Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134456 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Gunaydin, azicik daha forumu hareketlendirelim
Dun baya bi eksin oldu, sayfalarca yazi yazildi. Gecen senenin transfer basligini okuyom uye olaraktan bir ben birde 10-20 misafir

Varan2 isimli calismam

Çevrimdışı İhsan

Günaydın Şampi Kartallar.
Yazacak bir şeyim yok. Sadece selam vermek istedim  :)
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı atakan eraslan

Günaydın , antep maçında şampiyonluğu ilan edersek 34.hafta maçlarını hafta içine alacakmış federasyon

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dun baya bi eksin oldu, sayfalarca yazi yazildi. Gecen senenin transfer basligini okuyom uye olaraktan bir ben birde 10-20 misafir

Varan2 isimli calismam
aahaha şuana kadarki en sağlam ifşa  :D :D :D @mylife1903 ismail vs caner  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Günaydın , antep maçında şampiyonluğu ilan edersek 34.hafta maçlarını hafta içine alacakmış federasyon
Geçen sene de öyle yapmışlardı. Şenol hoca futbolcu sağlığı açısından kötü bir karar olduğunu söylemişti. Bize fark etmez bu sene. Kadroda hiç oynamayanları oynatırız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Geçen sene de öyle yapmışlardı. Şenol hoca futbolcu sağlığı açısından kötü bir karar olduğunu söylemişti. Bize fark etmez bu sene. Kadroda hiç oynamayanları oynatırız.
cumartesi olsun bizim maç  :D 8 bin civarı biletten epey gelir elde ederiz.

Çevrimdışı atakan eraslan

Sorun olmaz tabi de , antepte şampiyon olursak , Osmanlı maçı karnaval havasında olur hafta sonu, erkenden herkes gider eğlenceler başlar  :halay:

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

annesi ile cima etmediğimiz Beşiktaş'la alakalı internet sitesi bi bura kalmıştı, maşallah onu da halletmişiz.

İnsanda keyif meyif kalmıyor anasını satayım.

ben en iyisi @mylife1903 'ün ifşalarına konsantre olayım.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

annesi ile cima etmediğimiz Beşiktaş'la alakalı internet sitesi bi bura kalmıştı, maşallah onu da halletmişiz.

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

Gunaydin ihsan abi
Ustune alinmayacaksan bir iki imha yapariz @ihsan abi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Varan2 isimli calismam
:kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Aleykum selam @İhsan abi Gunaydin :)

Çevrimdışı eaglekartal

haftaiçi olmasın ya aykardır bekliyorum fırsat olmadı son maçı izlemeye gelicem hafta içi çalışıyrum yalovaya git gel yapamam inşallah fikstür değişmez ya

Çevrimdışı mylife1903

Günaydın arkadaşlar,

Hehe senin de var sikrinlerin yahu aggerli sikertelli falan
Sevdigimizle ugrasiyoz, bak @Necmi abiye mesela bombasini patlataraktan imha ettim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sevdigimizle ugrasiyoz, bak @Necmi abiye mesela bombasini patlataraktan imha ettim
varan 3 nerede ? yeni bomba bekliyoruz ahaha

Çevrimdışı mylife1903

@ihsan abi bak sen yazmisin yahu
Bu sene de kadro bozulmasin yazarken beni desteklemeni bekliyorum transfer sezonunda

Rahmetli cenk koray gibi kutu actirmayalim bu sene eldeki ile yetinmeyi bilelim diyorum

Varan3 isimli surrealist calismam

Çevrimdışı tangaz

reis naapmışsın yahu ismaili desteklediğin mesajı gördüm montejj olabilir mi?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2017, 09:25:07
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
güzel formalar çıkıyor ortaya :D
çok güzel tasarımlar dönüyor ortalıkta.
formaları gördüğünü söyleyen bir gazeteci dinledim 540 lira biriktirin üç formada müthiş üçünü de alacaksınız dedi.
inşallah gs gibi bir şey çıkmaz beklenti çok yükseldi...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

çok güzel tasarımlar dönüyor ortalıkta.
formaları gördüğünü söyleyen bir gazeteci dinledim 540 lira biriktirin üç formada müthiş üçünü de alacaksınız dedi.
inşallah gs gibi bir şey çıkmaz beklenti çok yükseldi...
2 tane vodafone'dan, 1 tane kartal yuvasından alacağım ve atiba yazdıracağım. :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Varan2 isimli calismam
Şu çalışmadan sonra kapatabiliriz forumu :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

reis naapmışsın yahu ismaili desteklediğin mesajı gördüm montejj olabilir mi?
Abi azalt su tineri gozunu seveyim benim boyle bisi yazmis olma ihtimalim var mi, @Necmi abinin tabelasi o yahu
Herkes sikertel derken bak mesela ismail ili pektemeki bile takimda tutmaya razi olmusum

Çevrimdışı tangaz

Abi azalt su tineri gozunu seveyim benim boyle bisi yazmis olma ihtimalim var mi, @Necmi abinin tabelasi o yahu
Herkes sikertel derken bak mesela ismail ili pektemeki bile takimda tutmaya razi olmusum

abi dün 3 tüp bali şeettim tamam haklısın biraz fazla kaçırmış olabilirim  :iblush:

onu bunu bırakında biz hani bi dünya para kazanıyorduk hani borçlar eriyecekti paso yükseliyor geçen sene 1,4 küsürmüş şimdi 1,7 küsür olmuş bizim çağrı burda 3 yıla şöle olur 5 yıla böle olur die yazıyordu burda dün tvittırda gördüm kendisini 1 olsa iyiymiş de aslında en iyisi 0,5 mişde zira gelir oymuşta falan yazmış. bizi forumdayken kandırıyormuydu bizim çağrı asarlı? forumda başka tvittırda başka mı konuşuyor  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

BEŞİKTAŞ TALISCAYI TFF YE BİLDİRDİ :busted_cop: :ishock: :ishock:

Beşiktaş, Anderson Talisca'nın sözleşmesindeki 1 yıllık opsiyon hakkının kullanıldığını TFF'ye bildirdi.

Siyah beyazlılar, sezon başında Benfica'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Brezilyalı oyuncu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu olan Talisca için geçtiğimiz günlerde Başkan Fikret Orman, Talisca'nın 1 yıl daha Beşiktaş'ta kalacağının müjdesini vermişti.

TFF sitesinde Anderson Talisca'nın sözleşme bitiş tarihi 31.05.2018 olarak güncellendi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

BEŞİKTAŞ TALISCAYI TFF YE BİLDİRDİ :busted_cop: :ishock: :ishock:

Beşiktaş, Anderson Talisca'nın sözleşmesindeki 1 yıllık opsiyon hakkının kullanıldığını TFF'ye bildirdi.

Siyah beyazlılar, sezon başında Benfica'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Brezilyalı oyuncu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu olan Talisca için geçtiğimiz günlerde Başkan Fikret Orman, Talisca'nın 1 yıl daha Beşiktaş'ta kalacağının müjdesini vermişti.

TFF sitesinde Anderson Talisca'nın sözleşme bitiş tarihi 31.05.2018 olarak güncellendi.
Aboubakar kalır ve de Ba ile kiralık 1 sene daha anlaşılırsa ileri uç büyük ölçüde çözülmüş olur..
Korku akıl katilidir.

1992 namağlup
2003 4 te 4 derbi rekor puan 85
2009 çifte kupa
2016 statsız
2017 iki ezeli rakibe 10 üstü puan farkla
Şampiyon Beşiktaş !