Reis Babel ve Talisca'da sut deniyor da adamlarin attiklari da oluyor. Bu yuzden denemelerinde hic sorun yok. Fakat Quaresma'nin daha uzaktan sutla gol attigina sahit olmadik bu sezon (defalarca denemesine ragmen). Bence bundan vazgecmelidir. Cunku o yetenegi yok.
Bakin Lyon macinda Talisca bir frikigi kotu kullandi diye beyimiz hemen ikinci frikigin basina gecti. En az 30 metrelik mesafe. Quaresma'nin hayatinda ordan frikik golu yok. Sirf Talisca kullanmasin diye topun basina gecti ve kaleye vurdu. Top baraja kadar zor ulasti. Boylesi bir macta Talisca varken ustelik 30 metreden kaleye vurmasinin civiklik ve lakaytliktan baska bir aciklamasi olamaz. Benim Quaresma'da katlanamadigim sey iste bu civik civik hali.
Hep yaziyorum yine yazayim. Quaresma topla iceri katetmeye basladiginda bir bardak soguk su icin. Cunku pozisyon %100 bizim adimiza kayipla sonuclaniyor. Ortalari disinda skora katki yapabilecegi bir sey yok. Topla iceri katettiginde kafasinda kaleye sut disinda baska hic bir secenek yok. Onunde 5 kisi olsa dahi pas vermeyip sut atiyor. Sizin Quaresma sevginize saygi duyuyorum ama ben Quaresma'nin Besiktas'ta ki misyonunu tamamladigini dusunuyorum.
Kimin misyonunu tamamladigina senol gunes karar veriyor, abu sunlari bitirseydi burda olmazdi derken taliska sunlari yapsaydi turkiyeye dusmezdi derken, quaresmaninda ceza alanina girip senede 10 gol atan versiyonunun buralara dusmeyecegini bilmek lazim.
Istekler olanaklar ile sinirlidir
Ulkenin durumu belli, besiktasin durumu belli hep yazdigim gibi gelen oyuncuyu arizalari ile kabul etmek gerekir.
Abu ile taliska neden cok elestiri aldi, ihtiyacimiz baska tip oyunculardi, mitrovic neden elestiri aldi ihtiyacimiz baskaydi.
Tosic de bombaliyor benim bir elestirim var mi tosice, yok. Cunku tosicin stoper olani bombalamayanina privet dedik herifler 30 dedi