Yahu necmi abi oyle bi anlatiyorsunki sanki quaresma bu sene ara donemde transfer edilmis butun takimi bozmus gibi. Gecen sene ligde 26-27 mac oynamistir quaresma. Degisen quaresma degilki, degisen taliska gibi oyun zekasi sifir, nerede duracagini bilmeyen bir oyuncu ile sahaya karakter koyabilen, oyun bilgisi cok yuksek sosa. ayrica gomez topuklu ayakkabi ile top suruyormus gibi gorunen ama 3 kere gelen topu 2 sefer kaleye sokan dogal golcu, leblebici ve vinir oyuncu. Gomez yerine nereye nezaman kosacagini bilmeyen, oyun akli zayif, son vurusu kotu olan bir oyuncu. Degisenler bunlar, hatayi baska yerde ariyorsunuz. Degisen ne senol gunes, ne quaresma degisen santraforsuz oyun.
Taliskanin raket gibi ayagi olmasi, abunun domuz gibi guclu ve cok yetenekli olmasi, oyunun ihtiyaci olan eksikligimizi gidermiyor.
Seneye abu kalskn, riberi ile robben gelsin, sen ayni elestiriyi yaparsin, riberi cok topu eveliyor geveliyor, robben hep cekip cekip vuruyor halbuki abuya verseler abu gol atacak. Yahut yeni gelenlere daha kil olmadigin icin bunlar cabaliyor ama abu formsuz, dersin.
Taliska sadece santraforu degil, oguzhani da bozuyor ama skor katkisi geldikce fazla goze batmayacaktir.
18. Dakikada kotu pasa sinirlenip topu tribunlere vurdu, diyorsun da derbi macta o el hareketi yapilir mi, nasil bir ihabettir ya hakem gorse, demiyorsun taliskaya. Hakem gormedi dedik gectik, hakem vermedi de gec.
Isine gelince herkes burayi okuyor, algi burdan basliyor yaziyorsun ama kurek elden dusmuyor be necmi abi. Gomucunun hasiyiz meslektasiz, kul yutmayiz. Kimi gomduysek artik, adimiz cikti, futbolcu gomdugumuz de yok, herkes herkesi gomerken de koruyan biziz. Futbolcu olmayan ismaili konu disi birakiyorum
gerçekten yoruldum artık bu boş konuşmaları yapmaya
quaresmanın bu takım için ne kadar zararlı olduğunu göremiyorsanız benim söyleyeceğim bir şey yok
geçen sene quaresma evet bu seneki gibi değildi çünkü sahada ondan daha büyük oyuncu vardı
bu sene krallığını ilan etti. hemde tiksindirecek kadar kötü bir şekilde ben ne dedim bir oyuncuyu her hatasıyla kabul ederim
ses etmem hoşgörülü olurum lig devam ettiği sürece sesimi çıkartmam ve savunurum tek bir şey bunu yapmamı engeller oda
bir oyuncu takıma ihanet ediyorsa Beşiktaşa ihanet ediyorsa bu törede ve quaresmada budur.
ihanet ettiğini düşündüğüm hiç bir oyuncuyu affetmem hem merak etme bu kendimi tutmuş halim.
kapalıdaki ergen bir avuç taraftarın quaresma şov yapmasına kanmayın bütün tribünler bilenmiş vaziyette
sadece şampiyonluk hatırına susuyorlar. şu bursada yaptıklarını vodafoneda yapsa kıyamet kopardı.
ama yok biraz tribün tepkisini hissettiğinde hemen kendini yere atar bütün gücümle mücadele ediyorum ayağına takılır hemen
ben senin gibiyim talisca gidip volkana yumruğu çaksaydı bile gıkımı çıkarmazdım tosiçe madem o kafayı gösterdin dibine kadar gömüp suratını dağıtmadığı için kızdım bari bir bedel ödeyeceğiz bunu hak ederek ödeyelim. Ama quaresmanın yaptığı rakibe değil direk kendi oyuncumuza ve takıma
bu affedilemez rakibe yapsa umrumda olmaz. maç boyu hayati bir maça çıkmışız yaptığı tek şey oyunu ve kendi oyuncularımızı germek.
oyun içinde tek bir katkısı yok ama varlığı toptan zarardı. oyuncu pislik yapabilir asabi olabilir ama bunu kendi oyuncuna değil rakibe yönelteceksin
kendi oyuncuna yapıyorsan bu ihanettir. Bursada onun yüzünden şampiyonluğu verirdik şaka değil herifin kaprisi yüzünden bir seneyi
milyonlarca euroyu çöpe atardık asla affetmem. şu anda emin ol bu sessiz kalmış halim.