Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157100 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

maç sayfalarında totem olsun siye fark yeriz vs yazıyorsunuz ya Gomez abu mevzusu da Gomez gelsin  diye totem için dimi  :alala: çünkü biri aktif oyuncular içinde en golcü 10 isimden biri, q7 nin trip atamadığı, yeri geldiğinde defansa bile liderlik eden, bütün derbilerde karakter koyan başakşehire karşı aldığımız son galibiyette 2 golü de atan büyük bir futbolcu en önemlisi de safkan bir golcü... diğeri de bildiğimiz Abu izlemesek R9 ile kıyaslayacaz neredeyse Abu yu önce bir önünden geçen topa ayağını uzatsın takımı şampiyon yapsın sonra kıyaslarız Cenk mi Abu mu diye daha Ba seviyesinde değil adam Gomez e tercih ediyoruz...

Abu maaşında indirime gider kalır, Gomez(olmadı Huntelaar) geri gelir inş çift forvet oynatırız ikisini o zaman kıyaslarız golcü kimdir nasıl olur  :evillol:
Abunun fare tuttugu yerde gomezin abunun kariyerinde attigi gol kadar kedi opmuslugu vardir.

Çevrimdışı Gokhan-

Allah bereket versin daha ne istiyoruz her sene şampiyonluk cl de gruptan çık elen 3-5 sene gitsin böyle sonra bakarız...

haklısın Cl şampiyonluğuna oynayan bir takımda Gomez tam da betimlediğin gibi kalır... derdim ama sonra Bayern Münih de oynadığı aklıma geldi Cl de gol kralı olduğu vs diyemedim.  :lol:

Tamam ben de bunu anlatmaya çalışıyorum Bayern gibi takım kurarsın kimse topa sahip olup seninle kedinin fareyle oynadığı gibi oynayamaz, rakip kalenin önüne karargah kurarsın o zaman işine yarar Gomez, şu takımda şu seviyede değil.
[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2017, 23:01:38 Gokhan- ]
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Gokhan-

He lan bir de şey vardı şimdi Abou'nun 3.3'ünü millet dilinden düşürmüyor ya Türkiye liginde atılan 26 gol için 5 milyon euro vermeye değer mi?

Çevrimdışı mylife1903

Sen de öyle bir anlattın ki Gomez yazmasa Higuain falan sanacaz.
Burak Yılmaz bile Gomez'den çok gol atmış madem böyle kıyaslayacaz kıyaslayalım bakalım.
2 metre top süremeyen, önünde rakip olduğu zaman kitlenip kalan, çalım atmasını bilmeyen, sadece kale ve kaleciyle karşı karşıya kaldığı zamanlarda gol atabilen bir adam.Bu tip bir santroforla ancak Türkiye liginde şampiyon olursun ki takımın adı Beşiktaş olunca öyle bir tipe gerekte kalmıyor zaten.
Oyunu ve pası bizden iyi yapan takımlar karşısında Gomez ancak top bekler 90 dakika boyunca ki geçen sene Avrupa'da böyle oldu.
Gomez olsaydı Napoli'yi yenemezdin mesela, adamların stoperi orta saha çizgisinde duruyor Gomez oradan top alacak koşacak koşacak kaleye gidecek hee  :lol:
Adam mitolojik gol tanrısıymış meğer Gomezus..
Valla gomezin islevi baska. Azicik duzgun takim olsa sampiyon yapiyor adam. Top surmesi cok komik zaten ama ben mesela hala anlayamadim herif sol ayakli mi sag ayakla mi diye.
Gol tanrisi demissin, cok dogru tabir, herif gollerin efendisi

Gecen anneler gununde azicik hormetlerimi gonderince gomeze oturup yutuptan seyrettim, adamin attigi goller bitmiyor 3 saat oturup seyrediyon, goller birbirine de benziyor birinde biraz genc saci degisik falan, kamyonla gol atan bir adam.

Hic sevmedigim tip futbolcu ben daha ziyade boyle abu tipli seviyorum ama besiktasin ihtiyaci ile bizim sevdigimiz tip bazen uyusmuyor.

Abu ile gomez kiyaslanmaz, kiyaslanmasi teklif dahi edilemez ama soyliyim higuan yerine yuveye bugun koy gomezi, higuan kadar atar, daha cok atar hatta

Çevrimdışı Egos

olur mu arkadaşlar, 3-4 pozisyondan sadece birini atana golcü mü denir? futbol lisansını manavdan almıştır kesin. gomez olsa napoli'yi falan yenemezdik; ancak fenerbahçe'yi ve başakşehir'i yenerdik. şimdi şampiyonluk falan kutluyor olurduk, verilmiş sadakamız varmış.

geçen sene gruptan çıkamadık biliyorsunuz, neden? çünkü gomez. ya sen golünü atmışsın, geçsene kaleye, biraz da kalecilik yapsana.

Çevrimdışı mylife1903

Allah bereket versin daha ne istiyoruz her sene şampiyonluk cl de gruptan çık elen 3-5 sene gitsin böyle sonra bakarız...

haklısın Cl şampiyonluğuna oynayan bir takımda Gomez tam da betimlediğin gibi kalır... derdim ama sonra Bayern Münih de oynadığı aklıma geldi Cl de gol kralı olduğu vs diyemedim.  :lol:
Stutgarti sampiyon yapmadi mi bu gomez daha buyuk bir basari olabilir mi, stutgart ney, bizim beckde oynuyordu hatta o takimda

Çevrimdışı mylife1903

olur mu arkadaşlar, 3-4 pozisyondan sadece birini atana golcü mü denir? futbol lisansını manavdan almıştır kesin. gomez olsa napoli'yi falan yenemezdik; ancak fenerbahçe'yi ve başakşehir'i yenerdik. şimdi şampiyonluk falan kutluyor olurduk, verilmiş sadakamız varmış.

geçen sene gruptan çıkamadık biliyorsunuz, neden? çünkü gomez. ya sen golünü atmışsın, geçsene kaleye, biraz da kalecilik yapsana.
Gecen sene fabri olsa belki cikardik gruptan diyecem ama sonra aklima liyon maci geliyor,

Çevrimdışı Gokhan-

Valla gomezin islevi baska. Azicik duzgun takim olsa sampiyon yapiyor adam. Top surmesi cok komik zaten ama ben mesela hala anlayamadim herif sol ayakli mi sag ayakla mi diye.
Gol tanrisi demissin, cok dogru tabir, herif gollerin efendisi

Gecen anneler gununde azicik hormetlerimi gonderince gomeze oturup yutuptan seyrettim, adamin attigi goller bitmiyor 3 saat oturup seyrediyon, goller birbirine de benziyor birinde biraz genc saci degisik falan, kamyonla gol atan bir adam.

Hic sevmedigim tip futbolcu ben daha ziyade boyle abu tipli seviyorum ama besiktasin ihtiyaci ile bizim sevdigimiz tip bazen uyusmuyor.

Abu ile gomez kiyaslanmaz, kiyaslanmasi teklif dahi edilemez ama soyliyim higuan yerine yuveye bugun koy gomezi, higuan kadar atar, daha cok atar hatta

Ben de bizim ihtiyacımızın Abou tipi bir adam olduğunu düşünüyorum Şenol Güneş sisteminde azcık eli ayağı düzgün santrofor bile şampiyon yapmaya yetiyor.
Türkiye ligi için Gomez gibi kendini bir halt sanan, yüksekten bakan adamlara 5-6 milyon eurolar vermeye gerek yok abi.

Adam Byern'de gol kralı olmuş diyor ya  :evillol: Bayern'de rakip ceza sahasının oraya bir tane sabit direk dik o bile gol kralı olur adamlar 70 dakika rakip ceza sahası içinden çıkmıyor ki zaten.

Çevrimiçi 38life

Hala Gomez'in konuşulması çok absürd geliyor bana. Adam Türkiyeye dönmeyeceğini ifade etmek için daha ne demeli acaba merak ediyorum. Çıkıp açık açık "Türkiyeye asla dönmeyeceğim" demesini mi bekliyorsunuz? Adam gelmeyecek işte, bu apaçık ortada olan birşey. Hala onu konuşmanın bi anlamı yok.

Çevrimdışı mylife1903

He lan bir de şey vardı şimdi Abou'nun 3.3'ünü millet dilinden düşürmüyor ya Türkiye liginde atılan 26 gol için 5 milyon euro vermeye değer mi?
Abu 3.3 aliyor da kulubune 2.5da kiralama verildi. Abunun attigi 10 gol. 5.8 milyona 10 gol atmis. Daha hala tartisiyoruz abu mu cenk mi diye, besiktasin birinci santraforu bile olamamis.
Gomez 3.5 aliyordu 26tane sokusturmus daha verimli

Çevrimdışı mylife1903

Ben de bizim ihtiyacımızın Abou tipi bir adam olduğunu düşünüyorum Şenol Güneş sisteminde azcık eli ayağı düzgün santrofor bile şampiyon yapmaya yetiyor.
Türkiye ligi için Gomez gibi kendini bir halt sanan, yüksekten bakan adamlara 5-6 milyon eurolar vermeye gerek yok abi.

Adam Byern'de gol kralı olmuş diyor ya  :evillol: Bayern'de rakip ceza sahasının oraya bir tane sabit direk dik o bile gol kralı olur adamlar 70 dakika rakip ceza sahası içinden çıkmıyor ki zaten.
O vizyon mizyon olayindan bagimsiz konusuyoruz. Gomez sinifi leblebici desek daha dogru olur.
Vagner lov, vebo, eto gibi dusun mesela. Hani ben kuveke ya da nukalmaya bile raziydim ya neyse

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Tamam ben de bunu anlatmaya çalışıyorum Bayern gibi takım kurarsın kimse topa sahip olup seninle kedinin fareyle oynadığı gibi oynayamaz, rakip kalenin önüne karargah kurarsın o zaman işine yarar Gomez, şu takımda şu seviyede değil.

inş o günler de gelir de  ben sadece son sayfadaki abu Gomez mesajları üzerine yorum yazdım. mesela Higuain dedin şu an belki evet dünya da anket yapsan o çıkar ama bi 5 sene önce yapsaydın da Gomez çıkardı... kendin adamı o seviyelere koyuyorsun zaten... Herkesin sevdiği oyuncu tiplemesi farklı... Abu evet topla çok daha iyi dribling yapıyor ve daha hızlı ama işte o kadar... Gomez Abu nun düşündüğünü ondan en az 3 sn önce yapar hem de o ağırlıkla... maç maç örnek vermeyelim şimdi de avrupa için söyleyeyim sadece adam istatistik kasacağı 2 maçta da oynamadı skenderbeu yani... Moskova maçında attı golünü ismael halletti... Lizbon maçı 1 puan yeten maç attı golünü bu sefer de Tolga reis sahne aldı...

kale 1 tık iyileşti bekler çağ atladı Talisca-Babel şutlarından dönenlerden yapacağı goller bile epey tutar Töre koy Q7 yerine  Gomez olsun inş seneye bakalım iddia 40-50 gol atar arasına kaç oran verecek...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Gokhan-

Abu 3.3 aliyor da kulubune 2.5da kiralama verildi. Abunun attigi 10 gol. 5.8 milyona 10 gol atmis. Daha hala tartisiyoruz abu mu cenk mi diye, besiktasin birinci santraforu bile olamamis.

Türkiye liginde atılan 26 gol ile sizin övdüğünüz Gomez'in birbiriyle hiç alakası yok.
Sizin anlattığınız Gomez'in 40'tan aşağı atmaması lazımdı, ki arkasında makine gibi işleyen bir sistem vardı.
Verim olayına gelince Abou'nun Avrupa performansı Gomez'i katlıyor.
(Ayrıca Gomez'in maaşı 3.5 değild, cartla curtla 5'e çıkıyordu)

Gomez Aboubakar'dan daha bitiricidir bunu her zaman söylüyorum, ama Beşiktaş'ta olsada olur olmasada olur tipinden bir futbolcudur.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Stutgarti sampiyon yapmadi mi bu gomez daha buyuk bir basari olabilir mi, stutgart ney, bizim beckde oynuyordu hatta o takimda

dağılmış wolsburg u tek başına tutacak neredeyse ligde o da çok önemli başarı adamın tek falsosu fio onda da 2 kere ağır sakatlık geçirdi ve de italyan defans oyuncuları=la liga hücum hattı oyuncuları o detayı kimse sallamıyor...

Çevrimdışı Egos

Hala Gomez'in konuşulması çok absürd geliyor bana. Adam Türkiyeye dönmeyeceğini ifade etmek için daha ne demeli acaba merak ediyorum. Çıkıp açık açık "Türkiyeye asla dönmeyeceğim" demesini mi bekliyorsunuz? Adam gelmeyecek işte, bu apaçık ortada olan birşey. Hala onu konuşmanın bi anlamı yok.

tam da dediğin nedenden konuşuyoruz aslında. türkiye'deyken süper mario, gidince muslukçu mario emmi olmasını anlamlandıramıyorum. yoksa yolu açık olsun.

Çevrimdışı Gokhan-

O vizyon mizyon olayindan bagimsiz konusuyoruz. Gomez sinifi leblebici desek daha dogru olur.
Vagner lov, vebo, eto gibi dusun mesela. Hani ben kuveke ya da nukalmaya bile raziydim ya neyse

Heh tamam işte Vagner Love gibi adama ben fit'im mesela Gomez'in bitiriciliği ondan da iyi olabilir buna da kabul.
Ama adam yaratıyor yani.

Çevrimdışı taner37

3.5 aldı Gomez
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Gomez zorla güzellik olmaz

Vagner Love > Gomez

😂
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Boyle bir sey gordum az once dikkat etmek lazim :)

Facebook Türkiye'de son 5 yıl içerisinde 18.354 taraftar, diğer takımların taraftarlarına +18 küfür etmekten tutuklandı.
küfürün +18 i nasıl oluyorki :alala:

Çevrimdışı Gokhan-

küfürün +18 i nasıl oluyorki :alala:

Örnek verme sakın Yunus, seni banlamak için tuzak soru bu.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Aboubakar'a 10 gol attı diyeni Allah çarpar  :) 35 maçta 17 gol 3 asist. SIFIR (0) penaltı, 2191 dk oynamış. Şenol hocam sağ olsun, 25 maç bile yapmıyor oynadığı süre. Adama Youla muamelesi yapmayın. Gomez'den en az 1,5 milyon € da ucuza oynuyor. Ayrıca iyice yaşlanan takımı da düşünün. Gomez geldi 33 yaşına.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Sen böyle kendince sana uymayan fikirleri alaylayıcı üslupla karşılayacaksan söyleyen kaçtı güzel kardeşim takıl sen bu yolda... Cl de gol kralı oldu dedim bundesligayı katmadım onu da sen ancak Türkiye liginde şampiyon olursun dediğin için söyledim bu arada...

Beğenmediğin Gomez; İlk 10 demiştim Huntelaar ile karıştırmışım yalan olmasın... 2015 yılına ait önündekilerden bazıları futbolu bıraktı bazıları forma bulamıyor yaştan dolayı buradaki rakamlara 45-50 arası gol eklenecek bizdeki ve wolfsburgdaki golleri yok...

23. Mario Gomez - 269 Gol
​22. Sergio Aguero - 271 Gol
21. Frank Lampard - 291 Gol
20. Miroslav Klose - 292 Gol
19. Dirk Kuyt - 293 Gol
18. Diego Forlan - 294 Gol
17. Luis Suarez - 301 Gol
16. Wayne Rooney - 304 Gol
15. Antonio Di Natale - 308 Gol
14. Francesco Totti - 309 Gol
13. Claudio Pizarro - 310 Gol
12. Fred - 313 Gol
11. Luca Toni - 319 Gol
10. Dimitar Berbatov - 326 Gol
9. Luis Fabiano - 338 Gol
8. Didier Drogba - 339 Gol
7. Klaas-Jan Huntelaar - 341 Gol
6. David Villa - 363 Gol
​5. Robbie Keane - 373 Gol
4. Samuel Eto'o - 381 Gol
3. Zlatan Ibrahimovic - 411 Gol
2. Lionel Messi - 478 Gol​
1. Cristiano Ronaldo - 504 Gol

Çevrimiçi Necmi

6 gol attı avrupada senin avrupada kazandığın her kuruşta emeği var
sadece o 6 gol bile parasını çıkartmaya yetti.
işiniz gücünüz algı yaratmak
ben ligin başından beri abou diyorum birinci santrafor. olamamasında tek suçlu şenol hocadır.
ligin başından beri hiç görmek istemediğiniz şey adama pas verilmemesi oldu. hep seken toplara hamle yaptı
kaçırdı. şöyle attıklarına bir bak bakalım asist yapıldığında affediyormu.
ikinci yarıdan itibaren gol yükünü üstlendi. attığı her gol değerli

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı mylife1903

6 gol attı avrupada senin avrupada kazandığın her kuruşta emeği var
sadece o 6 gol bile parasını çıkartmaya yetti.
işiniz gücünüz algı yaratmak
ben ligin başından beri abou diyorum birinci santrafor. olamamasında tek suçlu şenol hocadır.
ligin başından beri hiç görmek istemediğiniz şey adama pas verilmemesi oldu. hep seken toplara hamle yaptı
kaçırdı. şöyle attıklarına bir bak bakalım asist yapıldığında affediyormu.
ikinci yarıdan itibaren gol yükünü üstlendi. attığı her gol değerli
Sen sabaha kadar de abi, ustunu basini da yirt, takimin bir hocasi var. bence de omer sismanoglu birinci santrafor ama senol hoca suclu, derim
Algiyi kendin yapiyorsun
Quaresmanin da 3 gol 3 asisti var onun payi yok mu kazandigin kurusta?
Ha o hain 18. Dakikada sari kartlik hareket yapti, taliska bi anlik sinir? Iki gundur bi aciklama gelmedi abi taliskanin hareketine, o hain degil mi senin standartina gore?

Etiketler: