Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9127082 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Lense soylemek istedigim tek bir cumle var

-sen gelme ulan ayi

maliyetine bakmak lazım, hiç sevmediğim karijma katkısını zor verir bence.

Çevrimdışı mylife1903

maliyetine bakmak lazım, hiç sevmediğim karijma katkısını zor verir bence.
Sarikart ve faul sayisinda gecebilir, fazla kiloda da gecer bence
Kisa forvet oynar aslinda ne zamandir hep kanada atiyorlar bu koca gotluyu

Çevrimiçi Necmi

son anda karar verip gece operasyonuyla biletleri alıp yola düştük.
@Oktay @MURAT ve ben direksiyonun başında 1200 km yol katettik
git gel uykusuz geçen 48 saat sonrasında kupayı alıp geldik.
biz yaptık ama bizim kadar salak olmayın uçakla gidin :D
bütün eğlenceyi kaçırıyorsun yolda radyo çekmiyor internet sıkıntı
sonuç kendimi şampiyon olmuş gibi hissetmiyorum :bandit:

Çevrimdışı AmaralGürses

Bu arada sonu 1903 ile biten haber sitesinden Beşiktaş haber sitesini takip ediyorum.Fakat hiç memnun değilim yorumları ve adamları çok saçma.Daha iyi takip edebileceğimiz veya takip ettiğiniz Beşiktaş haber sitesi önerebilir misiniz şampiyonlar ?? Şimdiden teşekkürler.

O site Beşiktaş pahasına muhalefet yapmasıyla ünlüdür.
Çok değil birkaç hafta önce Başakşehir Antalya'da son sn golü attığında Atiba'nin üzüldüğü videoyu "İşte Beşiktaş böyle kahroldu" diye yayınlayabilecek kadar fütursuz ve şuursuzdur.
Gazeteler neler yazmış diye ara sıra nazar atmak haricinde okunmamalıdır. Hiç bir yorum ve analizi dikkate alınmamalıdır.

Twitter'dan Serdar Sardağ, Fatih Doğan, Turgay Demir, Şafak Malatya, Hakan Gündoğar gibi isimleri takip etmeni öneririm. Hepsini çok sevmesem de en azından daha iyi ve nitelikli haber kanallarıdır.

Çevrimdışı mylife1903

Toyota ile ki gittiniz @Necmi abi?
Duble yol mu her taraf?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

o yol biter nasıl bitti @Necmi abi  :D

Çevrimiçi Necmi

Toyota ile ki gittiniz @Necmi abi?
Duble yol mu her taraf?
eğer yolunu şaşırmazsan her yer duble yol :D
şaşırırsan kendini niğde dağlarında derviş gibi dolaşarak bulursun :bandit:

Çevrimiçi Necmi

o yol biter nasıl bitti @Necmi abi  :D
sen onu bırakta kazanamasaydık nasıl biterdi :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı AmaralGürses

Şampiyonluk yorumu yaz(a)madım sabah kalkınca iş başına geçeyim dedim.
@tangaz ve @mylife1903 abilerim biliyor neden yaz(a)madığımı. Geçmiş şampiyonluk geldi bir an gözümün önüne. Orada da bu sıcak aile ortamında kutlamıştık. Bu kitleye gerçekten çok yakışıyor şampiyonluklar.
Doyasıya kutladıktan sonra
1) transfer
2) 86-87, 92-93, 96-97, 03-04, 14-15 sezonlarındaki aleni operasyonlar yapılır mı? Yapılmamasına karşı nasıl karşı-algı yaratabiliriz, sosyal medyayı aleni şike ve operasyon durumlarında etkin nasıl kullabiliriz vs. vs. konularına odaklanmalıyız. @Necmi @Egos

Çevrimdışı kyiv

Şenol Güneşin durumu hemen netleşmeli.Eminim Fikret Orman ve transferden sorumlu yöneticiler geçen seneden ders çıkarmışlardır. Kadro 1 Temmuza kadar hazır olmalı. Bu yazda nazlıların keyfini beklemeyelim.

Çevrimdışı atakan eraslan

toplamı 1200 ü geçmiştir yaw , bravo valla

Çevrimdışı abdusta

Antepe alternatif 70km mesafedeki maraş havalimanından gidenler olmuş
ancak gece dönüşü sıkıntılı olmuştur

saygılar

Çevrimdışı tangaz

Şampiyonluk yorumu yaz(a)madım sabah kalkınca iş başına geçeyim dedim.
@tangaz ve @mylife1903 abilerim biliyor neden yaz(a)madığımı. Geçmiş şampiyonluk geldi bir an gözümün önüne. Orada da bu sıcak aile ortamında kutlamıştık. Bu kitleye gerçekten çok yakışıyor şampiyonluklar.
Doyasıya kutladıktan sonra
1) transfer
2) 86-87, 92-93, 96-97, 03-04, 14-15 sezonlarındaki aleni operasyonlar yapılır mı? Yapılmamasına karşı nasıl karşı-algı yaratabiliriz, sosyal medyayı aleni şike ve operasyon durumlarında etkin nasıl kullabiliriz vs. vs. konularına odaklanmalıyız. @Necmi @Egos

bu kadeh senin şerefine emmoğlu  diyemedik :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı abdusta

Sıkıntılıyım demiştim
nedenini anladım
Gün boyu medyanın ana konularından biri Şenol hoca ayrılacak
şampiyonluğun hikayesi konuşulacağına nasıl aykırı konuşup nereden yaralarım sevdasındayım
çoğu,ne yazikki bu tuzağa kendini BJK li olarak tanımlmamış yorumcularımızda düşmüş

saygılar

Çevrimdışı tangaz

bu arada febe averajla liderken ve lig yarışı sürerken sivas tüm tribünleri febeye açtığında devekuşu gibi takılıp şimdi antepe laf çatan şam şeytanına da burdan selam yolluyorum (koyduk mu şeytan). o kadar söyledik zamanında şeytana uymayın die boşuna olmadığını görüyoruz...

siyah ulan!!!

Çevrimdışı mylife1903

bu arada febe averajla liderken ve lig yarışı sürerken sivas tüm tribünleri febeye açtığında devekuşu gibi takılıp şimdi antepe laf çatan şam şeytanına da burdan selam yolluyorum (koyduk mu şeytan). o kadar söyledik zamanında şeytana uymayın die boşuna olmadığını görüyoruz...

siyah ulan!!!
Hakeme baktim golu verdi, @tangaz atti seytan azapta

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı kyiv

Sıkıntılıyım demiştim
nedenini anladım
Gün boyu medyanın ana konularından biri Şenol hoca ayrılacak
şampiyonluğun hikayesi konuşulacağına nasıl aykırı konuşup nereden yaralarım sevdasındayım
çoğu,ne yazikki bu tuzağa kendini BJK li olarak tanımlmamış yorumcularımızda düşmüş

saygılar

Şenol güneş ve Fikret Orman BERABER bir basın toplantısı yapıp son noktayı koysunlar. Üzerine kimse konuşamaz. Ama böyle bırakabilirim, devam edebilirim muhabbetleri dönünce Beşiktaş düşmanlarına koz vermiş oluyoruz. Lütfen yeni bir Mario Gomez papatya falı hadisesi olmasın!

Çevrimdışı tangaz

Şenol güneş ve Fikret Orman BERABER bir basın toplantısı yapıp son noktayı koysunlar. Üzerine kimse konuşamaz. Ama böyle bırakabilirim, devam edebilirim muhabbetleri dönünce Beşiktaş düşmanlarına koz vermiş oluyoruz. Lütfen yeni bir Mario Gomez papatya falı hadisesi olmasın!

haftaya netleşir  :D

şaka bir yana cidden haftaya netleşir...

Çevrimdışı kyiv

haftaya netleşir  :D

şaka bir yana cidden haftaya netleşir...

O nasıl bir   "hafta" ? Tüm yazımız haftaya netleşmekle geçiyor  :D

Çevrimdışı mylife1903

Gunler uzuyor ya ona mahsuben

Çevrimdışı tangaz

şenol güneş gomez gibi kıvırtmaz ilkelidir haftaya cidden netleşir.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Quaresma ve talisca trt spor da Fırat Günayer le röportajı var

Çevrimdışı Çağatay

Ali Ece:

Beşiktaş’ta sabit olan ve şampiyonlukta kilit bir faktör var. Biliç görevdeyken “Tam da Güneş’lik takım” diye yazarken anlatmaya çalıştığım: Beşiktaş’ta seviyesi 10 üzerinden 6, 7 olan bir sürü oyuncu vardı. Güneş tedrisatı onları lig standardında 8’lik 9’luk oyunculara dönüştürdü. Ligin ilk maçında Beşiktaş 4-0 öne geçtiğinde Güneş, gol sevincinden istifade edip oyuncularını çağırıp direktifler vermişti. Meslektaşım “4-0 zaten” dediğinde “Güneş farkı burada ama” demiştim. Dün skor 2-0 olunca Güneş,  Talisca’y çağırdı ve sonra şovunu izlediniz. Tosiç’ten daha iyi bir stoperle seneye de şampiyonluğun en güçlü adayı.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Etiketler: