Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 8681603 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Benim usta olmak gibi bir derdim yok.Kızdığım nokta dün yaptığın gs li iması ve bugün yazdığın beşiktaşlı mütevazi olmalı usta dedik çırak diyor.Biz olsak estafurullah deriz
Gibi yazdığın yazılar yoksa seninle hiçbir kişisel sorunumuz olamaz çünkü sen beni tanımıyorsun ben seni tanımıyorum.Burda yazdıklarımızla yorum yapmaya çalışıyoruz.
Benim seninle iddaya girme nedenim abo atar atmaz da değil ben sadece senin 10 dakikada topçudan anlarım hükmüne takıldım.

geçiniz bu işleri 15-20 gün ortalıkda görünmeyip bir anda ortaya çıkıp 2.iletinde eveeet usta ben oluyorum bu durumda die ortaya çıkacaksın sonrada benim usta olmak gibi bir derdim yok diyeceksin  :lol: tabe tabe kesin öledir. forumu aylardır takip ediş amacın tümüyle bu paralelde neredeyse. işte bu nedenledir ki tıpkı gese kültürü gibi bir başarı olduğunda (bahsi kazanmak) ortaya çıkmış ve başarı tandanslı hiç yazmadığın kadar yazmışsındır...

sözümün arkasındayım biz ustam diene ensesine şamarı şaplatır bir edayla çırak demeyiz estağfrullah deriz bizim beşiktaşlılığımız böle seninki öle...

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Kocaeli' nin yerel gazetelerinde Kocaeli Birliksporun satışı ile ilgili haberler çıkmış. Takımın adı değişecekmiş Anadolu Kartalları olacakmış ve maçlar İsmet Paşa stadı yerine yapılan 30 binlik yeni stadyumda oynanacakmış. Haber doğru mudur bilemiyorum ama Beşiktaşın Kocaeli futboluna hareket getireceği kesin.

Junior Beşiktaşı 4 gözle bekliyoruz  :bandit:

Kesinlikle Abi. Umarım en kısa sürede PTT ye çıkarak iyi bir alt yapı oluşturur.  :claps:
şimdi sırada belcikada ki Charleroi adlı klübü alıyormuşuz , klubun degerı 20 Milyon Euro .
Nasıl alıcaz oda merak konusu  :biggrinking:

Çevrimdışı tangaz

Kocaeli' nin yerel gazetelerinde Kocaeli Birliksporun satışı ile ilgili haberler çıkmış. Takımın adı değişecekmiş Anadolu Kartalları olacakmış ve maçlar İsmet Paşa stadı yerine yapılan 30 binlik yeni stadyumda oynanacakmış. Haber doğru mudur bilemiyorum ama Beşiktaşın Kocaeli futboluna hareket getireceği kesin.

isim süpermiş yalnız
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı arda

Yükseldim çok yükseldim şu an  :super:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tangaz

Kesinlikle Abi. Umarım en kısa sürede PTT ye çıkarak iyi bir alt yapı oluşturur.  :claps:
şimdi sırada belcikada ki Charleroi adlı klübü alıyormuşuz , klubun degerı 20 Milyon Euro .
Nasıl alıcaz oda merak konusu  :biggrinking:

parayı bastırıp tabiki de  :money:

genç african kökenli çocukları yetiştirmek için doğru adres.

Çevrimdışı kyiv

isim süpermiş yalnız

Sen ne diyorsun ilk okuyunca gözlerim yerinden çıktı  :D  :bandit:

Çevrimiçi levitate

İsmi çok güzel olmuş
Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimdışı Gökhan Kurt

parayı bastırıp tabiki de  :money:

genç african kökenli çocukları yetiştirmek için doğru adres.

Belçika doğru adres mi diye düşünüyorum Tangaz Abicim. ins doğrudur  :biggrinking:
İnsallah 5-6 yıl için de Beşiktaş'ımza cok iyi oyuncular kazandırır bizde mutlu oluruz bu meyvelerden.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2017, 13:45:03
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!

Anadolu Kartalları ismi mükemmel başka bir şey düşünüceklerse Beşiktaş B olursa o da iyidir.
çevreyoluna girdin mi izmite gitmek avcılara gitmekten kolay.
böylece süper lige çıkarırız taraftar desteğiyle.
yayın geliri stat geliri maçbaşı galibiyet vs.derken kasaya para gelecek...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

Belçika doğru adres mi diye düşünüyorum Tangaz Abicim. ins doğrudur  :biggrinking:
İnsallah 5-6 yıl için de Beşiktaş'ımza cok iyi oyuncular kazandırır bizde mutlu oluruz bu meyvelerden.

Bence genç africa kökenliler için öle görünüyor umarım bizim yasin sülünü falan hoca olarak göndermeyiz oranın altyapısına yoksa halimiz harap olur  :D

Çevrimdışı arda

Anadolu Kartalları ismi mükemmel başka bir şey düşünüceklerse Beşiktaş B olursa o da iyidir.
çevreyoluna girdin mi izmite gitmek avcılara gitmekten kolay.
böylece süper lige çıkarırız taraftar desteğiyle.
yayın geliri stat geliri maçbaşı galibiyet vs.derken kasaya para gelecek...

Bu durumda Avrupa'da alınacak takımın adı ne olacak!? :D

Avrupa'da sanırım ortaklık olur gerçi, %60-70
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tangaz

eagles of the avrupa olur  :icool:

Çevrimdışı Egos

Bence genç africa kökenliler için öle görünüyor umarım bizim yasin sülünü falan hoca olarak göndermeyiz oranın altyapısına yoksa halimiz harap olur  :D

ağabey haklısın, altyapı hocasına ciddi bütçe ayrılması lazım; eski futbolcular da yardımcı olarak gönderilsin. eğer böyle bir atılım yapılacaksa sadece futbolcu değil, aynı zamanda teknik ekip de yetiştirilir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2017, 13:59:59

ecnebi kartalları :ssss:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı cursedofdragon

eagles of the avrupa olur  :icool:

"Kartallar Yüksek Uçar" Avrupadaki ismi bu olsun İngiliççesi iyi olan birisi yazsın ingilizce nasıl duruyor onuda görelim :D  :evillol:

Çevrimiçi levitate

"Kartallar Yüksek Uçar" Avrupadaki ismi bu olsun İngiliççesi iyi olan birisi yazsın ingilizce nasıl duruyor onuda görelim :D  :evillol:
Eagles United olsun bence :D
Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2017, 14:02:46
Im going to pencil :D
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

ağabey haklısın, altyapı hocasına ciddi bütçe ayrılması lazım; eski futbolcular da yardımcı olarak gönderilsin. eğer böyle bir atılım yapılacaksa sadece futbolcu değil, aynı zamanda teknik ekip de yetiştirilir.

altyapı için hoca yetiştireceksek önce iyi bir akademiye yollayıp sonra da senin dediğin staj dönemini şeetmek doğru olur sanırım iskoçyada çok iyi bir td. yetiştirme akademisi vardı. burada önemli olan o hocaları yetiştirmek ve sonrada doyurmak adamlara 5bin tl maaş verirsen 2 gün sonra X bir takımdan teklif geldiğinde altyapıyı bırakıp üst yapıda hoca olur ki haklıdır da.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2017, 14:06:29
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2017, 14:09:54
şenol güneşi göndermek için 10 gündür uğraşan basın umudu kestiler tamer tunaya yöneldiler.
tamer tunayı illa bir takıma gönderecekler.
gelecekte tamer tunayı takımın başında görebiliriz çok şey öğreniyor çok pozitif naif fit biri...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı arda

Asıl Berezilya'da yapmak lazım şu işi, her oyuncunun 5 ayrı hissedarı felan uğraşmaktan kurtuluruz ama nasıl :)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2017, 14:14:28
Asıl Berezilya'da yapmak lazım şu işi, her oyuncunun 5 ayrı hissedarı felan uğraşmaktan kurtuluruz ama nasıl :)
marcelo kulüp satın almıştı brezilyada başkan kontağı kapatmasın...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı benyv-

Brezilya'daki futbol kültürü farklıi oradan buraya kolay kolay uyum sağlanamıyor hemen. Eğitim ve disiplin kazanma açısından Avrupa(almanya, belçika vs) ilk sıralarda olmalı.

Çevrimdışı Necmi

Iyi linc yemissin @tangaz okuya okuya geliyorum, benim hatirladigim lig golu demedik mi biz, lincciler bulsaydi iletileri keske, ben biraz korkunc ivan okumasi yaptim azicik gommusuz cocugu, ama bir sor neden gommusuz, pingi yuksek, bitiricigi degil, aradigimiz tip santrafor degil, demisiz. Yalan mi yani, arpasi cok, motoru buyuk demisiz.

Yahu @Necmi abi de ilginc bi iletisinde abu 18 gol atmis yazmis, sanki abu gol makinesi, ayni iletide yazmis quaresmanin iyi olmasi icin 6-7 gol atmasi lazim, diye
Sonra biz gomucu oluyoruz, yahu abunun 18 attigi yerde karijma atmistir 6-7 tane zaten, birinin milli takimlarda attigini da sayalim oburunun sadece derbi gollerini sayalim

Gomucu tayfa biziz ama yersen, genis acidan bakarsan bizden cok var mi besiktasin oyuncusunu koruyan, daha iki hafta once oguzhani, cenki sattilar burda
eleştiri değildi o @mylife1903
ben penaltıları saymıyorum quaresmanın asist katkısı iyiydi ama gol katkısı geride kaldı
babelinde geride kaldı ama onu hoş görebiliriz. Talisca golde güzel katkı verdi ama asist olarak geride kaldı
ben genel yanlışları yazıyorum bütün takım olarak forvetler gerekeni yaptı dahada iyi olabilirlerdi
ama buda iyi sayılır.

Etiketler: