Ben Marcelo'yu da yeterli buluyorum Yunus Emre. Konu Mitrovic'ten açıldığı için onun üzerinden yorum yapıyorum . Marcelo nispeten ayağı düzgün ve geriden oyun kurabilen bir stoper ama Mitrovic bu konuda Marcelo'ya oranla daha komple bir stoper. Marcelo'nun da Mitrovic'ten daha iyi olduğu özellikleri var .
Mitrovic eldekilerin hepsinden daha iyi stoper ama o da azicik bombaci. Hava toplarinda eksigi var ama bunun yaninda iyi sezgileri, iyi ofsayt kontrolu var. ayrica futbol bilgisi de oldukca iyi.
Cok yaziyorum ama hic anlatamiyorum herhalde.
Aplani gomez olan adamin bplani damdonsa orda buyuk problem vardir, diye
Fazlaca oyuncu isimlerine odaklaniyoruz.
Sene basinda burdan cok sinerji yapiyoruz ya oyuzden aleksiz gitmesin diye tek basima don kilot bogustum. Ismael gibi birine aleksiz gibi bir stoperi kurban ettik.
Aleksiz eldeki stoperlerin mitrovic dahil hepsinden farkli profildeydi, bek de oynayabilen, uclude de oynayabilen, besli savunmada da oynayabilen ayaklari duzgun, sert, hizli ve hamleli bir stoperdi. Sakar ve bombaciydi zaten sakar ve bombaci olmasa alavesde oynamaz daha iyi takimlarda oynardi.
Anlatmak istedigim planlamanin yanlis oldugu. Tut iste aleksizi elinde gardasim. Millsevici de tut stoper lazimsa.
Sen gidip yangindan mal kacirir gibi 4.2 yi baglarsAn adama taraftar tepki koyar gayet normal. Boykoya 3.5 mitroya 4.2 bunlara bu parayi verene kadar etoyu alsaydin iste.
Askerden gelmis gibi beklere saldirdik ismail sonrasi. Caner adriyano beck gg bizim seviyemiz icin oldukca luks. Ayni sekil stoperlere saldiriyoruz.
Alabiliyorsan raketciyi al, bokettiyi al falan kompaniyi mangalayi zorla ama alamiyorsan da gidip yatirim transferi falan islerine girme. Butun almanya salakti bu mitrovici birakti orda bu yasina kadar biz bulduk aldik, super.
Alma kardesim kimseyi alma git ayagi duZgun bir santrafor al, kapat transferi.
Duduyu, riberiyi izliyormuslar. Lan riberinin neyini izliyon, riberi izlenecek adam mi, git gotune guveniyorsan al, neyine iZliyon takip ediyon adami. Sadan kalkavan selim soydan hamleleri bunlar o lorel hardi ikilisi de gider figoyu falan izlerdi sonra umbertoyu begenirdi realden falan, ulan figo izlenecek adam mi?
Bu mitrovic transferi de futbolcunun iyi kotu olmasindan bagimsiz bir besiktas klasigidir, alma kardesim sen transfer yapma, sen futbolcu izleme, sef sikat metin albayrak.
Transfer yapacaksan santrafor al, hem transfer yapiyorsun hem santrafor almiyorsun sonra param yok deme, transfer yok