Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9153987 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Allahın izniyle Ölmezsek Yarın Maçta yız inşallah
Herkes Bu sene Beşiktaş şampiyon olduğu takdirde 5 yıl daha Beşiktaş şampiyon olacak görüşünde
Bundan dolayı Renkliler endişe içinde ve başakşehiri destekleyip kendilerini küçük düşürme konusunda çok başarılı oldukları hepimizin malumu
İşgüzarlar ordusu Nasıl zavallı hale düştükleri ortada kendi takımları nın desteğe ihtiyacı varken sen kalk Başakşehiri destekle yazık bunlara
Yarın Yeneceğiz Şampiyon Kartal Yazacağız.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

İşte Cem Dizdar’ın açıklamalarının bir bölümü…

“Şenol Güneş’e sorsalardı Ersan Adem Gülüm, buraya gelmezdi, oynamadan 400 bin Euro verilmezdi. Demba Ba, zor olurdu. Mitrovic, zor olurdu. Şenol Güneş’e sorulmuyor. Mitrovic’ten Şenol Güneş’in haber bence yoktu. Eğer haberi varsa da ihale ona kalır. Beşiktaş’ta transferi teknik direktörü sorma dönemi Mitrociv’ten sonra kapanmıştır” ifadelerini kullandı.

Çevrimdışı ilhan mansız

“Şenol Güneş’e sorsalardı Ersan Adem Gülüm, buraya gelmezdi, oynamadan 400 bin Euro verilmezdi. Demba Ba, zor olurdu. Mitrovic, zor olurdu. Şenol Güneş’e sorulmuyor. Mitrovic’ten Şenol Güneş’in haber bence yoktu. Eğer haberi varsa da ihale ona kalır. Beşiktaş’ta transferi teknik direktörü sorma dönemi Mitrociv’ten sonra kapanmıştır” ifadelerini kullandı.
beşiktaş, yönetimi,teknik heyeti, Futbolcuları ve taraftarıyla bir bütündür. Yönetim, oyuncu transfer ederken tabi ki hocaya sorar, danışır. Ancak nihai kararı mevcut koşullar altında yönetim verir ki bu Dünya'nın her yerinde her şirkette böyledir. Cem Dizdar gibilerin sürekli yönetimi eleştirmek adına bir Şeyler bulmaya çalışması, bir şekilde nifak tohumların ekmesi artık cidden kabak tadı verdi. Köşeden iki romantik yazı yazmayla buralara gelmedi bu takım,, çalışarak emek vererek Yaptılar,yapıyorlar.

Çevrimdışı LuceGel

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun da istersen kimlik no tarafını kapat sıkıntı çıkmasın senin adına  :)
Sende alıntını editle bence  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence bu yorumcuyu takip etmeyin çoğu yorumcu gibi. Olasılık üzerinden yorum yapılmaz. Gazeteci isen kaynağından aldığın bir bilgi vardır veya haberin onun üzerine yorum yaparsın.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı LuceGel

Adem Büyükle ilgileniyormuşuz bu tarz bir oyuncunun kadroda olması iyi olur hemde alt yapı çıkışlı UEFA kadrosundada elimizi rahatlatır.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Babel yeni video yayınlamış.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Adem Büyükle ilgileniyormuşuz bu tarz bir oyuncunun kadroda olması iyi olur hemde alt yapı çıkışlı UEFA kadrosundada elimizi rahatlatır.
bence ilgimiz birilerine kitlemeyle sınırlı :D

Çevrimiçi Necmi

söyledikleri doğrumudur bilmem ama kendisi Beşiktaşın içinde görünen Beşiktaş düşmanlarından biridir.
Beşiktaşı her daim geriye çekmek renklileri Beşiktaşın üstüne koymak düsturu olmuştur. geçmişden beri olduğu
gibi Beşiktaşı kötüleyerek para kazananlardan biri Bir çok Beşiktaşlıyım diyen basın soytarısının yaptığı gibi

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Çözümü basit bunun az oncede soyledim

Suan Üstte tam 3 blokluk alan kapliyorlar , Yap kadıköydeki gibi altli üstlü olsun bitsin boylece hem ustten hemde alttan 1 er blok kaybedersin hemde yeni açığın bütünlüğünü artirirsin hemde Deplasman taraftarının bütünlüğünü bölersin , 1 taşta 3 kuş :bandit:

Mantıklı geldi banada ikiye bölmek bütünlüklerini bozmak açısından. :ok:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı LuceGel

bence ilgimiz birilerine kitlemeyle sınırlı :D
Bilmiyorum ne kadar istikrarsızda olsa istekli oynadığında ele avuca sığmıyor rotasyonda olsun fazla maliyet olmayacaksa derim.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

yönetim emin ol senden fazla umursuyordur. ama fark onlar durumu stadda görüyor ve hiçte vahim bir durum olmadığını
biliyor.
Yayıncı kuruluşun çakallığı devreye giriyor abi dediğin gibi. Maç sonrası sosyal medyadaki tribünlerden çıkan ses seviyeleri hakkındaki yorumlara bakıyorum ve şaşırıyorum ben başka stadyumda mı maç seyrettim diye.  :steamed:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı murat baltacı

alacağız büyük ihtimal ama on falanda vermeyeceğiz abou herşeyi yakar bize gelmek için porto nun başı çok ağrıyacak bu transferde
biz rakamı belirledik sanırım 5-6 gibi bir rakamla alırız portonun pekde çaresi kalmaz oyuncu tutturursa
Evet abi sözleşmesi bitiyormuş bir sene sonra portonun eli kolu bağlı oyuncuda gelmek istiyor dediğin gibi 5-6 milyona güzel transfer olur.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Bilmiyorum ne kadar istikrarsızda olsa istekli oynadığında ele avuca sığmıyor rotasyonda olsun fazla maliyet olmayacaksa derim.
onun tek cazipliği kendi alt yapı oyuncumuz olması.

Çevrimiçi Necmi

Evet abi sözleşmesi bitiyormuş bir sene sonra portonun eli kolu bağlı oyuncuda gelmek istiyor dediğin gibi 5-6 milyona güzel transfer olur.
ama o ücretinde biraz düşürülmesi gerekiyor 3.3 gerçekten fazla bir ücret
abou ve talisca gençleştirme için iki iyi oyuncu seneyede aynı durum talisca için geçerli olur.
ama bunları alırkende porto ve Benficayı üzmemek lazım onlarla doğan ilişkinin çok kaymağını yeriz.
bir iki M kazanacağız diye uzun vadede kaybedecek adımlar atmakta doğru değil.

Çevrimdışı cursedofdragon

bunu daha çok yapsa müthiş olucak :D

Çünkü süper insan hiç bitmesin istiyor :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Önümüzdeki sezon ilk 11'i yapalim.

----------------------Fabri------------------------
Gökhan----Marcelo----Transfer--- Adriano
---------------Tolgay--------Oğuzhan------------
Emre Mor----------Talisca--------------Taison
--------------------Aboubakar---------------------

Emre mor,taison olmaz.

Abuobakar için 10 milyon € gerekiyor bidaha kiralamazlar sözleşmesi bitiyor çünkü bizde 10 milyon € luk oyuncu satmamız gerekiyor.

Değişik bir transfer dönemi olucak fakat ilk önce yarın ki maç'a hazırlanalım derim ben Şampiyon olalım sonra hepsini yaparız bende sabırsızlanıyorum transfer yapmak için :D

Çevrimiçi Necmi

Yayıncı kuruluşun çakallığı devreye giriyor abi dediğin gibi. Maç sonrası sosyal medyadaki tribünlerden çıkan ses seviyeleri hakkındaki yorumlara bakıyorum ve şaşırıyorum ben başka stadyumda mı maç seyrettim diye.  :steamed:
istedikleri kadar çakallık yapsınlar eninde sonunda bizimle yollarının keşismesi gerekecek
elleri mecbur. Bu saatten sonra onları tek besleyen biz olacağız. renklilerde stada gitmediğine göre
mecburlar dekoter almaya futbolun güzel yüzünü biz gösteriyoruz Beine geçmeside bizim için avantaj
çünkü adamların gelir kaynağı üyelik satmak değil bunu umursamıyorlar bile dertleri kendi uluslar arası
kanallarında kaliteli maç yayınları yapabilmek şu anda yurt dışına Beşiktaş maçı dışında yayın veremiyorlar
renkliler böyle yönetildiği sürece bein için bir cazibe olmayacak. şampiyonluk ve şl de oynamak bizim izlenirliğimizi sürekli arttırıyor
üstüne koyarak gidiyoruz. Bir süre sonra bu şekilde gidersek makas çok açılır atılan her adım  geleceğe yatırımdır.

Çevrimdışı Anıl1903

Videolara devam,şampiyonluk videosunu merakla bekliyorum...

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
Zeki Uzundurukan : Beşiktaş yönetimi taraftarının aşırı sevgisi nedeniyle tepki geleceğinden çekindiği için Quaresma'yı bırakamıyor.
@Necmi

Saygılar

Çevrimiçi Necmi

Emre mor,taison olmaz.

Abuobakar için 10 milyon € gerekiyor bidaha kiralamazlar sözleşmesi bitiyor çünkü bizde 10 milyon € luk oyuncu satmamız gerekiyor.

Değişik bir transfer dönemi olucak fakat ilk önce yarın ki maç'a hazırlanalım derim ben Şampiyon olalım sonra hepsini yaparız bende sabırsızlanıyorum transfer yapmak için :D
valla neyin ney olduğunu bilmiyoruz. almak için satmakmı gerekiyor bunu net bilen varmı :D
kulağıma gelenler kulübün hiçte öyle bir kaygı içinde olduğunu göstermiyor. Ne derece doğru bilmiyorum
ama bayağı bir para harcayacakmışız gibi görünüyor. minareyi çalan kılıfınıda uydurur.
şu anda yönetim asla transfer konuşmuyor. kesinlikle mühürlü bu konu bizde mühürleyelim önümüzde hayati önemde 3 maç var
bunları alıp yolumuza bakalım. transfer konuşacak koca bir yaz dönemi var önümüzde
şampiyon olamadıktan sonra her şey boş oluyor. Tüm camia şampiyonluğa kitlenmek gerekiyor
bir beraberlik her şeyi çöpe atmak demektir.

Çevrimdışı mylife1903

söyledikleri doğrumudur bilmem ama kendisi Beşiktaşın içinde görünen Beşiktaş düşmanlarından biridir.
Beşiktaşı her daim geriye çekmek renklileri Beşiktaşın üstüne koymak düsturu olmuştur. geçmişden beri olduğu
gibi Beşiktaşı kötüleyerek para kazananlardan biri Bir çok Beşiktaşlıyım diyen basın soytarısının yaptığı gibi
Besiktasli gecinip besiktastan gecinen bir parazit, bu @tuncaboylu ya yakin yerde oturuyormus stadta galiba, gozum kesti. Ilk macta biraz konusacam, ikna edecem

Çevrimiçi Necmi

@Necmi

Saygılar
onun sözünemi inanıyorsun ciddimisin. o dediyse bunun tam tersi söz konusu demektir
sen taraftarın yoğun sevgisini lig bittikten sonra görür tanık olursun.
çok fazla örnek göstermeye gerek yok en basiti foruma bak savunanı kaç kişi kılıçları bileyen kaç kişi var
ortada olanlar bile Bursa maçında kalem kırdı. Neyse bunları konuşacak zaman değil ama quaresma şu 3 maç
birşeyleri değiştirebilmek için çok çaba sarfetmeli zaman onun lehine işlemiyor.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi

Saygılar
aslında bu haber Beşiktaş taraftarının bunu okuyup saydırmasını istedikleri bir haber
şampiyonluk yolunda giden Beşiktaşı karıştırmaya yönelik. Zeki Durukan gibi Beşiktaş düşmanı
bir zatın yaptığı haberin tek amacı Beşiktaşı karıştırmak olur.
Ben Beşiktaşla ilgili haberleri renkli basını takip ederek öğrenmiyorum yıllardır hatırlamıyorum fotomaç okuduğumu  :D
adamların şu anki tek derdi Beşiktaşın yolunu kesebilmek biliyorlar bu senede şampiyon olunduğunda
bu artık imkansız olacak. O nedenle amacı Beşiktaşı karıştırmak olan her haberi yaparlar.
her yerden quaresma tepkilerinin geldiğini istenmediğini gördüler milleti galyana getirmek istiyorlar.

Etiketler: