Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 8681605 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Jarjim bitiyo aksama birakmistim bu konuyu. 9 oyuncu arasli Az olmus gafamda 11 oyuncu vardi arassiz. Omeri unutmusun
Abi onun kontratı bitiyor bu sene zaten.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kyiv

şimdi iki takımmı tutacağız :alala:

Biz ne yapalım Necmi Abi? Eğer maçlar izmitte oynanırsa her hafta maçtayım. Hatun boşayacak bu gidişle  :D Bir Beşiktaş belası varken başında şimdi Anadolu Kartalları belası da çıkacak  :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Gaziantep'e gidecek misin Necmi abi  :D
yok desteği size bıraktım :D
ama gitmeyi düşünenler var maça kadar organize olabilirlerse :D

Çevrimdışı mylife1903

Sezon başları bütün kartallar bir araya gelip turnuva yaparız.

Takımlara bak:  Beşiktaş (babanız), Anadolu Kartalları, Avrupa Kartalları, Sibirya Kartalları (mylife1903 bu külübün başkanı olur artık), İnka Kartalları (güney amerikadan)...

Vay beeeee turnuvaya gel turnuvaya!  :bandit:
Benim takimi baba takimla oynatmamak lazim 4-5 sakat cikar sonra gomersiniz beni

Çevrimdışı El Nino

Benim takimi baba takimla oynatmamak lazim 4-5 sakat cikar sonra gomersiniz beni

Dayı totem yaparsın  :biggrinking:

Çevrimdışı Egos

ağabey sana sıfırdan takım yaratmak zor, direkt boks şubesinin başına geç, a takımın "herif" ihtiyacına kaynak olursun.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

yok desteği size bıraktım :D
ama gitmeyi düşünenler var maça kadar organize olabilirlerse :D

@Necmi Abi ben hiç deplasmana gitmedim bana önerebileceğin bir grup yada tanıdık biri var mı ? Onlarla takılayım :)
burdan kimseyi razı edemedim gitmek için otobüsle gidip geleyim diyorum .75 TL otobüs bileti .

Çevrimdışı Necmi

@Necmi Abi ben hiç deplasmana gitmedim bana önerebileceğin bir grup yada tanıdık biri var mı ? Onlarla takılayım :)
burdan kimseyi razı edemedim gitmek için otobüsle gidip geleyim diyorum .75 TL otobüs bileti .
bizden giden olursa söylerim ama gidelim diyorlarda gideceklerini pek tahmin etmiyorum :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Biz ne yapalım Necmi Abi? Eğer maçlar izmitte oynanırsa her hafta maçtayım. Hatun boşayacak bu gidişle  :D Bir Beşiktaş belası varken başında şimdi Anadolu Kartalları belası da çıkacak  :evillol:
kombine alman şart sorun değil fazla bıdı bıdı ederse boşarsın
bir taşla iki kuş vurmuş olursun :D
Evli olmak Beşiktaşlılara yaramıyor evleneni kaybediyoruz :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kaç adet kombine sattığımız belli mi ? 1., 2. ve 3. kategorilerin bitmesi çok iyi oldu, diğer kategoriler maç günü bitecektir.

Çevrimdışı Anıl1903

Talisca'nın önümüzdeki sene kalacak olması iyi haber.Sakatlık yaşamaz inşallah,skor açısından bu sene kırdığı kariyer rekorunu seneye daha da ileriye götürebilir.

Çevrimdışı fani madida

gaziantep yönetimi bilet satışlarını iptal ettirip ileri bi tarihe erteletmiş  :akuma:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gaziantep yönetimi bilet satışlarını iptal ettirip ileri bi tarihe erteletmiş  :akuma:
bazı yönetim kurulu üyeleri karşı çıkmış ondan dolayı ertelemişler biz kazanacağız zaten 3 binde gelse 33 binde gelse değişmez, sayıyı düşürürlerse kendileri kaybeder.

Çevrimdışı Necmi

kaç adet kombine sattığımız belli mi ? 1., 2. ve 3. kategorilerin bitmesi çok iyi oldu, diğer kategoriler maç günü bitecektir.
başkan geçen laf arasında 12-13 bin kombineden 35 bin kombineye çıktık dedi.

Çevrimdışı Necmi

Talisca'nın önümüzdeki sene kalacak olması iyi haber.Sakatlık yaşamaz inşallah,skor açısından bu sene kırdığı kariyer rekorunu seneye daha da ileriye götürebilir.
seneye deli gol atacağımız bir hücum hattı kurulabilir.
ortalıkda dolaşan isimlerin yarısı gelse direk ilk maç şampiyonluk
kupasını versinler uğraştırmasınlar bizi  :bandit:

Çevrimdışı kyiv

İlk 3 kategori kombinesi bitmiş bilgisi kesin doğru mu?Kaynak?
[ Son Düzenleme: 23 Mayıs 2017, 17:09:57 kyiv ]

Çevrimdışı Anıl1903

seneye deli gol atacağımız bir hücum hattı kurulabilir.
ortalıkda dolaşan isimlerin yarısı gelse direk ilk maç şampiyonluk
kupasını versinler uğraştırmasınlar bizi  :bandit:
Inşallah Necmi abi :)

Çevrimdışı Anıl1903

Yeni bir forma tasarımı daha geldi.Çıkacak formalar inşallah bunlardan aşağı değildir.
Kaynak:
https://cenkunaltasarim.wordpress.com/
[ Son Düzenleme: 23 Mayıs 2017, 17:24:07 Anıl1903 ]

Çevrimdışı Necmi

Inşallah Necmi abi :)
siz bilmezsiniz tabi daha sezona başlamadan şampiyonun belli olduğu diğer takımların ikincilik
mücadelesi verdiği dönemleri.
biz bu günleri geçmişde yaşamıştık artık sizde 50 yaşınıza geldiğinizde o zamanki
ergenlere anlatırsınız bunları. Bizim sizi ikna etmeye uğraştığımız gibi o zamanda sizde
ergenleri Beşiktaşın büyüklüğüne ikna etmeye çalışırsınız artık :D
ömrüm olursa bende uzaktan sırıtarak izlerim :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Yeni bir forma tasarımı daha geldi.Çıkacak formalar inşallah bunlardan aşağı değildir.
Kaynak:http://cenkunaltasarim.wordpress.com/
çıkacak formada bayrak sağda arma solda adidas logosu ortada olacakmış
ama forma bir sır gibi saklanıyor.

Çevrimdışı Necmi

yanlız bu benim istediğim forma ama kırmızılar olmamış

Çevrimdışı taner37

Kocaeli BJK maçlarına gidecek kadar çok taraftarımız var mı? Yeni takım maçlarına
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Tasarım konusunda çok endişelerimiz var . 3 Yıldıza şöyle güzel esaslı bir forma gerekiyor.  :boxin:

Çevrimdışı Anıl1903

siz bilmezsiniz tabi daha sezona başlamadan şampiyonun belli olduğu diğer takımların ikincilik
mücadelesi verdiği dönemleri.
biz bu günleri geçmişde yaşamıştık artık sizde 50 yaşınıza geldiğinizde o zamanki
ergenlere anlatırsınız bunları. Bizim sizi ikna etmeye uğraştığımız gibi o zamanda sizde
ergenleri Beşiktaşın büyüklüğüne ikna etmeye çalışırsınız artık :D
ömrüm olursa bende uzaktan sırıtarak izlerim :evillol:
Necmi abi sen ve yaşı büyük abilerimiz sağolsun forum açıldığından beri güzel bilgiler verdiniz hem geçmişle alakalı hem de geleceğe ışık tutacak şekilde.İnşallah başarılarımız bu yıllarla sınırlı kalmayıp altın çağımızı yaşarız.Bu arada gençsin abi daha önünde uzun yıllar var nasihatlerinle yol gösterirsin yine :ok:

Çevrimdışı mylife1903

ağabey sana sıfırdan takım yaratmak zor, direkt boks şubesinin başına geç, a takımın "herif" ihtiyacına kaynak olursun.
Yok yahu hokey takimindan uj bej oyuncuya topa vurmayi ogretirim yeter, sis kebap gibi dizerim onlari iki stoper bir onlibere bir sarkik libero bir de ortasaha yeterli

Formasi islanmayana formasinda kan olmayana yagmurlu havada su yok

Etiketler: