Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9156427 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Gokhan-

Sen böyle kendince sana uymayan fikirleri alaylayıcı üslupla karşılayacaksan söyleyen kaçtı güzel kardeşim takıl sen bu yolda... Cl de gol kralı oldu dedim bundesligayı katmadım onu da sen ancak Türkiye liginde şampiyon olursun dediğin için söyledim bu arada...

Beğenmediğin Gomez; İlk 10 demiştim Huntelaar ile karıştırmışım yalan olmasın... 2015 yılına ait önündekilerden bazıları futbolu bıraktı bazıları forma bulamıyor yaştan dolayı buradaki rakamlara 45-50 arası gol eklenecek bizdeki ve wolfsburgdaki golleri yok...

23. Mario Gomez - 269 Gol
​22. Sergio Aguero - 271 Gol
21. Frank Lampard - 291 Gol
20. Miroslav Klose - 292 Gol
19. Dirk Kuyt - 293 Gol
18. Diego Forlan - 294 Gol
17. Luis Suarez - 301 Gol
16. Wayne Rooney - 304 Gol
15. Antonio Di Natale - 308 Gol
14. Francesco Totti - 309 Gol
13. Claudio Pizarro - 310 Gol
12. Fred - 313 Gol
11. Luca Toni - 319 Gol
10. Dimitar Berbatov - 326 Gol
9. Luis Fabiano - 338 Gol
8. Didier Drogba - 339 Gol
7. Klaas-Jan Huntelaar - 341 Gol
6. David Villa - 363 Gol
​5. Robbie Keane - 373 Gol
4. Samuel Eto'o - 381 Gol
3. Zlatan Ibrahimovic - 411 Gol
2. Lionel Messi - 478 Gol​
1. Cristiano Ronaldo - 504 Gol

Benim söylediğim ŞL içinde geçerli, oyunu domine eden bir takımda gol kralı olması çok doğal, ŞL gol kralının çıkacağı takımlar belli zaten tek tük alt seviyeden sürprizlerde olabiliyor tabi.
Yine söylüyorum, ben hiç bir zaman Abou daha iyi golcüdür demedim daha yararlı olur dedim yarardan kastımı da anlamışsınızdır, sadece golü baz almıyorum.
Aboubakar şu listeye giremeyecek yüksek ihtimal ama takımını başarılı yerlere taşıyacak bir yetenek olduğunu düşünüyorum.

Gomez: İyi Golcü
Aboubakar: Yetenekli Forvet
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Eski açığa alınsa diyecektim :)
O zaman da bir katın yarısından fazlasını vermek gerekir (gerçi deniz tarafının üst katı kaç kişilik bilmiyorum ama) tahminen. Daha çok sıkıntı olur, daha iyi tribün yapma imkanı veririz sanki rakibe. Bu arada tribünlerin parça parça kapasitelerini bilen var mı arkadaşlar ?
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi 38life

O zaman da bir katın yarısından fazlasını vermek gerekir (gerçi deniz tarafının üst katı kaç kişilik bilmiyorum ama) tahminen. Daha çok sıkıntı olur, daha iyi tribün yapma imkanı veririz sanki rakibe. Bu arada tribünlerin parça parça kapasitelerini bilen var mı arkadaşlar ?

Daha kötü olmasına olasılık bile vermiyorum. Tribünü yöneten Yeni açık. Deplasman tribünü Yeni açığı sürekli oyalıyor ve kızdırıyor, tamamen dağıtıyor atmosferi. Bu da bütün stadı etkiliyor. Şuanda deplasman tribünü olabilecek en kötü yerde. Ben her maç yeni açıkta maç seyreden biri olarak bu sene rakip takımların tezahüratlarını dinlemekten bıktım açıkçası.

Çevrimdışı Gokhan-

Daha kötü olmasına olasılık bile vermiyorum. Tribünü yöneten Yeni açık. Deplasman tribünü Yeni açığı sürekli oyalıyor ve kızdırıyor, tamamen dağıtıyor atmosferi. Bu da bütün stadı etkiliyor. Şuanda deplasman tribünü olabilecek en kötü yerde. Ben her maç yeni açıkta maç seyreden biri olarak bu sene rakip takımların tezahüratlarını dinlemekten bıktım açıkçası.

Güvenlik gerekçesiyle eski açığa almaları zor gibi görünüyor ama en azından altlı-üstlü deplasman tribünü yaparlarsa bütünlüğü engelleme şansları var.
Gerçi kombineleri yenilemeye ve satışa sunmadan önce yapacaklardı bunu, önemli bir konuydu gözardı edildi.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı cursedofdragon

Abuobakar ligde 4.cü hafta takıma katıldı.

Bi uyum sorunu yaşadı ayrıca takımın sistemide oturmuş değildi bizim forvet'leri çok fazla besliyemiyorduk.

10 tane ligde 3 tane şampiyonlar liginde 3 tane avrupa liginde 1 tane ziraat kupasında attı abuobakar.

17 gol 3 assist.

Oynadığı dakika (2.191' dk)

Mario gomez 28 gol 6 assist yaptı.

Ligde 26 gol 2 de avrupada.

Oynadığı dakika (3.328' dk)

Abuobakar birçok maç'a sonradan girdi karar sizin.Oynadıkları dakikalarda ortada.

Çevrimdışı Egos

6 gol attı avrupada senin avrupada kazandığın her kuruşta emeği var
sadece o 6 gol bile parasını çıkartmaya yetti.
işiniz gücünüz algı yaratmak
ben ligin başından beri abou diyorum birinci santrafor. olamamasında tek suçlu şenol hocadır.
ligin başından beri hiç görmek istemediğiniz şey adama pas verilmemesi oldu. hep seken toplara hamle yaptı
kaçırdı. şöyle attıklarına bir bak bakalım asist yapıldığında affediyormu.
ikinci yarıdan itibaren gol yükünü üstlendi. attığı her gol değerli

ağabey seken topa hamle yapmak zorunda kalmasının tek nedeni var, yüzde yüzlük pozisyonları sürekli kaçırıyordu. ne çabuk unuttunuz sezon başından beri altıpastan atamadıklarını. oğuzhan'ın benfica maçının beraberlik golünden önce yaptığı bir orta var, aboubakar'ın bu seneki özeti odur. adamın sürpriz goller atmasının asıl nedeni pozisyon ezberinin olmaması, "freestyle" takılıyor.

yanlış anlaşılmasın, kendisinden -önümüzdeki sezon sözleşmesi devam ederse- en az 30 gol bekliyorum. gomez gitmeseydi ondan da beklentim aynıydı.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ben ligin başından beri abou diyorum birinci santrafor. olamamasında tek suçlu şenol hocadır.
ligin başından beri hiç görmek istemediğiniz şey adama pas verilmemesi oldu. hep seken toplara hamle yaptı
Bursa maçında Hoca bu sezonki klasiğini yapıp Aboubakar'ı çıkarıp yerine Cenk'i soksa acaba maç 2-0 biter miydi ? Hoca bazı konularda o kadar inatçı ki ... 31 hafta beklemek zorunda kaldık . Puan farkı erimese belki Aboubakar'ı çıkarıp Cenk'i sokacaktı yine oyuna ya da oyuna Cenkle başlayacaktı.
Gomez içeriye kat eden Olcay , Töre gibi kanatların  , orta saha ile hücum arasında bağlantıları kurabilen Sosa'nın olduğu takımda oyunun kendi üzerine kurulduğu baş roldeki karakterdi . Beşiktaş'ın oyun planına uygun tiplemede bir oyuncuydu . Merak ettiğim şey Beşiktaş yönetimi ismi olduğu için mi Gomez'i istedi yoksa sadece isminden dolayı değil aynı zamanda doğru oyuncu tiplemesine uyduğundan dolayı mı Gomez'i çok istedi?
Bu sene hücumda rolleri Quaresma belirliyor. Canı istediği zaman istediğine , istediği şekilde pas , orta yapıyor. Quaresma'nın böyle gelişigüzel oynadığı takımda Quaresma'nın ne zaman canının nereye, kime pas,orta yapmak istediğini bilmek zorundasın ki ona göre sahada uygun yerlere koşu , doğru işler yapabilesin , . Sadece yetenekli olmak yetmiyor  , psişik güçlere de sahip olup Quaresma'nın aklını okuman gerekir  Quaresma'nın kafasına göre oynadığı takımda.

Çevrimiçi Necmi

Yahu necmi abi oyle bi anlatiyorsunki sanki quaresma bu sene ara donemde transfer edilmis butun takimi bozmus gibi. Gecen sene ligde 26-27 mac oynamistir quaresma. Degisen quaresma degilki, degisen taliska gibi oyun zekasi sifir, nerede duracagini bilmeyen bir oyuncu ile sahaya karakter koyabilen, oyun bilgisi cok yuksek sosa. ayrica gomez topuklu ayakkabi ile top suruyormus gibi gorunen ama 3 kere gelen topu 2 sefer kaleye sokan dogal golcu, leblebici ve vinir oyuncu. Gomez yerine nereye nezaman kosacagini bilmeyen, oyun akli zayif, son vurusu kotu olan bir oyuncu. Degisenler bunlar, hatayi baska yerde ariyorsunuz. Degisen ne senol gunes, ne quaresma degisen santraforsuz oyun.

Taliskanin raket gibi ayagi olmasi, abunun domuz gibi guclu ve cok yetenekli olmasi, oyunun ihtiyaci olan eksikligimizi gidermiyor.

Seneye abu kalskn, riberi ile robben gelsin, sen ayni elestiriyi yaparsin, riberi cok topu eveliyor geveliyor, robben hep cekip cekip vuruyor halbuki abuya verseler abu gol atacak. Yahut yeni gelenlere daha kil olmadigin icin bunlar cabaliyor ama abu formsuz, dersin.

Taliska sadece santraforu degil, oguzhani da bozuyor ama skor katkisi geldikce fazla goze batmayacaktir.

18. Dakikada kotu pasa sinirlenip topu tribunlere vurdu, diyorsun da derbi macta o el hareketi yapilir mi, nasil bir ihabettir ya hakem gorse, demiyorsun taliskaya. Hakem gormedi dedik gectik, hakem vermedi de gec.

Isine gelince herkes burayi okuyor, algi burdan basliyor yaziyorsun ama kurek elden dusmuyor be necmi abi. Gomucunun hasiyiz meslektasiz, kul yutmayiz. Kimi gomduysek artik, adimiz cikti, futbolcu gomdugumuz de yok, herkes herkesi gomerken de koruyan biziz. Futbolcu olmayan ismaili konu disi birakiyorum
gerçekten yoruldum artık bu boş konuşmaları yapmaya
quaresmanın bu takım için ne kadar zararlı olduğunu göremiyorsanız benim söyleyeceğim bir şey yok
geçen sene quaresma evet bu seneki gibi değildi çünkü sahada ondan daha büyük oyuncu vardı
bu sene krallığını ilan etti. hemde tiksindirecek kadar kötü bir şekilde ben ne dedim bir oyuncuyu her hatasıyla kabul ederim
ses etmem hoşgörülü olurum lig devam ettiği sürece sesimi çıkartmam ve savunurum tek bir şey bunu yapmamı engeller oda
bir oyuncu takıma ihanet ediyorsa Beşiktaşa ihanet ediyorsa bu törede ve quaresmada budur.
ihanet ettiğini düşündüğüm hiç bir oyuncuyu affetmem hem merak etme bu kendimi tutmuş halim.
kapalıdaki ergen bir avuç taraftarın quaresma şov yapmasına kanmayın bütün tribünler bilenmiş vaziyette
sadece şampiyonluk hatırına susuyorlar. şu bursada yaptıklarını vodafoneda yapsa kıyamet kopardı.
ama yok biraz tribün tepkisini hissettiğinde hemen kendini yere atar bütün gücümle mücadele ediyorum ayağına takılır hemen
ben senin gibiyim talisca gidip volkana yumruğu çaksaydı bile gıkımı çıkarmazdım tosiçe madem o kafayı gösterdin dibine kadar gömüp suratını dağıtmadığı için kızdım bari bir bedel ödeyeceğiz bunu hak ederek ödeyelim. Ama quaresmanın yaptığı rakibe değil direk kendi oyuncumuza ve takıma
bu affedilemez rakibe yapsa umrumda olmaz. maç boyu hayati bir maça çıkmışız yaptığı tek şey oyunu ve kendi oyuncularımızı germek.
oyun içinde tek bir katkısı yok ama varlığı toptan zarardı. oyuncu pislik yapabilir asabi olabilir ama bunu kendi oyuncuna değil rakibe yönelteceksin
kendi oyuncuna yapıyorsan bu ihanettir. Bursada onun yüzünden şampiyonluğu verirdik şaka değil herifin kaprisi yüzünden bir seneyi
milyonlarca euroyu çöpe atardık asla affetmem. şu anda emin ol bu sessiz kalmış halim.

Çevrimdışı mylife1903

Bursa maçında Hoca bu sezonki klasiğini yapıp Aboubakar'ı çıkarıp yerine Cenk'i soksa acaba maç 2-0 biter miydi ? Hoca bazı konularda o kadar inatçı ki ... 31 hafta beklemek zorunda kaldık . Puan farkı erimese belki Aboubakar'ı çıkarıp Cenk'i sokacaktı yine oyuna ya da oyuna Cenkle başlayacaktı.
Gomez içeriye kat eden Olcay , Töre gibi kanatların  , orta saha ile hücum arasında bağlantıları kurabilen Sosa'nın olduğu takımda oyunun kendi üzerine kurulduğu baş roldeki karakterdi . Beşiktaş'ın oyun planına uygun tiplemede bir oyuncuydu . Merak ettiğim şey Beşiktaş yönetimi ismi olduğu için mi Gomez'i istedi yoksa sadece isminden dolayı değil aynı zamanda doğru oyuncu tiplemesine uyduğundan dolayı mı Gomez'i çok istedi?
Bu sene hücumda rolleri Quaresma belirliyor. Canı istediği zaman istediğine , istediği şekilde pas , orta yapıyor. Quaresma'nın böyle gelişigüzel oynadığı takımda Quaresma'nın ne zaman canının nereye, kime pas,orta yapmak istediğini bilmek zorundasın ki ona göre sahada uygun yerlere koşu , doğru işler yapabilesin , . Sadece yetenekli olmak yetmiyor  , psişik güçlere de sahip olup Quaresma'nın aklını okuman gerekir  Quaresma'nın kafasına göre oynadığı takımda.
Isminden yahu isminden.
Ismi olmasa cismi olsa bplani damdon olur mu hic, mumkun degil
Gomez ile gorusursun, jeko,jinyak, jiru falan vardir listede bplani trabzondan kardozodur agzimi acmam

Bu seye benziyor defans oyuncusu alacagin aplanim kamil glik bplani dani alves.
Gidip dani alvesi aliyon

Çevrimdışı cursedofdragon

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun!

Çevrimdışı Egos

ilerde bir ego kralı var alıp topu maç boyu
tek başına oynuyor. zaten zor top getiriyoruz geleninde %90 ının içine ediyor.
yani bu şartlar altında ne gomez atardı nede başkası atabildiğimiz kadarını atıyoruz işte.
dakika 18 sırf kendi oyuncu arkadaşına kızdığı için hücumdaki topu tribünlere vuran biri var sahada
ötesini konuşmaya gerek varmı Beşiktaşın bu seneki özeti bu.

geçen sene quaresma evet bu seneki gibi değildi çünkü sahada ondan daha büyük oyuncu vardı
bu sene krallığını ilan etti. hemde tiksindirecek kadar kötü bir şekilde ben ne dedim bir oyuncuyu her hatasıyla kabul ederim

ağabey yorulmanın asıl nedeni yukarıdakiler. forma aşkı dengeni bozuyor.

Çevrimiçi Necmi

ben şenol hoca geldiğinde çekincelerimi söylemişdim hocanın böyle huyları vardır.
mesela arası denememesi bile bir çok soru işareti doğuruyor. hocanın hataları çok ama Beşiktaşlada kimyası uyuştu
götürüyor ve başarıyı getiriyor buda hocayı dokunulmaz yapıyor. Hoca gitse yerine gelecek hoca soru işareti.
kimse mükemmel değildir. Hocanın hataları bizi hedeften uzaklaştırmadığı sürece kabul edilebilir. Bu seneki kaybedilen
bir çok puanı hocaya yazarım onun hataları bu kayıpları yarattı. ama kazanılan bir çok puandada onun emeğini göz ardı edemeyiz.
yönetim bu senenin en büyük hatalı tarafı hocayada bir şey diyemeyiz sen kalk bu takımda quaresmayı alternatifsiz hale getir
sonra kime ne diyeceksin umarım yaptıkları hatanın farkına varmışlardır. Bu sene bir şekilde bitti benim korkum seneye
quaresma bu takımda kalırsa kaos çıkar. Seneye tribünlerinde sessiz kalacağını tahmin etmiyorum. Eminim görüyorlardır
durumu. görmüyorlarsa bu felaket olacak.

Çevrimiçi Kapkarakartal

2'sininde oynadığı sezonlardaki süreleri göz önüne alındığında verdikleri verim gol anlamında neredeyse aynı birde şu yönden düşünün geçen sene Gomez kaç tane beleş gol attı alda at denilen birsürü golünü gösterebilirsiniz ama Abou öyle değil çok nadir, Abou ekmeğini taştan çıkarıyor. Geçen seneki forvetlere top getiren takımla şuanki getiren takımda aynı değil. Bu sene Abou'nun aldığı süreyle Gomez'de taş çatlasın bukadar atardı hatta bukadar bile atamazdı. Benim gözümde Abou iyi iş yapmıştır parasının hakkını vermiştir 5-6 civarı bir fiyata alınacaksa da kesinlikle hayır denilmeyecek bir tercihtir.
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2017, 00:45:27 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eski açığa alınsa diyecektim :)
O is cok zor bütün planlama yapılmış..

Magazalar - Divan - Localar vs vs hepsi eski acikta , Ayrica Deplasmani oraya tasiyip eski acik üstün 3/2 sini rakibe vermek mantik dışı cok daha kolay organize olmalarını daha kalabalik görünmelerini ve kamera acisina girmelerini saglar gerek yok boyle iyi

Ha Soyle olur bak Yeni açıkta deplasman tribunu altli.ustlu yaparsin boylece hem üstten hemde alttan 1 er blok kaybetmiş olursubln boylece organize olmalarını da engellersin @38life
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Abuobakar ligde 4.cü hafta takıma katıldı.

Bi uyum sorunu yaşadı ayrıca takımın sistemide oturmuş değildi bizim forvet'leri çok fazla besliyemiyorduk.

10 tane ligde 3 tane şampiyonlar liginde 3 tane avrupa liginde 1 tane ziraat kupasında attı abuobakar.

17 gol 3 assist.

Oynadığı dakika (2.191' dk)

Mario gomez 28 gol 6 assist yaptı.

Ligde 26 gol 2 de avrupada.

Oynadığı dakika (3.328' dk)

Abuobakar birçok maç'a sonradan girdi karar sizin.Oynadıkları dakikalarda ortada.

Ayrıca Gomez bir sürü penaltı golü attı. Abou hiç penaltı kullanmadı. İstatistikler ortada. Gomez 37 mac oynamış Abou'nun 25 maç bile değil.

Çevrimiçi Necmi

Isminden yahu isminden.
Ismi olmasa cismi olsa bplani damdon olur mu hic, mumkun degil
Gomez ile gorusursun, jeko,jinyak, jiru falan vardir listede bplani trabzondan kardozodur agzimi acmam

Bu seye benziyor defans oyuncusu alacagin aplanim kamil glik bplani dani alves.
Gidip dani alvesi aliyon
hangi mantıkla baktığına bağlı burda herkes erdal torunoğulları güzellemesi yapıyordu ama
b planı dediğin plan onun planıydı. o planı bozup gomeze gönderende başkandı. Bunu torunoğulları
kendisi söyledi demekki yönetici ne olursa olsun tepede bir futbol aklı var. aynı ha bere gömmeye çalıştığın
albayrak gibi bu arada hiç sevmem onu yönetimde ne işi olduğunuda merak ettiğim biri. ama hiçte sizin biçtiğiniz kadar önemli
biri değil o sadece yönetici olarak scout başında duruyor erdal torunoğullarından ne eksiği var nede fazlası.
bu işi bilen herkesin söylediğide Beşiktaş scout ekibinin çok iyi olduğu yönünde bu takım geçen sene şampiyon olmuşsa
bu senede şampiyonluğa yürüyorsa demekki birileri işini iyi yapıyor siz istediğiniz kadar konuşun sonuçta
yapılan iş ortada bir iki örnek verip daha fazla olan iyi örnekleri yokmuş gibi davranmak ayrı bir bakış açısı
Benim bakış açıp her zaman Beşiktaş ve başarısı odaklı olmuştur. Bunun önünde engel görürsem babamı tanımam.
mesela herkes benim yönetimi savunduğumu düşünür ama aslında savunduğum Beşiktaş bu yönetim Beşiktaşın başarısına
katkı veriyorsa sonuna kadar savunurum hatalarındada telore eder bir tutum içinde olurum önemli olan bütünün ne olduğu
herkesin aslolanın Beşiktaş olduğunu bilmesi lazım eğer Beşiktaşa zarar veriyorsa ne quaresma tanırım ne Fikret Orman
tanırım nede Şenol güneş tanırım onların değeri Beşiktaşı değerli kıldıkları sürece vardır bu unutulmamalı.

Çevrimiçi 38life

O is cok zor bütün planlama yapılmış..

Magazalar - Divan - Localar vs vs hepsi eski acikta , Ayrica Deplasmani oraya tasiyip eski acik üstün 3/2 sini rakibe vermek mantik dışı cok daha kolay organize olmalarını daha kalabalik görünmelerini ve kamera acisina girmelerini saglar gerek yok boyle iyi

Ha Soyle olur bak Yeni açıkta deplasman tribunu altli.ustlu yaparsin boylece hem üstten hemde alttan 1 er blok kaybetmiş olursubln boylece organize olmalarını da engellersin @38life

Eski açıkta organize olsalar ne olur olmasalar ne olur. Yeni açıkta senin bütün stadını yöneten tribününü bozuyorlar bundan daha kötü ne olabilir?

küfürün +18 i nasıl oluyorki :alala:
Abi kufur var birde küfür var şimdi ama yemezler dusmem tongaya :evillol:

Örnek verme sakın Yunus, seni banlamak için tuzak soru bu.
Anadolu çocuğuyuz biz yermiyiz bunlari :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Ayrıca Gomez bir sürü penaltı golü attı. Abou hiç penaltı kullanmadı. İstatistikler ortada. Gomez 37 mac oynamış Abou'nun 25 maç bile değil.
gomez sanırım bir yada iki penaltı attı :alala: kaçırdıktan sonra bir daha atmadı bildiğim kadarıyla
gomez çok çok iyi bir golcü buna çamur atmak olmaz. Ama hiç kimseyede hakettiğinin ötesinde değerler biçmemek gerekiyor.
bu taraftarın böyle huyları var burda bir önder özen sevdası yürüyordu bir zamanlar taraftarın bir bölümünde yaşamadığı sürece
olayları çözememe gibi bir durum hakim sürekli kendilerine bir kahraman yaratma çabasında ve diğer taraftanda bir kötü yaratma çabasında
sırf Fikret Ormanın bu kulübe yaptıklarını inkar etmek için hep suni kahramanlar yaratma çabasında oldular.
bu kulübün başkanlık sistemiyle yönetildiğini ve başkanın istemediği taktirde yaprak bile uçmayacağını herkes bildiği halde :D

Çevrimdışı Egos

bir sürü penaltı dediğin 3 penaltı kullandı: 1 direkt gol, 1 kaçırdıktan sonra tamamlayıp attığı gol, 1 tane de dışarı vurduğu var.

seneye aboubakar'ın bonservisini alamazsak "penaltı atamayan forvet mi olur?" diye eleştirildiğini görürsem şaşırmam.

Çevrimiçi Necmi

Abi kufur var birde küfür var şimdi ama yemezler dusmem tongaya :evillol:
küfür küfürdür yunus küfürün iyisi kötüsü olmaz.
tek farkı bazıları dayakla çözülür bazıları cinayetle :D
birde bizim marşlarımızdaki vardır onlar masum şeyler :evillol:

Abi Abou ciddi bir uyum sorunu da yasadi bence Gollleri de atamayinca ozguveni de kaybetti

Afrika kupasini kazanmasinin morali ve Demba ba nin gelisiyle hem performansi arrti hem Ozguveni yerine geldi hemde uyum sorununu atlattı

Takimda onun dilini konusan yoktu nerdeyse bir Tek Taliscayla iyi anlaşıyordu , dikkat ediyorum sürekli demba ba nin yaninda , bence onun uyum sorunu atlatmasinda ve ozguveninin yukselmesinde Demba ba nin da payi var :tabe:

Çözümü basit bunun az oncede soyledim

Suan Üstte tam 3 blokluk alan kapliyorlar , Yap kadıköydeki gibi altli üstlü olsun bitsin boylece hem ustten hemde alttan 1 er blok kaybedersin hemde yeni açığın bütünlüğünü artirirsin hemde Deplasman taraftarının bütünlüğünü bölersin , 1 taşta 3 kuş :bandit:

Çevrimiçi 38life

Çözümü basit bunun az oncede soyledim

Suan Üstte tam 3 blokluk alan kapliyorlar , Yap kadıköydeki gibi altli üstlü olsun bitsin boylece hem ustten hemde alttan 1 er blok kaybedersin hemde yeni açığın bütünlüğünü artirirsin hemde Deplasman taraftarının bütünlüğünü bölersin , 1 taşta 3 kuş :bandit:
Öyle ya da böyle bir şekilde dağıtmak gerekiyor. Ama geçti borun pazarı yonetimin umrunda bile değil.

Etiketler: