Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9123051 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı abdusta

Ben böyle saçma bişey görmedim neymiş hoca ya kalıcam ya gidicem ya emekli olucam demiş zaten 3 ihtimal vardır 4. bir ihtimal yoktur olabilecekleri söylemiş iş hayatında da bu böyledir ya çalışırsın ya ayrılırsın ya emekli olursun bu laflardan hocanın gidebilme ihtimalini sadece yolumuzu kesmek isteyenler çıkarır sizde çanak tutuyorsunuz. Hoca gider diyenler biz zaten gitceğini söylemiştik diyecek, kalıncada derlerki e adam zaten çıktı röportajında ya gidicem ya kalıcam ya emekli olucam dedi yani kalabileceğini orda söylemişti derler.

Hoca giderse bu sözleri söyledi diye gitmez, kalırsada bu sözlerden dolayı kalmaz. Bir insan başarılı olduğu sevildiği ve kariyerinin en iyi yıllarını geçirdiği bir yerden neden gitmek istesin diye soran yok şuanda gitmesi için iki ihtimal var ya yönetimden birileriyle arasının bozuk olması lazım yada hedeflerimizin uyuşmaması lazım bırakırsada başka takıma gitmez direk emekli olur.

Burdan da görünen köy kılavuz istemez hocanın gitme ihtimali %5 kalma ihtimali %95'tir.

* Bu arada buralarda renkli kokusu alıyorum..

videosunu izleyin,söylerken yüz ifadesine vücut diline bakın,hafif sırıtıyor
espri yaparak söylüyor.
Avrupa maçlarındaki 1 gun öncesi basın toplantısını kendisine kadroyu soran gazeteciye bede bilmiyorum derken takındığı aynı ifade
kısaca gazeticiyle dalga geçiyor,espri yapıp malzeme veriyor

saygılar

Çevrimdışı abdusta

Orman ve kadrosu dağılmasın uzun yıllar şampiyonluğun en buyuk adayıyız
Birkaç yıl sonra Şenol hoca emekli olunca,2ci Biliç dönemi ni yaşayabiliriz.

saygılar

Çevrimdışı underworld

Her hafta 3 atmisiz bi ibbden 3 yemisiz son duzlukte, sonra bu fb beraberligi halilagic efektli
Yonetim sitrez olup abdullah avciyla gorustuyse mesela, hocam sizin takim zuber uber top oynuyor biz ikinci iyi top oynuyoz, siz birincik iyi top oynuyorsunuz, dediyse bu da senol gunesin kulagins gittiyse.....
Yok artık ali sami ...

Çevrimdışı mylife1903

Yok artık ali sami ...
Ayni tepkiyi verdim, turk hocalarin baslama yeri degil besiktas, burasi buyuk kulup, cok cektik rizalardan tayfurlardan, sampiyon hoca lazim bize. Senol gunes sampiyondu da kupasizdi, kupalari almaya basladi, koleksiyon yapar artik.

Çevrimdışı atakan eraslan

Tosic de pek gergindi Fener'e karşı kupa maçında, onun da mı Trabzon'dan hesabı vardı?

Hocaya karşı anlamsız bir öfke içinde misin, algı mı yaratmaya çalışıyorsun; tam çözemedim.

Hocamız, Hamza Hamzaoğlu gibi kişiliksiz ve önüne ne sunulursa kabul edecek bir adam değil. Önce bunu bir kabul etmek lazım.

1.5 senedir hocanın istediği tarz adamlar alın(a)mıyor, kalsın dedikleri gidiyor ya da satılıyor. Tamam gidenlerin yerleri aynı kalitedekilerle doluyor, ama hocaya iş çıkıyor.
Sene ortasında ilk 11 stoper satılıyor, yerine bombacı Alexis alınıyor. Mali açıdan %100 doğru hamle, ama hocaya zorluk.
Sosa-Gomez'li oyundan Talisca-Aboubakar'lı oyuna dönmek arayış istiyor en basitinden.
Ligde 2 maç oynandıktan sonra 5 adam gelmesi de hocaya zahmet.
Ya da seri sol stoper isterken Mitrovic'i entegre etmeye çalışmak mesele.

Yönetim elinden geleni yapıyor ve iyi de yapıyor. Bunu aklı başında herkes görüyor. Ama bu işlerin yapımı teknik adam için işleri kolaya çeviren cinsten değil.
O yüzden hocayı da anlamak lazım.
Ha kendisinin bir yere gideceği de yok, sadece belirsizliklerden rahatsızlık duyduğunu belli ediyor. Bu sene iskelet en fazla 2 kayıpla ve 3-4 takviyeyle geçerse hoca da rahat eder.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şifonun isviçre ile hesabı mı vardı ya da bütün takımın. saçmalık.. hoca nasıl hissederse takıma sirayet eder, hele yanında tolgea da varken. sen anlama çözme kardeşim, insanları da algı falan filan konuşup sinirlendirme. yetmiş kere yazdım izah ettim düşündüklerimi, beğenmiyorsan da saygı duymayı bil, algı malgı kelimeleri de ne kolay kullanılır oldu memlekette hoşuna gitmeyen birşey duyunca, hele ki hele ki ne zaman beşiktaşlı olduğunu hatırlamayan beşiktaşla mutlu olan beşiktaşla kahrolan benim gibi insanlara.

Yahu Hoca neden gitsin arkadaş. Bi deli kuyuya taş atıyo bin akılllı çıkarmaya uğraşıyo.

2 senedir şampiyonsun, huzurun yerinde, paranı alıyosun, zam istesen anında yapılacak, CL'de oynuyosun, stadın var, taraftarın var, taş gibi takımın var.. Neden gitsin yani? Gitmesi için tek bir mantıklı sebep söyleyin allah aşkına.

Haftaya lig bittiği gibi imzalar Hoca. Sıkıntı yapmayın.

kuyudan taşı hoca çıkarsaydı güzelce sıkıntı yoktu. kimse gitsin de demedi. mantıklı gerekçe para gibi görünüyor. alsın da hakkıdır. ama 2+1 sözleşmen var. onu imzalarken belli olan parayı şimdi beğenmeyip kalabilirim gidebilirim yapıp profosyonellik yapıyorsan, biz de konuşuruz. onu konuşma bunu konuşma, ee foruma ne girioz o zaman yani

Çevrimdışı Anıl1903

Herkese günaydın...
Formalar satışa Temmuz'da çıkacakmış,niye bu kadar geç şampiyonluğu ilan etmişiz Osmanlı maçından önce çıksa satış patlaması olur.Dün 3 yıldızlı şampiyonluk tişörtü alayım dedim kartal yuvasından sadece 2 tane bulabildim ve her gelen bu tişörtü soruyordu.Formalarda çıksa kapış kapış gider kısa zamanda.
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2017, 09:00:31 Anıl1903 ]

Çevrimdışı Çağatay

Herkese günaydın...
Formalar satışa Temmuz'da çıkacakmış,niye bu kadar geç şampiyonluğu ilan etmişiz Osmanlı maçından önce çıksa satış patlaması olur.Dün 3 yıldızlı şampiyonluk tişörtü alayım dedim kartal yuvasından sadece 2 tane bulabildim ve her gelen bu tişörtü soruyordu.Formalarda çıksa kapış kapış gider kısa zamanda.

forma çıksaydı bu sefer kimse tişörtün yüzüne bakmaz gider forma alırdı
böyle şeyleri zamana yaymanın faydaları vardır
unutulmamasını da sağlarsın böylece
gündem sen olursun

o yüzden temmuz da çıkması bence stratejik açıdan mantıklı
hem transferler de gelirse o vakte kadar (sanmıyorum ama)
asıl o zaman satışlar patlar
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı underworld

beck'e helal olsun vallaha adam  iyi türkçe konuşuyor  :claps: :claps:

Çevrimdışı onur_U

Herkese günaydın...

belirli bir süre daha ellerindeki eski formaları satıp stokları mümkün olduğu kadar bitirmeye çalışıyorlar sanıyorum. ama dediğiniz gibi temmuz biraz geç ona katılıyorum.

Çevrimdışı mylife1903

beck'e helal olsun vallaha adam  iyi türkçe konuşuyor  :claps: :claps:
Beck ayri bir adam onu fazla karsilastirmamak lazim. Sonucta rusca konusuyordu evde almanca okulda da ingilizce ogrendi 4. Dil kolay oluyor. Ustelik salak da degil adam, kitap okuyan uyumlu bir insan. Emekli olsun burda.
Riza calimbayin transfsrlerk vardi adam kursat bu beck kadar anlasilir turkce konusamiyorlardi

Çevrimdışı tuncaboylu

şifonun isviçre ile hesabı mı vardı ya da bütün takımın. saçmalık.. hoca nasıl hissederse takıma sirayet eder, hele yanında tolgea da varken. sen anlama çözme kardeşim, insanları da algı falan filan konuşup sinirlendirme. yetmiş kere yazdım izah ettim düşündüklerimi, beğenmiyorsan da saygı duymayı bil, algı malgı kelimeleri de ne kolay kullanılır oldu memlekette hoşuna gitmeyen birşey duyunca, hele ki hele ki ne zaman beşiktaşlı olduğunu hatırlamayan beşiktaşla mutlu olan beşiktaşla kahrolan benim gibi insanlara.
Öncelikle üslubuna dikkat etmeni öneririm, kardeşim falan ne oluyor?

Dünden beri burada şampiyonluk kutlayan insanların arasında senin gergin mesajların geliyor. Neyin hırsını yaşıyorsun?

1996-2015 arası kaç şampiyonluk gördü bu camia? 2. Son 2 sene kaç şampiyonluk gördü? 2.

Beşiktaş'ı şampiyon yapmak o kadar kolay değilmiş demek ki.

Biliç de yaparmış, yapsaydı o zaman. Stadı yokmuş. Geçen sene stadımız mı vardı? 70 milyon harcayan Fenerbahçe'yi Tolga ve İsmail'le, sezona başladığı stoper tandemini sezon ortasında kaybetmesine rağmen geçmeyi başardı.

Biliç 2 senedir deplasmanda en kritik maçlarda yendiğimiz Galatasaray'dan 2 sene puan alamadı; önce ikinciliği sonra şampiyonluğu verdi. Son 4 maçtır 6-8 numaralarda Oğuzhan-Tolgay oynarken, Biliç Balıkesir maçına Veli-Atiba ile başlıyordu. Şimdi 12 milyon olan Cenk'le 20 milyon olan Oğuzhan'ı yedek kulübesinden çıkarmıyordu.

Bir de hocanın derdi paraymış gibi mesajlar atmaya başlamışsın, seninle ilgili bir kanaat oluşmaya başladı bende.

[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2017, 09:41:44 tuncaboylu ]

Çevrimiçi levitate

Biraz malım da anlamadım burada olanı
Olay nedir
Fenerli şey demiş bir Ovic kupadan eler diğer Ovic şampiyon yapar diye bizimkide şampiyon olunca yapıştırmış cevabı :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Öncelikle üslubuna dikkat etmeni öneririm, kardeşim falan ne oluyor?

Dünden beri burada şampiyonluk kutlayan insanların arasında senin gergin mesajların geliyor. Neyin hırsını yaşıyorsun?

1996-2015 arası kaç şampiyonluk gördü bu camia? 2. Son 2 sene kaç şampiyonluk gördü? 2.

Beşiktaş'ı şampiyon yapmak o kadar kolay değilmiş demek ki.

Biliç de yaparmış, yapsaydı o zaman. Stadı yokmuş. Geçen sene stadımız mı vardı? 70 milyon harcayan Fenerbahçe'yi Tolga ve İsmail'le, sezona başladığı stoper tandemini sezon ortasında kaybetmesine rağmen geçme yıl başardı.

Biliç 2 senedir deplasmanda en kritik maçlarda yendiğimiz Galatasaray'dan 2 sene puan alamadı; önce ikinciliği sonra şampiyonluğu verdi. Son 4 maçtır 6-8 numaralarda Oğuzhan-Tolgay oynarken, Biliç Balıkesir maçına Veli-Atiba ile başlıyordu. Şimdi 12 milyon olan Cenk'le 20 milyon olan Oğuzhan'ı yedek kulübesinden çıkarmıyordu.

Bir de hocanın derdi paraymış gibi mesajlar atmaya başlamışsın, seninle ilgili bir kanaat oluşmaya başladı bende.

@tuncaboylu
Ben de cok gerginim foruma yansitmamaya calisiyorum, sevinemedim bile. Hocanin satiaralarina bakiyorum, oguzhanin aciklamalarina falan, kanim cekildi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Herkese günaydın...
Bu seneki formalar özel tasarım olacak sanırım.

Bir de şampiyonluk t-shirtleri ile birlikte çıkmaması pazarlama taktiği. T-shirtler kulübe daha çok para bırakıyor, ucuz olduğu için daha çok satılıtor ve heyecanı daha çabuk sönüyor. O yüzden şimdi satabildiğimiz kadar t-shirt satalım, forma bütün sene satılıyor zaten.

Çevrimdışı Anıl1903

Bu seneki formalar özel tasarım olacak sanırım.

Bir de şampiyonluk t-shirtleri ile birlikte çıkmaması pazarlama taktiği. T-shirtler kulübe daha çok para bırakıyor, ucuz olduğu için daha çok satılıtor ve heyecanı daha çabuk sönüyor. O yüzden şimdi satabildiğimiz kadar t-shirt satalım, forma bütün sene satılıyor zaten.

Evet yönetimin uyguladığı strateji doğru,benimki tezcanlılık işte bir an önce çıksında bu merak son bulsun :)

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu
Ben de cok gerginim foruma yansitmamaya calisiyorum, sevinemedim bile. Hocanin satiaralarina bakiyorum, oguzhanin aciklamalarina falan, kanim cekildi.
Tadını çıkarın abi, acele etmeyin. Daha motor turuna çıkmadık boğazda.

Birilerinin satılacağını biliyoruz, hatta bence Talisca ve Caner hamlelerinden sonra satıldı bile belki. Şampiyon kadrodan kim gitse üzecek zaten.

1 sene gerildik, 1 hafta mutlu olalım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Evet yönetimin uyguladığı strateji doğru,benimki tezcanlılık işte bir an önce çıksında bu merak son bulsun :)
Ben de çok merak ediyorum formaları, 3 boyutlu olur mu acaba...

Çevrimdışı tangaz

@tuncaboylu

ben hiç gergin değilim reis sabun köpüğü gibiyim tek gerginliğim ramazana denk getirdi bizim gevşekler şampiyonluğu bu nedenle doyasıya kutlayamıyoruz  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı abdusta

Şenol hocamızın bugun saat 12de basın toplantısı var

saygılar

Çevrimdışı tangaz

başkanda saat 2de bein sportsa çıkacakmış fırsatı olanlar izleyip bize de özet geçsinler ltfn.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tadını çıkarın abi, acele etmeyin. Daha motor turuna çıkmadık boğazda.

Birilerinin satılacağını biliyoruz, hatta bence Talisca ve Caner hamlelerinden sonra satıldı bile belki. Şampiyon kadrodan kim gitse üzecek zaten.

1 sene gerildik, 1 hafta mutlu olalım.

Aynen öyle biraz tadını çıkaralım, maça gidecek olanlarla fırsat olursa köy içinde karşılaşmak isterim, zaten bizim tayfanın yerini biliyorum tribünde :)
Korku akıl katilidir.

Etiketler: