Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157076 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Gokhan-

Seneye böyle bir forma bekliyorum  :ok:

:D
Çıkarmazlar bunlar kardeşim.
Yap şöyle sade ve şık bir şey patlasın satışlar, rekor kır.
 Mancester City'nin buna benzer bir siyah forması vardı, giy düğüne git o derece güzel.

Gerçi ben forma alan ve giyen biri değilim ne diye stres yaptım onu da anlamadım  :evillol:
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Berat

Boyle bir sey gordum az once dikkat etmek lazim :)

Facebook Türkiye'de son 5 yıl içerisinde 18.354 taraftar, diğer takımların taraftarlarına +18 küfür etmekten tutuklandı.

Necmi abiyi geçmişler heralde :D

Çevrimdışı Gokhan-

Facebook Türkiye'de son 5 yıl içerisinde 18.354 taraftar, diğer takımların taraftarlarına +18 küfür etmekten tutuklandı.

Hiç inandırıcı gelmiyor, şu sıralar milet neler neler yapıyor savcılığa gittikten sonra serbest bırakılıyor ama sırf sanal ortamda küfür ediliyor diye 20.000 insan tutuklanabilir mi :)
Böyle bir şey olabilir mi  :D

Çevrimdışı caner.eryigit

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun da istersen kimlik no tarafını kapat sıkıntı çıkmasın senin adına  :)
Eyvallah çok saol sıkıntı Yok ;)

Çevrimdışı abdusta

Beşiktaş Gs arasındaki fark 2.1bine düşmüş

saygılar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Oguzhanin yeri Atibanin yani

Sahada - Basket macinda - Reklamda - Yemekte her yerde yan yanalar :ok:
Foto koymayı unutmusum :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hiç inandırıcı gelmiyor, şu sıralar milet neler neler yapıyor savcılığa gittikten sonra serbest bırakılıyor ama sırf sanal ortamda küfür ediliyor diye 20.000 insan tutuklanabilir mi :)
Böyle bir şey olabilir mi  :D
Yine de dikkat etmekte fayda var sosyal medya ciddi bir sekilde takip ediliyor ve artik tehlikeli bir hal almaya basladi

Özellikle siyasi paylaşımlardan dolayi tutuklananlarin haddi hesabi yok , Adam bir screenshot alip savciliga gider al basina bela , yahu Taksiciler bile ses kaydi alip suc duyurusunda bulunmaya baslamis bizzat bir misterimizin basina gelmiş
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gokhan-

Yine de dikkat etmekte fayda var sosyal medya ciddi bir sekilde takip ediliyor ve artik tehlikeli bir hal almaya basladi

Özellikle siyasi paylaşımlardan dolayi tutuklananlarin haddi hesabi yok , Adam bir screenshot alip savciliga gider al basina bela , yahu Taksiciler bile ses kaydi alip suc duyurusunda bulunmaya baslamis bizzat bir misterimizin basina gelmiş

Yok kardeşim genel anlamda haklısın, sanal olması sağa sola rahatça küfür edebileceğin anlamına gelmiyor.
Ben kendimi dizginlemeye çalışıyorum, özellikle siyasi mevzular çok sakat özellikle uzak duruyorum.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bizim seviyemizdeki takimlarin eksiksiz olmasi zaten mumkun degil bunu hemen kabul etmek gerekir. Bizim ligimizde geleni hasirt diye sokan bir santraforun varsa zaten basarili olursun, tek basina santrafor tabiki yetmez ama biz daha cl icin kadro kurma seviyelerine gelmedik.
Azicik bombaci stoperi oynasin takimin ama en ilerideki adami da geleni sokustursun simdilik. Gecen seneki gomez efekti.
Abunun bursaspor macindan caprazdan bombos pozisyonda mundar ettigi topu gol yapabilecek adam lazim bize. Sonra stoperdi, ortasahaydi hepsi yavas yavas belirli bir duzen icinde olusur.

Once gol
Geçen seneki Gomez bu seneki takımda iyi bir performans veremezdi. Gomez dikine hızlı ofansif oynayan bir takımda en iyi performansı verir. Topu kanatlara yayıp  geveleyen bu senenin  takımında Gomez'in performansı da iyice düşerdi. Gomez ile Aboubakar'ı genel olarak karşılaştıracak olursak Gomez'in bireysel  Aboubakar'ın ise takıma katkısı daha fazla. Aboubakar'ın bireysel hücum performansını sorgulayabilmek için takımın hücum olarak organizasyonunun daha düzgün olması lazım . Aynı durum savunmacılar için de geçerli. Marcelo , Mitrovic ya da X oyuncunun bireysel savunma performansını sorgulayabilmek için takımın savunma organizasyonu daha düzgün olmalı.

Çevrimdışı mylife1903

Tevkif degildir tebriktir o

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Geçen seneki Gomez bu seneki takımda iyi bir performans veremezdi. Gomez dikine hızlı ofansif oynayan bir takımda en iyi performansı verir. Topu kanatlara yayıp  geveleyen bu senenin  takımında Gomez'in performansı da iyice düşerdi. Gomez ile Aboubakar'ı genel olarak karşılaştıracak olursak Gomez'in bireysel  Aboubakar'ın ise takıma katkısı daha fazla. Aboubakar'ın bireysel hücum performansını sorgulayabilmek için takımın hücum olarak organizasyonunun daha düzgün olması lazım . Aynı durum savunmacılar için de geçerli. Marcelo , Mitrovic ya da X oyuncunun bireysel savunma performansını sorgulayabilmek için takımın savunma organizasyonu daha düzgün olmalı.
Gomez herhangi bir düzende her şekilde katkı verirdi..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mellfred

Osmanlı maçı haftasına uçak bileti aldım. bakalım bilet bulabilecek miyiz ?
Sömestrda da Konya maçına niyetlenip ağır hastalanmıştım

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Gomez elbet katkı verirdi zaten arkadaşta maksimum verim verebileceği şeyi söylemiş katkı vermez dememiş  ama Gomez bizi küçük görüp kaçtı Gomez'i değil Aboubakar'ı desteklemeliyiz oda seneye yolcu galiba artık yeni arkadaşa bakıcaz  :lol: :lol: Aboubakar'da Gomez'den öyle aman aman kötü bir adam değil en azından daha stratejik oynatabiliyoruz ve şimdiki oyun stilimize avrupada oynadığımız maçlarda işimize daha çok yaradığını düşünüyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gomez elbet katkı verirdi zaten arkadaşta maksimum verim verebileceği şeyi söylemiş katkı vermez dememiş  ama Gomez bizi küçük görüp kaçtı Gomez'i değil Aboubakar'ı desteklemeliyiz oda seneye yolcu galiba artık yeni arkadaşa bakıcaz  :lol: :lol: Aboubakar'da Gomez'den öyle aman aman kötü bir adam değil en azından daha stratejik oynatabiliyoruz ve şimdiki oyun stilimize avrupada oynadığımız maçlarda işimize daha çok yaradığını düşünüyorum.
Neye göre kime göre? :) Geçen sene o şekilde oynatsaydı şenol hoca yine başarılı olurduk ama avrupada türkiyede oynattığı gibi oynmaya çalıştı avrupada yemez o sistem..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Zafer55

Benim düşüncem : Gomez bizi küçük falan görmedi.Yazıp oynadığı senaryo ile parayı cukkaladı.
 Abubakarın ise seneyi yolcu olmayacağını düşünüyorum.Ffp mevzusu varken nasıl olacak pek bilmemekle beraber başkanın 5.8m€  yu abubakara 1 yıl için bağladığını zannetmiyorun.Hani o parayı hatta fazlasını Eto için verse anlarım.Bir yıl için şu kadar para verecem ama neticede adam Eto dersin.Son sahibi de olsam Bu adam beni bu sene şampiyon yapar verdiğim parayı unutturur dersin .Ama abubakar öyle bir adam da değildi alınırken.(gerçi hala da değil ama)

Çevrimdışı Gokhan-

Neye göre kime göre? :) Geçen sene o şekilde oynatsaydı şenol hoca yine başarılı olurduk ama avrupada türkiyede oynattığı gibi oynmaya çalıştı avrupada yemez o sistem..

Şunu çok samimi soruyorum, Gomez'in aldığı süre ve o oyun sisteminde oynasaydı Aboubakar Gomez kadar gol atabilirmiydi, atamazmıydı?
Ayrıca Gomez çok büyütülüyor, bu kadar kazma stoperlerin olduğu bir ligde sistem tamamen senin üzerine kurulmuşken Gomez kadar övülen bir golcünün 35-40 gol arası yazması lazımdı büyütüldüğü kadar olsaydı.
Bunu Hakan Şükür, Tanju gibi adamlar yaptı bu ligde birileri daha vardır elbet aklıma gelmiyor.
Onun da kaçırdığı bir sürü pozisyon vardı bunları kimse söylemiyor, ceza sahasının dışında topu aldığında 5 metre süremeyen adamı çok yüceltiyorsunuz.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sen onundeki penaltiyi gormuyon ya, sigaranin dumani falan engelliyor olmasin, sis fari takalim abi sana, farim acik penaltim net!
sizin nasıl gördüğünüzde belli :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

:D
Çıkarmazlar bunlar kardeşim.
Yap şöyle sade ve şık bir şey patlasın satışlar, rekor kır.
 Mancester City'nin buna benzer bir siyah forması vardı, giy düğüne git o derece güzel.

Gerçi ben forma alan ve giyen biri değilim ne diye stres yaptım onu da anlamadım  :evillol:

çıkarsınlar bence :D

Çevrimiçi Necmi

hee verirdi italyada verdiği gibi avrupa maçlarında sıfır katkı verdiği çabuk unutuldu.
burdada maç başına 3-4 pozisyona girip birini atıyordu attıkları akılda ama kaçırdıkları unutuluyor.
evet iyi golcüydü. ama sanki her önüne düşeni gol yapıyormuş gibi bir algı var.
bu sene oynasaydı geçen senenin skorunu yapamazdı geçen sene sürekli takım top taşıyordu ona herkes ona çalışıyordu.
bu sene forvetler öyle değil. çoğu golü taşın suyunu sıkıp çıkarıyorlar ilerde bir ego kralı var alıp topu maç boyu
tek başına oynuyor. zaten zor top getiriyoruz geleninde %90 ının içine ediyor.
yani bu şartlar altında ne gomez atardı nede başkası atabildiğimiz kadarını atıyoruz işte.
dakika 18 sırf kendi oyuncu arkadaşına kızdığı için hücumdaki topu tribünlere vuran biri var sahada
ötesini konuşmaya gerek varmı Beşiktaşın bu seneki özeti bu.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

maç sayfalarında totem olsun siye fark yeriz vs yazıyorsunuz ya Gomez abu mevzusu da Gomez gelsin  diye totem için dimi  :alala: çünkü biri aktif oyuncular içinde en golcü 10 isimden biri, q7 nin trip atamadığı, yeri geldiğinde defansa bile liderlik eden, bütün derbilerde karakter koyan başakşehire karşı aldığımız son galibiyette 2 golü de atan büyük bir futbolcu en önemlisi de safkan bir golcü... diğeri de bildiğimiz Abu izlemesek R9 ile kıyaslayacaz neredeyse Abu yu önce bir önünden geçen topa ayağını uzatsın takımı şampiyon yapsın sonra kıyaslarız Cenk mi Abu mu diye daha Ba seviyesinde değil adam Gomez e tercih ediyoruz...

Abu maaşında indirime gider kalır, Gomez(olmadı Huntelaar) geri gelir inş çift forvet oynatırız ikisini o zaman kıyaslarız golcü kimdir nasıl olur  :evillol:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Gomez gittiğine bin pişman bunu fırat günayer defalarca söyledi Terör olaylarının azalması sebebiyle Gomez türkiyeye geri gelecektir Sene sonu Mario Gomez in bize geleceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Gokhan-

maç sayfalarında totem olsun siye fark yeriz vs yazıyorsunuz ya Gomez abu mevzusu da Gomez gelsin  diye totem için dimi  :alala: çünkü biri aktif oyuncular içinde en golcü 10 isimden biri, q7 nin trip atamadığı, yeri geldiğinde defansa bile liderlik eden, bütün derbilerde karakter koyan başakşehire karşı aldığımız son galibiyette 2 golü de atan büyük bir futbolcu en önemlisi de safkan bir golcü... diğeri de bildiğimiz Abu izlemesek R9 ile kıyaslayacaz neredeyse Abu yu önce bir önünden geçen topa ayağını uzatsın takımı şampiyon yapsın sonra kıyaslarız Cenk mi Abu mu diye daha Ba seviyesinde değil adam Gomez e tercih ediyoruz...

Abu maaşında indirime gider kalır, Gomez(olmadı Huntelaar) geri gelir inş çift forvet oynatırız ikisini o zaman kıyaslarız golcü kimdir nasıl olur  :evillol:

Sen de öyle bir anlattın ki Gomez yazmasa Higuain falan sanacaz.
Burak Yılmaz bile Gomez'den çok gol atmış madem böyle kıyaslayacaz kıyaslayalım bakalım.
2 metre top süremeyen, önünde rakip olduğu zaman kitlenip kalan, çalım atmasını bilmeyen, sadece kale ve kaleciyle karşı karşıya kaldığı zamanlarda gol atabilen bir adam.Bu tip bir santroforla ancak Türkiye liginde şampiyon olursun ki takımın adı Beşiktaş olunca öyle bir tipe gerekte kalmıyor zaten.
Oyunu ve pası bizden iyi yapan takımlar karşısında Gomez ancak top bekler 90 dakika boyunca ki geçen sene Avrupa'da böyle oldu.
Gomez olsaydı Napoli'yi yenemezdin mesela, adamların stoperi orta saha çizgisinde duruyor Gomez oradan top alacak koşacak koşacak kaleye gidecek hee  :lol:
Adam mitolojik gol tanrısıymış meğer Gomezus..

Çevrimiçi 38life

Çevrimdışı mylife1903

hee verirdi italyada verdiği gibi avrupa maçlarında sıfır katkı verdiği çabuk unutuldu.
burdada maç başına 3-4 pozisyona girip birini atıyordu attıkları akılda ama kaçırdıkları unutuluyor.
evet iyi golcüydü. ama sanki her önüne düşeni gol yapıyormuş gibi bir algı var.
bu sene oynasaydı geçen senenin skorunu yapamazdı geçen sene sürekli takım top taşıyordu ona herkes ona çalışıyordu.
bu sene forvetler öyle değil. çoğu golü taşın suyunu sıkıp çıkarıyorlar ilerde bir ego kralı var alıp topu maç boyu
tek başına oynuyor. zaten zor top getiriyoruz geleninde %90 ının içine ediyor.
yani bu şartlar altında ne gomez atardı nede başkası atabildiğimiz kadarını atıyoruz işte.
dakika 18 sırf kendi oyuncu arkadaşına kızdığı için hücumdaki topu tribünlere vuran biri var sahada
ötesini konuşmaya gerek varmı Beşiktaşın bu seneki özeti bu.
Yahu necmi abi oyle bi anlatiyorsunki sanki quaresma bu sene ara donemde transfer edilmis butun takimi bozmus gibi. Gecen sene ligde 26-27 mac oynamistir quaresma. Degisen quaresma degilki, degisen taliska gibi oyun zekasi sifir, nerede duracagini bilmeyen bir oyuncu ile sahaya karakter koyabilen, oyun bilgisi cok yuksek sosa. ayrica gomez topuklu ayakkabi ile top suruyormus gibi gorunen ama 3 kere gelen topu 2 sefer kaleye sokan dogal golcu, leblebici ve vinir oyuncu. Gomez yerine nereye nezaman kosacagini bilmeyen, oyun akli zayif, son vurusu kotu olan bir oyuncu. Degisenler bunlar, hatayi baska yerde ariyorsunuz. Degisen ne senol gunes, ne quaresma degisen santraforsuz oyun.

Taliskanin raket gibi ayagi olmasi, abunun domuz gibi guclu ve cok yetenekli olmasi, oyunun ihtiyaci olan eksikligimizi gidermiyor.

Seneye abu kalskn, riberi ile robben gelsin, sen ayni elestiriyi yaparsin, riberi cok topu eveliyor geveliyor, robben hep cekip cekip vuruyor halbuki abuya verseler abu gol atacak. Yahut yeni gelenlere daha kil olmadigin icin bunlar cabaliyor ama abu formsuz, dersin.

Taliska sadece santraforu degil, oguzhani da bozuyor ama skor katkisi geldikce fazla goze batmayacaktir.

18. Dakikada kotu pasa sinirlenip topu tribunlere vurdu, diyorsun da derbi macta o el hareketi yapilir mi, nasil bir ihabettir ya hakem gorse, demiyorsun taliskaya. Hakem gormedi dedik gectik, hakem vermedi de gec.

Isine gelince herkes burayi okuyor, algi burdan basliyor yaziyorsun ama kurek elden dusmuyor be necmi abi. Gomucunun hasiyiz meslektasiz, kul yutmayiz. Kimi gomduysek artik, adimiz cikti, futbolcu gomdugumuz de yok, herkes herkesi gomerken de koruyan biziz. Futbolcu olmayan ismaili konu disi birakiyorum

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Sen de öyle bir anlattın ki Gomez yazmasa Higuain falan sanacaz.
Burak Yılmaz bile Gomez'den çok gol atmış madem böyle kıyaslayacaz kıyaslayalım bakalım.
2 metre top süremeyen, önünde rakip olduğu zaman kitlenip kalan, çalım atmasını bilmeyen, sadece kale ve kaleciyle karşı karşıya kaldığı zamanlarda gol atabilen bir adam.Bu tip bir santroforla ancak Türkiye liginde şampiyon olursun ki takımın adı Beşiktaş olunca öyle bir tipe gerekte kalmıyor zaten.
Oyunu ve pası bizden iyi yapan takımlar karşısında Gomez ancak top bekler 90 dakika boyunca ki geçen sene Avrupa'da böyle oldu.
Gomez olsaydı Napoli'yi yenemezdin mesela, adamların stoperi orta saha çizgisinde duruyor Gomez oradan top alacak koşacak koşacak kaleye gidecek hee  :lol:
Adam mitolojik gol tanrısıymış meğer Gomezus..

Allah bereket versin daha ne istiyoruz her sene şampiyonluk cl de gruptan çık elen 3-5 sene gitsin böyle sonra bakarız...

haklısın Cl şampiyonluğuna oynayan bir takımda Gomez tam da betimlediğin gibi kalır... derdim ama sonra Bayern Münih de oynadığı aklıma geldi Cl de gol kralı olduğu vs diyemedim.  :lol:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Etiketler: