Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9153676 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Geçmişi çok kaşımak istemiyorum @Necmi , moderatör değil denetçi olabilir tam hatırlamıyorum ama o seviyede biri o olayın oyuncularından biriydi, adam gitmiş arkasından bir hayli "alay" sınıfına giren yazılar vardı iki üç gün süren, taklitler örkenmeler, bak ben ondan daha anlamsız yazabiliyorum yarışmaları, hatta sen bu yapılanları eleştiri sınırları içinde gördüğünü  ifade eden tipde yazı yazmıştın senin yazdıklarına bozulup bende küsüp girmemiştim foruma uzun bir süre.  İmam böyle düşünüyorsa cemaatin yaptıkları yanlış değil türünden bir benzetme ile. Birilerinin içinde birikmiş bir toplu kin açığa çıkmıştı, gitmesi bile kesmemişti bu arkadaşları. Şimdi benzeri bir süreç oluyormuş gibi  görünce kendi adıma bende biraz sert ifadeler kullanmış olabilirim ama yinede yazdıklarım kimseyi özelinde hedef alan şeyler değildi, tekrar okudum hala aynı kanıdayım.
zaten senin yazının hedef alan bir yazı olmadığını söylemiştim önceki mesajımda
bir eleştiri yazısıydı. Daha önceki yazılarda olduğu gibi tabi arada haddini aşan yazılarda oldu
silindi modlar falan geldi. orda bizim müdahale ettiğimiz yerleri göremezsinizki. Orda olayı takip etmiştim
hatta forumda değildim biraz geç girip takip yaptım eleştiri yazılarına saygı göstermem gerekiyordu.
doğruluğunu yada yanlışlığını tartmak bana ancak insani açıdan hak verir ama modaratör olarak bakmam gereken şey
yazının uslubunda yanlış bir şeyler olup olmaması. Burda her eleştiriyi kendi bakış açıma göre değerlendirememki
bu bize sadece robot insanlar yaratır. Ben atalaylada özelden uzun uzadıya konuştuğumu hatırlıyorum konunun muataplarıylada özelden
konuştum. Bazı arkadaşların eleştirilerinde haklılık payı vardı bazı arkadaşlarda hadlerini aşmıştı.
insanlar eleştiriyide hoş görüyle karşılamalı tabi eleştiri kimseyi alaya almak dalga geçmek değildir.
bir eleştirinin dalga geçmeye yönelik olduğunu düşünüyorsanız bizi uyaracaksınız. Moderatöre bildir tuşunu kullandığınızda
bizim dikkatimizi çeker değerlendiririz. Onun dışında takip etsek bile çok şey gözümüzden kaçıyor.
Bizimde işimiz gücümüz var sürekli forumda olamıyoruz bakma online görünüyorum ama benim pc açıldığı anda online dır
bu benim pc başında olduğum anlamı taşımaz. ama şikayet bize geldiği için değerlendirebiliyoruz. @sozkul
birde foruma girmemek tepki değilki burası bizimse samimi ortam oluşmasını istiyorsak bunu birilerinden beklememeli
kendimizde müdahale etmeliyiz. yanlış olan şeyleri uyarmak gerekiyor.
Benim söylediğim bir şey var sürekli kendinizin Beşiktaşlı olduğunu ve karşınızdakininde Beşiktaşlı olduğunu unutmayın.
buna dikkat etse insanlar zaten saygı sınırlarını aşmazlar. Beşiktaş platformları çok az çoğu insan ortak platformlarda
yazdığı için aslında Beşiktaşlılara ait bir yerde nasıl davranacağını bilmiyor. o nedenlede çirkin üsluplar çıkıyor.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

yapmazlar ki yapmıyorlar anlamıyorum.

Taraftara bıraksalar şu işi ne güzel tasarımlar çıkacakta saçma sapan formalar yapıyorlar.
Bu forma tasarım konusunda sponsor firma klüple iş birliği yapıyor mu yoksa yetki tamamıyla onlara mı ait arkadaşlar ?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı arda

Ne gibi bi zararı olur mesela?

Ayrıca bu uygulamayı yapan Gaziantepspor kulübü. Beşiktaş yönetimi ne yapsın sence? Arayıp iptal edin bunu mu desin?

Küşnemesi, Kebabı, Katmeri, Baklavası, Pestili, Nar ekşili ezme salatası.. Bunlar işte hep kalori! Kişi başına günlük kalori ihtiyacının%3000-3500'ü sağlığa zararlı olur ama tadından da yenmez :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Zafer55

Ne gibi bi zararı olur mesela?

Ayrıca bu uygulamayı yapan Gaziantepspor kulübü. Beşiktaş yönetimi ne yapsın sence? Arayıp iptal edin bunu mu desin?
Bize bi zararı olmaz 😀
Ama ben zaten Biz veya antep olarak değil " uygulama" olarak doğru bulmuyorum.Fikstürümüzde bir antep deplasmanı var ama bu uygulamayla maç deplasmanlıktan çıkmış oluyor.Başak , anteple bir içerde bir deplasmanda maç yaparken biz iki kere seyircimiz önünde oynamış oluyoruz ve ben bunu adil bulmuyorum.Başağın içerde de dışarda da seyircisi yok.Antepin sezon ortalaması 3-5 bin taraftardır .Antep içerde başağada yenilmiş.Ama şartlar her zaman böyle olmayabilir.Teklif antepten de gelmiş olabir.Bu teklif bize yapılan bir jest değil,daha çok para için kendi taraftarına yapılan ayıptır gözümde.

Tekrar belirtmeliyim ki ben bu tip uygulamara karşıyım.Mesele Beşiktaş Gaziantep falan değil.

Çevrimdışı Berat

@sozkul ağabey modlar diye başlayıp denetçi ve moda geçiş yapmışsın, keşke direkt ismimi verseydin de net bir şekilde herkes anlasaydı ben de beni etiketleme yoluna gitmeni tercih ederdim.

Atalay ile iletişimim saygı çerçevesinde devam ediyor ayrıca kendisiyle sizden fazla konuşmuşluğum vardır. Bahsettiğiniz olay yaşanırken kendisine herhangi bir saygısızlığım veya saldırım olmadı. Olay yaşanırken araya girip yumuşatmaya çalıştım araştırıp bakabilirsiniz. Üstüme alınarak söylüyorum @atalay 'ın cümlelerini kullanarak alay filan etmedim. "Domestik dominasyon" lafını ben kullandım keza başarı isteğim hep ligi kazanmak üzerine oldu. Hiçbir alay amacım filan yoktu, iletimin sonrasında birkaç üye ile beraber güldük eğlendik kullandığım dil yüzünden. Suçlamadan önce daha dikkatli olursanız sevinirim.

Çevrimiçi Necmi

Dun GS ve FB forumlarindan biraz gezindim. Izlenimlerimi paylasmak istiyorum:

Berbat kadrolarla kazandiklari saibeli sampiyonluklarin vermis oldugu o gereksiz ozguven kaybolmaya baslamis GS'lilerde. Dursun kalirsa ezik bir kulube doneriz modundalar. Seneye FB'yi destekleyebileceklerini dile getirenler olmus.

Genel olarak Aboubakar ve Talisca kalirsa Besiktas yine sampiyon olur dusuncesi hakim. Biz Abou'yu gomerken elemanlar gercegi goruyor.

FB'liler de ozguven oldukca irtifa kaybetmis. Buyuk bir kulup degiliz basliklari bile acilmis. Yeni nesil Besiktas'li olacak bari biz kendi cocuklarimizi muhafaza edelim de ileride ayaga kalkacaksak taraftarimiz azalmasin modundalar. Ayrica yasli yildizlar yerine Besiktas gibi Portekiz'den genc yetenekleri kiralayalim onerileri de oldukca yaygin.

Iki taraftar grubunun ortak noktasi Besiktas'in ligi domine etmesine izin vermezler gorusu. Buna izin verilmezmis zira yayinci kurulus falan batarmis. GS'liler seneye FB sampiyon olur derken, FB'liler GS sampiyon olur gorusunde. Kendi takimlarina guvenemiyorlar ama rakip takimi Besiktas'a karsi daha sansli goruyorlar. Zugurt tesellisi, zavallica bir durum.

Yine ortak olarak iki renkli kulup kotu durumda oldugu icin Besiktas sampiyon olmus gorusu hakim. Hazmetmeleri biraz zaman alacak ama edecekler eninde sonunda. Besiktas nefretleri oylesine depresmis ki bu nefreti Besiktas'i anarken kullandiklari asagilayici ifadelerle disa vuruyorlar. Kuduruyorlar kisacasi.  :bandit: :D
Abou ligin başından beri kalitesini gösteriyordu. Ama bizim sürekli gömen ve bunu Beşiktaşın yararına
olduğunu düşünen taraftarımız olduğu sürece daha bir çok oyuncunun başına gelecek. Benfica ile eşleştiğimizde
torunoğulları söylemişti ilk sordukları şey abouyu aldınızmı olmuş adamlar çekiniyordu ondan
Taliscaya gelince umarım önümüzdeki sene bizimle olur ve sonrasında şartlar zorlanır ve alınır bu lig yıllarca alex
gerçeğini gördü şimdi elimizde ondan kat kat iyi ve çok genç bir oyuncu var bunuda kimse görmüyor. ha tam yararlanabildikmi
hayır ikisindende yüzde yüz faydalanamadık. anca ara ara parlamalarına şahit olduk yapılacak belli taliscayı serbest bırak
takımı onun üzerinde şekillendir takım şaha kalkar. abou asist taliscanın vuruşunu bu ligde yapabilecek oyuncu yok.
ligin ikinci yarısından sonra her maç takımın kazanmasına etki eden tek oyuncu var oda aboubakar. ligin sonu yaklaştıkça
ışıl ışıl parlıyor. ligin başında ben bunu görüyordum. Aldığı paraya takanlar oldu ama o parayı çoktan haketti.
lyon maçında oynamamasının elenmemize sebep olduğunu söyleyen arkadaşlar aslında takım için ne kadar önemli olduğunuda
itiraf ediyordu.
Renklilere gelince kendilerini kandırmaya devam etsinler işin sonunda uğrayacakları hayal kırıklığı daha büyük olur.
Beter olsunlar.

Çevrimdışı Zafer55

Dun GS ve FB forumlarindan biraz gezindim. Izlenimlerimi paylasmak istiyorum:

Berbat kadrolarla kazandiklari saibeli sampiyonluklarin vermis oldugu o gereksiz ozguven kaybolmaya baslamis GS'lilerde. Dursun kalirsa ezik bir kulube doneriz modundalar. Seneye FB'yi destekleyebileceklerini dile getirenler olmus.

Genel olarak Aboubakar ve Talisca kalirsa Besiktas yine sampiyon olur dusuncesi hakim. Biz Abou'yu gomerken elemanlar gercegi goruyor.

FB'liler de ozguven oldukca irtifa kaybetmis. Buyuk bir kulup degiliz basliklari bile acilmis. Yeni nesil Besiktas'li olacak bari biz kendi cocuklarimizi muhafaza edelim de ileride ayaga kalkacaksak taraftarimiz azalmasin modundalar. Ayrica yasli yildizlar yerine Besiktas gibi Portekiz'den genc yetenekleri kiralayalim onerileri de oldukca yaygin.

Iki taraftar grubunun ortak noktasi Besiktas'in ligi domine etmesine izin vermezler gorusu. Buna izin verilmezmis zira yayinci kurulus falan batarmis. GS'liler seneye FB sampiyon olur derken, FB'liler GS sampiyon olur gorusunde. Kendi takimlarina guvenemiyorlar ama rakip takimi Besiktas'a karsi daha sansli goruyorlar. Zugurt tesellisi, zavallica bir durum.

Yine ortak olarak iki renkli kulup kotu durumda oldugu icin Besiktas sampiyon olmus gorusu hakim. Hazmetmeleri biraz zaman alacak ama edecekler eninde sonunda. Besiktas nefretleri oylesine depresmis ki bu nefreti Besiktas'i anarken kullandiklari asagilayici ifadelerle disa vuruyorlar. Kuduruyorlar kisacasi.  :bandit: :D
Ben de bu görüşe hastayım.Ulan sanki lige -12 puanla başladılar.Yada bu sene transfer yapmadılar bu sene genç oyuncularımızı yetiştirecez dediler.Ne olağanüstülük vardı?Şampiyonluk hedefiyle girmediler mi lige?
Geçen sene de kötülerdi bu sene de kötüler.Gelecek sene de kötü olacaklar :bandit:

Çevrimiçi 38life

Bize bi zararı olmaz 😀
Ama ben zaten Biz veya antep olarak değil " uygulama" olarak doğru bulmuyorum.Fikstürümüzde bir antep deplasmanı var ama bu uygulamayla maç deplasmanlıktan çıkmış oluyor.Başak , anteple bir içerde bir deplasmanda maç yaparken biz iki kere seyircimiz önünde oynamış oluyoruz ve ben bunu adil bulmuyorum.Başağın içerde de dışarda da seyircisi yok.Antepin sezon ortalaması 3-5 bin taraftardır .Antep içerde başağada yenilmiş.Ama şartlar her zaman böyle olmayabilir.Teklif antepten de gelmiş olabir.Bu teklif bize yapılan bir jest değil,daha çok para için kendi taraftarına yapılan ayıptır gözümde.

Tekrar belirtmeliyim ki ben bu tip uygulamara karşıyım.Mesele Beşiktaş Gaziantep falan değil.

Teklif sözkonusu değil zaten bunu belirleyen Antep kulübü. Buna karar veren Antep kulübü. Oradaki esnafın ve kulübün maddi durumu için alınan bir karar. Antep kulübü bunu seve seve yapıyor. Çünkü gelecek olan taraftar Beşiktaş taraftarı. Beşiktaş taraftarı oraya gidecek ve onların 10 maçta yapacağı hasılatı oraya bırakıp gidecek. Antep taraftarının da buna karşı çıkacağını sanmıyorum, çıkıyorsa da kulübünü sevmiyordur o taraftar. Ortada herhangi bir ayıp yok yani.

İşin adalet kısmına gelecek olursak ne zamandan beri bir kulübün diğer kulübün taraftarından daha çok taraftara sahip olması adaletsizlik oldu?

Çevrimdışı canU

Banka ve faktoring borçları 2 yılda 360 M TL artmış ve 693 M TL'ye ulaşmış. Üstelik bu rakamın %80'inden fazlasına tekabül eden bölümünü bir yıl içerisinde ödemekle yükümlüyüz. Bu yeni banka kredileri ve yeni taksitlendirmeler demek. Mali tablo korkunç kötü durumda.

Durum ciddi kötü, Gs'nin yolundan gidiyoruz gibi gözüküyor ilk şampiyon olamadığımız sezon çok kötü patlayabiliz. Ancak şu noktada kısa süreli bir çözüm de gözükmüyor. geliştirilecek bir projenin bu çapta gelir getirmesi etmesi 5-10 sene sürecek işler. Kısa sürede ya sürekli başarılı olmalıyız ya da devlet el atıp ziraat üzerinden borçları alıp yapılandırıp kulüpler yasasını geçirecek. Bundan sonra borç yapan borçtan yasayla sorumlu olacak öyle çözüm üretilecek. Yoksa gidişat kötü.

Çevrimiçi Necmi

Bize bi zararı olmaz 😀

şimdi adil olmuyor diye bizde 3-5 bin kişiylemi oynayalım başakla şampiyonluk yarışında
oynarken :alala:
Bence bu bizden çok antep için kıyak olur gider ayak iyi bir para kazanır yoksa geçen sene akhisar maçında
tribünleri bize açmışlardı avantajmı oldu beraberliği son anda kurtarmıştık.

Çevrimiçi Necmi

Ben de bu görüşe hastayım.Ulan sanki lige -12 puanla başladılar.Yada bu sene transfer yapmadılar bu sene genç oyuncularımızı yetiştirecez dediler.Ne olağanüstülük vardı?Şampiyonluk hedefiyle girmediler mi lige?
Geçen sene de kötülerdi bu sene de kötüler.Gelecek sene de kötü olacaklar :bandit:
biz iyi olduğumuz sürece onlar kötü olmaya mahkum aslında konu bundan ibaret.
onlar evet kötü çünkü taht artık gerçek sahibine geçti. Yıllardır bizim kötü olmamızın kötü yönetilmemizin kaymağını
rezil kadrolarla şampiyon olarak yediler bundan sonra bizimle rekabet edebilmek için gerçekten iyi olmak zorundalar.
Artık karşılarında zayıf gardı düşmüş bir Beşiktaş olmadığını görüyorlar artık şartlar eşit ve şartlar eşit olduğu
sürece bizim hep bir adım önde olacağımızı biliyorlar.
Artık lig başlarken şampiyonluğun en büyük adayı biz olacağız lig bittiğindede şampiyonluğu almış olacağız.

Çevrimiçi Necmi

Bu forma tasarım konusunda sponsor firma klüple iş birliği yapıyor mu yoksa yetki tamamıyla onlara mı ait arkadaşlar ?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tasarıma kulüp karar verir yoksa kafasına göre çıkarabilirmi.

Çevrimiçi 38life

Küşnemesi, Kebabı, Katmeri, Baklavası, Pestili, Nar ekşili ezme salatası.. Bunlar işte hep kalori! Kişi başına günlük kalori ihtiyacının%3000-3500'ü sağlığa zararlı olur ama tadından da yenmez :D

Bu da bir bakış açısı  :lol:

Çevrimdışı Kutay

Twitterda şöyle bir şeyler gördüm moralim bozuldu doğru mudur acaba

https://twitter.com/chapuisatbey/status/866320820678918145
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Zafer55

@38life , @Necmi
Siz olaya Beşiktaş başak antep olarak bakıyorsunuz.Ben bir takımın 16 iç saha maçında yaptığı uygulamayı 17. Maçta farklı uygulaması durumunu doğru bulmuyorum.

Çevrimiçi Necmi

@38life , @Necmi
Siz olaya Beşiktaş başak antep olarak bakıyorsunuz.Ben bir takımın 16 iç saha maçında yaptığı uygulamayı 17. Maçta farklı uygulaması durumunu doğru bulmuyorum.
doğru olmayan ne lig boyu kulüpler hep istanbul takımlarına fazla tribün açar ve pahalı bilet satarlar
gelir elde ederler bu yeni bir uygulama değil ilk kezmi yapılıyor sanıyorsun. Emin ol başak taraftarı olsa onada yaparlar aynı muameleyi

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Umarım doğru değildir ne Abdullah Avcı'sı ya Abdullah Avcı kimdir o yüzden Şenol Güneş gidiyorsa Beşiktaş kötü yönetilme günlerine geri dönüyor demektir.Şenol hocanın bir çok hatası var kabul ama biz onu çok seviyoruz ve gayette başarılıdır.Şahsi sebeplerden gidiyorsa yaşlılık olsun ne bileyim Trabzonla Türkiye ile alakalı olsun anlarım ama bu sebepten gidemez gitmemeli.

Fikret Orman neden böyle birşey yapsınki elinde başarılı biri varken neden başkasını almayı düşünsün ??? Aklıma tek şey geliyor Aziz Yıldırımlaşmak.Yani taraftar Şenol Güneş yapıyor gazeteler büyük övgüleri Fikret Orman'a değilde Şenol Güneş'e yapıyor diye egosunu tatmin etmek için alın olay Şenol'da değil bende bakın başkası geldi yine başarılı olduk dedirtmek için yapabilir ancak.

Fakat Fikret Orman ve Şenol Güneş daha çok abi kardeş gibiler böyle bir ego Fikret Orman'da olduğunu ve böyle birşeye kalkışacağını düşünmüyorum prim için yapılmış bir haber yada paylaşım.

Özet olarak:Şenol Güneş %80 bizde kalır kalmazsa da bu tür sebeplerden değil Trabzonspor'la alakalı Türkiye yada ailevi problemlerden dolayı falan ayrılır diğer türlüsünü düşünmemek gerek bence.

Çevrimiçi Necmi

doğrumu değilmiden çok sırasımı neden taşıyorsun böyle bir şeyi
buraya bu haber yüzde yüz doğru olsa bile bunu açıklayan insan Beşiktaşlı değildir.
Bu zamanda böyle bir şey neden gündem edilir.
Daha geçen konuşmasında gelecek sene şampiyonlar liginde yapacak işlerimiz var diyende hoca değilmi

Çevrimdışı Kutay

doğrumu değilmiden çok sırasımı neden taşıyorsun böyle bir şeyi
buraya bu haber yüzde yüz doğru olsa bile bunu açıklayan insan Beşiktaşlı değildir.
Bu zamanda böyle bir şey neden gündem edilir.
Daha geçen konuşmasında gelecek sene şampiyonlar liginde yapacak işlerimiz var diyende hoca değilmi
Abi belki buradan birisinin bu konuda bilgisi vardır diye yazdım yanlışsa zaten sorun yokta doğruysa yandık zaten
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı cagdas44

Bugün Ali Fuat Duatepe Twitter üzerinden baya bir mali veri paylaştı kitapçıktan bunları değerlendirip durum budur diyebilecek var mı?

Çevrimiçi Necmi

Abi belki buradan birisinin bu konuda bilgisi vardır diye yazdım yanlışsa zaten sorun yokta doğruysa yandık zaten
birincisi neden yanalım tek hoca Şenol güneş değil elbet bir gün gelecek gidecek.
ama alternatifinin avcı olmayacağını ve böyle bir durumda kendi koltuklarının bile sallanacağını en iyi yönetim
biliyor. Biz fener değiliz taraftara ramen hiç bir başkan o koltukta oturamaz. Öyle bir hamle yaparlarsa bunu
taraftara açıklayamazlar. Renklilerin en büyük isteği şenol hocanın gitmesi biliyorlarki hoca takımda oldukça
Beşiktaşı geri çekemeyecekler.

Çevrimdışı Kutay

birincisi neden yanalım tek hoca Şenol güneş değil elbet bir gün gelecek gidecek.
ama alternatifinin avcı olmayacağını ve böyle bir durumda kendi koltuklarının bile sallanacağını en iyi yönetim
biliyor. Biz fener değiliz taraftara ramen hiç bir başkan o koltukta oturamaz. Öyle bir hamle yaparlarsa bunu
taraftara açıklayamazlar. Renklilerin en büyük isteği şenol hocanın gitmesi biliyorlarki hoca takımda oldukça
Beşiktaşı geri çekemeyecekler.
Evet abi dediğin gibi şenol hoca gidecekse avcı olmamalı yerine gelecek olan yoksa bende biliyorum mutlaka bir gün gideceğini şenol hocanın inşallah kalır şenol hocada bizde juventus gibi 6 sene üst üste şampiyon oluruz
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı cagdas44

Tamamen yanlış/yanıltıcı bilgi çalışmaıs bugün genel kuruldan ihraç edilen tayfanın uzantıları dahi olabilirler.

İçerdeki iddialar ciddi olmakla birlikte tutarsız. Şenol hoca yazan iddialara boyun eğip hadi bir sene takımın başında durayım diyecek bir hoca değil ki içerikde belirtilen onca sallamasyon bilgi nedeniyle ele avuca gelen bir satır yok. Bu ve benzeri "tarafsız" kişiler böyle zamanlarda yazdıkları ile doğrurdan kulube savaş açmışcasına zarar vermeye çalışanlardır. Bunlara inanan masumlar bugün Beşiktaşlı yazarlara onlarca soru sorarak gündemin bulanmasına neden oldular. Bunun bir benzeri fb maçı öncesi farklı gündemlerle oyuncuların zihnini bulandırmak üzere yapıldı dikkat etmeliyiz.

Çevrimdışı Zafer55

doğru olmayan ne lig boyu kulüpler hep istanbul takımlarına fazla tribün açar ve pahalı bilet satarlar
gelir elde ederler bu yeni bir uygulama değil ilk kezmi yapılıyor sanıyorsun. Emin ol başak taraftarı olsa onada yaparlar aynı muameleyi
Abi 33000 kişilik statta 27000 deplasman seyircisinden bahsediyorum.Yoksa normalde 2000 falan olan kontenjanın 5-10-15  bin e çıkmasından değil.

Çevrimiçi Necmi

Tamamen yanlış/yanıltıcı bilgi çalışmaıs bugün genel kuruldan ihraç edilen tayfanın uzantıları dahi olabilirler.

İçerdeki iddialar ciddi olmakla birlikte tutarsız. Şenol hoca yazan iddialara boyun eğip hadi bir sene takımın başında durayım diyecek bir hoca değil ki içerikde belirtilen onca sallamasyon bilgi nedeniyle ele avuca gelen bir satır yok. Bu ve benzeri "tarafsız" kişiler böyle zamanlarda yazdıkları ile doğrurdan kulube savaş açmışcasına zarar vermeye çalışanlardır. Bunlara inanan masumlar bugün Beşiktaşlı yazarlara onlarca soru sorarak gündemin bulanmasına neden oldular. Bunun bir benzeri fb maçı öncesi farklı gündemlerle oyuncuların zihnini bulandırmak üzere yapıldı dikkat etmeliyiz.
ihraç edilen tayfa daha yeni Beşiktaşı gomez transferinden dolayı uefaya şikayet etmişti bunlar Beşiktaşlı diye geçiniyor.
hesapta nasıl bedava alıyormuşuz uefayı kandırmışız ffp yi atlatmışız bunu söyleyen birde kendisini kongre üyesi olarak tanımlıyordu.

Etiketler: