Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125446 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Seneye takımdan duble bekliyorum.

TR kupası+Şampiyonluk.

+ŞL'de gruptan çıkma veya UEFA'da en az yarı final.

Rast gelsin.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

TR kupası+Şampiyonluk.

Rast gelsin.
ilk ikisi beni tatmin eder, hedefim 2023 abi   :D şl'de gruptan çıkmak zor görünüyor olursa sürpriz olur.

Çevrimdışı cursedofdragon

TR kupası+Şampiyonluk.

Rast gelsin.

Şampiyonluk + TR Kupası + Süper Kupa +  CL'de Çeyrek Final yada UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu  :tabe:

ilk ikisi beni tatmin eder, hedefim 2023 abi   :D şl'de gruptan çıkmak zor görünüyor olursa sürpriz olur.

niye zor olsun yav :)

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı tangaz

Forma tasarımları...
Kaynak; https://cenkunaltasarim.wordpress.com/

forma tasarımları geliyor ama formalar çoktaaan belli biliyorsunuz di mi  :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Anıl1903

forma tasarımları geliyor ama formalar çoktaaan belli biliyorsunuz di mi  :biggrinking:
Tabiki biliyorum abi,zaman geçirmek amacıyla paylaşıyorum sadece :)

Çevrimdışı tangaz

Tabiki biliyorum abi,zaman geçirmek amacıyla paylaşıyorum sadece :)

şu ana dek gelen en güzel tasarım @cursedofdragon un yolladığı siyah polo yaka olanıydı. takım elbise içine giy çık o dereceydi walla  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Kurt

3 yıldızlı t-shirtimizi almak için 3-4 kartal yuvası gezdim sonunda aldım. Magazalar kum gibi valla. Bu yıl insallah rekor satıs yapıcaz

kolay mı  :D

hakem katliamı olmasa geçen sene çıkıyorduk :)

Ki babel yoktu adriano & caner oynuyordu kanatta :)

Talisca sakattı oynamadı şampiyonlar ligi maçlarında.

Abuobakar formsuzdu vs :)

Ona rağmen çıkıyorduk hakem katliamı oldu :)

Çevrimdışı Anıl1903

şu ana dek gelen en güzel tasarım @cursedofdragon un yolladığı siyah polo yaka olanıydı. takım elbise içine giy çık o dereceydi walla  :D
Evet abi o forma güzeldi ama yapılır mı?Hayır.

O formayı çizen Ed Moynihan diye Roma taraftarı bir arkadaşımızmış :)

Bide yeni olarak bunu çizmiş buda güzel sanki kartal kanatlarını açmış gibi :)

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

O site Beşiktaş pahasına muhalefet yapmasıyla ünlüdür.
Çok değil birkaç hafta önce Başakşehir Antalya'da son sn golü attığında Atiba'nin üzüldüğü videoyu "İşte Beşiktaş böyle kahroldu" diye yayınlayabilecek kadar fütursuz ve şuursuzdur.
Gazeteler neler yazmış diye ara sıra nazar atmak haricinde okunmamalıdır. Hiç bir yorum ve analizi dikkate alınmamalıdır.

Twitter'dan Serdar Sardağ, Fatih Doğan, Turgay Demir, Şafak Malatya, Hakan Gündoğar gibi isimleri takip etmeni öneririm. Hepsini çok sevmesem de en azından daha iyi ve nitelikli haber kanallarıdır.
Çok teşekkürler evet yorumlarıda iğrenç Rıza Çalımbay gibi Beşiktaş'lı gibi gözükse bile aslında tam renklidirler.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2017, 16:38:57
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
kupayı konya alsın artık antalyanın bize yaptıklarından sonra avrupaya gitmesini istemiyoruz.
hem konya alırsa fener ve gs gruplardan değil ön elemelerden başlayacaklar...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Orhan

Paylaşıldı mı bilmiyorum ama güzel bir alternatif

Çevrimdışı İhsan

Forma tasarımları...
Kaynak; https://cenkunaltasarim.wordpress.com/

Forma alırken çabuk davranın.
Yakında 4 yıldızlısı çıkacak  :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Paylaşıldı mı bilmiyorum ama güzel bir alternatif
başarılı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Anderson Talisca: "İlk senemde şampiyonluk yaşadığım için mutluyum. Geldiğimde her sene şampiyon olmak isteyen yerde olduğumu biliyordum"
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ve tartışmalara son noktayı profesörümüz koymuş  :ebebe:

Prof. Dr. Ahmet Ercan ‘Arena’ yerine ‘çeyniktey’i önerdi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Librarius

bu arada febe averajla liderken ve lig yarışı sürerken sivas tüm tribünleri febeye açtığında devekuşu gibi takılıp şimdi antepe laf çatan şam şeytanına da burdan selam yolluyorum (koyduk mu şeytan). o kadar söyledik zamanında şeytana uymayın die boşuna olmadığını görüyoruz...

siyah ulan!!!

Ridvan Dilmen'in Aziz Yildirimla birlikte hareket ettigine olan inancim tam. Dikkat edin hep sureti haktan gorunup bazi garip tavsiyelerde bulunuyor, meclisi, basbakani ve cumhurbaskanini goreve davet ediyor. Simdi bu elemanin son 2 tavsiyesine goz atalim.

1. Bu eleman diyor ki Turk futbolu bitti, meclis duruma el koysun ve harcamalari kisitlasin. Cok masum gorunen, Turk futbolunu dusunen bir gorunumu var bu teklifin. Fakat biraz deselim bakalim oyle mi?

Oncelikle Turk futbolunun bittigi tesbitine bakalim. Turk futbolu bitti derken neyi kastediyor? Elemana gore Turk futbolu bitti cunku Besiktas ligi domine ediyor. Peki Turk futbolu bitmedigi zamanlarda olan ama simdilerde olmayan ne var? Uluslararasi basari anlaminda bu sene daha iyiydik mesela. Uc takimla gruplari astik ve oldukca yuksek puan topladik. Evet olmayan tek sey iki renklinin ozellikle FB'nin sampiyon olamamasi var. Yani Turk futbolu bitti iddiasi tamamen safsatadan ibaret.

Peki meclisi niye davet ediyor? Turk kulupleri zaten UEFA'nin FFP uygulamasinin kiskacinda. Yani Turk takimlari mali disipline girmek zorunda, oyle basi bos bir durum soz konusu degil (en azindan 4 buyukler icin). Seytan unvanli arkadasin derdi Turk futbolu degil Fenerbahce. Besiktas FFP kiskacindan kurtulmak uzere ama FB bu kiskaca yeni girdi ve onumuzde ki sezon FFP gerekliliklerini yerine getirmeleri cok ama cok zor. Simdi Ridvan efendi Besiktas basini alip gitmesin diye Meclis kisitlamasi istiyor. Yani mecli devreye girip butun kuluplere kisitlama getirsin boylece Besiktas basini alip gitmesin.

2. Ikinci onerisi de son hafta maclari hafta ici oynansin diye tutturmus vaziyette. Guya oyunculara yazikmis, haksizliklar olusuyormus falan fesmekan. 

Guntekin "ama hocam sampiyonlugu haftasonu ve haftaici kutlama arasinda fark var" deyince hemen atlayip "ya Besiktas her turlu doldurur stadi" deyip "ben futbolcular acisindan dusunuyorum" diye de ekledi.

Buyuk bir cakallik yapiyor. Amaci su: lig hemen bitsin ve Besiktas'in sampiyonlugu hemen gecsin gitsin. Yoksa hafta boyunca mu mac konusulacak ve Besiktas gundemde kalacak. Ayrica haftasonu olursa buyuk maddi avantajlari var Besiktas icin. Insanlar tatil gununde mutluluguna mutluluk katacak, kartal yuvalari yok satacak falan. Cakalliga bakar misiniz?

Bu arada G.Antep tribunleri Besiktas'a acti diye baya cemkirdi. Usenmedim 21 ve 22 Mayis 2011 %100 futbol programlarini buldum ve izledim. Hicbir yerinde Sivas neden tribunlerini FB'ye acti diye elestiri getirmemis aksine futbolun guzelliklerinden bahsetmis. Hem de arada oyle bizim yaptigimiz gibi 4 puan falan da yokken. TS ve FB ayni puanda ve Sivas tribunlerini FB'ye aciyor.  Utanmadan cikmis diyor ki "TFF bundan sonrasi icin buyuk bir skandalin alt yapisini hazirlamistir." Yuh olsun.

Alemi sersem kendilerini akilli zannediyorlar bunlar.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

o ne be :D

Çevrimdışı mylife1903

O ney? Aboowww
Anlayisi foorklu gulturu forkluu felsefesi forkluuu, tuh tuh eyy gunler tuh tuh tuh eyy gunler

Otobuse de oturgacligoturgec desin o

Ceybiktey ne lan, ibb nin yeni santraforumu, sikilachi, napolyoney, ciybukte

Etiketler: