yı çok istiyordu

saygılar
Abi gondere basmadan sekmeleri kontrol et yahu angut.komu trollerken mesaji buraya gondermisin

Çevrimdışı Serhat Akkaya

10 milyon vermeye gerek yok, opsiyon süresi bitsin o zaman.

Porto daha pahalıya satamaz kimseye, sözleşmesi seneye bitiyor çünkü. Bekle gör oynayacağız belli ki.

Valla bu sene de bekle gör oynayacak ne durumumuz ne kalbimiz var. ne olacaksa olsun 1 ay içinde.. sonra son gün menajerlere bize adam bulun diye çıkarma yapmayalım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı mylife1903

Valla bu sene de bekle gör oynayacak ne durumumuz ne kalbimiz var. ne olacaksa olsun 1 ay içinde.. sonra son gün menajerlere bize adam bulun diye çıkarma yapmayalım..
Alman takimimi bu yahu turkiyenin takimi, yoneticiler de turk. Allah zihin acikligi versin, okunmus pirinc ve kus uzumu alsinlsr transfere giderken, kaju almasinlar o totem patladi

Çevrimdışı mylife1903

10 milyon veremem 5 milyon verebilirim onu da hemen veremem iki taksitle veririm, gecen sene verdigim yikibujuku da ilk taksite sayabilirim, haftaya netlesir

Çevrimdışı tuncaboylu

Alıştık artık, beklememek garip geliyor.

Şakası bir yana Demba'yı tutacaksak ve Cenk'i satmayacaksak, santrafor ve Aboubakar için bekleme lüksüne sahibiz.

Ama Demba'yı hemen halletmek lazım.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Alıştık artık, beklememek garip geliyor.

Şakası bir yana Demba'yı tutacaksak ve Cenk'i satmayacaksak, santrafor ve Aboubakar için bekleme lüksüne sahibiz.

Ama Demba'yı hemen halletmek lazım.

Dediğin gibi olacaksa ben de beklerim ama Ba işini hemen çözmek lazım sonra Abou beklenir dert değil. Yoksa sadece elimizde Cenk kalacaksa bu kumarı ne taraftar ne de Şenol Hoca kaldırır ki Şenol Hoca özelindeki sıkıntının asıl sebebi seninde dün bugün yazdığın gibi çoğu şeyin havada kalması adam kampa başlamıştı elinde 10 numarası ile forveti yoktu hangi hoca bunu yaşamak ister?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Artık biraz doymaya başladıysak, altyapıdan bir iki oyuncuyu geniş kadroya almak lazım.

Rakiplerin bizle farkı kapatması zor. Şu anda tam genç oyuncu çıkarma zamanı, oyuncular ve takım üzerindeki başarı baskısı da azalmaya başladı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Dediğin gibi olacaksa ben de beklerim ama Ba işini hemen çözmek lazım sonra Abou beklenir dert değil. Yoksa sadece elimizde Cenk kalacaksa bu kumarı ne taraftar ne de Şenol Hoca kaldırır ki Şenol Hoca özelindeki sıkıntının asıl sebebi seninde dün bugün yazdığın gibi çoğu şeyin havada kalması adam kampa başlamıştı elinde 10 numarası ile forveti yoktu hangi hoca bunu yaşamak ister?
Yok sen bilmiyorsun, Şenol hocanın tek derdi para. Burada ve bir çok yerde bir sürü kişi yazdı.

Çevrimdışı abdusta

Vida,Mitroviç den gerekli bilgileri almış,
klubune kesin olarak onumuzde yıl olmayacağını söylemiş
bu durumda sözleşmesini uzatıp sataış listesine koymayı planlayan Dinamo Kievin
bu teklifini rededen Vida için,Dinamo kiev bu yıl elinden bonservisle çıkarmak istiyor
Boyko ve para teklif edecek Beşiktaşa ,Kiev alternatif olarak bazı Avrupa takımlarındanda
peşin para teklifi var diyerek pazarlık payını daraltabilir

Vidanın gelmesi Mitroviçinde performansını artıracaktır

saygılar

Çevrimdışı atakan eraslan

Kanaatler oluşmaya başladı bende diyorsun daha ne diyeceksin bir araba laf etmiş olmak için? Önceki mesajlarda görebilirsin hocanın derdi para olabilir konusunu kimlerin konuştuğunu , ne biçim cümle bu , isim mi sayıcam sana tek tek. De ki ilk ben demiş olayım hadi , o da sana imaları yapma hakkını vermez.

Beşiktaşlılığımı anlatma derdinde değilim kimseye , o bile hakarettir bana , benim yazdıklarım da ortada madem öyle diyorsun. Bunları yazdıysam sen beni buna mecbur bıraktığından değil , insanlar senin kafa yapını görsün diye yazdım bi kaç cümle. Bir kere şuranın otoritesi , kabul yeri , onay mercii , arkasında milyonlar olan biri gibi konuşmaktan vazgeç. Buraya neyi yazıp neyi yazmayacağımızı sana mı danışıcaz. Benim üslubumu , yazdıklarımın içeriğini , yerindeliğini faydalılığını zararlılığını hıncal uluç gibi otoriteliği kendinden menkul bir havada tartıp ölçmekten de vazgeç. Beşiktaş yenildiği zaman üç gün uyku uyuyamayan insanlarız biz.

Şimdi , donanım haberden ve ondan önceki forumlardan beri çok sık yazı yazmasam da takip ettiğim @Necmi abi ve diğer adminlerden , moderatörlerden bu sitenin ilk üyelerinden biri olarak ricam , herhangi bir konuşmada zırt pırt ortaya çıkıp karşısındakinin trol mü renkli mi bilmemne mi olduğunu ima eden bu otoriterliği kendinden menkul arkadaşlar için de bir önlem alması olabildiği kadar. Bu tip bir konuşmaya ilk muhatap olan da ben değilim , küfürden daha ileri bir hakaret olan bu imalara bir önlem alınsın lütfen. Yoksa kendimiz çirkinleşiyoruz gereksiz yere.

Çevrimdışı tuncaboylu

Vida,Mitroviç den gerekli bilgileri almış,
klubune kesin olarak onumuzde yıl olmayacağını söylemiş
bu durumda sözleşmesini uzatıp sataış listesine koymayı planlayan Dinamo Kievin
bu teklifini rededen Vida için,Dinamo kiev bu yıl elinden bonservisle çıkarmak istiyor
Boyko ve para teklif edecek Beşiktaşa ,Kiev alternatif olarak bazı Avrupa takımlarındanda
peşin para teklifi var diyerek pazarlık payını daraltabilir

Vidanın gelmesi Mitroviçinde performansını artıracaktır

saygılar
Teklifimiz Boyko + 30 milyon euro sandınız değil mi, hayır efendim grivna.

Veriyorlarsa poşete gerek yok, elde götürürüz.

Çevrimdışı underworld

hocanın açıklamaları başladı

Çevrimdışı sozkul

Yok sen bilmiyorsun, Şenol hocanın tek derdi para. Burada ve bir çok yerde bir sürü kişi yazdı.

Şenol Güneş aldığı parayı az buluyor, bence de az alıyor. Iyi bir zammı haketti.

Etiketler: