Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9133265 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi levitate

üstüne boyko dönüyor , işimiz var bu adamla
Kamp yer düzelir
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

Bakalım fabri Real Barça Bayern karşısında ne yapacak cl de

Diğer kaleciler ne yapıyorsa fabride onu yapıcak  :ok:

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı taner37

Diğer kaleciler ne yapıyorsa fabride onu yapıcak  :ok:
Hayırlısı...

Stoper hattı iyi olursa daha iyi olur ama stoper de tosic falan olursa 😣
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi murat

Ben 3 tane şampiyonluk getirdim ve de stad yaptım , borcu da $ bazında aldığım seviyelerde tuttum derse ben hakkımı helal ederim kim yönetiyorsa :) Daha fazlasını beklemek bonustur benim için ve de ben de bekliyorum. Ama yapamadı diye de arkasından atıp tutmam. Bir iki sezon üst üste şampiyon olamazsak da bir şey olmaz, öneli olan mali disiplin olduktan sonra. Yönetim harcamalarını ŞL gelirlerine ve şampiyonluk gelirlerine göre ayarlamıyor çünkü. Onları yok farzederek hareket ediyor. Tepe taklak olursak şampiyon olamadık diye, o da bunları olamadın diye küsen taraftar yüzünden olur. En büyük gelir kalemi taraftar çünkü. GS gibi olmak için GS gibi taraftarın olacak , iki kötü gün gördüler , ne tribün kaldı ne teknik direktör ne başkan. Bu da Beşiktaş yani , kötü oldukça daha çok sarılan bir taraftar yapısı var. Korkacaksan eğer Beşiktaş taraftarından , o da sürekli şampiyon oluyorsa kork :) O zaman para harcamayı kesebilir Beşiktaş taraftarı zira :)
Hiç stad işine girilmemiş ve son iki sezon şampiyon yapmış olsaydı en kötü ihtimalle 1 stad parası yani 500 milyon tl yada 120 milyon euro borç azalmış olacaktı.bence böyle hesap etmeliyiz.şuan euro bazında aldığı seviyede ise borç miktarı bundan sonraki 3 sezonda 2 şampiyonluk aldığımızı varsayarak 100 milyon euro civarında düşmesini bekliyorum.

Çevrimdışı taner37

Bayern Münih alt yapı kaptanı 19 yaşındaki Matthias Stingl isimli sağ bek sağ açık mevkiinde oynayan kardeşimiz Türk arkadaşlarından Beşiktaş'ı dinlemiş ve Vodafone arena coşkusunu görmüş ve BJK da oynamak istiyormuş..

[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2017, 17:41:48 taner37 ]
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı atakan eraslan

Hiç stad işine girilmemiş ve son iki sezon şampiyon yapmış olsaydı en kötü ihtimalle 1 stad parası yani 500 milyon tl yada 120 milyon euro borç azalmış olacaktı.bence böyle hesap etmeliyiz.şuan euro bazında aldığı seviyede ise borç miktarı bundan sonraki 3 sezonda 2 şampiyonluk aldığımızı varsayarak 100 milyon euro civarında düşmesini bekliyorum.

3 yıl olmasa da 5 yıl içinde 100 mio Euro azalışa da varım ben. stadyumu ayrı düşünecek olursak dediğin şekilde , 5 yılda kendini amorti etmiş oluyor , gayet iyi..

Çevrimiçi sozkul

günde 1000-1500 artış var...
TAKIMLAR
Passolig Kart Sayısı
Fenerbahçe
525.955
Beşiktaş
506.303
Galatasaray
503.982

Bu sayılar şu andaki aktif ve süresi bitmemiş kart sayıları mı, biliyor musunuz?

Çevrimdışı Savaş

@Necmi abi kartal yuvası durumu bu..

"Lisanslı ürün satışı 82,3 milyon TL olup iade ve iskontoları düşülerek netleştirildiğinde 67,5 milyon TL olduğu görülmektedir. Raporun maliyetler kısmında da görülebileceği üzere maliyetin 64,4 milyon TL olduğu ve kartal yuvalarından brüt 3 milyon TL kar yapılabildiği anlaşılmaktadır. Pazarlama ve yönetim giderlerindeki payları da göz önünde bulundurduğumuzda kartal yuvalarında zarar edildiği söylenebilir."
Bu nerede yazıyor? 68 milyon liralık satış yapılıp zarar edilmesi bana çok saçma geliyor.

Bu inandırıcı değil. 68 milyonluk satış yapılıp zarar aciklanacaksa kapatalım daha iyi. Kime para kazandiriyoruz bu durumda? Beşiktaş kazanmayacaksa kimse kazanmasın bizim paramızda cebimizde kalsin.

Ben pek gerçekçi bulmadım bunu.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

3 yıl olmasa da 5 yıl içinde 100 mio Euro azalışa da varım ben. stadyumu ayrı düşünecek olursak dediğin şekilde , 5 yılda kendini amorti etmiş oluyor , gayet iyi..
sağlıklı olan 3 yıl sonra 1M nin altına düşmesi olur

Çevrimiçi sozkul

@Necmi abi kartal yuvası durumu bu..

"Lisanslı ürün satışı 82,3 milyon TL olup iade ve iskontoları düşülerek netleştirildiğinde 67,5 milyon TL olduğu görülmektedir. Raporun maliyetler kısmında da görülebileceği üzere maliyetin 64,4 milyon TL olduğu ve kartal yuvalarından brüt 3 milyon TL kar yapılabildiği anlaşılmaktadır. Pazarlama ve yönetim giderlerindeki payları da göz önünde bulundurduğumuzda kartal yuvalarında zarar edildiği söylenebilir."

Üç-dört yıl önce kartal yuvaları 20 milyon zarar ediyordu galiba, demekki göreceli olarak  23 milyon kardayız.

Çevrimdışı Zafer55

üstüne boyko dönüyor , işimiz var bu adamla
Yeni Holoskomuz olmaya aday  :D

Çevrimiçi Necmi

Bu nerede yazıyor? 68 milyon liralık satış yapılıp zarar edilmesi bana çok saçma geliyor.

Bu inandırıcı değil. 68 milyonluk satış yapılıp zarar aciklanacaksa kapatalım daha iyi. Kime para kazandiriyoruz bu durumda? Beşiktaş kazanmayacaksa kimse kazanmasın bizim paramızda cebimizde kalsin.

Ben pek gerçekçi bulmadım bunu.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir yerde hata yapıyordur tekstilde 68 ciro demek 30 kar demektir
sonuçta üretici değilsin alıp üstüne koyup satıyorsun. birde tekstilde zararı en düşük
alanda satış yapıyorsun rekabet yok ne satarsan sat müşterin hazır sana fiyat sormuyorlar
pazarlık yapmıyorlar ürünü piyasa değerinin en az iki katı üstüne satıyorsun. ürün gamın geniş
mağazalar gibi sınırlı değilsin yatak çarşafıda satarsın oyuncakta krizden etkilenmen çok zayıf ihtimal

Çevrimiçi Necmi

Bu sayılar şu andaki aktif ve süresi bitmemiş kart sayıları mı, biliyor musunuz?
hayır çıktığından beri passo kart baş vurusu yapmış ve almış taraftar sayısı

Çevrimiçi Necmi

aslında 500 borç yapmadığın için inecek diğer taraftan gelirinle borç ödeyebildiğin için
dahada düşerdi. tabi aynı gelirler olmak koşuluyla
diğer türlü gelir elde edemeyeceğin için borç gene yükselirdi bu gün gelir varsa stad sayesinde var

Çevrimiçi sozkul

Tam doğru bir hesap olmaz, stad yapılmadan bu şampiyonlukları kazansaydık bile, loca kombine ve forma satışları çok daha düşük olurdu.  Geçen sene son üç maçı 40 milyona satmıştık mesela.

Çevrimiçi sozkul

hayır çıktığından beri passo kart baş vurusu yapmış ve almış taraftar sayısı

biz göçebe olduğumuz dönemde, anadoluda ekstradan passo alan oldu, o dönemden gelen küçük bir avantajımız var öyleyse bu sayının içinde.

Çevrimdışı cursedofdragon

#BeşiktaşRMKMarine 2016-17 sezonu Süper Lig Şampiyonu. Lig ve Federasyon Kupası''nı alan çifte kupalı takımımızı tebrik ederiz.
#Beşiktaş

Çevrimiçi murat

4 sezonda stad geliri olmadan borcu euro olarak aynı seviyede tutabilmiş ve üstüne 1 stad yapmış.2 şampiyonluk ve 2 şl geliri.gayet basarılı.mantıken aynı başarı seviyesiyle en az bir stad parası kâr kalmalı kenarda.

Çevrimiçi Necmi

biz göçebe olduğumuz dönemde, anadoluda ekstradan passo alan oldu, o dönemden gelen küçük bir avantajımız var öyleyse bu sayının içinde.
bilinmez mesela şimdi antepde oynuyoruz anadoluda ilk kez 20 bin bilet satıldı ama passodaki artış bir kaç bin oldu
ayaşda oynadık ama stad zaten ufak yarısını istanbul taraftarı doldurdu. o dönem passo 70 binlerdeydi istanbulda oynamaya başlayınca
özellikle stad açılınca ivme kazandı.

Çevrimiçi murat

Süresi bitmişlerde dahildir bu sayıya.

Çevrimdışı taner37

Erdal Torunoğlu Hollandaya gitmişti geçen de

Ferdi içinmiş...
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

4 sezonda stad geliri olmadan borcu euro olarak aynı seviyede tutabilmiş ve üstüne 1 stad yapmış.2 şampiyonluk ve 2 şl geliri.gayet basarılı.mantıken aynı başarı seviyesiyle en az bir stad parası kâr kalmalı kenarda.
bunun 3 yılını gelirsiz geçirdin yanlız ne olduysa son iki yıl oluyor işte
önümüzdeki 5 yılı şu iki yıl gibi geçirsek tamamdır aslında

Çevrimiçi murat

Tam doğru bir hesap olmaz, stad yapılmadan bu şampiyonlukları kazansaydık bile, loca kombine ve forma satışları çok daha düşük olurdu.  Geçen sene son üç maçı 40 milyona satmıştık mesela.
benimki farazi tahminler.sonucta 500 milyon tl stada harcamışız ve bu süre zarfında bilet geliri sınırlı kalmış.elimizde kötüde olsa 32 bin kapasiteli bir stadın gelirinide bir kenara ittik bu süre zarfında.ek gelir olarak stad isim hakkı vs geldi.benim söylemek istedigim artık isim geliri sponsor forma geliri stadyum bilet geliri kombinesi vs artık hepten elimize gececek vs stad harcaması yapmayacağız.gecmise dönük bakarsak en az üç senede 100 milyon euro düşüş beklemek mantıklı geliyor.birebir inceden bir hesap degil işte.basarıya göre sponsor geliri tff geliri vs de artacak.

Çevrimiçi murat

Beklentim şuan en büyük borc alacak farkına ulaştık bundan sonra asağı ivme ile borcun azalacağı yönünde.kurdan dolayı tl olarak artıs olabilir belki ama döviz cinsinden ufak ufak düşmeye başlayacaktır.

Etiketler: