Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9153067 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı EMİR EMRE

Babel yeni video yayınlamış.

Babel çok güzel videolar hazırlıyor, takipteyim. takımın inancı tam inşallah bu iş olacak.  :ok:

Çevrimdışı Orhan

istedikleri kadar çakallık yapsınlar eninde sonunda bizimle yollarının keşismesi gerekecek
elleri mecbur. Bu saatten sonra onları tek besleyen biz olacağız. renklilerde stada gitmediğine göre
mecburlar dekoter almaya futbolun güzel yüzünü biz gösteriyoruz Beine geçmeside bizim için avantaj
çünkü adamların gelir kaynağı üyelik satmak değil bunu umursamıyorlar bile dertleri kendi uluslar arası
kanallarında kaliteli maç yayınları yapabilmek şu anda yurt dışına Beşiktaş maçı dışında yayın veremiyorlar
renkliler böyle yönetildiği sürece bein için bir cazibe olmayacak. şampiyonluk ve şl de oynamak bizim izlenirliğimizi sürekli arttırıyor
üstüne koyarak gidiyoruz. Bir süre sonra bu şekilde gidersek makas çok açılır atılan her adım  geleceğe yatırımdır.
Ben genelde internet yayınlarını alıyorum sezonluk.Onu da sadece Beşiktas macları olarak alıyorum abi safımız belli olsun.

Çevrimdışı abdusta

aslında bu haber Beşiktaş taraftarının bunu okuyup saydırmasını istedikleri bir haber
şampiyonluk yolunda giden Beşiktaşı karıştırmaya yönelik. Zeki Durukan gibi Beşiktaş düşmanı
bir zatın yaptığı haberin tek amacı Beşiktaşı karıştırmak olur.
Ben Beşiktaşla ilgili haberleri renkli basını takip ederek öğrenmiyorum yıllardır hatırlamıyorum fotomaç okuduğumu  :D
adamların şu anki tek derdi Beşiktaşın yolunu kesebilmek biliyorlar bu senede şampiyon olunduğunda
bu artık imkansız olacak. O nedenle amacı Beşiktaşı karıştırmak olan her haberi yaparlar.
her yerden quaresma tepkilerinin geldiğini istenmediğini gördüler milleti galyana getirmek istiyorlar.

Tabiki inanmıyorum.Her örneklemelerde FB ve GS daki Futbolcu,yönetim,taraftar,stad olumsuzluğunun arasına Beşiktaşıda sıkıştırıyorlar,
ve özellikle Beşiktaşı eleştirlenlerin yüzde doksanı Beşiktaş şampiyon oldu algısı yaratıp rehavete kapılmamızı istiyorlar.

uyumuyoruz-uyutmuyoruz.

Quaresma konusuna gelince,onu satmakla kurtulunmaz,sıkıntı takımda Lider ve kendinden 1 tık üstünde yıldız oyuncu olmaması nedeniyle,bazen sapıtarak oynuyor,
Gomez olsaydı çok farklı olacaktı hele Ronaldo olsaydı hiç sesi çıkmazdı.
Sonuç olarak bize lider olabilecek yıldız oyuncu şart.

Not:Koç grubundan yeni transfer olmak şartıyla formüle edilerek ciddi maddi katkı gelecek.

Saygılar

Çevrimdışı Librarius

Biraz gecikmis bir yorum olacak zira Cem Dizdar meselesinde bir kac cumle karamalak istiyorum. Bu Cem Dizdar'a cok dikkat etmeli Besiktaslilar.

Vodafone Arena icin tum izinler alindi haberi ciktigi gun bu elamanin radyo programini dinliyordum arabada. Eleman anasina avradina kufur edilmis gibi galeyana gelmis, bu izinlerin verilmesini cok buyuk skandal diye nitelendirmisti. Beyimiz o kadar ofkelenmisti ki yalanlari pesi sira dizmeye basladi: "bu stadyumun oldugu yer cok tarihi bir yer ve altinda muthis tarihi eserler var. Bir stadyum insa edilecek diye tarihi yok etmeyi siddetle kiniyorum. Buranin tarihiyle ilgili tonlarca kitap var, o kitaplara da mi bakmadilar. Turkiye'de tarihe saygi yok. Besiktas yonetimini de kiniyorum." Evet aynen boyle ufleyip duruyordu. FB ve GS'liler bile bu kadar ofkelenmemisti karara.

Dahasi, Besiktas hafta ici mac oynasa ve hafta sonu macin gununyle ilgili bir itiraz dillendirse bu eleman cikip "kardesim o kadar para kazaniyorlar bir de haftada iki mac oynayacaklari icin aglayip sizlaniyorlar. Buna alisacaklar" diyor.  Sampiyonlukta bizimle yarisan FB, GS ile oynayacagi mactan once avrupada bir maca cikmisti yine bu eleman cikti "FB'nin bu mactan 3 gun sonra derbiye cikmasi adil degil, bence adil bir yaris icin bu derbinin ertelenmesi gerekir" diye ottu ve sonra bir baktik Hurriyet basta olmak uzere diger FB'li basin "Besiktas'li yazardan ilginc cikis" diye konuyu bir hafta islediler. Simdi bu tip elemanlarin Besiktas'li diye lanse edilmesi tamamen bir kurgu.

FB'li veya GS'li yayin yonetmenleri Besiktas muhabirlerini bile kendi renkli elemanlarindan secip durdu yillarca. Bu yuzden bir cogu truva ati gibi Besiktas'li gorunup Besiktas'a karsi is ceviren soytarilardan mutesekkil.

Kisacasi Cem Dizdar gibilere karsi uyanik olmakta fayda var. Suret-i haktan gorunup fitne atesi yakmaya ugrasiyorlar.
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2017, 17:17:07 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Necmi

Biraz gecikmis bir yorum olacak zira Cem Dizdar meselesinde bir kac cumle karamalak istiyorum. Bu Cem Dizdar'a cok dikkat etmeli Besiktaslilar.

Vodafone Arena icin tum izinler alindi haberi ciktigi gun bu elamanin radyo programini dinliyordum arabada. Eleman anasina avradina kufur edilmis gibi galeyana gelmis, bu izinlerin verilmesini cok buyuk skandal diye nitelendirmisti. Beyimiz o kadar ofkelenmisti ki yalanlari pesi sira dizmeye basladi: "bu stadyumun oldugu yer cok tarihi bir yer ve altinda muthis tarihi eserler var. Bir stadyum insa edilecek diye tarihi yok etmeyi siddetle kiniyorum. Buranin tarihiyle ilgili tonlarca kitap var, o kitaplara da mi bakmadilar. Turkiye'de tarihe saygi yok. Besiktas yonetimini de kiniyorum." Evet aynen boyle ufleyip duruyordu. FB ve GS'liler bile bu kadar ofkelenmemisti karara.

Dahasi, Besiktas hafta ici mac oynasa ve hafta sonu macin gununyle ilgili bir itiraz dillendirse bu eleman cikip "kardesim o kadar para kazaniyorlar bir de haftada iki mac oynayacaklari icin aglayip sizlaniyorlar. Buna alisacaklar" diyor.  Sampiyonlukta bizimle yarisan FB, GS ile oynayacagi mactan once avrupada bir maca cikmisti yine bu eleman cikti "FB'nin bu mactan 3 gun sonra derbiye cikmasi adil degil, bence adil bir yaris icin bu derbinin ertelenmesi gerekir" diye ottu ve sonra bir baktik Hurriyet basta olmak uzere diger FB'li basin "Besiktas'li yazardan ilginc cikis" diye konuyu bir hafta islediler. Simdi bu tip elemanlarin Besiktas'li diye lanse edilmesi tamamen bir kurgu.

FB'li veya GS'li yayin yonetmenleri Besiktas muhabirlerini bile kendi renkli elemanlarindan secip durdu yillarca. Bu yuzden bir cogu truva ati gibi Besiktas'li gorunup Besiktas'a karsi is ceviren soytarilardan mutesekkil.

Kisacasi Cem Dizdar gibilere karsi uyanik olmakta fayda var. Suret-i haktan gorunup fitne atesi yakmaya ugrasiyorlar.
bu güne kadar ağzından Beşiktaş ile ilgili bir tane iyi haber güzel söz çıktığını görmedim.
Kesinlikle Beşiktaşlı olduğuna inanmıyorum.

Çevrimiçi emre_1978

90'ların başında Çarşı haftalık dergi çıkartıyordu, Forza Beşiktaş. Cem Dizdar o zamanlar bu dergide yazardı. Kapalının çok eski müdavimlerindendir.

Beşiktaş'lı olduğundan şüphem yok da karakteri için aynı şeyi söyleyemem.

Kariyeri için bu tarz çıkışların, söylemlerin kendisine nasıl fayda sağlayacağını öngörmüş ve beklediğini de almış diye düşünüyorum.

Bu şekilde akıldan, mantıktan yoksun sürekli birbiriyle çelişen boş düşünceleriyle kafa ütülemeye devam edecektir.
Kapalının göbeğinden böyle bir hain çıkmasına şaşırıyorum gerçekten.

Çevrimdışı cursedofdragon

90'ların başında Çarşı haftalık dergi çıkartıyordu, Forza Beşiktaş. Cem Dizdar o zamanlar bu dergide yazardı. Kapalının çok eski müdavimlerindendir.

Kariyeri için bu tarz çıkışların, söylemlerin kendisine nasıl fayda sağlayacağını öngörmüş ve beklediğini de almış diye düşünüyorum.

Bu şekilde akıldan, mantıktan yoksun sürekli birbiriyle çelişen boş düşünceleriyle kafa ütülemeye devam edecektir.

Her Beşiktaş'lıyım diyene inanmamak lazım bence.

Bakınız bu sitede yasaklanan "yasaklısite1903" bunlara kim Beşiktaş'lı diyebilir ki  :alala:

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaşın içinde olduğu Beşiktaşlı olduğu anlamını çıkartmaz.
Beşiktaşlıyım demekle Beşiktaşlı olunmuyor. Burdada bir sürü renkli gelip Beşiktaşlı gibi davranıp
yazılar yazabiliyor.
Mesela iyi takip edin burda sürekli eleştiri yapan bazı arkadaşlar Beşiktaş kazandığında şampiyon olduğunda bir süre görünmez sonra
ilk kaosda ortaya çıkarlar. Sizce Beşiktaşlı biri Beşiktaşın mutlu gününde o mutluluğa ortak olmazmı.
ne kadar olumsuz olursa olsun Beşiktaş şampiyonluğu mutlu etmezmi insanı.

Çevrimdışı ilhan mansız

o dergiyi alıyordum ne günlerdi,, keşke saklasaydım sayılarını. Bizim ile bile geliyordu, Cem Dizdar tabi ki Beşiktaşlıdır ama kesinlikle iyi niyetli değil, iyi niyetli biri muhalif Olacağım diye bu kadar saçmalamaz. O ve onum gibilerin etki alanı o kadar daraldı ki, keşke düştükleri durumun farkında olsalar.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Ben genelde internet yayınlarını alıyorum sezonluk.Onu da sadece Beşiktas macları olarak alıyorum abi safımız belli olsun.
Nasıl alınıyor internet yayınları ?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı kyiv

Şimdi şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken biraz para hayali kuralım. Bu şampiyonluğun direkt veya dolaylı getirisi ne olacak rakamsal olarak? Şampiyonluk ödülü, şampiyonluk sayısına göre alınan pay, naklen yayın, vb.? 100 milyon dolar getirir mi?

Çevrimdışı taner37

Babel düşmanlığı ve quaresma sevdası bitmiyor bazı gruplarda. Babel gibi bir oyuncuya nasıl düşman olunur? Gol mü atmıyor? Quaresma da atmıyor. Ama Quaresma sevdası var. Quaresma şov amacı oynadığı için mi seviliyor anlamıyorum. Babel in aldığı yıllık 2.1 ücret dışında bir sorunu yok ve 4 kanat oyuncusu içinden birisi Babel olacak diğeri de Gökhan töre. Gerisi benim için mühim değil 2 tane daha gelir gider. Babel gibi savunmaya maksimum katkı veren top kaybını minimum yapan sezon başı takımla çalışmadan direkt ilk 11 de başlayan birisi. Seneye inşallah daha iyi olacaktır. İlk 11 yedek orasını bilemem ama oynadığı zaman her daim katkı verir Babel..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı arda

Beşiktaşın içinde olduğu Beşiktaşlı olduğu anlamını çıkartmaz.
Beşiktaşlıyım demekle Beşiktaşlı olunmuyor. Burdada bir sürü renkli gelip Beşiktaşlı gibi davranıp
yazılar yazabiliyor.
Mesela iyi takip edin burda sürekli eleştiri yapan bazı arkadaşlar Beşiktaş kazandığında şampiyon olduğunda bir süre görünmez sonra
ilk kaosda ortaya çıkarlar. Sizce Beşiktaşlı biri Beşiktaşın mutlu gününde o mutluluğa ortak olmazmı.
ne kadar olumsuz olursa olsun Beşiktaş şampiyonluğu mutlu etmezmi insanı.

Onları da alayını üst üste koyacaz!
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Babel düşmanlığı ve quaresma sevdası bitmiyor bazı gruplarda. Babel gibi bir oyuncuya nasıl düşman olunur? Gol mü atmıyor? Quaresma da atmıyor. Ama Quaresma sevdası var. Quaresma şov amacı oynadığı için mi seviliyor anlamıyorum. Babel in aldığı yıllık 2.1 ücret dışında bir sorunu yok ve 4 kanat oyuncusu içinden birisi Babel olacak diğeri de Gökhan töre. Gerisi benim için mühim değil 2 tane daha gelir gider. Babel gibi savunmaya maksimum katkı veren top kaybını minimum yapan sezon başı takımla çalışmadan direkt ilk 11 de başlayan birisi. Seneye inşallah daha iyi olacaktır. İlk 11 yedek orasını bilemem ama oynadığı zaman her daim katkı verir Babel..
kesinlikle . bende babel i eleştirenleri anlamıyorum. en azından adam içeri giriyor gol fırsatları yakalıyor. sezonun ortsaında gelmesine rağmen quaresmadan fazla gol attı. ancak töre konusuna katılmıyorum. bence törenin bizde işi bitti. katkı vereceğini düşünmüyorum. olursa lens mükemmel olur.

Çevrimdışı taner37

kesinlikle . bende babel i eleştirenleri anlamıyorum. en azından adam içeri giriyor gol fırsatları yakalıyor. sezonun ortsaında gelmesine rağmen quaresmadan fazla gol attı. ancak töre konusuna katılmıyorum. bence törenin bizde işi bitti. katkı vereceğini düşünmüyorum. olursa lens mükemmel olur.
Quaresma nin gidişi ve gelişi gibi töre de.
Q7 ilk seferi gibi değil akıllandi ama yetmiyor. Töre de akıllandi bence. Ha siyasi İşler vs yüzünden işi bitti diyorsanız bisi diyemem herkesin siyasi görüşüne kendinedir.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı arda

Q7 ilk seferi gibi değil akıllandi ama yetmiyor. Töre de akıllandi bence. Ha siyasi İşler vs yüzünden işi bitti diyorsanız bisi diyemem herkesin siyasi görüşüne kendinedir.

Herkesin popisi kendine öncelikle;

GT 10-15M piyasa değeri olan, solak, bugün gelse iyi olur dediğiniz Lens gibi Ligde fark eden özellikleri olan, hızlı, güçlü bir topçu. 2019'a kadar sözleşmeli futbolcumuz!! Taison efendinin aralıkta bitecek sözleşmesine astronomik rakamlar talep edilirken. Töre'nin tukaka edilmesine anlam veremiyorum. Q7 ikinci dönemi gibi akıllanmışsa eğer gerçekten hem sahada hem de satışından fayda sağlayacaktır. CL'de birkaç gol asist yapsa hertürlü piyasası oluşur tekrar..
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

siyaseti sevmiyorum zaten onunla alakası yok. zaten bizde de performansı dalgalı bir oyuncuydu. taison ismi de  geçiyor gelirse müthiş olur.

Çevrimdışı taner37

siyaseti sevmiyorum zaten onunla alakası yok. zaten bizde de performansı dalgalı bir oyuncuydu. taison ismi de  geçiyor gelirse müthiş olur.
Performansı dalgalı idi evet ama aklını başına aldığına inanıyorum ben. Yaşı 25 oldu ve piyasa değeri 10-15 olan bir oyuncu. Quaresma da ilk geldiğinde nasıldı. Takıma ihanet etmişti derbi öncesi bilerek kırmızı görüp yalnız bırakmıştı. Sonra gitti ama geri geldiğinden akıllandı çünkü biliyor ki BJK gibi kendini seven başka takım ve taraftar bulamaz. Gökhan da bunu anladı. Premier lige gidince kendini birşey sandı ama aldı boyunun ölçüsünü. Artık kolay kolay ayrılmaz ha giderse de Arda gibi la ligaya gider bir iki seneye..

Taison gelmez kolay kolay. Forumda konuşuldu. Shaktar Donetsk başkanı mafya oyuncu beles de olsa o adam istemeden hiç bir yere gitmez taison.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı ozankarakoc

bari türkçe karakterlerde olsaydı ah bu yurt dışında yaşayanlar :bandit: Türkçe karakter olmadığı sürece işimize yaramıyor. :bandit: :bandit: :bandit:

:lol:

"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

:lol:

font çok güzel olmuş bunu formada kullanmak vardı ama TFF sağolsun.

Arial'den başka font kullanmak yasak.

Çevrimdışı Berat

Keşke arkaplanda Ömer'in resmi olsaydı @ozankarakoc :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Cem Dizdar Serdar Bilgili ye de Y.d ye de muhalifti bizzat 4 sene canlı şahidiyim... Fikret orman a da muhalif tv vs den gördüğüm kadarıyla... Seba dönemi bilmiyordum ama ona da muhaliflik etmiştir büyük ihtimalle  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı tangaz

Keşke arkaplanda Ömer'in resmi olsaydı @ozankarakoc :D

q7nin ortaladığı ömerin vurduğu bir enstantane mütüş olarrrdı  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

gomez bakar mukayesesi yapmak yanlış biri(gomez) A+ klas öteki ise B- klas, bizim ligde işimize yarayacak eleman gomezdir avrupada ise bakardır diycem de aklıma gomezin lizbon ve moskova deplasmanlarında sokuşturduğu geliyor abubakarı öveceğim anda ise olimpiakos maçındaki kırmızısı ve lyon maçı öncesi takımı ne zor duruma düşürdüğü geliyor oysa gomez 16.hafta 3. sarı kartı görmüştü hepimiz acaba ne zaman cezalı duruma düşecek derken lig bitmişti ortada 4.sarı ve ceza falan da yoktu. çok farklı oyuncular bizim gibi sürekli şampiyonluğa oynayan takımın golcüsü gomezgillerdendir ve 25i devirmelidir. milne zamanı seri şampiyonluklar gelirken de bu böyleydi feyyaz hersene bu sayılara ulaşırdı. hoşumuza gitmesede renkliler şampiyon olurken hemen her sene gol krallıgına oynayan birileri kadrolarında olmuştur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: