Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9153718 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı taner37

Kocaeli Birlik Spor hayırlı olsun

Çok sevindim. Umarım kulüp ismi değişir ve maçlarını Vodafone Arena da oynar. Genç oyuncularımız hibrit beyde ikinci ligde tecrübesi yaşar ve hepsi daha iyi gelişir..

A takımda kadroda düşünülemez ise şayet Muhammed Enes Sedat Fatih Oğuzhan seneye 2. Ligde oynarlar. İyi olur..

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı caner.eryigit

Borç çok can sıkıcı seviyede ne Yazık ki ...

Çevrimiçi Necmi

Seninde iyiniyetli bakış açına gözlerim yaşardı Gökhan.
Git aylarca öncesrine bak, grup halinde saldırdlar adama, içinde moderatörler bile vardı, birde gittikten sonra onun cümlelerini kullanırak arkasından ağzına örkendiler, allay ettiler birkaç günde sürdü bu.
Anladığınızı okumayın kardeşim, geçmişim birikimi bu, aynı olayları tekrar yaşatmayacağız, bu konuda DAYANIŞMA içindeyiz evet, anlamadığınız adamı bizim yaptığımız gibi okumadan geçin.

Bana ENTEL-DANTEL mi dedin sen?

Edit: imla
@sozkul  hangi moderotörler vardı işin içinde ben modlarla ilgili bir mesaj görmedim
evet saldırı oldu. ama bu genede eleştiri sınırları içinde olduğu için müdahale etmedik eleştiri
özeleştiri şeklinde gitmesi gereken bir konuydu. mesajlarda saygısızca bir durum yoktu olduğunda
zaten müdahale ederiz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Borç çok can sıkıcı seviyede ne Yazık ki ...

ne kadar olmuş abi ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oğuzhan son birkaç maçtır çok iyi oynuyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu forma çok güzel inşallah bu forma olur seneye

yapmazlar ki yapmıyorlar anlamıyorum.

Taraftara bıraksalar şu işi ne güzel tasarımlar çıkacakta saçma sapan formalar yapıyorlar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

önümüzdeki sene forma satış rekoru kıracağız, 3 yıldızlı formalar peynir ekmek gibi satacaktır. Ben şahsen üçünü'de alacağım.

Çevrimiçi 38life

Gaziantepspor maçında 27 bin kişiyiz...

Çevrimdışı caner.eryigit

ne kadar olmuş abi ?
1.750 olmuş.Başkan şöyle birşey dedi gelirlerimiz en üst seviyede.buna rağmen ne yazık ki borçta aşağı doğru inme gibi birşey gözükmüyor.Sermaye arttırımı ve hisse satışına rağmen borç buraya geldi,en ufak bir sportif başarısızlıkta çok fena patlarız.önümüzde gs örneği var şampiyon oldular şampiyonlar ligine de gittiler ama bir sezon snr battık dediler.gerçi orada çok alengirli işler oldu hırsızlık transferler de indirmeler falan ama...bizim durumumuz da iyi değil başkan da söyledi zaten radikal birşeyler yapmamız lazım diye.herhalde varlık satışı yapıcaz faiz sarmalından kurtulmak için.bu da Fulya yı işaret ediyor.

Çevrimdışı mylife1903

Ersanın durumu ne olacak acaba bi türlü oynayamadı can sıkıcı bi durum
Seneye İyi bi Stoper iyi bi kanat aynı zamanda forvet ve Atiba nın yerine iyi bi orta saha lazım
Yönetim den güzel transferler bekliyorum Stoper de özellikle Vida alınmalı.
Stoper transferini dun yazdim bitti o is, zanka

Çevrimdışı sozkul

@sozkul  hangi moderotörler vardı işin içinde ben modlarla ilgili bir mesaj görmedim
evet saldırı oldu. ama bu genede eleştiri sınırları içinde olduğu için müdahale etmedik eleştiri
özeleştiri şeklinde gitmesi gereken bir konuydu. mesajlarda saygısızca bir durum yoktu olduğunda
zaten müdahale ederiz.

Geçmişi çok kaşımak istemiyorum @Necmi , moderatör değil denetçi olabilir tam hatırlamıyorum ama o seviyede biri o olayın oyuncularından biriydi, adam gitmiş arkasından bir hayli "alay" sınıfına giren yazılar vardı iki üç gün süren, taklitler örkenmeler, bak ben ondan daha anlamsız yazabiliyorum yarışmaları, hatta sen bu yapılanları eleştiri sınırları içinde gördüğünü  ifade eden tipde yazı yazmıştın senin yazdıklarına bozulup bende küsüp girmemiştim foruma uzun bir süre.  İmam böyle düşünüyorsa cemaatin yaptıkları yanlış değil türünden bir benzetme ile. Birilerinin içinde birikmiş bir toplu kin açığa çıkmıştı, gitmesi bile kesmemişti bu arkadaşları. Şimdi benzeri bir süreç oluyormuş gibi  görünce kendi adıma bende biraz sert ifadeler kullanmış olabilirim ama yinede yazdıklarım kimseyi özelinde hedef alan şeyler değildi, tekrar okudum hala aynı kanıdayım.

Çevrimdışı Librarius

Dun GS ve FB forumlarindan biraz gezindim. Izlenimlerimi paylasmak istiyorum:

Berbat kadrolarla kazandiklari saibeli sampiyonluklarin vermis oldugu o gereksiz ozguven kaybolmaya baslamis GS'lilerde. Dursun kalirsa ezik bir kulube doneriz modundalar. Seneye FB'yi destekleyebileceklerini dile getirenler olmus.

Genel olarak Aboubakar ve Talisca kalirsa Besiktas yine sampiyon olur dusuncesi hakim. Biz Abou'yu gomerken elemanlar gercegi goruyor.

FB'liler de ozguven oldukca irtifa kaybetmis. Buyuk bir kulup degiliz basliklari bile acilmis. Yeni nesil Besiktas'li olacak bari biz kendi cocuklarimizi muhafaza edelim de ileride ayaga kalkacaksak taraftarimiz azalmasin modundalar. Ayrica yasli yildizlar yerine Besiktas gibi Portekiz'den genc yetenekleri kiralayalim onerileri de oldukca yaygin.

Iki taraftar grubunun ortak noktasi Besiktas'in ligi domine etmesine izin vermezler gorusu. Buna izin verilmezmis zira yayinci kurulus falan batarmis. GS'liler seneye FB sampiyon olur derken, FB'liler GS sampiyon olur gorusunde. Kendi takimlarina guvenemiyorlar ama rakip takimi Besiktas'a karsi daha sansli goruyorlar. Zugurt tesellisi, zavallica bir durum.

Yine ortak olarak iki renkli kulup kotu durumda oldugu icin Besiktas sampiyon olmus gorusu hakim. Hazmetmeleri biraz zaman alacak ama edecekler eninde sonunda. Besiktas nefretleri oylesine depresmis ki bu nefreti Besiktas'i anarken kullandiklari asagilayici ifadelerle disa vuruyorlar. Kuduruyorlar kisacasi.  :bandit: :D
[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2017, 17:20:49 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı levitate

Berbat kadrolarla kazandiklari saibeli sampiyonluklarin evrmis oldugu o gereksiz ozguven kaybolmaya baslamis GS'lilerde. Dursun kalirsa ezik bir kulube doneriz modundalar. Seneye FB'yi destekleyebileceklerini dile getirenler olmus.

Genel olarak Aboubakar ve Talisca kalirsa Besiktas yine sampiyon olur dusuncesi hakim. Biz Abou'yu gomerken elemanlar gercegi goruyor.

FB'liler de ozguven oldukca irtifa kaybetmis. Buyuk bir kulup degiliz basliklari bile acilmis. Yeni nesil Besiktas'li olacak bari biz kendi cocuklarimizi muhafaza edelim de ileride ayaga kalkacaksak taraftarimiz azalmasin modundalar. Ayrica yasli yildizlar yerine Besiktas gibi Portekiz'den genc yetenekleri kiralayalim onerileri de oldukca yaygin.

Iki taraftar grubunun ortak noktasi Besiktas'in ligi domine etmesine izin vermezler gorusu. Buna izin verilmezmis zira yayinci kurulus falan batarmis. GS'liler seneye FB sampiyon olur derken, FB'liler GS sampiyon olur gorusunde. Kendi takimlarina guvenemiyorlar ama rakip takimi Besiktas'a karsi daha sansli goruyorlar. Zugurt tesellisi, zavallica bir durum.

Yine ortak olarak iki renkli kulup kotu durumda oldugu icin Besiktas sampiyon olmus gorusu hakim. Hazmetmeleri biraz zaman alacak ama edecekler eninde sonunda. Besiktas nefretleri oylesine depresmis ki bu nefreti Besiktas'i anarken kullandiklari asagilayici ifadelerle disa vuruyorlar. Kuduruyorlar kisacasi.  :bandit: :D
Böyle bizi övdükleri yazıları okumak kadar zevkli bişey yok abi :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aman abi seninkiler hep bombacı oluyor

Çevrimdışı Zafer55

Gaziantepspor maçında 27 bin kişiyiz...
Ben bu uygulamayı doğru bulmuyorum.Şampiyon sıfatı ile gidecek olsak  kabul edilebilir ama daha mücadele devam ederken olmamalı.

Çevrimdışı mylife1903

Aman abi seninkiler hep bombacı oluyor
Bombacilar benimki degil yahu baskan aliyor bombaci, seviyor adam, heyecan katiyor

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı taner37

Berbat kadrolarla kazandiklari saibeli sampiyonluklarin vermis oldugu o gereksiz ozguven kaybolmaya baslamis GS'lilerde. Dursun kalirsa ezik bir kulube doneriz modundalar. Seneye FB'yi destekleyebileceklerini dile getirenler olmus.

Atalarımız güzel demiş;

İt ürür kervan yürür.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Kopenhag daki esmer zanka mı 😏
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Kopenhag daki esmer zanka mı 😏
Esmer degilde bronzlasmis danimarkali

Çevrimdışı taner37

Esmer degilde bronzlasmis danimarkali
Desene yine stoper almadınız diye millet laf edecek.. :D

Zanka ortalamanın biraz üssüdür. Yanlış hatırlamıyorsam PSV de Atiba ile beraberdi.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Desene yine stoper almadınız diye millet laf edecek.. :D

Zanka ortalamanın biraz üssüdür. Yanlış hatırlamıyorsam PSV de Atiba ile beraberdi.
Atiba marselo zanka lens mertens 5 sene geriden topluyoz

Çevrimiçi 38life

Ben bu uygulamayı doğru bulmuyorum.Şampiyon sıfatı ile gidecek olsak  kabul edilebilir ama daha mücadele devam ederken olmamalı.

Ne gibi bi zararı olur mesela?

Ayrıca bu uygulamayı yapan Gaziantepspor kulübü. Beşiktaş yönetimi ne yapsın sence? Arayıp iptal edin bunu mu desin?

Çevrimdışı caner.eryigit

Beşiktaş Kulübü 2016 Olağan ve Mali Genel Kurulu'nda kulübün borcu 1 milyar 448 milyon 578 bin lira olarak bildirildi.az önce 1.750 yazmıştım özür.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

dedik zaten akşam bursanın günahını çıkartmak için bir tarafını yırtar diye.
her zaman aynı şey olur sahada iyice sıçar bir sonraki maç içerde günah çıkartır.
bütün işi tribüne oynamak ona en iyi cevabı maç sonunda aboubakar verdi.
bizim bütün sene söylediğimizin özetiydi o anlar. Demekki neymiş bizim tepkimiz
sahadaki diğer oyunculardada varmış. Kaldıki gerçekten iyi oynadığı maçın sonunda
yedi o haraketi birde kötü oynadığı maçlarda diğer oyuncuları düşün ne hissediyorlar.
şu akşamki abou tepkisinden sonra en azından durunda bu takıma verdiği zararı azda olsa düşünün
aslında orda abou bu haraketi quaresmaya değil sizlere yaptı. adam geçen hafta bir gol bir asist
bu hafta bir gol bir asist ama siz hala quaresma demeye devam edin.
çok güzel bir yazı olmuş noktasına kadar katılıyorum.

Etiketler: