Geçmişi çok kaşımak istemiyorum @Necmi , moderatör değil denetçi olabilir tam hatırlamıyorum ama o seviyede biri o olayın oyuncularından biriydi, adam gitmiş arkasından bir hayli "alay" sınıfına giren yazılar vardı iki üç gün süren, taklitler örkenmeler, bak ben ondan daha anlamsız yazabiliyorum yarışmaları, hatta sen bu yapılanları eleştiri sınırları içinde gördüğünü ifade eden tipde yazı yazmıştın senin yazdıklarına bozulup bende küsüp girmemiştim foruma uzun bir süre. İmam böyle düşünüyorsa cemaatin yaptıkları yanlış değil türünden bir benzetme ile. Birilerinin içinde birikmiş bir toplu kin açığa çıkmıştı, gitmesi bile kesmemişti bu arkadaşları. Şimdi benzeri bir süreç oluyormuş gibi görünce kendi adıma bende biraz sert ifadeler kullanmış olabilirim ama yinede yazdıklarım kimseyi özelinde hedef alan şeyler değildi, tekrar okudum hala aynı kanıdayım.
zaten senin yazının hedef alan bir yazı olmadığını söylemiştim önceki mesajımda
bir eleştiri yazısıydı. Daha önceki yazılarda olduğu gibi tabi arada haddini aşan yazılarda oldu
silindi modlar falan geldi. orda bizim müdahale ettiğimiz yerleri göremezsinizki. Orda olayı takip etmiştim
hatta forumda değildim biraz geç girip takip yaptım eleştiri yazılarına saygı göstermem gerekiyordu.
doğruluğunu yada yanlışlığını tartmak bana ancak insani açıdan hak verir ama modaratör olarak bakmam gereken şey
yazının uslubunda yanlış bir şeyler olup olmaması. Burda her eleştiriyi kendi bakış açıma göre değerlendirememki
bu bize sadece robot insanlar yaratır. Ben atalaylada özelden uzun uzadıya konuştuğumu hatırlıyorum konunun muataplarıylada özelden
konuştum. Bazı arkadaşların eleştirilerinde haklılık payı vardı bazı arkadaşlarda hadlerini aşmıştı.
insanlar eleştiriyide hoş görüyle karşılamalı tabi eleştiri kimseyi alaya almak dalga geçmek değildir.
bir eleştirinin dalga geçmeye yönelik olduğunu düşünüyorsanız bizi uyaracaksınız. Moderatöre bildir tuşunu kullandığınızda
bizim dikkatimizi çeker değerlendiririz. Onun dışında takip etsek bile çok şey gözümüzden kaçıyor.
Bizimde işimiz gücümüz var sürekli forumda olamıyoruz bakma online görünüyorum ama benim pc açıldığı anda online dır
bu benim pc başında olduğum anlamı taşımaz. ama şikayet bize geldiği için değerlendirebiliyoruz.
@sozkul birde foruma girmemek tepki değilki burası bizimse samimi ortam oluşmasını istiyorsak bunu birilerinden beklememeli
kendimizde müdahale etmeliyiz. yanlış olan şeyleri uyarmak gerekiyor.
Benim söylediğim bir şey var sürekli kendinizin Beşiktaşlı olduğunu ve karşınızdakininde Beşiktaşlı olduğunu unutmayın.
buna dikkat etse insanlar zaten saygı sınırlarını aşmazlar. Beşiktaş platformları çok az çoğu insan ortak platformlarda
yazdığı için aslında Beşiktaşlılara ait bir yerde nasıl davranacağını bilmiyor. o nedenlede çirkin üsluplar çıkıyor.