Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9155021 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Eski açıkta organize olsalar ne olur olmasalar ne olur. Yeni açıkta senin bütün stadını yöneten tribününü bozuyorlar bundan daha kötü ne olabilir?
eğer stadı yeni açık yönetiyorsa eksik olsun Beiktaş taraftarını yönetmek antipatiye kaldıysa
biz öldük demektir.
yeni açıkta verdiğinde bir köşe üstü veriyorsun eski açıkta tribün yaptırırsın adamların orda pasifize olduğu gerçeğini neden görmüyorsunuz
eski açığa geçseler bütün herkes pişman olur. eski açık üstü bırakırsın bütün sahaya hakimiyet kurdurursun.
şu anda staddaki en iyi yerde duruyorlar. burda yönetimin yapacağı tek şey yayıcı kuruluşun sesini kesebilmek için oraya hopörler koymak
böylece mikrofonlarını devre dışı bırakır. Hiç düşünmüyorsunuz ses sistemi neden eski açık üstte bu bütün stada hakim olabildiği için kondu
ses ordan stada yayılıyor şimdi siz diyorsunuzki oraya deplasman taraftarını koyalım bütün stada onlar hakim olsun
bir düşünün yeni açıkta deplasman tribünü 3 bölüm 30 sıra 3 bölüm yeni açık 15 sıra demekki 6 bölüm ediyor bir bakın bakalım altı bölüm nereyi kapsıyor
kapalı tarafı köşe hariç bütün eski açık üst katı deplasman yapmak demek oluyor bu. işte o zaman seyredersiniz ekrandan deplasman nasıl oluyormuş.
şu anda gıkları bile çıkmıyor anca tv başındakiler söylüyor bunu oda tv mikrofonları yüzünden emin olun bilinçli şekilde
sesi açıyorlar ben lig maçında fener taraftarını unuttum bile hiç seslerini falan duymadım. yönetimin öncelikle yayıncı kuruluşun kulağını çekmesi lazım
pisliğin kaynağı onlar resmen böyle bir algı yaratmaya çalışıyorlar 15 bin kişilik yeni açık tribününün yanında 2000 kişinin sesinden bahsediyoruz
gerçekten inanıyormusunuz. ilk gs maçında başta iki gol yeyince tribünler bir afaladı o zaman renklilerin biraz sesi çıkmışdı ama ondan sonra ne bursa ne fener nede ts bir varlık gösteremedi.

Çevrimiçi 38life

Aboubakar ile ilgili ben daha önce söyleyeceğimi söyledim ama şu notu tekrar dile getirmek lazım: Aboubakar'ın bu sezon maç başına aldığı süre 57 dakika. Evet yanlis duymadiniz Elliyedi.

Çevrimiçi Necmi

Çözümü basit bunun az oncede soyledim

Suan Üstte tam 3 blokluk alan kapliyorlar , Yap kadıköydeki gibi altli üstlü olsun bitsin boylece hem ustten hemde alttan 1 er blok kaybedersin hemde yeni açığın bütünlüğünü artirirsin hemde Deplasman taraftarının bütünlüğünü bölersin , 1 taşta 3 kuş :bandit:
altta verebileceğin bir yer yok orda yarık var kaç kişiyi alırki yukarda bir blok kaldırmak 700 kişi ediyor
alta o 700 kişiyi sığdıramazsın birde değerli olan numaralı tribününü değersiz hale getirirsin. Bütün olsalar ne olur.
hepsi topu topu 2000 kişi bunları engellemenin bin tane yolunu bulursun zaten seslerinin çıktığıda yok ha tv dersen orda on kişide olsa
tv de o sesleri duyacaksın bu ordakilerin marifeti değil tv dekilerin marifeti oluyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@ozankarakoc abi yazi fontu tasarlamış ve adini da ATIBA koymuş :claps: :claps:

Beşiktaş'ın yıldızı Atiba Hutchinson yazı tipi oldu. Türk tasarımcı (Ozan Karakoc), tasarladığı yazı tipine Atiba adını verdi.

Yazı tipine ulaşabileceğiniz adres;
https://www.behance.net/gallery/52798865/Atiba-Font

BİLGİ | Fontu bilgisayarına indirmek isteyenler için;
Verdiğimiz Behance adresinin en altında "Download Atiba Regular" yazısına tıklayarak Atiba fontunu bilgisayarlarına indirebilirler.
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2017, 01:23:54 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Öyle ya da böyle bir şekilde dağıtmak gerekiyor. Ama geçti borun pazarı yonetimin umrunda bile değil.
yönetim emin ol senden fazla umursuyordur. ama fark onlar durumu stadda görüyor ve hiçte vahim bir durum olmadığını
biliyor.

Çevrimiçi Necmi

@ozankarakoc abi yazi fontu tasarlamış ve adini da ATIBA koymuş :claps: :claps:

Beşiktaş'ın yıldızı Atiba Hutchinson yazı tipi oldu. Türk tasarımcı (Ozan Karakoc), tasarladığı yazı tipine Atiba adını verdi.

Yazı tipine ulaşabileceğiniz adres;
https://www.behance.net/gallery/52798865/Atiba-Font

BİLGİ | Fontu bilgisayarına indirmek isteyenler için;
Verdiğimiz Behance adresinin en altında "Download Atiba Regular" yazısına tıklayarak Atiba fontunu bilgisayarlarına indirebilirler.
bari türkçe karakterlerde olsaydı ah bu yurt dışında yaşayanlar :bandit: Türkçe karakter olmadığı sürece işimize yaramıyor. :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimiçi 38life

eğer stadı yeni açık yönetiyorsa eksik olsun Beiktaş taraftarını yönetmek antipatiye kaldıysa
biz öldük demektir.
yeni açıkta verdiğinde bir köşe üstü veriyorsun eski açıkta tribün yaptırırsın adamların orda pasifize olduğu gerçeğini neden görmüyorsunuz
eski açığa geçseler bütün herkes pişman olur. eski açık üstü bırakırsın bütün sahaya hakimiyet kurdurursun.
şu anda staddaki en iyi yerde duruyorlar. burda yönetimin yapacağı tek şey yayıcı kuruluşun sesini kesebilmek için oraya hopörler koymak
böylece mikrofonlarını devre dışı bırakır. Hiç düşünmüyorsunuz ses sistemi neden eski açık üstte bu bütün stada hakim olabildiği için kondu
ses ordan stada yayılıyor şimdi siz diyorsunuzki oraya deplasman taraftarını koyalım bütün stada onlar hakim olsun
bir düşünün yeni açıkta deplasman tribünü 3 bölüm 30 sıra 3 bölüm yeni açık 15 sıra demekki 6 bölüm ediyor bir bakın bakalım altı bölüm nereyi kapsıyor
kapalı tarafı köşe hariç bütün eski açık üst katı deplasman yapmak demek oluyor bu. işte o zaman seyredersiniz ekrandan deplasman nasıl oluyormuş.
şu anda gıkları bile çıkmıyor anca tv başındakiler söylüyor bunu oda tv mikrofonları yüzünden emin olun bilinçli şekilde
sesi açıyorlar ben lig maçında fener taraftarını unuttum bile hiç seslerini falan duymadım. yönetimin öncelikle yayıncı kuruluşun kulağını çekmesi lazım
pisliğin kaynağı onlar resmen böyle bir algı yaratmaya çalışıyorlar 15 bin kişilik yeni açık tribününün yanında 2000 kişinin sesinden bahsediyoruz
gerçekten inanıyormusunuz. ilk gs maçında başta iki gol yeyince tribünler bir afaladı o zaman renklilerin biraz sesi çıkmışdı ama ondan sonra ne bursa ne fener nede ts bir varlık gösteremedi.
Ben bu sezon bir iki kez iç saha maçını televizyondan seyrettim. Onun dışında bütün maçları yeni açıktan Seyrettim. Televizyona sesin nasıl gittiği açıkçası zerre kadar umrumda değil. İsterse televizyonda banttan rakip takım tezahüratı calsinlar bana ne. Önemli olan staddaki atmosfer gerisi umrumda bile değil. Ve durum senin anlattiginin tam tersi. Eski açığa fener tribünün sesi gelmiyor olabilir ama fener maçları öncesi neler yaşadığımızı ben biliyorum yeni açıkta. Özellikle kupa maçı öncesinde heder olduk resmen. Fener tribünün tezahuratlarini dinlemeye gelmiş gibi hissettim kendimi.

Gelelim yeni açığın stadı yönetmesine. Yeni açığı yani antipatiyi begenmeyenlerin en başında ben geliyorum. Beğenmemek ayrı gerçeği görmek ayrı. Tribünü yeni açık yönetiyor yapacak birşey yok. Kapalı saman Alevi gibi 3-4 maçta bir bı parlıyor hemen geri çekiliyorlar sonra. Keşke kapalı yönetse stadı en çok ben isterim. Ama şuanda durum bu. Yeni açık başı çekiyor ve zaten beceriksiz olan bu tayfa deplasman tribünün baskısıyla hepten bitiyor. Bu da bütün stadı etkiliyor.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Neye göre kime göre? :) Geçen sene o şekilde oynatsaydı şenol hoca yine başarılı olurduk ama avrupada türkiyede oynattığı gibi oynmaya çalıştı avrupada yemez o sistem..
Avrupa'da bir Juventus Real Madrid falan değilsen elbet sistem değişikliğine gitmen lazım ki bizim gibi defansta defoları olan bir takım yaşlı bir takım için o hatayı Stancu'ya değil Mertens'e vermek kötü olurdu pek vermedik onlara değiştirdiğimiz için sistemi en azından normal seviyedeydi.

Çevrimiçi 38life

Ha Tribün genel olarak çok mu kötü? Elbette değil. Hala en iyisi biziz ama kapasitemizin altındayız. Neden daha iyi olmak varken daha az iyi olalım.

Benim düşüncem : Gomez bizi küçük falan görmedi.Yazıp oynadığı senaryo ile parayı cukkaladı.
 Abubakarın ise seneyi yolcu olmayacağını düşünüyorum.Ffp mevzusu varken nasıl olacak pek bilmemekle beraber başkanın 5.8m€  yu abubakara 1 yıl için bağladığını zannetmiyorun.Hani o parayı hatta fazlasını Eto için verse anlarım.Bir yıl için şu kadar para verecem ama neticede adam Eto dersin.Son sahibi de olsam Bu adam beni bu sene şampiyon yapar verdiğim parayı unutturur dersin .Ama abubakar öyle bir adam da değildi alınırken.(gerçi hala da değil ama)
O da olabilir haklısın senaryo falan da olabilir. Aboubakar'a artık bakacağız ben gitme ihtimalinin daha yüksek olduğunu düşünüyorum para mevzusu ise son zamanda alınacak en uygun fiyatlı kaliteli olanı bu kalmıştı diğerleri ya satmıyordu yada aşırı pahalıydı bu yüzden aldık gibime geliyor ama umarım dediğin gibi olur ve Aboubakar kalır.

Heh tamam işte Vagner Love gibi adama ben fit'im mesela Gomez'in bitiriciliği ondan da iyi olabilir buna da kabul.
Ama adam yaratıyor yani.
Özet olarak FM oynayanlar bilir bize fırsatçı golcü lazım hedef adam değil demeye çalışmış neden herkes bir anda Gomez'i korumaya geçti anlatmak istediği şey farklı.Yoksa Gomez Beşiktaş'a gelmiş en iyi forvetlerden biridir orası ayrı avrupa için Hedef Adam değil Fırsatçı golcüyle biraz farklı bir kontraya yakın sistemle daha başarılı olucak adamın olması daha iyi olur demeye çalışmış.

Çevrimiçi Necmi

Aboubakar ile ilgili ben daha önce söyleyeceğimi söyledim ama şu notu tekrar dile getirmek lazım: Aboubakar'ın bu sezon maç başına aldığı süre 57 dakika. Evet yanlis duymadiniz Elliyedi.
tabi verimli olacağı anda oyundan çıkartıldığınıda söylemek lazım
maçın başında koy rakibi yorsun rakibin en zayıfladığı anlarda onu çıkart cenki koy.
birde quaresmanın cenki golle buluşturma miktarına birde abouyu buluşturma miktarına bakmak lazım
koskoca ilk yarı abou yokmuş gibi sahada oynayarak geçti güvenini kaybetti
afrikadan tekrar güven depolayarak geldi sonuç oynadığı her maç sonuca etki etti.
abouyu değerlendireceksek ikinci yarıya bakmak lazım 10 maç 7 gol iki asist
birde bu on maçın ilk üçünde 18-19-17 dakika oyunda kaldı
sadece iki maçta doksan dakika oyunda kaldı birinde iki gol attı diğerinde bir gol birde asist yaptı.
bunlar rastlantı değil demek 90 dakika oynasa verimi iki katına çıkacak ama hocanın cenkden
gol kralı yaratma çabasının kurbanı oluyor.
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2017, 02:03:07 Necmi ]

Çevrimiçi Necmi

Özet olarak FM oynayanlar bilir bize fırsatçı golcü lazım hedef adam değil demeye çalışmış neden herkes bir anda Gomez'i korumaya geçti anlatmak istediği şey farklı.Yoksa Gomez Beşiktaş'a gelmiş en iyi forvetlerden biridir orası ayrı avrupa için Hedef Adam değil Fırsatçı golcüyle biraz farklı bir kontraya yakın sistemle daha başarılı olucak adamın olması daha iyi olur demeye çalışmış.
aslında bize Ba lazım yetenek fırsatçılık herşey var tek sorun eski Ba olarak dönebilecekmi.
yanlız fırsatçılık aboudada var. adam hep fırsatçılıkla atıyor yoksa ona asist yapıldığı çok az
abou ba oyunda olsa çok acayip şeyler olur birlikte on dakika oynadılar abou bir asist Ba bir gol oldu.

Çevrimiçi Necmi

O da olabilir haklısın senaryo falan da olabilir. Aboubakar'a artık bakacağız ben gitme ihtimalinin daha yüksek olduğunu düşünüyorum para mevzusu ise son zamanda alınacak en uygun fiyatlı kaliteli olanı bu kalmıştı diğerleri ya satmıyordu yada aşırı pahalıydı bu yüzden aldık gibime geliyor ama umarım dediğin gibi olur ve Aboubakar kalır.
abou gibi bir oyuncuyu porto gibi bir kurdun elinden son dakika transferi olarak alamazsın.
iki transferde talisca ve abou fırsat transferleri takımlarında psikolojik sorunları olan ve faydalanamayacakları
ama gözdende çıkartamadıkları kalitede iki oyuncu biz devreye girdik bu takımları içinde cazipti.
verdiler bunlar bizim şansımızdı. Evet ciddi risk taşıyordu ama bizimde riske girmek gibi bir mecburiyetimiz
vardı ona bakarsanız gomezde risk transferiydi. iki senedir risk alıyoruz ve bize artı olarak dönüyor.
buna bakmak lazım aslında öncesi Dembaba da riskli bir transferdi. Adrianoda riskli bir transferdi.
quaresma riskli bir transfer. Kabul etmek gerekiyor başka çaremiz yoktu. ama riskleri bile iyice eleyerek
değerlendirdiğimizde kesin.

Çevrimiçi Necmi

Ha Tribün genel olarak çok mu kötü? Elbette değil. Hala en iyisi biziz ama kapasitemizin altındayız. Neden daha iyi olmak varken daha az iyi olalım.
stadda normal maç esnasında 135 desibel ölçüldü. nesi kötü hazırlanmadan sadece takımı desteklerken
alınan bir sonuç bu.

Çevrimiçi Necmi

Avrupa'da bir Juventus Real Madrid falan değilsen elbet sistem değişikliğine gitmen lazım ki bizim gibi defansta defoları olan bir takım yaşlı bir takım için o hatayı Stancu'ya değil Mertens'e vermek kötü olurdu pek vermedik onlara değiştirdiğimiz için sistemi en azından normal seviyedeydi.
yaşlı takım neye göre yaşlı bu sene yarıştığımız rakibin bizden daha yaşlı olduğunu biliyormusun?

Çevrimiçi Necmi

Ben bu sezon bir iki kez iç saha maçını televizyondan seyrettim. Onun dışında bütün maçları yeni açıktan Seyrettim. Televizyona sesin nasıl gittiği açıkçası zerre kadar umrumda değil. İsterse televizyonda banttan rakip takım tezahüratı calsinlar bana ne. Önemli olan staddaki atmosfer gerisi umrumda bile değil. Ve durum senin anlattiginin tam tersi. Eski açığa fener tribünün sesi gelmiyor olabilir ama fener maçları öncesi neler yaşadığımızı ben biliyorum yeni açıkta. Özellikle kupa maçı öncesinde heder olduk resmen. Fener tribünün tezahuratlarini dinlemeye gelmiş gibi hissettim kendimi.

Gelelim yeni açığın stadı yönetmesine. Yeni açığı yani antipatiyi begenmeyenlerin en başında ben geliyorum. Beğenmemek ayrı gerçeği görmek ayrı. Tribünü yeni açık yönetiyor yapacak birşey yok. Kapalı saman Alevi gibi 3-4 maçta bir bı parlıyor hemen geri çekiliyorlar sonra. Keşke kapalı yönetse stadı en çok ben isterim. Ama şuanda durum bu. Yeni açık başı çekiyor ve zaten beceriksiz olan bu tayfa deplasman tribünün baskısıyla hepten bitiyor. Bu da bütün stadı etkiliyor.
hiçte yönettiği falan yok neyi yönetiyor kendi aralarında lay lay lom yapan bir tayfa
zaten 15 bin kişi burunlarının dibindeki deplasman tribününü susturma çabasında olmuyorsa buda aslında umurlarında olmadığını gösterir
sen maça etkisini deplasman tribünün dibinde durup onları dinleyerek anlayamazsın önemli olan orda slogan atmaları
değil sahaya ne kadar etki ettikleri bunuda söylüyorum sahaya hiç bir etkileri yok siz yeni açık üstte elbette duyacaksınız
bu doğal olan önemli olan stadın bütünü ne duyuyor ve sahada etkisi ne oluyor.
Değerlendirmeleri hep yanlış donelerle yapıyorsunuz bak sana bir done vereyim ne zaman stad hoporlörleri devreye giriyorsa
bilki stada deplasman tribününün sesi duyuluyor demektir o zaman hoporlör takviyesi yaparlar
onun dışında tribünler boşken deplasman bağırıp durur. Bizim taraftar artık stada son yarım saatte giriyor.
bir şeyide unutmayın siz yukarda biz aşağıdayız sesin baskısını sahaya en yakın olarak biz hissederiz üstte sesin
o kadar yoğun olmaması normal olan bir şey. stadın çanak yapısından dolayı ses aşağıya doğru yayılıyor. emin ol bazen sesden başımız ağrıyor
çekilmiyor o kadar ses. neden hep rakipler yaka silkiyor orda Beşiktaş takımıyla değil taraftara karşı oynadıklarını söylüyorlar.
hepsimi uyduruyor. Bazen stad cehenneme dönüyor.
ıslık başladığında resmen muhteşem bir atmosfer oluşuyor. özellikle eski açık kapalı tarafı üst köşe ıslıkta çok etkili
denizde suyu hisseder gibi havada sesi hissediyorsun vodafone arena atmosferi muhteşem hiç algı oyunlarına
gelmeyin bir ara bunu forza beslemeye çalıştı baskı yapıp kapalıdan yer almak için birde renkliler algı yapıyor
şimdiki sistemi bozup geçmişe dönelim diye. Bu takım evinde yenilmiyorsa bu tribünlerin gücünden kaynaklanıyor hiç oyuna gelmeyin
geçmişde güçlü denen tribünler önünde doğranıyorduk şimdi hakemlerin baskı altında kaldığını görüyorsundur.
hangi maçtı hatırlamıyorum rakip oyuncu itiraz etti hakem tribünleri gösterdi kes sesini der gibi. hiç alamdığımız kadar penaltı aldık
bunları görmemezlikten gelemezsiniz. Bu sene avrupanın en iyi tribünü olduğumuzu uefada teyit etti
bir şeye katlıyorum daha iyi olabiliriz hala acemilik var tribünlerde

Çevrimdışı murat baltacı

aboubakar konusunda görüşüm umarım bir sene daha kiralayabiliriz. Senelik ücreti 2-2.5 euro seviyesine çekilir bir sene daha kiralanırsa tam anlamıyla fikir sahibi olabiliriz bu performansla 10 milyon verip almak mantıklı gelmiyor. Seneye demba ile abou gol yükünü çeker Türkiyeye alışmış takıma alışmış bir abou seneye damga vurabilir ama mutlaka demba kalmalı kanadada lens veya o kalibrede bir oyuncu getirilmeli hem gole katkısı hemde abouya asist yapabilecek bi oyuncu almalıyız. q7 nin ne zaman nerde pas vereceği belli değil yerden istiyosun havadan atıyo havadan bekliyosun atmıyo. Gomez sosa gibi bir asist kralıyla oynadı ozinin formu gayet iyiydi abou hem sosasız hem ozinin formsuz hemde q7 nin şımarık sezonuna denk geldi.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Egos

aboubakar konusunda görüşüm umarım bir sene daha kiralayabiliriz. Senelik ücreti 2-2.5 euro seviyesine çekilir bir sene daha kiralanırsa tam anlamıyla fikir sahibi olabiliriz bu performansla 10 milyon verip almak mantıklı gelmiyor.

seneye porto ile sözleşmesi sona erdiği için kiralamak mümkün olmayacak.

Çevrimiçi Necmi

aboubakar konusunda görüşüm umarım bir sene daha kiralayabiliriz. Senelik ücreti 2-2.5 euro seviyesine çekilir bir sene daha kiralanırsa tam anlamıyla fikir sahibi olabiliriz bu performansla 10 milyon verip almak mantıklı gelmiyor. Seneye demba ile abou gol yükünü çeker Türkiyeye alışmış takıma alışmış bir abou seneye damga vurabilir ama mutlaka demba kalmalı kanadada lens veya o kalibrede bir oyuncu getirilmeli hem gole katkısı hemde abouya asist yapabilecek bi oyuncu almalıyız. q7 nin ne zaman nerde pas vereceği belli değil yerden istiyosun havadan atıyo havadan bekliyosun atmıyo. Gomez sosa gibi bir asist kralıyla oynadı ozinin formu gayet iyiydi abou hem sosasız hem ozinin formsuz hemde q7 nin şımarık sezonuna denk geldi.
alacağız büyük ihtimal ama on falanda vermeyeceğiz abou herşeyi yakar bize gelmek için porto nun başı çok ağrıyacak bu transferde
biz rakamı belirledik sanırım 5-6 gibi bir rakamla alırız portonun pekde çaresi kalmaz oyuncu tutturursa

Çevrimdışı Karabay

bari türkçe karakterlerde olsaydı ah bu yurt dışında yaşayanlar :bandit: Türkçe karakter olmadığı sürece işimize yaramıyor. :bandit: :bandit: :bandit:
var abi alta doğru bak

Çevrimdışı mylife1903

var abi alta doğru bak
Besiktas adamin canini sikiyor, renkliler caresiz kaliyor, sik sik disini nereye kadAr, onlari da anlamak lazim tabii

Çevrimdışı Gokhan-

Eeeee yani anlatmaya çalıştığımız bu.
Haa ama Türkiye liginde oyunu yığmışız rakip alana, Abou varken 3 atıyorsak Gomez varken 5 atarız.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi COB

Önümüzdeki sezon ilk 11'i yapalim.

----------------------Fabri------------------------
Gökhan----Marcelo----Transfer--- Adriano
---------------Tolgay--------Oğuzhan------------
Emre Mor----------Talisca--------------Taison
--------------------Aboubakar---------------------

Çevrimdışı Zafer55

alacağız büyük ihtimal ama on falanda vermeyeceğiz abou herşeyi yakar bize gelmek için porto nun başı çok ağrıyacak bu transferde
biz rakamı belirledik sanırım 5-6 gibi bir rakamla alırız portonun pekde çaresi kalmaz oyuncu tutturursa
Başkan, Abubakarla  sözleşmemiz 4 yıllık demişti.Yani Abunun cebinde 3.3€x3 yıllık bir kontrat var şuan.Eğer ki bonservisini alabilirsek.
Porto ya dönerse ne ücret alacak bilmiyorum ama böyle bir para olduğunu sanmıyorum.
Bonservisini almazsak :
Ya dönecek bir yıl daha az bir paraya oynayıp serbest kalacak yada Porto başkasına satacak.Peki gittiği yerde net 3.3 alabilecekmi?
Özetle:Portonun başı çok ağrıyacak bence de

Etiketler: