aslında bu haber Beşiktaş taraftarının bunu okuyup saydırmasını istedikleri bir haber
şampiyonluk yolunda giden Beşiktaşı karıştırmaya yönelik. Zeki Durukan gibi Beşiktaş düşmanı
bir zatın yaptığı haberin tek amacı Beşiktaşı karıştırmak olur.
Ben Beşiktaşla ilgili haberleri renkli basını takip ederek öğrenmiyorum yıllardır hatırlamıyorum fotomaç okuduğumu 
adamların şu anki tek derdi Beşiktaşın yolunu kesebilmek biliyorlar bu senede şampiyon olunduğunda
bu artık imkansız olacak. O nedenle amacı Beşiktaşı karıştırmak olan her haberi yaparlar.
her yerden quaresma tepkilerinin geldiğini istenmediğini gördüler milleti galyana getirmek istiyorlar.
Tabiki inanmıyorum.Her örneklemelerde FB ve GS daki Futbolcu,yönetim,taraftar,stad olumsuzluğunun arasına Beşiktaşıda sıkıştırıyorlar,
ve özellikle Beşiktaşı eleştirlenlerin yüzde doksanı Beşiktaş şampiyon oldu algısı yaratıp rehavete kapılmamızı istiyorlar.
uyumuyoruz-uyutmuyoruz.
Quaresma konusuna gelince,onu satmakla kurtulunmaz,sıkıntı takımda Lider ve kendinden 1 tık üstünde yıldız oyuncu olmaması nedeniyle,bazen sapıtarak oynuyor,
Gomez olsaydı çok farklı olacaktı hele Ronaldo olsaydı hiç sesi çıkmazdı.
Sonuç olarak bize lider olabilecek yıldız oyuncu şart.
Not:Koç grubundan yeni transfer olmak şartıyla formüle edilerek ciddi maddi katkı gelecek.
Saygılar